Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 31-Jan-2019 22:37:56

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,038

Cuvând înainte (cartea Extinderea creativității, de Ben Klassen)

Mișcarea creativității a fost fondată în 1973, odată cu publicarea cărții RELIGIA ETERNĂ A NATURII. Această primă carte a stabilit crezul și programul religiei noastre – CREATIVITATEA – și a prezentat țelurile și principiile sale de bază. De atunci, Mișcarea Creativității a mai publicat două alte cărți: BIBLIA OMULUI ALB (1981) și SALUBRIOUS LIVING (1982).

Pe acestea trei le considerăm a fi cărțile fundamentale ale mișcării noastre și temelia religiei noastre. Dacă am fi să nu mai adăugăm nimic pe lângă ele, acestea ar fi considerate pe deplin complete, practic acoperind fiecare aspect al crezului, programului și aspirațiilor noastre. Pentru mișcarea noastră rasială albă, acestea reprezintă ceea ce Biblia reprezintă pentru creștini, Coranul pentru mahomedani și Talmudul pentru evrei.

În fine, CREATIVITATEA e o mișcare tânără și dinamică. Aceasta crește nu doar în numărul adepților ei, ci și în scopul și întinderea orizonturilor sale filozofice. Are de cucerit o lume întreagă pentru supraviețuirea, expansiunea și dezvoltarea Rasei Albe; nu are timp de pierdut.

În iunie 1983 am publicat prima ediție a ziarului nostru lunar, LOIALITATEA RASIALĂ, extinzându-ne astfel în teritorii noi, acoperind câmpuri noi și ajungând la suporteri noi.

LOIALITATEA RASIALĂ a fost banda rulantă prin care ne-am extins și programul, crezul și filozofia noastră. În fiecare lună acest ziar a inclus articole care arătau pozițiile fundamentale pe care le-a luat biserica pe diverse chestiuni vitale și, în același timp, descriindu-și cu de-amănuntul țelurile cu implicații de anvergură.

Și acestea au devenit parte a crezului și programului nostru, solidificând temelia noastră originală şi construind în continuare pe aceasta. Prin urmare am lărgit orizonturile crezului nostru și am extins scopul activităților noastre.

Această carte e o compilație cu articolele cheie scrise de mine și publicate în LOIALITATEA RASIALĂ, începând cu ediția I din iunie 1983, și sfârșind cu ediția a XII-a din iulie 1984.
   
Am pus aceste articole laolaltă sub forma unei cărți, astfel încât acestea să poată fi transmise mai departe generațiilor viitoare, ca parte permanentă a însemnărilor noastre. Nu ne-am dorit ca acestea să ajungă o arhivă de ziare abandonate sub forma unei colecții împrăștiate și vulnerabile. Sperăm ca în următoarele 12 luni să publicăm o altă carte care va fi o compilație cu continuarea articolelor, dintre care majoritatea au fost deja scrise.

Cu toate acestea, pe lângă publicarea de periodice, broșuri și literatură, au urmat activități și o creștere considerabilă și în alte domenii. Am săpat șanțurile pentru temelii, am zidit clădiri și ne-am extins baza noastră fizică în multe feluri. Pentru a le trece în registru și pentru posteritate, enumerăm mai jos câteva dintre cele mai importante activități care au avut loc între anii 1980-1985. „Cronologia” de mai jos e continuarea cronologiei din capitolul CUVÂNT ÎNAINTE a cărții BIBLIA OMULUI ALB.


Mișcarea Creativității. Cronologia evenimentelor, 1980-1985

În 1980 am publicat BIBLIA OMULUI ALB și, în capitolul CUVÂNT ÎNAINTE a acelei cărți, am redat o istorie scurtă a Bisericii Creatorului, începând cu anul 1973 în care aceasta a fost fondată. Ceea ce urmează e o continuare a listei cu evenimente care au avut loc între publicarea cărții din 1980 (copyright 1981) și cartea de față (1985).

20 iulie 1980. Am cumpărat o tiparniță A. M. Varityper, pentru a începe transcrierea manuscriptului BIBLIEI OMULUI ALB.

8 octombrie 1980. Am semnat o înțelegere cu Albo Printing Co. în Miami, pentru imprimarea și legarea cărții BIBLIA OMULUI ALB. Am plătit 5000,00 dolari.

