Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 02-Apr-2018 00:27:16

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,824

Program de RIV-uri (2-19 aprilie)

Salutări tuturor camarazilor și familiei noastre satanice.

Pentru cei care nu au mult timp la dispoziție, mai jos este programul. Dacă traducătorii nu au timp, pot posta doar programul. Cu toate acestea, este important să traduceți acest text. Din acest motiv, am postat asta cu 23 de ore înainte de ziua următoare, unde programul trebuie înlocuit cu altul. Acesta va fi unul dintre cele mai puternice și eficiente programe, deoarece alinierile planetare sunt foarte puternice pentru a ne aduce beneficii chiar acum.

De asemenea, am vrut să-i felicit pe toți cei care și-au făcut treaba de a elimina energiile ostile ale inamicului de sărbătoarea lor (Pesach). Fără îndoială s-a simțit cum energiile noastre au ajuns în linie, diminuând rahatul pur al inamicului. De asemenea, vom continua să facem astfel și pentru 1 aprilie. Așadar, anul inamicului va fi unul de rahat și astfel vom câștiga mai multe victorii. De asemenea, nici una dintre aceste energii distrugătoare nu vor fi suficiente și/sau funcționale pentru a ne blestema, așa cum sunt blestemele majore pe care le face inamicul de Purim și Pesach. Suntem pregătiți de fiecare dată pentru acestea.

Inamicul se plânge de faptul că începe să fie descoperit de fiecare persoană de pe planetă. Întrebarea adevărată este de ce ACEASTĂ rasă, mai presus de toate, se află în această poziție? Acum, să ne gândim la noi; dacă cineva a făcut o crimă iar acea persoană era una decentă, ar regreta că a făcut crima respectivă sau ar scuipa lumea pentru că a observat ceea ce a făcut, fără măcar să încerce să explice? Evreii acționează la un nivel rasial în psihopatie pură și criminală în masă. Pentru că știu că noi suntem corecți, ei consideră că este inutil să mai discutăm - și astfel privind faptele prezentate, pur și simplu lumea va dori să-i distrugă.


Este posibil ca la un moment dat oamenii să se întrebe. De ce inamicul face ceea ce face? De ce au scris o întreagă carte de blesteme, epidemii și amenințări pentru umanitate? De ce au spălat oamenii pe creier, i-au distrus și i-au înrobit literalmente de atâtea ori?

Inamicul predică în mod constant împotriva "Eului". Cu toate acestea, uitați-vă la ei... Ei au acționat în modul cel mai egoist și chiar i-au blestemat pe toți cei care sunt diferiți de ei. Pentru a putrezi în "iad", pur și simplu trebuie să fi ne-evreu și să nu aderi la forma mentală evreiască. Pe deasupra, ei vor sclavie și moarte petru oricine altcineva, chiar și pentru cei de ai lor, care stau în locul greșit în ceea ce privește obiectivele acestora. Avem de-a face cu răul pur aici. Răul înseamnă ostil. Aceste ființe sunt străine. Chiar și cei mai detestabili oameni nu pot ajunge la o asemenea răutate fără niciun motiv. Evreii pot.

Dacă inamicul era într-o oarecare măsură ceea ce noi numim "om" sau  altceva care să merite orice fel de milă, în primul rând nu ar fi făcut astfel de lucruri. Mulți oameni în trecut, mulți lideri mari și multe imperii au încercat să vorbească într-un mod rezonabil cu aceste creaturi străine și să le explice despre groapa întunecată în care coborau atunci când au decis să facă război împotriva întregii creații a lui Satan. Ei au insistat și insistă tot timpul, cu ură oarbă și egoism, să-i înrobească și să-i extermine pe toți ceilalți.

Așa că răspunsul nostru după mii de ani este de a eradica pe deplin inamicul pe toate nivelurile existenței. Este ceea ce a cerut inamicul. Dacă ar fi vrut altfel, ei s-ar fi retras și și-ar fi oprit acțiunile împotriva umanității. Doar că ei intensifică astfel de lucruri deoarece cred că Zeii care au condus lumea timp de zeci de mii de ani sunt acum "niște lucruri ce ține de trecut" și că vor ieși cu ușurință victorioși și față de extratereștrii care conduc galaxii întregi în numnele lor...


Stupiditatea plătește, iar Justiția trebuie livrată.


Mai jos este programul:

*RIV-ul Shema este acum oficial ritualul nostru de deschidere. Acesta se face pentru a-l face pe inamic să fie receptiv la atacurile noastre și pentru a-l deposeda de toată protecție.

*Datele în bold și colorate sunt ideale pentru a face RIV-uri pentru a provoace daune maxime... RIV-urile sunt puse într-un astfel de mod pentru a maximiza daunele pe care le vom provoca în zilele acestea.


2 aprilie:


3 aprilie:


4 aprilie:


5 aprilie:


6 aprilie:


7 aprilie:


8 aprilie:


9 aprilie:


10 aprilie:


11 aprilie:


12 aprilie:


13 aprilie:


14 aprilie:


15 aprilie:


16 aprilie:


17 aprilie:


18 aprilie:


19 aprilie:– Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by NishaWillow (02-Apr-2018 00:29:59)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 02-Apr-2018 15:23:44

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 714

Re: Program de RIV-uri (2-19 aprilie)

Mulțumesc pentru traducere! smile


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10