Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 07-May-2019 19:14:32

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,937

Zeii antici și genul sexual

Multe dintre dilemele și problemele psihologice de care oamenii se lovesc în ziua de azi, sunt pur și simplu cauzate de lipsa arhetipurilor adecvate. Cea mai bună modalitate de a înțelege aceste forme arhetipale, e prin examinarea panteonului din Grecia Antică. Pentru că aici acestea sunt rânduite în mod frumos și cu bun simț, dar și în mod logic.

Da, ești bărbat, iar aceasta-i realitatea biologică, iar dacă ai emoții, asta în nici un fel NU te face mai puțin bărbat; de asemenea, dacă ești mai introvertit, mai pus pe gânduri sau orice altceva – asta nu te face mai puțin „bărbat.”

Nu e nimic greșit să fii sensibil. De asemenea nu e nimic „negativ” în asta. A fi păsător e o trăsătură perfect masculină; dacă nouă nu ne pasă de cei dragi nouă, atunci cui să-i pese? Bărbații păsători, și nicidecum cei nepăsători, sunt cei care întreprind dificila munca de construire a lumilor noi.

Oamenii sunt confuzi, însă prototipurile arhetipurilor pentru formarea interioară bazate pe două genuri sexuale, sunt, în adevăr, Zeii din Grecia Antică. Din acest motiv e important să revenim la păgânismul sănătos la minte, pentru ca astfel de probleme să fie adresate imediat, încă de la o vârstă fragedă și, în cele mai multe cazuri, fără provocarea confuziei pe acest subiect.

Hermes sau Dionysius nu sunt brutali așa ca Hefaistos ori Marte, însă, cu toate acestea, sunt fără doar și poate bărbați. Marte și Hefaistos sunt manifestarea mai crudă și mai brutală a energiei masculine, pe când Zeus este personajul mai părintesc și mai rafinat. Poseidon are de asemenea o latură părintească, însă poate fi în același timp și crud și are și unele caracteristici comportamentale feminine. Apollo apare cu o latură plină de severitate masculină, dar are, de asemenea, și trăsături feminine, fiind un Zeu al muzicii și al lirei.

Din punct de vedere biologic, genul lor sexual e pe cât se poate de evident. Nu trebuie decât să privești la imaginea cu statuia de mai jos, pentru a înțelege acest lucru. Toate acestea sunt manifestații ale aceluiași gen sexual masculin, în forme diferite. Și toate acestea sunt folositoare și de o importanță extremă în societate. Oamenii n-ar trebui să se simtă rușinați sau lipsiți de valoare pentru simplul fapt că nu se încadrează într-o anume formă.

Același lucru e valabil și cu Zeițele. Athena e Zeița războiului și intră în sfera afacerilor tradițional masculine. Cu toate că planificarea și șiretenia chibzuită îi aparțin lui Hermes, în Iliada Athena e portretizată ca o planificatoare logică importantă, o raritate, însă cu toate acestea încadrându-se în capabilitatea feminină. Artemis vânează. Pe de altă parte, Afrodita e pur „feminină,” fără nicio restricție. Hera e un alt arhetip a laturii materne și feminine, și așa mai departe.

Luând cele de mai sus ca pe un ghid, va clarifica o mulțime de concepții greșite pe care oamenii le au despre genurile sexuale. Genul tău biologic *ESTE* genul tău biologic. Locul în care te încadrezi în „spectrul” și „tipurile” de mai sus, ține mai mult de noțiunile psihologice și metafizice ale energiilor din sufletul tău. Acest lucru trebuie să fie acceptat și înțeles; trebuie să crești în propriul tău potențial, să crești precum o floare în propria ta fire, în propriul tău ogor, la timpul tău și în condițiile tale.

Lipsa simplei înțelegeri spirituale a lucrurilor de mai sus a creat monstruozități și multe boli mintale în timpurile recente. Drept rezultat, omenirea s-a pierdut în argumente foarte grosolane și nenaturale, iar oamenii au fost călcați în picioare de această pierdere culturală. Pentru că oamenii sunt pierduți, iar acesta e un lucru foarte trist.

Păgânismul restaurează sănătatea externă prin instaurarea sănătății INTERIOARE. Acestea sunt simboluri pe care le-am deținut timp de secole sub diferite forme; acestea au menirea de a ne ajuta să ne perfecționăm din punct de vedere psihologic și mintal.

Păgânismul, sau, mai bine zis, Satanismul, înseamnă sănătate și natură. Aici găsim consolare și vindecare interioară, aici sufletul găsește pace și armonie.

?u=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-xpZwf9lAzT4%2FUJ2bYeIIJ7I%2FAAAAAAACSdk%2FQXnFVfKgjoA%2Fs1600%2FAncient-Greek-mythology-1336984047_32.jpg&f=1


– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Thomas

Online

#2 07-May-2019 22:17:56

Anonymous1011
Membru
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 179

Re: Zeii antici și genul sexual

Impresionant articolul . Mulțumim de traducere, Thomas ! ?

Offline

#3 07-May-2019 22:48:44

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 331

Re: Zeii antici și genul sexual

Multumim , Thomas !  smile  Excelent articolul ! loveit  >:D<


Hail Satan ! capra1 sarpe lup

Hail Purson !   big_smile

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10