Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 17-Oct-2018 21:10:02

SerLorars13
Autor
From: Here and Now
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 609

Sexualitatea de Gen

Un om are ambele aspecte masculin și feminin în psihicul lor, al cărui scop este de a integra acest lucru într-un întreg transformat. Faza e că din cauza minciunii societății care a fost construită pe baza minciunii biblice timp de secole, aspectul feminin al psihicului a fost reprimat în mod intenționat. În Biblia Evreiască, bărbaților li se spune că vor fi pedepsiți cu homosexualitate dacă se bucură de artă. Biserica a făcut în așa fel încât nu doar că a distrus toate cunoștințele spirituale dar a interzis și orice avea legătură cu aspectul feminin din psihic, cum ar fi arta, muzica și alte lucruri de genul, ei au încercat să le îndepărteze. Era artei medievale, când biserica avea cea mai mare putere. Toată arta arăta de parcă ar fi desene animate de proastă calitate. Femeile erau reprimate și au fost transformate în nimic alt ceva decât proprietate a bărbaților, care aveau libertatea să le bată și să le abuzeze după cu doresc ei. Pentru că Femeia era cauza căderii și păcatul original din Biblia evreiască. Iar bărbații au fost și încă sunt condiționați cu norme stricte de gen, nu au voie să arate niciun semn al trăsăturilor feminine. Iar asta pune blocaje atât în suflet cât și în minte.

Ceea ce este numit al treilea ochi, acest tărâm al conștiinței spirituale se numește Sophia de către antici, la fel ca energia serpentină în general. Din acest motiv totul este reprimat. În Biblia Evreiască o găsim pe Eva, care în kabala evreiască reprezintă partea dreaptă a creierului, partea feminină din psihic care-l trezește pe Adam,care este partea stângă sau masculină a creierului, și psihicul. Asta a fost o avertizare pentru rabini, cheia pentru ai ține pe Goyim sub control fiind să reprime asta. Adam și Eva în mod original au fost în grădina paradisului evreiesc, dezbrăcați exact ca animalele, puși să muncească pentru Yahweh, Rasa Evreiască și prima dată a fost șarpele care i-a atras atenția Evei, apoi ea l-a trezit pe Adam și au realizat că sunt dezbrăcați. Ei au devenit mai apoi superconștienți, lăsând în urmă mintea animalică a psihicului netrezit, cu care ,în textele estice se zice, că omul ar trăi dacă ei nu și-ar trezi psihicul prin practicile spirituale ale puterii Yoga a șarpelui. Goyim înseamnă animal, iar asta este starea în care evreii vor să ne țină.

Motivul pentru care șarpele o trezește prima dată pe Eva e din cauză că energia șarpelui a fost activată prima dată în coccis, ceea ce o reprezintă pe Eva în Kabala, Osul Luz și apoi a trezit partea dreaptă a creierului care după a trezit partea stângă a creierului sau partea conștientă a minții cu putere spiritualizată. Și apoi Goyim știau. Al doilea lucru pe care l-ar fi făcut ar fi să devină imortali mâncând din pomul vieții eterne, de la realizarea acestui lucru Yahweh i-a oprit, altfel Yahweh, Rasa Evreiască nu ar mai fi avut control asupra Goyim. Asta fiind o avertizare în Torah către rabinul evreu. Torah, Codul Kabala pentru acel pom a fost acela de Elhoim, cuvântul Ebraic pentru Dumnezeu, asta ar fi devenit Goyim dacă ar fi terminat procesul pe care șarpele i-a instruit. Șarpele este Satan în Kabala. Scopul lui Isus este să aducă lumea la noul Adam, ține minte că nu Eva...  Ăsta e un Program Evreiesc pentru a aduce Grădina Edenului în care Rasa Evreiască va avea control total asupra pământului și Goyim vor fi animalele care lucrează pentru ei. Pe asta se bazează toată Ideologia Evreiască, ei trebuie să se vindece lumii de la această cădere a lor de la controlul planetar, pe care ei pretind că l-au avut în această eră mitologică a Edenului, și să transforme lumea într-un Eden. Creștinismul este planul lor pentru acest lucru, așa cum admite rabinul în Kabala.

Ce s-a întâmplat e din cauza normelor inamice stricte pe care Inamicul le-a proiectat pentru a forța separarea internă a psihicului. Ceea ce dă voie programării și metodelor înșelătoare propagandiste, și vrăjitoriei Evreiești să fie mult mai efective. Acest fapt a cauzat multă confuzie legată de gen.

