Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-May-2019 00:43:17

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,937

Știință și adevăruri — Egregor

Bisericile creștine dintotdeauna au fost brutale cu știința și cu oamenii de știință. Biserica creștină originală, adică Biserica Catolică, ne-a vânat, torturat și ucis în masă cele mai strălucite minți ale noastre, pe intelectuali, savanți și pe oricine altcineva de care îi era teamă că îi va expune minciunile.

Așa cum am scris de mai multe ori, dintr-un anumit punct, știința și spiritualitatea (ocultismul) se întâlnesc și se complementează una pe cealaltă.

Oamenii sunt niște nătângi ignoranți să creadă că noi suntem niște locuitori speciali ai acestui univers. Aceasta-i o altă tactică a creștinismului cu întreaga sa decepție menită să ne dezarmeze pe toți.

La general vorbind, pe această planetă omenirea are stăpânire (care a fost abuzată în mod sever) asupra animalelor, plantelor, mediului înconjurător, etc.

Mulțumită științei cunoaștem adevărul că noi nu ne aflăm în centrul universului; planetele și soarele NU se învârt în jurul pământului.

Cu toate că sursele principale de informație nu vor admite în mod deschis, în spațiu există și alte ființe. Unele cu mult mai avansate decât altele. Cu cât ești mai avansat, cu atât exerciți o stăpânire și-un control mai extins.

Dacă studiezi științele biologice, un lucru devine extrem de evident și, anume, că unele specii sunt experte în exploatarea altor specii, așa cum am scris într-un articol mai vechi despre furnici (hymenoptera).

Puțini sunt aceia care văd realitatea că omenirea a fost dezarmată prin blocarea simțurilor noastre astrale, lucru care ne-a pregătit pentru a fi atacați și exploatați de unii extratereștrii.

Revelația recentă oferită de Lucifuge Rofocal referitoare la propria sa experiență și referitoare la ceea ce s-a întâmplat cu planeta sa, explică foarte multe lucruri. Acum, planeta lui Lucifuge e o colonie de sclavi. Fiecare cenușiu de acolo a primit implantul.

De-a lungul mileniilor (o mie de ani omenești pot fi o nimica toată pentru alte ființe din spațiu; cine știe câte planete au fost infestate cu agenda implantului de către aceste creaturi?) îndepărtarea simțurilor astrale cheie a împins omenirea pe calea degenerării spirituale.

Ca prim exemplu, în mod normal noi nu putem vedea rezultatul acțiunilor noastre. Nu vedem cu adevărat lucrurile pe care le facem. Meditația de împuternicire făcută în mod constant, ne face mai conștienți de acțiunile noastre, însă nu în mod complet.

Terra însăși a fost legată.
Terra e pe moarte, omenirea e pe marginea dezastrului. Spre exemplu, din acest punct, mediul înconjurător e aproape de nesalvat. Interconectarea dintre formele de viață, ecologie, etc., toate au fost afectate. Omenirea a fost responsabilă de aceste chestiuni. Omenirii, fiindu-i amputat un element foarte important din conștiință, nu poate „vedea” ramificațiile tuturor acțiunilor sale dăunătoare și nepăsătoare ațâțate de gloate.

Agenda inamicului (la câte alte planete le-a fost întinsă cursa de a fi în cele din urmă transformate în colonii de sclavi și în surse de energie pentru acești extratereștrii nefaști avansați), e de a dezarma populația prin blocarea simțurilor spirituale.

Numai prin recunoașterea și admiterea realității (indiferent de cât de urâtă și terifiantă poate fi aceasta), ne putem ocupa de aceste probleme, apărându-ne pe noi și punându-le lor capăt.

Bisericile creștine au fost foarte evidente în ceea ce ține de agenda lor. Uciderea în masă a celor care aveau abilități spirituale – chiar și copii de doi, ani luați din casele de vrăjitori, erau arși pe rug (abilitățile psihice sunt adesea transmise genetic) – distrugerea, incendierea și confiscarea bibliotecilor spirituale și a materialelor relaționate, construirea bisericilor inamice și a altor structuri artificiale în locurile în care se intersectează linii ley foarte importante și în zone cu energii psihice naturale, locuri în care odinioară existau temple și sanctuare păgâne… și multe alte lucruri asemănătoare.

