Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 09-Jul-2018 01:20:04

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,760

Informații importante despre suflet

Varvara Ivanova a fost o parapsiholoagă rusă care a fost considerată a fi cea mai talentată în acest domeniu din Rusia acelor vremuri. Cazul ei a fost bine documentat și cunoscut de colegii ei din instituția științifică și de lume în general, fiind considerată a fi iscusită în telepatie, clarvedere, vindecare psihică, terapie hipnotică și, de asemenea, a avut experiență cu realitățile despre reîncarnare.

Aceasta a vorbit despre multe lucruri importante într-un interviu rar pe care l-a avut cu cercetători parapsihologi americani. A se nota faptul că ea a fost persecutată de regimul sovietic, care s-a dezlănțuit asupra ei când a încercat să fondeze o școală în care să predea metode de activare a abilităților clarvăzătoare. Din această cauză au interzis această școală. Varvara a fost făcută un om al străzii, aflându-se cu doar un pas înaintea (((KGB-ului))) care încerca să o urmărească peste tot.

În acel interviu a menționat unele lucruri importante. Acestea sunt menționate și în textele hinduse. E un fapt că karma din viețile anterioare îi afectează pe oameni în viața actuală. A menționat cazul unei rusoaice pe care a vindecat-o. Acestei femei pur și simplu îi era întotdeauna frig și avea parte de dureri, și suferea mereu de afecțiuni care îi provocau aceste lucruri. Varvara a precizat că i-a văzut viața anterioară a acestei femei: aceasta era înlănțuită pe peretele unei închisori în care era frig, și era forțată să stea pe o laviță pe care era torturată de biserică. Acesta era motivul problemelor sale curente de sănătate. De asemenea a menționat felul în care, în general, emoțiile, comportamentele și amprentele din viețile trecute joacă un rol în viața actuală. A menționat un bărbat care întreaga sa viață era cuprins de anxietate ori de câte ori cineva umbla în spatele său. Se face că în una din viețile sale anterioare, acesta a fost împușcat în spate, lucru care i-a cauzat moartea. Toate aceste lucruri au de-a face cu un singur lucru: amprentele din suflet sunt karma care te urmăresc în viețile viitoare. Când trecem prin anumite tranzituri planetare, acestea se pot manifesta sub formă de boli, ca în cazul femeii bolnave amintite mai sus. În alte situații acestea îți pot ruina viața. Varvara a mai menționat și cazul unei femei care s-a sinucis într-o viață anterioară, iar tiparul comportamentului psihologic care a împins-o să facă asta, încă o mai bântuia în viața actuală. Ea a spus că dacă aceste tipare nu sunt rupte și confruntate, acestea vor continua să se repete din nou și din nou, viață după viață, provocând aceleași probleme.

A mai precizat și faptul că gândurile negative despre astfel de abilități psihice, pun bețe în roate și împiedică aceste abilități din a se manifesta. Notează faptul că evreii conduc mișcarea neo-ateistă care promovează marxismul. Evreul Hitchens a fost un troțkist pe față (o persoană care crede într-un stat comunist global) și a promovat marxismul pe durata întregii sale cariere. Mesajul pe care l-a promovat în mod neîncetat e acela că abilitățile spirituale nu există; aceste atitudini negative sunt concepute astfel încât să creeze amprente în suflet, care să împiedice aceste abilități din a se manifesta. Evreii mai fac asta și prin programul lor creștin, în care spun că aceste abilități sunt înfricoșătoare și nefaste, prin asta creând amprente negative în suflet în încercarea de a închide canalele prin care aceste abilități se dezvoltă.

Varvara a mai menționat ceva important; a spus că Biserica Catolică a ars-o pe rug în două dintre viețile sale anterioare, din cauza abilităților sale psihice. Acest lucru arată că abilitățile spirituale care sunt dezvoltate în viețile anterioare, sunt de asemenea transportate din viață în viață. Și că programul creștino-evreiesc și Biserica Catolică reprezintă o unealtă de îndepărtare a cunoștinței spirituale și de distrugere a gentililor avansați din punct de vedere spiritual, întrucât aceștia sunt un pericol pentru agenda inamică.