10 februarie 1981. Albo Printing a terminat tipărirea a 20.000 de copii cu cartea BIBLIA OMULUI ALB și le-a expediat la depozitul nostru din Pompano Beach.

4 septembrie 1981. M-am întâlnit cu Billy Sanders, cu care am discutat despre planurile și ideile preliminare pentru o cădire pentru biserică. L-am întrebat de un arhitect. Mi l-a recomandat pe Jack Patton, firma Francklin.

8 septembrie 1981. Am avut o întâlnire preliminară cu arhitectul Jack Patton, pentru a discuta despre proiectul clădirii bisericii.

11 septembrie 1981. M-am întâlnit cu Lance Coalson, firma Rose Printing Co., din Tallahasse, Florida, cu care am întocmit un contract pentru tipărirea unei noi cărți, SALUBRIOUS LIVING. Contractul a fost semnat și am plătit o sumă substanțială. Două săptămâni mai târziu, avocatul firmei Rose Printing Co. (deținută de evrei) mi-a înapoiat întregul manuscris, contractul și mi-a scris un cec cu întreaga sumă plătită. Obiecția lor: conotații rasiale în Capitolul 22. Asta în ciuda faptului că am menționat acest lucru în mod clar, de la bun început.

13 octombrie 1981. Am mers la Universal Printing din Hialeah, Florida, pentru a aranja tipărirea a 25.000 de copii cu cartea SALUBRIOUS LIVING.

19 octombrie 1981. Am făcut aranjamente cu Jorge Diaz, firma Kendall din Florida, pentru pregătirea pentru tipărire a cărții SALUBRIOUS LIVING.

26 ianuarie 1982. Am reevaluat, împreună cu arhitectul Jack Patton, ultimele planuri pentru clădirea Mișcării Creativității.

29 ianuarie 1982. Am colectat primele cutii (2x36) cu Salubrious Living, în stația de autobuz Clayton.

9 februarie 1982. Un camion imens cu 20.016 de copii cu cartea Salubrious Living a sosit la baraca noastră din N.C., iar acestea au fost imediat descărcate în garajul nostru nr. 2, fiindcă ploua torențial.

9 martie 1982. M-am întâlnit cu constructorul Billy Sanders și am finalizat contractul pentru construcția bisericii.

10 martie 1982. M-am întâlnit cu Billy Sanders pe teren la ora 8 dimineața. La ora 10 au sosit și utilajele grele și au început excavările.

9 octombrie 1982. M-am întâlnit cu preotul Tim Gafiney pentru a discuta posibilitatea angajării sale pentru postul de Hasta Primus. L-am luat cu mașina de la Aeroportul Asheville și l-am avut ca oaspete pentru o zi.

4 decembrie 1982. Am semnat contractul cu Compugraphic Inc. pentru achiziționarea a numeroase piese scumpe pentru tiparnița care ne va ajuta la tipărirea viitorului ziar. Compugraphic a promis livrarea echipamentului în prima zi a noului an.

11 decembrie 1982. Clădirea bisericii a fost terminată în mod oficial.

28 decembrie 1982. Preotul Tim Gafiney a sosit la ora 3:30 dup-amiaza pentru a-și putea începe serviciul începând cu prima zi a noului an; soția acestuia a sosit și ea cam o lună mai târziu.

Ianuarie 1983. Am avut parte de întârzieri repetate în ceea ce ține de livrarea echipamentului de tiparniță de către Compugraphic, Inc. Probleme par să se ivească și între preotul Gafiney și soția catolică a acestuia. Aceasta a decis (la presiunea venită din partea preotului său catolic) să nu vină în Carolina de Nord.

27 februarie 1983. Preotul Tim Gafiney s-a întors în Schenectady, iar noi am rămas fără Hasta Primus.

8 martie 1983. Global van Lines a sosit în sfârșit la ora 19:00, și ne-a livrat șase mari pachete cu echipament de la Compugraphic. Am terminat descărcarea acestora la 22:30. Întârzierea în livrarea echipamentului a fost, în parte, datorat faptului că, dintr-un motiv straniu, acesta a fost inițial expediat în South Boston. Ca și cum asta n-ar fi fost de-ajuns, după ce-am descărcat echipamentul, șoferul tirului a încercat să întoarcă, s-a împotmolit într-o pășune, unde a și rămas întreaga noapte. A trebuit să fie tractat a doua zi dimineața.