Toate acestea au fost făcute cu scopul de a dezarma omenirea prin distrugerea conștientizării psihice, conștientizare care prin ea însăși dezvăluie adevărul.

Țelul ultim al inamicului, e ateismul total. Ateismul impus, la fel ca în țările comuniste, în care întreaga cunoștință spirituală e înlăturată în mod total. Țările comuniste permit acces restricționat la bisericile creștine, la bibliile creștine și așa mai departe, ca „alternativă,” în timp ce pretind că se află în dezacord cu acestea. Însă populației nu îi este permisă NICI UN fel cunoștință spirituală adevărată sau reală.

Sumar:

 1. O planetă e aleasă pentru a fi exploatată de energia vitală, care e un produs foarte important pentru ei.

 2. E implantată rădăcina și sufletul evreiesc, împreună cu rahatul creștin, care se manifestă din aceștia.

 3. Programele inamice din punctul 2 lucrează pentru a înlocui abilitățile, cunoștința și practicile spirituale cu gunoi artificial. Un alt lucru pe care aceste gunoaie artificiale se concentrează, e închinarea de sclav, care creează o conexiune energetică prin care e hrănit nu numai programul lor artificial, ci conectează și creaturile inamice, hrănindu-le cu energie prețioasă pentru propriul lor beneficiu și în paguba omenirii.

 4. O formă mentală gigantă, care ia naștere din astfel de programe inamice, se numește un „egregor.” Aceasta nu se diferențiază de o formă mentală mai mică care e creată de indivizi și care e programată să se hrănească cu energii auto-perpetuatoare. Pentru mai multe informații pe acest subiect, te rog să vizitezi această pagină:  http://bucurialuisatan.com/crearea-unei-forme-mentale/

 5. Inamicul e încununat de succes atunci când întreaga populație primește implantul. Din acel moment, întreaga planetă devine o colonie de sclavi, devotată aprovizionării extratereștrilor inamici cu forță de muncă nelimitată, cu energiile forței lor vitale și cu orice alt lucru pe care extratereștrii îl pot stoarce din populația acelei planete.

Câte alte planete din galaxia noastră sau chiar și în afara ei, au fost vizate și în câte dintre acestea au fost plantate programe de tipul iudeo-creștinismului, care sunt direcționate spre agenda sclaviei?

Satan e aici ca să ne trezească pe toți cu privire la aceste lucruri. Biblia iudeo-creștină culminează cu alegația că Satan se află în spatele implantării tuturor cu un microcip.

Acest lucru NU e adevărat!! Aceasta e o altă tactică foarte șireată a inamicului. Mai întâi de toate – iar asta reprezintă întreaga temă din biblie – aceasta creează o legătură subliminală foarte puternică, întipărind în mintea tuturor ideea că implantul sau „semnul fiarei,” după cum a mai fost numit, e un eveniment care e sortit să aibă loc.

Chiar mai rău decât atât, îi înșală  pe credincioși și pe alți indivizi ignoranți, că Satan – CARE ÎN REALITATE ÎNCEARCĂ SĂ NE ALERTEZE CU PRIVIRE LA ACEST PERICOL, CARE ÎNCEARCĂ SĂ NE AJUTE SĂ NE RĂSCULĂM ȘI SĂ LUPTĂM ÎMPOTRIVA CESTUIA – darămite ar fi pus la cale toate aceste lucruri.

Dovada e sub ochii tuturor. Dintotdeauna Satan și Zeii au promovat adevărata spiritualitate. Satan dintotdeauna a fost sinonim cu ocultismul.

De asemenea, Satan nu are nevoie și nici nu cere nici un fel de închinare de sclav. Iudaismul, creștinismul, islamul și celelalte programe relaționate acestora, cer o închinare de sclav sub amenințarea cu moartea și cu tortura.


