Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 25-Apr-2019 23:20:29

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,939

Tesla și Satan

Dacă examinezi afirmațiile pe care le-a făcut Tesla pe tema minții sale și a abilității sale creative, e evident faptul că Tesla a avut abilități psihice. Acesta a avut o memorie fotografică care i-a permis să-și amintească cărți întregi și să le recite pe dinafară. Această abilitate împreună cu cartea sa favorită explică toate lucrurile.

Tesla vedea cu ochii psihici sclipiri cu imagini despre lucrurile pe care ceilalți le discutau în jurul lui. Ceea ce e un semn de abilitate telepatică; Tesla le vedea gândurile. Acesta de asemenea avea viziuni cu diverse lucruri înainte ca acestea să se întâmple și, într-un interviu, a afirmat că, pe când era copil, a avut experiențe psihice. Aceste experiențe sunt strâns legate de un al treilea ochi deschis, care guvernează peste comunicarea psihică. Tesla a menționat că avea vedenii cu o invenție și că odată cu aceasta, întreaga cunoștință despre invenție se descărca în mintea sa. Aceasta e o formă de comunicare telepatică.

Întrebarea e, de unde provenea uneori această comunicare? Aici e răspunsul:

„Câmpul magnetic rotativ e un principiu fundamental în fizică și una dintre cele mai mare descoperiri din toate timpurile. În februarie 1882, Tesla se plimba cu un prieten printr-un parc din Budapesta, Ungaria, recitind strofe din opera Faust a lui Goethe. Soarele tocmai ce apunea. Dintr-o dată i-a sclipit prin minte soluția pentru câmpul magnetic rotativ, pe care o căutase de multă vreme. În același moment a văzut cu claritate în mintea sa un rotor din fier care se învârtea cu rapiditate într-un câmp magnetic rotativ care era produs de interacțiunea dintre două curente alternative bifazice. Unul dintre cele mai importante zece descoperiri din toate timpurile, a prins viață în acel moment.”(1)

Caracterul principal din opera Faust, e Satan. Aceasta a fost opera favorită a lui Tesla, care a memorizat întreaga carte. Acesta și-a focalizat mintea cu atâta empatie pe acest subiect, ceea ce, din punct de vedere psihic, creează un canal simpatetic; dezvoltă o legătură subconștientă. În acest caz, între el și Satan. Tesla a primit într-un mesaj telepatic, vedenia cu această tehnologie importantă care a schimbat întreaga lume.

Tesla de asemenea a știut despre existența extratereștrilor și a altor lumi. A știut el despre asta în urma comunicării telepatice directe cu aceștia? Tesla a trimis scrisori unor publicații, declarând existența extratereștrilor – acesta a fost un lucru pe care l-a știut cu certitudine.

Tesla s-a întâlnit în mod personal cu învățătorul spiritual hindus, Swami Vivekananda:

Spre sfârșitul anului 1895, Swami Vivekananda a menționat într-o scrisoare trimisă unui prieten englez: „Dl. Tesla crede că poate demonstra matematic că forța și materia pot fi reduse în potențial energetic. Mă voi vedea cu el săptămâna viitoare pentru a obține această nouă demonstrație matematică. Dacă acesta este cazul, cosmologia Vedantică va fi așezată pe cele mai stabile temelii. Lucrez mult acum asupra escatologiei Vedanta. Pot vedea cu claritate uniunea dintre aceasta și știința modernă, iar elucidarea uneia va fi urmată de elucidarea celeilalte.” (Complete Works, Vol. V, Fifth Edition, 1347, p. 77)

Aici, Swamiji folosește termenii „forță” și „materie” când vorbește de termenii sanscriți „prana” și „akașa.” Tesla folosea termenii sanscriți și se pare că i-a înțeles ca fiind „energie” și „masă.” (Pe vremea lui Swamiji, la fel ca și în majoritatea dicționarelor publicate în prima jumătate a acestui secol, forța și energia nu erau întotdeauna diferențiate în mod clar. O traducere mai adecvată a cuvântului sanscrit „prana,” e „energie.”) (2)

Într-un interviu, Tesla a menționat energia kundalinică și yoga kundalinică în sensul că el însuși le practica. După cum e bine cunoscut, Swami Vivekananda avea siddhii (puteri supranaturale).

