Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 03-Jul-2019 11:55:43

Ratatoskr
Autor
Registered: 21-Nov-2016
Posts: 139

Satan, Zeul nostru și Stăpânul acestei lumi.

Este amuzant cum avem adevărul în fața ochilor noștri - la modul cel mai propriu - pe o largă întindere de subiecte.

Engleză
Moon-day, Ziua Lunii, vorbește de la sine.

Tues-day, Tiwaz-day, Ziua guvernată de Marte

Wends-day, Wodans-Day, Wodan fiind o Zeitate guvernată de planeta Mercur.

Thurs-day, Thurs or Thurisaz day, Ziua Trăsnetului, Asociată cu Fulgerul Divin, Jupiter sau Zeus.

Fri-day, Freya Day, Ziua lui Venus

Satur-day, Saturn Day, Ziua lui Saturn

Sun-day, Ziua soarelui

Română ( și în limba noastră sunt destul de evidente )

Luni- Luna
Marți - Marte
Miercuri- Mercur
Joi- Jupiter
Vineri - Venus
Sâmbătă - Saturn
Duminică - Soare

Alte lucruri Păgâne de ale lui Satan includ:
Faptul că avem un calendar, împărțit în 12 luni, fiecare dintre ele fiind bazată pe unul dintre cele 12 semne zodiacale și formațiunile stelare, ale acestor semne, de pe cer.

Din nefericire pentru inamicul nostru, noi încă trăim în Păgânism total. Ei au reușit doar să creeze o lungă abatere, care nici măcar nu va funcționa, ținând cont că are la bază elemente păgâne furate din cultura noastră.

Desigur, fiecare știință, creație sau orice semnificație a vieții dată pe această lume -
Absolut orice a fost creat, de la vin, la pictură, de la bere, la mijloace de transport, au fost create și inventate de Păgâni. De la cunoștința structurilor atomice, la designul vestimentar, lucrurile cele mai superficiale și pline de însemnătate, toate fiind create de noi.

Dacă inamicul are orice fel de semnificație sau însemnătate, se datorează faptului că este sânge sifonat cu propria noastră putere și însemnătate. Cu toate acestea înțelegem că o dată ce ne hotărâm să îndepărtăm parazitul, o data cu el și influența sa va putrezi și va dispărea.

Aceasta lume ne aparține, iar inamicul nu este nimic mai mult decât un parazit sugător de sânge. Cat timp existăm, trebuie să ne reamintim că noi încă suntem la putere, și am fost pentru destul de multe secole. Aceasta ar trebui să devină o conștientizare pentru noi toți, că suntem creatorii, nu cei creați sau înrobiți, nu suntem victimele nimănui, ci doar mânați de o stupiditate temporară.

Lucrările noastre au rămas și vor rămâne atâta timp cât omenirea există, și dacă le vom îndepărta, asta ar însemna efectiv căderea omenirii și a oricărei forme de existență nemuritoare.

Persecuția și înșelăciunea noastră a fost una graduală, până și inamicii nu au putut scăpa de perfecțiunea creațiilor noastre, pe care au încercat să le subjuge în mari eșecuri. Înțelegând existența noastră, în timp, vom înțelege că inamicul este doar o infecție, una fara niciun sens deosebit, nici măcar pentru sine.

Zeii noștri sunt încă peste tot in jur. Iar inamicii trăiesc într-o lume în care de fiecare dată când închid ochii în fața acestui lucru, iar apoi clipesc, se confruntă cu acest teribil fapt, față de care nu au absolut nicio scăpare.

Fiecare noțiune de spiritual sau de fizic, a venit de la noi și a fost creată din învățăturile noastre, această lume, "următoarea", toate lumile. Avem o influență de nestrămutat și care niciodată nu a fost, nici măcar de înalta influența paraizitică a inamicului. Un parazit extrem de arogant.

"Domnia ta e doar una de durată, scurtă va fi tirania ta peste noi" - Asmodeus

Nu există scăpare, intrăm în Era menționată de Asmodeus, tirania lor este frântă.
Comițând o astfel de insolență față de Zei, și chiar în lumea creată de ei, este ca și cum ai intra in cuibul lupilor și ai începe să îi orbești cu o lanternă. Nu mult va dura până când vor fi consumați de prostia acestei acțiuni, ce a fost făcută cu intenție coruptă și stupidă.