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Online

#2 04-May-2019 00:45:30

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,937

Re: Știință și adevăruri — Egregor

Mai multe informații pe tema științei și adevărului: egregorul

Vite, pești, plante, resurse naturale precum petrolul și așa mai departe…
Extratereștrii inamici din spațiu ne privesc, pe noi oamenii, ca pe elementele enumerate mai sus.

Noi, oamenii, putem fi capturați, controlați, munciți până cădem morți ca sclavi muncitori, storși de energia noastră/forța vitală și de orice alt lucru pe care inamicul îl consideră de valoare, după care să fim aruncați la gunoi.

Nătărăii, ignoranții și cei care nu sunt suficienți de puternici pentru a privi realitatea în față, în mod eronat cred că oamenii au vreun fel de statut exaltat și că sunt scutiți.

Vreau fac o paranteză aici pentru a adăuga că unii creștini care primesc răspuns rugăciunilor, în schimbul închinării lor de sclav (o mare parte dintre aceștia nu primesc niciodată nici un răspuns, întreaga chestiune e foarte inconsistentă), se conectează la un egregor. Un egregor e o formă mentală masivă creată de un grup mare de oameni sau de conștiința colectivă.

Și mai vreau să mai fac o paranteză aici pentru a adăuga un alt lucru: Lucifuge Rofocal, împreună cu ceilalți care au scăpat împreună cu el, NU a primit implantul. Aceștia abia ce au reușit să scăpat cu viață.

Evreii sunt conectați la inamic (cenușii implantați și reptilieni) în mod direct de la nivelul sufletului. Evreii au fost puși aici pentru a materializa agenda extraterestră nefastă de înrobire a întregii planete. Cum ne numesc evreii pe noi, gentilii/neamurile? Ne numesc „goyim” – care e un termen derogatoriu care înseamnă VITE. Toate încep să aibă sens, nu-i așa? Cuvântul „goy” de asemenea are de-a face cu „Goetia,” și „goetic,” care fac în mod disprețuitor referire la Zeii noștri.

Evreii lucrează neobosiți pentru agenda inamică. Mulți nici nu sunt conștienți că fac asta. Aceștia gravitează spre obținerea și menținerea poziții cheie de autoritate în guvern, mass-media și în orice altă poziție de influență și control de rang înalt. Aici e inclusă și căsătoria în familiile gentile proeminente, bogate și influente.

Aici avem de-a face cu un modus operandi. Acesta se derulează de foarte multă vreme și a avut loc și în alte lumi. După cum evreii înșiși spun, lumile care nu se conformează sunt distruse „într-o clipeală de ochi.” Evreii folosesc în mod repetat clișee care sună extraterestre.

Azazel a afirmat că lumile în care inamicul a eșuat sunt distruse pentru a le împiedica să informeze alte lumi și/sau să ajute alte lumi să reziste.

Ideea e că aceste planete sunt distruse prin metode nucleare. Am să adaug articolul care dezbate acest subiect, la finalul predicii.

Profețiile din biblie sunt puse acolo din mai multe motive. Unu la mână, pentru a deschide mințile credincioșilor cu privire la eventualitatea unor evenimente cheie. Asta nu se diferențiază de felul în care reclamele farmaceutice folosesc metode subliminale, repetări și cuvinte cheie pentru a sădi boli în mintea subconștientă a telespectatorilor. Conștiința colectivă e foarte puternică când vine vorba de manifestarea anumitor evenimente dar și a altor lucruri, exclusiv prin credință.

Un alt motiv major pentru biblie și profețiile din ea, e de a-i speria pe oameni să se conformeze. Toate acestea urmează un tipar. Când inamicul infestează și când agenda lor e pusă în acțiune, au loc și se desfășoară anumite evenimente cheie.

În cele din urmă tehnologia își face apariția, iar inamicul lucrează pentru a prelua controlul asupra acesteia.