Vei găsi oameni care sunt simplu mai feminini decât masculini chiar dacă sunt bărbați, asta marge la fel și la femei. Singura cale prin care societatea poate întelege asta, este să încerce cumva și să se schimbe din punct de vedere biologic în sexul opus, deoarece genul trebuie să urmeze biologia. Bărbat=psihic Masculin, Femeie=psihic Feminin. Din cauza asta mulți oameni transgender opresc procesul de transformare pentru că ei înțeleg asta de la un anumit punct și multi care au trecut prin procesul de schimbare a sexului regretă după. Ei simplu nu se conformează normelor unui singur gen, genul egalează biologia în suflet.

Ceea ce se numește Homofobie în sensul legitim nu termenul politic. Oamenii au în vedere motive logice pentru a nu fi de acord cu homosexualitatea și nu sunt doar supărați pe ea și motivele lor trebuie luate în serios și ar trebui ținute conversații sincere pe această temă fără a invoca numele politic. Cumva motivele astea sunt bazate pe Ideologia Evreiască a creștinismului, care e o forma de vrăjitorie evreiască pentru a distruge Gentilii. Dar faza e că actuala fobie a unora este homosexualitatea la bărbați care e văzută ca un atribut FEMININ. Și asta duce la violarea tuturor normelor de gen. Prin urmare, pentru a ataca masculinitatea altui bărbat, e de ajuns să strigi un bărbat drept „Poponar”, ăsta fiind un mod de a numi un bărbat slab, dar conceptul slăbiciunii pentru un bărbat mereu este să aibă trăsături feminine. Mulți nu au nicio problemă cu un cuplu de femei care își fac de cap chiar în fața lor, dar când vine vorba de doi tipi, atunci mulți se vor declanșa isteric. Sunt insecuritatea despre masculinitate din adâncurile lor și normele sociale ale masculinității care sunt amenințate. Bărbații se vor ucide unii pe alții din cauza acestui lucru pentru masculinitatea lor și de asta societatea reprezintă o interminabilă bătălie între bărbați și alți bărbați, e o proecție a propriilor lor insecurități și încercarea de ai domina pe alții pentru a găsi un sens al stabilității și o împuternicire pentru asta. Și de asemenea doar la nivelul de prietenie, singura cale disfoncțională prin care bărbaților le este permis să încerce să aibă o legătură unul cu altul. Din cauza asta pentru mulți oameni un tip purtând o rochie e o nebunie mentală.... Trebuie să fii nebun ca să te îmbraci ca o femeie... Să îți lași latura masculină pentru astfel de trăsături feminine. E programarea polițistă în sine. Tot aceiași oameni nu arată vreo urmă de păsare când vine vorba de o femeie care poartă pantaloni. Pentru că declanșarea e atunci cănd vine vorba de exprimarea calităților feminine. Din această cauză e așa multă violență asupra femeilor.

Realitatea este universul, este creația dintre cele trei forțe: cea masculină, cea feminină și cea în care cele două devin una, asta crează toate lucrurile în existență. Acest concept a fost arătat original ca și Zeul Androgin în lumea Păgână. Acesta este harta sufletului uman. Sunt trei tipuri de sexualități normale: heterosexualitatea, homosexualitatea și bi-sexualitatea ca și expresie a acestei existențe de asemenea. Jung a menționat că mare parte din oameni sunt bi-sexuali și dacă unul este atent asta este evident în societate, dar cum Jung a mai menționat: acest lucru este adâncit în subconștient. În lumea pre-creștină normele erau îndreptate spre bi-sexualitate, personalizarea socială a „prietenilor de inimă” în Europa era aceea de prietenie între același sex, care erau îndrăgostiți. Asta vine de la rolul sexualității și sexul în societate este bazat pe forțe spirituale și forța generativă pe care sexul o compune prin propriul act. Asta are legătură cu activarea energiei kundalinice și curgerea sa prin chakre și nadii și diferite nivele ale corpurilor care formează persoana. Asta se poate autoexprima în creația fizică a copiilor, dar ăsta nu e singurul scop al sexului. Ci a fost doar scopul minor al sexului în societatea Păgână care era realizat prin sincronizare spirituală strictă și practici eugenice. Pentru asta sexualitatea ca și feminitatea sunt așa reprimate în societatea inamică, pentru că este cheia către libertate și activare spirituală, prin urmare inamicul caută să reprime toată activitatea sexuală normală în ideologia lor Biblică și crează o falsă explicație către normele sexuale pentru a face asta. Acum că au pierdut controlul cu asta, ei promovează o eliberare sexuală falsă cu care încearcă să declanșeze condiționarea într-o reacție împotriva libertăților și să creeze o reîntoarcere la ideologia Biblică: problemă, reacție, soluție. Programul lui Jegosus este anti-sex la orice nivel. Rabinul Jegosus cere celibatul, iar sexualitatea este un păcat, chiar să ai o senzație sexuală e un păcat. Imaginea Păgână a feminității este înlocuită cu o icoană evreiasă camuflată și ascunsă nefeminină, fără sexualitate, să arate și să fie îmbrăcată ca o Maică care mereu fiind înfățișată plină de rușine în Ideologia Creștină. Ăsta e un puternic evreiesc talisman pentru a reprima partea feminină a psihicului.

