Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 26-Apr-2019 02:21:49

Nova
Autor
Registered: 04-Mar-2017
Posts: 106

Evreii Știu Că Sunt Suflete Extraterestre

Isaac Luria

Isaac Luria, unul dintre cei mai importanți rabini evrei din istorie susținea:

"Israeliții posedă cele 3 niveluri ale sufletului: Nefesh, Ruach, Neshama- din sfințenie...Gentilii, însă, posedă doar nivelul Nefesh din partea feminină a cochiliei...prin urmare sufletele celorlaltor neamuri,[notă: ale gentililor] care provin din klipot[cochilii], sunt malefice și nu sunt 'bune' dat fiind că au fost concepute fară cunoaștere(daat). Sufletul omului(notă: doar al evreilor) este înclinația bună și rea. Sufletul gentililor provine din 3 cochilii: vânt, nori și foc, toate malefice. La fel este și în cazul animalelor impure, al bestiilor și păsărilor..."- Isaac Luria: Etz Chaim despre Sufletul Gentililor (1570 e.n.)

În cazul de față rasa evreiască îi numește pe Gentili animale. Evreii susțin că gentilii nu au decât ceea ce ei numesc Nefesh, numit Kosha Pranic în Hinduism. Corpul vital, energia vitală sau bio-energia, care te animează și îți menține corpul in viață. Prin urmare, când decedăm aceasta dispare, evreii propovăduind că apariția astrală a unei fantome nu este nimic mai mult decât o cochilie goală, proiecția Nefeshului, ca o hologramă, și nu un suflet conștient. Neshamaul fiind de fapt sufletul despre care evreii propovăduiesc, care transcede într-o viață de apoi în raiul și cu dumnezeul lor, iar această parte o face umană pe o persoană. Și numai evreii au această parte, dat fiind faptul că numai ei sunt umani.

Prin urmare:
"Evreii sunt numiți OAMENI" așa cum rabinul David Bar Chaim și toti ceilalți rabini semnalează din Talmud. Isaac Luria de asemenea; această învățătură este miezul fundamental al evreității.

Lucrul revelator este acela semnalat de Luria prin secvența "înclinația bună și rea" pe care numai evreii o au, o metaforă și o învățătură susținută de dumnezeul evreiesc despre sine, în cartea lui Isaiah. Pur și simplu afirmă că rasa evreiască este creația dumnezeului lor rasial personal, YHVH după chipul și sufletul lui. Nu și gentilii, noi nu provenim din dumnezeul evreiesc. Evreii susțin că doar ei provin din sângele lui Yahweh. O să îi auzi întotdeauna pe evrei făcând referire la "sufletul evreiesc". Luria susține ca gentilii nu sunt făcuți după imaginea dumnezeului evreiesc, o invățătură evreiască.

Ceea ce adepții ocultului evreiesc proclamă este că evreii au suflete extraterestre, că un evreu nu are același suflet ca un gentil. Ei cred acest lucru în mod evident pentru a se considera superiori, dar aceea este desigur opinia lor bazata doar pe faptul ca ei sunt evrei. Ce este YHVH atunci? Adepții ocultului evreiesc la nivel înalt sunt de părere că este o colecție de extratereștrii reptilieni, din acest loc survenind sufletele lor, fiind de asemnea un loc la care acestea sunt conectate.

Să vă amintiți aceste lucruri urmatoarea dată când sunteți martorii materialismului evreiesc promovat de lideri evrei prin mișcări neo-ateiste ['materialiste' însemnand lipsa oricărei activități spirituale sau care are de-a face cu sufletul] acestea sunt doctrine create de evrei care te învață că tu nu ai un suflet, spirit sau o conștiință superioară. Ce spun toate mișcările ateiste conduse de evrei și doctrinele lor publicului gentil? Că nu suntem nimic mai mult decât animale și că atunci când murim, asta-i tot, niciun suflet sau viață de apoi pentru noi. După aceea, aceștia se duc în sinagogile lor, își pun pălăriile și se roagă la dumnezeul lor, care este o imagine a acestora și a sufletelelor lor evreiești, crezând cu tărie că au suflete sau spirite și conștiințe superioare și că sunt singurele ființe umane și nu animale.

Invățăturile mișcării neo-ateiste evreiești și scientismului material evreiesc nu sunt nimic mai mult decât învățăturile extraterestre stranii ale talmudului evreilor și a kaballei. Fiecare lucru pe care îl face un evreu este să-și injecteze propriul suflet extraterestru în societățile noastre și să-l paseze ca fiind un fel de religie supremă, știință veridică sau filosofie supremă. În timp ce pasează doar o mizerie kosher. La fel stă treaba și cu arta modernă.

Aduceți-vă aminte că atunci când evreii vorbesc despre "Drepturile omului" aceștia vorbesc doar despre drepturile lor. Amintiți-vă de "Republicile Populare" ale națiunilor comuniste create și conduse de evrei. Evreii sunt singurii oameni în religia lor extraterestră. Aceste republici au fost Republici Evreiești.

Altă amăgeală este atunci când evreii le spun gentililor că au venit ori de la dumnezeul lor [în calitate de animale care să-i servească, desigur] sau că doar am apărut în existență din oameni-maimuță, fiind doar niște Goyim. Oricum în textele lor oculte aceștia menționeză frecvent că Gentilii provin de la niște "Zei ciudați" adică extratereștrii pentru rasa evreiască. Și că provenim din sângele acestor extratereștrii. Se referă la faptul ca provenim din liniile de sânge Satanice ale Zeilor. Și că suntem străini evreilor.

Prin sufletul Gentil, care este superior celui evreiesc extraterestru, fantoma sau spiritul din astral este de fapt o persoană și o ființă care există. Atunci când o persoană își părăsește trupul fizic, partea fizică și Koshaul Pranic se degradează și dispare, dar în astral, partea mentală, emoțională și trupul astral sunt încă împreună. În timp, Atmanul, aspectul considerat a fi conștiința eternă a sufletului se reîncarnează.

ÎP Mageson666-https://www.ancient-forums.com/viewtopi … =5&t=19148

Last edited by Nova (26-Apr-2019 02:30:39)

Offline

#2 26-Apr-2019 11:25:14

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 331

Re: Evreii Știu Că Sunt Suflete Extraterestre

Mulțumim Nova pentru aceste informații . smile


Hail Satan ! capra1 sarpe lup

Hail Purson !   big_smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10