Am să fac o altă paranteză aici. Condiții meteorologice extreme au avut loc de milenii. Cu tehnologia pe care o deținem acum, știrile sunt transmise în mod instant la nivel global. Acest lucru schimbă felul în care oamenii percep anumite evenimente, în comparație cu rata la care erau transmise știrile despre catastrofe acum un secol, spre exemplu. Pământul trece prin cicluri. Mulți în mod eronat cred că condițiile meteorologice extreme sunt un fenomen relativ recent. Acestea fac parte din Natură, la fel ca și cutremurele masive care au despărțit continentele cu mii de ani în urmă.

Mult mai grav e abuzul depravat al mediului înconjurător și a altor creaturi vii de pe această planetă. Natura se răzvrătește…

Nici un regim nu a comis mai multe abuzuri, poluare și alte lucruri chiar mai grave împotriva acestei planete, pe câte au comis comuniștii. Abuzuri atroce e o exprimare modestă. Evreii…
Toate acestea, mediul înconjurător, condițiile meteorologice extreme, se leagă între ele. Multe dintre acestea produc teroare în mulți dintre cei care nu sunt conștienți de agenda inamică și cu modul în care inamicul acționează.

Evreii lucrează neobosiți pentru a prelua controlul asupra întregii tehnologii, direcționând-o spre agenda extraterestră. Nu trebuie decât să privești la felul în care evreii internetul chiar acum, căutând să preia controlul total asupra acestuia, la fel cum fac cu orice alt lucru important și cu influență.

Agenda inamică operează după un model și în anumite etape. Acestea sunt menționate în biblie sub forma unor „profeții” pentru a înspăimânta populația să creadă minciunile inamice și înșelăciunile creștinismului, islamismului, etc., înrădăcinate în iudaism. Toate acestea au la bază viața de apoi, asupra căreia puțini au cunoștință sau control, datorită faptului că au fost incapacitați și încuiați.

Azazel a sus că inamicul distruge lumile care nu li se conformează.

Mai jos e un articol mai vechi, însă toată lumea ar trebui să-l recitească și, dacă aveți dubii, cercetați de unii singuri.


Un cadou evreiesc pentru Omenire: Coşmarul nuclear

'Avem în dotare câteva focare şi rachete atomice pe care le putem lansa înspre ţinte în toate direcţiile, probabil chiar şi la Roma. Majoritatea capitalelor europene sunt vizate de forţele noastre aeriene. Daţi-mi voie să îl citez pe Generalul Moshe Dayan: 'Israel trebuie să fie precum un câine turbat, prea periculos pentru a-l deranja.' Consider ca totul este fără speranţă la momentul de faţă. O să fim nevoiţi să încercăm să împiedicăm ca lucrurile să conducă la aşa ceva, dacă este cu putinţă. Totuşi, forţele noastre armate nu sunt pe locul treizeci dintre cele mai puternice din lume, ci mai degrabă pe locul al doilea sau al treilea. Suntem capabili să scufundăm întreaga lume odată cu noi. Şi vă pot asigura că acest lucru se va întâmpla, înainte ca Israel să piară.'
-- Martin van Creveld, profesor israelian de Istorie Militară la Universitatea Ebraică din Ierusalim, într-un interviu pentru revista săptămânală olandeză: Elsevier, 2002, nr. 17, p. 52-53.

*** *** *** ***

Mai jos este doar o parte din lista cu evreii implicaţi în proiectul de dezvoltare a bombei atomice. Numărul total al acestora este de-a dreptul şocant, însă datorită presiunii timpului, această listă este incompletă, enumerându-i doar pe cei mai însemnaţi oameni de ştiinţă evrei care au fost implicaţi în mod direct în Proiectul Manhattan. Aproape toţi dintre cei enumeraţi mai jos au fost comunişti înrăiţi; mulţi alţii au fost spioni care au pus în mâinile sovieticilor formula bombei atomice. În urma cercetărilor, am fost îngrozită de felul în care autorii (majoritatea evrei) care au scris articole despre şi biografii ale indivizilor listaţi mai jos, i-au prezentat pe aceşti criminali în serie într-o lumină foarte pozitivă, ridicându-i pe mulţi la ranguri de erou. Simte-te liber să cercetezi şi de unul singur.