Evreii rabini fac o rugăciune în care le mulțumesc „dumnezeului” lor că nu s-au născut un Goyim sau o femeie.

Inamicul în lumea seculară împinge ideologia materialistică pentru pentru a-și menține normele în societate. Creștinismul este o ideologie materialistică și faza e că mulți nu înțeleg cum acel fapt își face treaba atât de bine în îndepărtarea tuturor cunoștințelor spirituale din societate. Din cauza asta toate instituțiile controlate promovează o falsă explicație a vieții cum ar fi biologia socială care promovează sistemul lor prădător și norme pentru orice explicație care păstrează conștiința netrezită. Asta e o metodă modernă pentru camuflaș al ideologiei lor Kabalistice a Torei.

Normele curente de gen pentru bărbați au devenit o totală reprimare a trăsăturilor feminine ale psihicului lor și problemele psihologice pe care le cauzează la bărbați și în societate. Singurele emoții pe care bărbaților le este permis să le arate sunt furia,mânia. Pentru că asta este considerată ca fiind dominantă și un stil masculin de exprimare. E un motiv pentru care mulți bărbați sunt nervoși tot timpul, iar asta e din cauza emoțiilor reprimate, fiind că trăiesc într-o societate Evreiască dominantă care i-a abuzat psihologic încă de când s-au născut. Bărbații nici măcar nu sunt lăsați psihologic să facă legături unii cu alții, pentru că asta necesită o deschidere emoțională care e pre feminină. Asta de asemenea crează probleme în relația lor cu soțiile, iubitele și copii pentru că ei nu se deschid nici acolo cu siguranță. Asta dă voie ideologiei evreiești, că femeile sunt doar proprietate și o servitoare către bărbați pentru a obține teren în fața altor bărbați care nu pot să creeze o legătură emoțională cu nimeni lăsând la o parte propriile soții. Asta îi face pe bărbați aroganți și terifiați să facă multe lucruri în viața lor, deoarece pentru a nu fi perfect înseamnă să nu ai putere masculină cumva și asta e o slăbiciune care e considerată femeiască.

Acum că femeile au libertatea pe care Evreii o promovează ca și Marxism Feminism, care e o încercare de a foța femeile să își suprime aspectele feminine ale psihicului lor și încercarea de a deveni masculine dominante în psihicul lor care e cauza ce le determină pe multe femei să fie toxice din punct de vedere psihologic și să se urască pe ele însele deoarece ele sunt învățate că dacă arată orice caracteristici feminine e slăbiciune și că ele au nevoie să fie cu totul masculine. Acum ele sunt crescute la fel cum sunt bărbații și sunt de două ori mai oxice. Generații întregi de femei sunt condiționate în felul ăsta. Au nevoie de asta, deoarece acum au abilitatea de a se mișca liber prin toate drumurile vieții în societate, unde dacă încă erau sub creștinismul evreiesc nu au fi făcut-o niciodată. Ele trebuie să fie condiționate la fel cum sunt bărbații.

- Înaltul Preot Mageson666

Last edited by SerLorars13 (17-Oct-2018 21:34:20)


HAIL SEERE!  loveit foc
HAIL SATAN!  foc  capra

Offline

#2 21-Apr-2019 22:22:51

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 63

Re: Sexualitatea de Gen

Genial!
Ar trebui ca fiecare persoană să înțeleagă ceea ce ai scris aici, asta înainte de a se iniția!  big_smile

Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10