Continuați cu RIV-ul final până când inamicul este stors cu totul de putere și este eliminat complet. Lumea noastră va fi recuperată.

- High Priest Hooded Cobra 666


Whatever it takes  sarpe   capra

Offline

#2 04-Jul-2019 01:29:21

Rodica
Membru
From: Bucuresti
Registered: 10-Apr-2019
Posts: 73

Re: Satan, Zeul nostru și Stăpânul acestei lumi.

Persoane carora le explic asta intr-o discutie, inteleg in prima faza. Apoi ei revin cu argumentul ca exista isus cu dovezi, ca exista sfinti, eu le spun ca exista zei, si un singur creator caruia jidanii i-au dat o infatisare hidoasa, tocmai pt a ascunde adevarul omenirii. In rest cand intram in biserica nu am simtit niciodata liniste sau acea "pace sufleteasca", ba chiar respinere si o stare de nervozitate extrema. Unii imi spun ca sunt deplasata. Asadar, ce alte argumente sau intrebari le mai pot aduce cei cu care vorbesc si intru in contact in viata de zi cu zi, sa-i fac sa inteleaga ca exista unul singur? Si anume SATAN.


Hail Satan ! capra

Offline

#3 04-Jul-2019 16:40:22

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 1,823

Re: Satan, Zeul nostru și Stăpânul acestei lumi.

Rodica wrote:

Asadar, ce alte argumente sau intrebari le mai pot aduce cei cu care vorbesc si intru in contact in viata de zi cu zi, sa-i fac sa inteleaga ca exista unul singur? Si anume SATAN.

Eu te-as sfatui sa nu te mai implici in astfel de discutii cu oamenii din jurul tau. Risti sa te expui prea mult si poate deveni chiar periculos. Daca vrei sa raspandesti adevarul, poti face activism online sub anonimat, pentru a-ti proteja identitatea. Iti poti face conturi false pe diferite forumuri si sa postezi linkuri catre JoS/BlS.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Online

#4 05-Jul-2019 02:17:00

Rodica
Membru
From: Bucuresti
Registered: 10-Apr-2019
Posts: 73

Re: Satan, Zeul nostru și Stăpânul acestei lumi.

Multumesc pt sfat!


Hail Satan ! capra

Offline

#5 05-Jul-2019 13:10:56

Thanatos
Membru
Registered: 08-Mar-2017
Posts: 333

Re: Satan, Zeul nostru și Stăpânul acestei lumi.

Ai putea sa incerci sa le explici asa celor care pun intrebari pe forum de genul,o sa le fie mai usor sa inteleaga cand ai totul la un clic distanta.Oricum ideea nu e neaparat sa crezi in Satan ci sa constientizezi ca el exista. La fel cum exista Adevar si minciuna si se poate vedea la un test asa exista Satan care inseamna adevar.Nu trebuie neaparat sa aduci in discutii chestii mitologice in discutii,sunt unii oameni care vor sa auda chestii stintifice iar altii care vor sa auda mituri si enigme inscriptionate prin simboluri.Nu toata lumea e la fel. Eu unul sunt mai mult atras de ce s-ar ascunde in spatele simbolurilor decat de forma lor in sine smile) . Codul lui Da Vinci nu a fost scris ca sa o admiram pe Mona Lisa ci ca sa trezim lumea la realitate in legatura cu evreii si cu contrilul bisericii . Sunt multe si foarte multe chestii in joc in lume ,nu trebuie sa ne agitam pentru un crestin indoctrinat ,pana la urma nu e ceva satanist spiritual din alts viata ca sa merite osteneala. Oamenii oricum incep sa constientizeze si se vor gandii de doua ori cand lucrurile vor devenii mai evidente.Auto sesizarea si constientizarea sunt procese lente si tin de individ. E o prostie sa iti risipesti timpul,mai bine avanseaza sau fa niste rivuri finale.


Ave Satanas
HAIL SABURAC!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10