O LISTĂ PARŢIALĂ A EVREILOR IMPLICAŢI ÎN PROIECTUL MANHATTAN:

 • J. Robert Oppenheimer - director ştiinţific - Proiectul

 • Frank Oppenheimer - fratele şi asistentul lui J. Robert Oppenheimer

 • Albert Einstein [evreu de origine germană] - consilier al proiectului

 • Niels Bohr [evreu de origine daneză] - consilier al proiectului

 • Leó Szilárd [evreu de origine ungară] - lider de grup - Laboratorul Metalurgic

 • Nicholas Kürti [evreu de origine ungară] - a lucrat cu Franz Eugen Simon [evreu de origine germană] şi a dezvoltat metoda de separare a Uraniului 235 de Uraniul 1 (forma brută)

 • David Bohm - a efectuat calcule teoretice pentru calutroane, la instalaţia Y-12 din Oak Ridge, folosite pentru a îmbogăţi electromagnetic Uraniul, pentru bomba aruncată peste Hiroshima în 1945

 • Rudolf Peierls [evreu de origine germană] - Misiunea Britanică

 • Felix Bloch [evreu de origine elveţiană] - a lucrat sub conducerea lui Hans Albrecht Bethe, efectuând cercetări în fuziunea nucleară

 • Eugene [Paul] Wigner [evreu de origine ungară] - lider de grup - Laboratorul Metalurgic

 • James Chadwick [evreu de origine britanică] - şef - Misiunea Britanică

 • James Franck [evreu de origine germană] - director - Grupul Chimic

 • Otto Frisch [evreu de origine germană] - Misiunea Britanică

 • Edward Teller [evreu de origine ungară] - cercetare termonucleară

 • Emilio Gino Segrè [evreu de origine italiană] - lider de grup

 • Hans Albrecht Bethe [evreu de origine germană] - şef - Divizia Teortică

 • Klaus Fuchs [evreu de origine germană] - Divizia Teoretică [spion comunist]

 • Richard Phillips Feynman - lider de grup - Divizia Teoretică

 • Morris Kolodney - Manager - Situl DP

 • Louis Rosen -

 • Louis Slotin - teste critice - care a condus şi la accidentul care l-a omorât

 • Jacob Beser - fuziunea şi descărcarea armentelor

 • Theodore Alvin Hall - cel mai tânăr om de ştiinţă în Los Alamos

 • Samuel T. Cohen - a lucrat în grupul de randament

 • Samuel Goudsmit [evreu de origine daneză] - conducătorul ştiinţific al Misiunii Alsos

 • George Placzek [evreu de origine moraviană] - Misiunea Britanică

 • Eugene Rabinowitch [evreu de origine rusă] - Laboratorul Metalurgic

 • Joseph Rotblat [evreu de origine poloneză] - a lucrat cu James Chadwick [spion comunist]

 • Gregory Breit [evreu de origine rusă] - predecesorul lui J. Robert Oppenheimer

 • David Greenglass - infliltat în Proiectul Manhattan [spion comunist]

 • George Abramovich Koval -  detaşamentul tehnic special [spion comunist]

 • Victor Weisskopf - Divizia Teoretică

 • Alvin Martin Weinberg - fizician teoretic, sub conducerea lui Eugene [Paul] Wigner

 • Rudolf Peierls - Misiunea Britanică

 • Isidor Isaac Rabi [evreu de origine poloneză] - consilier al Proiectului

 • Stan Frankel - Divizia Teoretică

 • Enrico Fermi [Arian de origine italiană] însurat după o evreică - lider de grup - Divizia Teoretică

 • Prima bombă nucleară a fost proiectată şi construită în Los Alamos, New Mexico. Numele de cod top secret acordat acestei lucrări a fost


'Una dintre personalităţile de seamă, care nu numai că a pus baza teoretică dar care l-a si determinat pe preşedintele Roosevelt să lanseze întregul program al bombei atomice, a fost Albert Einstein, un evreu din diaspora, cu 16 afiliaţii de front comuniste.'

