Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 31-Jan-2019 22:40:50

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,027

Creativitatea – O idee căreia i-a sosit vremea (Ben Klassen)

Realitatea rasială. Prima ediție, iunie 1983

Creativitatea – O idee căreia i-a sosit vremea.


ÎN SFÂRȘIT avem o religie rasială plină de însemnătate, atotcuprinzătoare, pentru Rasa Albă.

După cel puțin 60 de secole în care ne-am tăvălit într-un balamuc confuz, în cele din urmă rasa albă poate vedea lumina de la capătul tunelului. După 60 de secole, pentru prima dată în istoria sa, rasa albă are o proprie religie rasială autentică. Acea religie e CREATIVITATEA, iar Mișcarea Creativă e atât umilă cât și mândră să o conducă. Determinarea noastră e aceea de a polariza rasa albă, de a forma o armată de partizani albi deșteptați și determinați, a cărei țel ferm e supraviețuirea, expansiunea și avansarea rasei albe. Suntem angajați, indiferent de dificultăți, să facem dintr-o astfel de mișcare un berbec care-i va mătura din cale pe inamicii rasei albe – fie ei evrei, creștini ori popoare colorate. O rasă albă organizată, informată și stârnită, e cu ușurință de zece ori mai puternică decât toți inamicii ei puși laolaltă.

Avem o expresie care zice că „Nimic nu e mai puternic decât o idee a cărei vreme a sosit.” CREATIVITATEA e acea idee pentru rasa noastră – o idee mai vitală și mai dinamică decât orice altă idee nutrită de rasa albă, în toată istoria ei lungă și tumultuoasă. Iar vremea a cam sosit. Încă o generație sau două în această nebunie indusă de evrei, și rasa albă va fi pusă pe terminată. Va fi distrusă pentru totdeauna. Va comite suicid și prin asta își va ajuta în mod voluntar inamicii.

Problema cu care se confruntă albii în dobândirea controlului asupra propriului său destin, e îndoită: (a) gândirea confuză a rasei albe, și (b) dozele masive de propagandă evreiască pe care evreii o toarnă în capetele albilor. Evreii au avansat considerabil pe calea dominației globale totale. Cel mai mare țel al lor e capturarea completă a Americii, țară care reprezintă ultima fortăreață predominant albă de pe pământ. În secolul al XX-lea, poziția noastră în patria noastră americană a fost subminată în mod constant și din ce în ce mai mult. Inamicul sionist deține deja controlul asupra guvernului, instituțiilor financiare, mass-mediei și a școlilor, care reprezintă elemente cheie în dominarea totală din punct de vedere politic și militar. Rasa albă spălată pe creier a căzut în capcană, mulțumită televiziunii, care a provocat atât de multă distrugere în procesul de gândire a rasei albe.

E țelul, povara și privilegiul glorios al Mișcării Creative de a conduce rasa albă înapoi pe calea sănătății mintale, de a o direcționa înapoi spre tărie şi virilitate, de a o conduce spre propria sa salvare și înviere. Determinarea noastră fermă e aceea de a da jos parazitul evreu pe de pe spinarea noastră, într-un fel sau altul, odată pentru totdeauna, înainte de trece în secolul următor. Intenționăm să dăm toți paraziții jos pe de pe spinarea și creierul albilor, și să punem din nou controlul asupra destinului nostru înapoi în mâinile rasei noastre. Asta-i ceea ce ne dorim să facem, și asta-i ce vom face, pentru că e un lucru necesar. E o chestiune de viață și de moarte. E o bătălie în care tu, dragul meu camarad alb, ești un participant – indiferent că-ți place sau nu.

Vreau să-i amintesc camaradului meu rasial alb, că Rasa Albă – culmea creației Naturii, deține resurse ample la îndemână. Cu toate că evreii, negrii și rasele colorate care se înmulțesc în mod rapid, depășindu-ne în număr cu 12 la 1, și cu toate că sunt ostili, aceștia nu reprezintă adevărata problemă. Problema constă în gândirea confuză și suicidală a rasei albe înșiși. Nu pot emfaza acest fapt suficient de mult. Problema e în mințile noastre. Altfel pus, gândirea noastră e dată peste cap. Noi, creatorii, considerăm că această situație compătimitoare a început atunci când evreii le-au băgat romanilor pe gât creștinismul asiatic și, în cele din urmă, au cucerit întreaga Europă prin intermediul acestei bruieri suicidale ale minții. Rămâne de văzut dacă avem sau nu dreptate în numirea cauzei. Faptul de netăgăduit e că, în stadiul secolului al XX-lea, gândirea albilor a degenerat într-o mlaștină a nebuniei suicidale. Asta e cât se poate de cert.