Ia în calcul acest fapt: Satan și Zeii au fost în contact direct cu liderii Național Socialismului din Germania. Referitor la tehnologia care era dezvoltată în secret – însăși savanții care au construit și au lucrat la proiecte germane secrete, au afirmat că tehnologia respectivă a fost primită de la extratereștrii prin comunicare telepatică. Această tehnologie a fost foarte asemănătoare cu unele tehnologii la care a lucrat și Tesla.

Tesla a fost unul dintre geniile din vremurile noastre care a trecut omenirea în lumea modernă, deschizând calea pentru multe dintre tehnologiile pe care le avem în ziua de azi. Tesla a fost un om foarte avansat din punct de vedere spiritual și a primit mesaje telepatice. Gândește-te unde s-ar fi aflat omenirea acum dacă ar fi avut cunoștințe spirituale și dacă le-ar fi practicat în mod regulat. Acesta-i motivul pentru care inamicul vrea să îndepărteze și să țină sub lăcat aceste cunoștințe și practici, și motivul pentru care fac tot ce pot pentru a-i speria pe oameni de Satan și de Zei. Frica, ostilitatea și negativitatea creează un efect amortizor, care înăbușe și împiedică mintea din a se conecta la Zei. Acestea blochează orice comunicare la nivelul minții. Constituie o vrajă de legare. Tesla, în ciuda mediului în care a crescut, nu a avut această problemă. Iubirea pe care a avut-o pentru opera sa favorită, Faust, i-a deschis mintea spre Satan, iar abilitățile psihice naturale ale lui Tesla, au făcut ca această comunicare să fie cu adevărat profundă.

De asemenea notează faptul că lucrările lui Tesla sunt cele care au ajutat la crearea fotografiei Kirlian. Experimentele pe care Kirlian le-a făcut cu bobina Tesla, sunt cele care l-au condus pe acesta în această direcție. De-a lungul anilor acesta și-a dezvoltat munca cu ajutorul bobinei Tesla, până în punctul în care a devenit celebru. Munca lui Kirlian a salvat multe vieți în Rusia. Acesta a dezvoltat-o pentru a fi o tehnologie de diagnosticare medicală, și a avut succes cu aceasta în mai multe spitale. Fotografiau câmpul energetic al pacientului și se foloseau cu succes de imagini pentru a stabili diagnosticul. În fine, evreii care conduceau URSS l-au redus la tăcere pe Kirlian, iar evreii care controlează complexul industriei medicale în America, s-au asigurat că munca acestuia e atacată și neutilizată. (3)

J.P Morgan care i-a pus bețe în roate lui Tesla, a fost o marionetă a familiei Rothschild, care se auto-întitulează „regii evreilor” – iar acesta e un fapt documentat istoric. Evreii – Rothschildii – au fost aceia care s-au aflat în spatele atacurilor împotriva lui Tesla, și în spatele distrugerii companiei acestuia, iar acesta-i un alt fapt bineștiut. Aceștia l-au hărțuit pe Tesla întreaga sa viață, iar aici sunt incluse numeroase atacuri publicate în mass-media deținută de evrei. Mai jos e ceea ce Tesla a afirmat despre evrei:
1556220746_untitled.jpg


– Înaltul Preot Mageson666Sources:
teslasociety.com [1][2]
The New Soviet Psychic Discoveries, by Henry Gris and William Dick [3]


Thomas

Online

#2 25-Apr-2019 23:20:39

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,939

Re: Tesla și Satan

Tesla a fost un suflet din tabăra noastră, a fost un supraom în carne și oase, care a deținut întreg pachetul cu ceea ce unii numesc „abilități supranaturale,” inclusiv o flexibilitate extremă și supraumană, niște reflexii ca de pisică, toleranță extremă, abilitatea de a stea treaz pe perioade extinse de timp, concentrare intensă, o minte neșovăitoare și multe alte lucruri care fac parte din Siddhii sau care pot fi rezultatul antrenării minții.

