Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 24-Apr-2019 16:35:38

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,939

Universul

Cele mai antice texte pe tema cosmologiei sunt ateiste. Acestea nu menționează nicăieri nimic despre un Dumnezeu universal. Afirmațiile anticilor pe tema naturii universului sunt în acord cu cea mai bună și mai avansată știință în domeniu. Acestea nu erau texte religioase în sensul contemporan, ci erau texte bazate pe logică.

Textele nu afirmă nimic despre nici un „dumnezeu” universal, ci susțin că existența ține de principiul dual, care e un principiu al energiei și al conștiinței; că întreaga existență e vibrație, că vibrația e conștiință sau inteligență și că aceasta se organizează în matrice energetice care intră în alcătuirea tuturor arhetipurilor creației fizice. Aceste matrice iau naștere din dimensiunea spațiului, care e cea mai subtilă dimensiune, și se materializează în ceea ce noi numim „materie.” Textele mai afirmă un lucru care e confirmat și de știința mondenă, și, anume, că materia se rezumă la vibrația luminii care dă naștere unei game largi de atomi și particule ce stau la baza manifestării existenței. Și că proprietățile manifestării vieții sunt guvernate de rata de vibrație a luminii și de amestecul dintre matricele elementelor.

Aceste texte mai menționează că legile „naturii” nu sunt așa cum le percepem noi în ziua de azi. Acestea afirmă că legile științei – adică legile cunoștinței – sunt identice atât cu legile energiei cât și cu principiile care guvernează peste felul în care funcționează energia, unde intră și funcțiile materiei, pentru că materia e energie aflată în mișcare. Aici avem proprietățile manifestării.

Oamenii care afirmă că aici avem de-a face cu vreun fel de „dumnezeu,” greșesc. Unii oameni au experiențe de tipul Samadhi, în care mintea mundană dispare, mintea li se expandează în mod drastic și interceptează o rată de vibrație mult mai înaltă a existenței, rată care dintotdeauna a fost acolo. Acest lucru nu e dovada vreunui „dumnezeu,” ci pur și simplu înseamnă interceptarea undelor energetice de o vibrație mult mai înaltă; avem de-a face cu același principiu, atâta doar că unda e mult mai puternică. Acesta-i rezultatul deschiderii centrelor psihice din minte.

E adevărat că întreaga existența are la bază aceiași esență energetică din care provin toate lucrurile, și că arhetipurile existenței sunt manifestări ale eterului, însă unii oameni, recurgând la un reducționism ciudat, încearcă să dovedească prin asta existența unui „dumnezeu” universal. Anticii n-au susținut niciodată așa ceva. Anticii spuneau că aici avem de-a face cu matrice și energii subtile. Acest reducționism e o tăgăduire a realității structuralismului complex care stă la baza naturii existenței și o tăgăduire a diferitelor arhetipuri care intră în alcătuirea acestei realități. Anticii mai spuneau că fiecare dintre acestea posedă propria sa matrice de conștiință care dă naștere unei diversității de forme, vieți și ființe de o varietate vastă în acest Univers. Din acest motiv, după o examinare bazică, expresia „Totul e una” e un motto gol. Viața e diversă și dacă-i examinezi cursul și proprietățile, această diversitate suportă ecosistemul necesar al vieții. Notează faptul că scopul existenței e evident: viața trebuie să devină mai diversă în cadrul propriei sale existențe, pe măsură ce evoluează în forme noi și mai sofisticate ale arhetipului individual din care face parte; aceasta-i energia aflată în expansiune și se aseamănă cu planul arhetipului unui copac care se regăsește în sămânța acestuia. Scopul vieții nu e regresia în neantul fără formă. Strădania de a crea un „dumnezeu” din acest reducționism e înapoiată și falsă.

Apoi mai avem încercarea unora de a proiecta un ego uman asupra creației, iar acesta-i șiretlicul la care apelează creștinismul și celelalte programe de aceiași speță. Oamenilor le pot veni greu să se deprogrameze de această gândire, pentru că are la bază cea mai simplă formă de proiecție și argumentele false pe care creștinismul le oferă pentru a o promova. „Această pictură are un pictor. Prin urmare, DUMNEZU EXISTĂ!” – aceasta-i logica la care se rezumă toate argumentele creaționiștilor.

Despre Univers se știe acum că nu are nici început și nici sfârșit, lucru pe care l-au afirmat și textele antice. Aici intrăm în conceptele despre natura timpului și despre legătura dintre acesta și vibrația elementelor care dau naștere existenței. Oamenilor le e greu să înțeleagă acest lucru, dat fiind faptul că abilitățile psihice și cunoștințele științifice nu ne sunt suficient de dezvoltate.

Adevărul e că toate lucrurile sunt energie, iar energia e o forță universală, independentă, inteligentă, auto-creatoare, organizatoare și generatoare. Acesta-i faptul menționat în textele antice, și faptul pe care știința a început să-l descopere. Energia nu e proprietatea vreunui bărbat despre care se spune că șade pe un tron în ceruri, care ar fi creat întregul univers împreună cu toți factorii săi năucitori… astfel încât să te poată privi atunci când mergi la baie, întrucât plutește deasupra ta toată ziua și toată noaptea.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Online

#2 25-Apr-2019 06:19:48

The Hybrid
Novice
From: Nowhere
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 737
Website

Re: Universul

Tatal Satan este Zeul Suprem .
El este Zeul Cunostiintei,Luminii si al Libertatii.
Nu exista loc in univers unde sa nu ii fie cunoscuta prezenta.

Offline

#3 04-May-2019 13:20:35

BlackWarrior696
Novice
Registered: 17-Aug-2018
Posts: 7

Re: Universul

Am preluat o parte din acest text și l am postat pe pagina mea de Facebook. Sper ca nu e nici o problema.
Hail Satan!


sarpe In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi sarpe
Învață sa-ți folosești mintea ca pe o unealtă ca să nu te folosească ea ca pe un sclav !

Offline

#4 04-May-2019 13:24:13

BlackWarrior696
Novice
Registered: 17-Aug-2018
Posts: 7

Re: Universul

Nu sunt sigur dacă s a postat răspunsul meu din prima asa ca îl mai scriu odată. Am preluat o parte din acest text și l am postat pe pagina mea de Facebook. Sper sa nu fie vreo problema.
Hail Satan!


sarpe In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi sarpe
Învață sa-ți folosești mintea ca pe o unealtă ca să nu te folosească ea ca pe un sclav !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10