Aceasta fiind situația, prima preocupare a Mișcării Creative e aceea de a îndrepta gândirea confuză și poliglotă a albilor. Țelul și programul nostru constă în aducerea albilor înapoi la cumpătare, înapoi la sănătate, înapoi la Legile Eterne ale Naturii. Din clipa în care am dobândit acest lucru, bătălia a luat sfârșit din toate punctele de vedere.

Mișcarea Creativă deține acum uneltele prin care să termine treaba. Cele trei cărți de bază ale noastre, RELIGIA ETERNA A NATURII, împreună cu BIBLIA OMULUI ALB și TRAIUL SĂNĂTOS, prezintă în mod clar țelul, mijloacele și programul. Aceste trei cărți sunt scripturile sacre ale religiei noastre. Acestea stabilesc fundația și piatra de temelie a religiei noastre patrudimensionale: „O minte sănătoasă, într-un corp sănătos, într-o societate sănătoasă, într-un mediu sănătos. În acestea găsești întreaga esență – întregul crez, întregul program.

De asemenea acum deținem o frumoasă clădire cu trei etaje în care să ne desfășurăm activitățile. Avem și o sală de ședințe, o bibliotecă, câteva birouri, un depozit mare la subsol și alte câteva facilități, plus teren pentru expansiuni viitoare. Am numit noua noastră clădire „Centrul Mondial al Creativității.” Deținem acum o bază geografică în frumoșii munți Blue Ridge din Carolina de Nord. Așa cum a spus și Hitler în mod succint, o „casă” geografică e extrem de importantă pentru creșterea și polarizarea unei ideologii.

Acum deținem și un ziar prin intermediul căruia să-i informăm și să-i ținem la curent pe suporterii noștri și să ne răspândim baza mereu crescânde. Așa cum ai putut observa deja din introducerea acestei cărți, acest ziar e numit LOIALITATEA RASIALĂ – un canon basic al crezului nostru.

Ne-am pus astfel pe treabă. Suntem atât de determinați încât nimic, absolut nimic, nu va împiedica regenerarea, salvarea și învierea celei mai prețioase comori de pe fața pământului: Rasa Albă. Acum avem nevoie ca tu, bărbat alb și femeie albă care citești aceste rânduri, să-ți faci partea.

Ce-ai putea face? Dacă până acum n-ai auzit niciodată de Mișcarea Creativă, primul lucru pe care-l poți face e să-ți procuri cele trei cărți de bază. În acestea e etalat PROGRAMUL TOTAL, SOLUȚIA FINALĂ, CREZUL ULTIM al RASEI ALBE. Citește-le, studiază-le în mod intens, apoi pune-te pe treabă. Devino un partizan alb militant și agresiv – un partizan pentru rasa albă.

Apoi devino un centru de mini-distribuire a cărții Biblia omului alb. În fiecare săptămână vinde, împrumută și împarte cât mai multe copii posibil. Tu împreună cu odraslele tale veți fi recompensați din belșug pentru eforturile voastre. Recompensa voastră va consta în supraviețuirea ta, a familiei tale și a rasei tale. Apoi comandă o sută de copii cu ziarul Loialitatea rasială și distribuie-le tuturor contactelor tale (albe) care sunt interesați să le citească. Făcând asta, semeni semințele, ramificațiile viitoare care sunt impredictibile și incalculabile.

Pe urmă, poți organiza un grup bisericesc – un program foarte vital pentru care oferim instrucțiuni în ziarele Loialitatea rasială. Scopul nostru e acela de a construi o rețea de comunicații de neegalat, în interiorul rasei albe. Misiunea noastră inițială e de a pune în mâinile camarazilor noștri rasiali albi, 10 milioane de copii cu cartea Biblia omului alb. Din momentul în care am realizat atât de mult, avem deja avantaj de cauză în câștigarea lumii, la fel cum au făcut albii când au câștigat Occidentul în secolul al IX-lea.

Prin participarea în această strădanie nobilă, și tu devii parte a mișcării, un Creator, elita Rasei Albe. Făcând asta, te vei dedic unei cauze mai mărețe decât tine însuți – care le transcende pe toate celelalte cauze.

Haidem să fim neînfricați și perseverenți în urmărirea acestei cauze. Haidem să fim chibzuiți și determinați. Haidem să privim lumea direct în ochi – pe evrei, creștini, negrii și pe toți ceilalți – suntem aici și-ai face bine să te obișnuiești cu ideea. Albii nu vor mai tolera să fie confuzi, dezamorsați și abuzați. Rasa albă nu va mai ședea cu mâinile-n sân permițând ca ea să fie prădată și poluată, jefuită și masacrată. Acum avem o religie rasială autentică care să conducă rasa albă spre construirea unei lumi mai albe și mai strălucite. CREATIVITATEA e pe drum și e aici pentru a dăinui. E cea mai puternică și dinamică idee din istoria tumultuoasă a albilor, idee a cărei vreme a sosit.


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10