'Primul comisar al Comisiei Energiei Atomice a fost David E. Lilienthal, un evreu care a fost membru activ în cel puţin două fronturi comuniste. Acesta a rămas în această poziţie pentru o considerabilă perioadă de timp.' 1

Niels Bohn [un evreu de origine daneză] căruia i s-a acordat un Premiu Nobel în 1922, a fugit din Danemarca în 1943. 'În septembrie 1943, acesta a aflat din surse de încredere că urma să fie arestat de poliţia germană; opoziţia daneză a reuşit să îl ajute pe Bohn şi pe soţia acestuia să fugă pe mare în Suedia. Puţin mai tarziu, Bohn a zburat într-un avion militar în Marea Britanie. Acolo, acesta a fost introdus în proiectul britanic al bombei atomice, care la acea vreme era încă secret. În cele din urmă, acesta a fost direcţionat spre locaţia principală a proiectului din Statele Unite ale Americii. Bohn a lucrat în Proiectul Manhattan în laboratorul top secret Los Alamos din New Mexico, unde din motive de securitate, a fost cunoscut sub numele de Nicholas Baker.' 2

Leó Szilárd [evreu de origine ungară], născut la Budapesta, l-a ajutat pe Enrico Fermi la efectuarea primei reacţii atomice în lanţ.

Nicholas Kürti [evreu de origine ungară: Kürti Miklós] şi Franz Eugen Simon [evreu de origine germană care a zburat în Marea Britanie când Hitler a venit la putere] au descoperit cum să separe Uraniul 235 de Uraniul 1, lucru care este necesar construirii unei bombe atomice. 3

'Este de o importanţă extremă a se evidenţia faptul că atât bomba atomică cât şi bomba cu hidrogen au fost în mare măsură nişte producţii evreieşti. Practic, bomba atomică şi proliferarea ulterioară a acesteia, este o idee evreiască. Una dintre personalităţile de seamă, care nu numai că a pus baza teoretică dar care l-a si determinat pe preşedintele Roosevelt să lanseze întregul program al bombei atomice, a fost Albert Einstein, un evreu din diaspora, cu 16 afiliaţii de front comuniste.'

'Acesta a fost momentul în care cele mai multe secrete Atomice au fost furate şi plasate în mâinile sovieticilor. Când vine vorba despre spionii şi trădătorii implicaţi aici, parcă am citi dintr-o enciclopedie cu numele şi profesiile evreilor.  Cei mai faimoşi au fost Julius şi Ethel Rosenberg, care au fost judecaţi şi executaţi pentru trădare - singurii trădătorii din istoria modernă a Statelor Unite ale Americii, care au suferit această soartă. Alţii implicaţi în această reţea de spionaj au fost Harry Gold, Abraham Brothman, David Greenglass, [fratele lui Ethel Rosenberg], Israel Weinbaum, Miriam Moscowitz, Sidney Weinbaum, Morton Sobell. Toţi aceştia au fost evrei şi toţi au fost condamnaţi pentru trădare. De asemenea, un alt lucru semnificativ în dezvoltarea bombei cu hidrogen, este acela că în functiile de conducere s-au aflat din nou evreii, cum ar fi J. Robert Oppenheimer, Steve Nelson [al cărui nume real este Joseph W. Weinberg] şi Edward Teller.'

'Continuând cu enigma disertaţiei noastre şi anume aceea a proliferării comerciale şi industriale ale deşeurilor nucleare (cel puțin..) în Statele Unite, care mai mult decât orice altă problemă se ţine de noi precum un profet prevestitor de necazuri. Ameninţă marea parte a populaţiei cu moarte, cancer, leucemie şi afecţiuni din naştere şi în cele din urmă cu exterminarea a însăşi omenirii.'

'Este de o semnificaţie majoră să clarificăm faptul că reţeaua evreilor a avut sub control dezvoltarea şi proliferarea celei mai devastatoare dintre toate realizările tehnice: fisiunea şi fuziunea nucleară.' 4

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10