Varvara a mai precizat și faptul că abilitatea ei de a învăța opt limbi străine provine în multe cazuri din viețile anterioare în care a vorbit multe dintre acestea. Iar cunoștința învățată în viețile anterioare rămân în mintea inconștientă, de unde pot fi accesate din nou. În viață, mulți oameni se îndreaptă spre lucrurile care reflectă cunoștința înmagazinată în mintea inconștientă. E important ca acest lucru să fie înțeles pentru că explică motivul pentru care inamicul îndepărtează cunoștința spirituală: în felul acesta în viețile viitoare oamenii sunt privați de cunoștința pe care inamicul o vrea eliminată. Există tehnici spirituale care încă mai sunt folosite în hinduism, care le permit oamenilor să ocolească pierderea memoriei la naștere și să fie reîncarnați cu personalitatea și cu toate amintirile intacte. În India există cazuri documentate care atestă că acest lucru mai are loc până și în ziua de azi. Notează că și Krisna îi spune ceva interesant lui Arjuna. Acesta își cunoaște toate amintirile din viețile sale anterioare, în virtutea nivelului său spiritual avansat. În yoga, aceasta este o putere siddhi.

Acesta a fost de asemenea lucrul revelator. Când un bărbat a făcut regresie într-una din viețile sale anterioare, a descoperit că era bâlbâit datorită faptului că s-a simțit vinovat din cauza unui lucru pe care l-a comis în acea viață. L-a trădat pe unul dintre prietenii săi loiali. Sentimentul de vinovăție care a putut fi cauzat pentru că a vorbit lucruri neadevărate, s-a manifestat sub formă de bâlbâială. A simțit nevoia să SUFERE și să fie PEDEPSIT pentru asta, iar acesta a fost felul în care acestea s-au manifestat.

Gândește-le la asta dacă provoci un complex de vinovăție în sufletul unei persoane, dacă-i spui că trebuie să sufere și dacă o umpli de negativitate… acestea se vor manifesta în tot felul de moduri în viața acelei persoane, dar și în viețile sale viitoare, cauzându-i suferință și distrugând-o. Acesta-i mesajul de bază al creștinismului: că oamenii trebuie să sufere pentru că au fost născuți în „păcat” și că oamenii trebuie să se simtă vinovați și să se urască pe ei înșiși din cauza asta. De ce crezi că există atât de multe probleme în societate…?

Lucrul important de învățat din asta e că ar trebui să faci și lucrări de curățare a sufletului. Acestea ți-ar putea salva viața în atât de multe feluri.


Sursă:
The New Soviet Psychic Discoveries, Henry Gris and William Dick  – Înaltul Preot Mageson666

Last edited by admin (09-Jul-2018 12:09:27)


Thomas

Offline

#2 09-Jul-2018 11:24:35

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 663

Re: Informații importante despre suflet

Foarte buna predica asta. smile


Hail Satan !

Offline

#3 10-Jul-2018 02:23:06

Clarier
Membru
Registered: 10-Feb-2018
Posts: 273

Re: Informații importante despre suflet

admin wrote:

E important ca acest lucru să fie înțeles pentru că explică motivul pentru care inamicul îndepărtează cunoștința spirituală: în felul acesta în viețile viitoare oamenii sunt privați de cunoștința pe care inamicul o vrea eliminată. Există tehnici spirituale care încă mai sunt folosite în hinduism, care le permit oamenilor să ocolească pierderea memoriei la naștere și să fie reîncarnați cu personalitatea și cu toate amintirile intacte. În India există cazuri documentate care atestă că acest lucru mai are loc până și în ziua de azi. Notează că și Krisna îi spune ceva interesant lui Arjuna. Acesta își cunoaște toate amintirile din viețile sale anterioare, în virtutea nivelului său spiritual avansat. În yoga, aceasta este o putere siddhi.

Stie cineva care sunt aceste tehnici care iti permit sa ocolesti pierderea memoriei si sa fim reincarnati cu personalitatea actuala in urmatoarea viata ?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10