1 aprilie 1983. Am condus împreună cu soția mea de la Lighthouse Point, Florida, în stația mobilă și VW Rabbit, două mari secțiuni al simbolului insignia (ambele măsurând 4x8 picioare), ancorate pe suportul de deasupra stației mobile. Pentru că era Vinerea Mare, n-am putut găsi nicio cazare la motel. După un repaus scurt (de o oră), am condus non stop până la cabina noastră. Am sosit acolo la ora 6 dimineața, încheind astfel o excursie de 750 mile. După această călătorie, am lucrat timp de câteva săptămâni la prima ediție a ziarului LOIALITATEA RASIALĂ.

4 aprilie 1983. A sosit Gene Schweigert de la firma Compugraphic și, pentru următoarele trei zile, ne-a explicat cum să folosim tiparnița.

12 aprilie 1983. Acum începe adevărata distracție. Am început copierea ediției din iunie a ziarului LOIALITATEA RASIALĂ.

19 aprilie 1983. Am făcut aranjamente cu firma Dixie Printing din Franklin, N. C., pentru tipărirea propriu-zisă a ziarului LOIALITATEA RASIALĂ.

25 aprilie 1983. Am terminat aranjarea în pagină a ziarului LOIALITATEA RASIALĂ și am predat cele șase foi de hârtie (12 pagini) firmei Dixie Printing, pentru tipărirea a 15.000 de copii.

8 mai 1983. A sosit preotul Richard Becker pentru a ocupa postul de Hasta Primus.

11 mai 1983. Am expediat primul set al ziarului LOIALITATEA RASIALĂ (ediția din iunie).

15 iunie 1983. Dimineața la 1:45, o gașcă necunoscută formată din trei criminali au aruncat un cocktail Molotov spre biserică și au ciuruit cu gloanțe insigna bisericii. Criminalii n-au fost niciodată arestați, iar autoritățile s-au străduit doar pe jumătate să-i prindă pe făptași.

24 iunie 1983. Am semnat actele pentru vânzarea casei din Lighthouse Point, Florida.

28 iunie 1983. Firma Allied van Lines a preluat toate bunurile din vechea noastră casă. Eu și soția mea am ieșit din casă la ora 21:45, am condus până la Fort Pierce, unde ne-am cazat peste noapte la Holiday Inn.

30 iunie 1983. Am sosit la cabina din N. C. la ora 13:30.

22 august 1983. Preotul Rick Becker a plecat pentru a-și relua funcția de profesor postuniversitar din Greenville, iar Keith Williams a preluat funcția de Hasta Primus.

14 octombrie 1983. Am început lucrările la școala pentru băieții talentați. Doyle Byrd a început săpăturile cu utilaje grele.

22 octombrie 1983. Eu împreună cu Keith Williams am început construcția unei pasarele între biserică și școală.

25 octombrie 1983. A fost turnată fundația pentru școală.

11-12 februarie 1984. Eu împreună cu soția mea am călătorit în Egipt. Acest lucru a condus la publicarea a două articole despre Egipt în ziarul LOIALITATEA RASIALĂ – în aprilie și mai 1984.

5 martie 1984. Am donat bisericii 20 acrii de teren.

10 aprilie 1984. Keith Williams a fost înlocuit de preotul Charles Messick în poziția de Hasta Primus.

25 aprilie 1984. Am început plantarea de copaci (6 piersici și 6 cireși) de-a lungul aleii spre școală (Aleea conducătorului).

12 iulie 1984. Am instalat un calculator pentru manevrarea adreselor poștale, pentru statutul de membru și alte detalii.

5 decembrie 1984. Am zburat în California unde m-am întâlnit cu Tom Metzger pentru a înregistra caseta video „Rasă și rațiune,” despre Creativitate și Mișcarea Creativității.

15 ianuarie 1985. Am început lucrările la cartea Extinderea Creativității.

16-26 februarie 1985. Eu împreună cu soția mea am călătorit în Insulele Hawai. Această călătorie a dus la publicarea unui articol despre mixarea rasială și mormoni, publicat în ediția din aprilie a ziarului LOIALITATEA RASIALĂ.

15 martie 1985. A fost finalizată construcția școlii. Suntem ocupați cu instalarea echipamentului de bucătărie foarte scump (aprobat de National Sanitation Foundation); de asemenea instalăm paturile supraetajate, birourile, dulapurile și punem cap la cap celelalte detalii pentru deschiderea de pe 6 iulie.


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10