Situația e că Tesla a fost nevoit să emigreze în SUA, pentru că la acea vreme, acesta a fost singurul loc în care putea să-și înainteze cu adevărat ideile. Înainte ca Hitler să vină la putere, Germania a fost în urmă în ceea ce ține de avansare și a rămas în urmă până când Hitler a preluat puterea, moment din care, într-un timp foarte scurt, Germania a devenit cea mai puternică națiune de pe pământ. SUA a fost singura țară în care Tesla ar fi putut merge atunci când a trebuit să se mute.

Dacă național socialiștii ar fi câștigat războiul, ne-am fi ales cu o lume mai bună atât în Europa, cu tehnologia dezvoltată de aceștia, cât și în SUA – pentru care erau planuri de a fi eliberată de nenorocirea evreiască. Planul pentru lume era de a fi scoasă din epoca de piatră în care se află la momentul de față, mulțumită formelor de energie care rup planeta în bucăți.

Din nefericire, pesta evreiască aflată în control în SUA, l-a trădat pe Tesla în  cel mai mârșav mod, lucru care de asemenea a contribuit la falimentul întregii lumi. Ca rezultat, în ziua de azi, planeta se prăbușește din punct de vedere ecologic.

Problema a fost că lumea nu l-au vrut pe Tesla, Național Socialismul și o lume decentă eliberată de jidanii paranoici; lumea și-a vărsat sângele pentru evrei, pentru 65 de genuri, pentru depravarea cea mai josnică și pentru sclavia eternă. În zilele noastre, oamenii pe aceste lucruri le consideră „progres.” Dacă ar fi știut mai bine, ar fi avut alte țeluri.

Tesla a murit în 1943, aproape de momentul în care războiul se apropia de deznodământ. În mod clar, după cum s-a descoperit în urma morții sale, acesta a luat multe informații cu el în mormânt. Imediat după moartea sa, mai multe agenții secrete i-au răscolit camera de hotel și i-au tratat trupul și lucrurile personale ca pe cele ale unui animal, și i-au furat lucrurile rămase printre notițe. În orice caz, Tesla a ținut foarte puține informații în notițe, întrucât avea abilitatea de a păstra totul în mintea sa.

Serviciile secrete de inteligență știau acest lucru, motiv pentru care îl urmăreau 24/7. A devenit un prizonier pe „tărâmul celor liberi,” și un prizonier falit dacă e să fim exacți. A murit închis într-o cameră de hotel, ca un animal, monitorizat nonstop și spionat de așa-zisele „agenții naționale,” care l-au ținut într-o situație de sclav până în momentul în care și-a dat duhul.

Mă îndoiesc de ceea ce se zice despre Vivekananda, pentru că Vivekananda e pur și simplu supraestimat. Vivekananda a dobândit un lucru important răspândind hinduismul, însă cam asta-i tot. Nici pe departe să-l fi „învățat” el pe Tesla. Tesla știa de la vârsta de 5 ani cum să „mediteze,” fără să fie instruit cum să facă asta. Chiar el afirmă asta. Tesla a fost mai avansat decât Vivekananda. Părerea mea e că Vivekananda a realizat lucruri importante, însă de la un punct ceea ce se spune despre el sunt doar niște meme-uri new age.

Pe de altă parte, Tesla aproape că a trecut neobservat prin crăpăturile istoriei, ca un nimeni, până când internetul l-au scos la suprafață și l-au ridicat la statura cuvenită.


– Înaltul Preot Hoodedcobra666


Thomas

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10