Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 18-Jul-2019 23:54:02

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 170

Epoca de aur, acum 2.500 de ani: Biblioteca din Alexandria

HP.HoodedCobra666 wrote:

Ce este cunoscut din istoria actuala si recenta este pierderea cunostintelor din Biblioteca Alexandriei, care a fost varful cunoasterii mondiale acum multe sute de ani. Aceasta avea acumulari de cunostinte tehnice si de orice fel, adunate pe parcursul a mii de ani. Intr-un fel, a fost "banca" de cunostinte a lumii antice.

Este obisnuit ca oamenii sa creada ca "Epoca de Aur" a fost acum 10.000 de ani sau asa ceva, si ca acest tip de abordare istorica este gresita, doar prin urmarirea cursului linear al istoriei, stim de fapt ca ultima Epoca de Aur a fost pentru umanitate -destul de recent- acum aproximativ 2.500 de ani.

Biblioteca a fost arsade un terorist evreu al talmudului din acea vreme, numit Philo Judaeus, facand din aceasta actiune cea mai mare crima a evreilor impotriva umanitatii in ceea ce priveste cunoasterea. In timpul asedierii Romei a avut ocazia sa faca acest lucru, impreuna cu alti cultisti din tribul sau, incendiind biblioteca din temelii.

Philo Judaeus a fost un terorist al scolii Neo-Platonice, un infiltrator in limbajul actual, un "Evreu Elen" care a ars bibleoteca in semn de razbunare pentru politicile agresive ale Greciei Antice si ale Romei fata de evreii extraterestrii, o ardere simbolica a domului cunoasterii lor.

Este interesant de spus ca Grecii Antici, in timpul domniei lui Alexander, nu au fost numai conducatorii acestei lumi, dar au fost si primul imperiu care a declarat sistemul sclaviei drept un sistem invechit si au lucrat in acest sens. Acest lucru s-a intamplat datorita tehnologiei, creata datorita cunostintelor multor oameni de stiinta din Grecia Antica.

Multi oameni desconsidera acest fapt deoarece sunt netoti si nu inteleg faptul ca nu inventiile "tarzii" sunt dificile, ci nasterea unui nou concept. Este mult mai dificil sa concepi matematica de baza si ce presupun in esenta aceste matematici, decat este sa stai sub un copac si sa pretinzi ca esti iluminat de cunostinta care deja a fost descoperita pentru tine.

Contrar convingerilor moderne, in adevar nu am fost noi cei ce au descoperit lucrurile cele mai dificile si de baza, noi doar am evoluat cu ce ne-a fost dat - ati ghicit, inca de atunci (lumea moderna a inventat foarte putine lucruri care nu au existat inainte).

lasand deoparte toate asumarile despre "originile" noastre, este verificat ca multe dintre aceste inventii, pe o scara liniara a utilizarii si in termeni clari (si nu in forma de "intelepciune" arbitrara) au fost create de oamenii de stiinta ai Grecilor Antici care, cel putin conform celei mai vechi inregistrari ale acestui fapt, erau cei mai cunoscatori oameni din lume in ceea ce priveste stiintele liniare. Biologie, matematica, medicina, chiar si bazele printarii erau deja in uz.

Din cauza cresterii fundamentalismului religios (alias, evreu) si a crearii Crestinismului si mai tarziu a Islamului si a cufundarii oamenilor civilizati in Epocile Medievale, arderea Alexandriei a fost critica si se spune ca ne a tinut pe loc in jur de 1600 de ani in ceea ce priveste dezvoltarea. Aceasta nu este vreo estimare, ci este cunostinta comunitatii stiintifice si istorice. Toata stiinta din timpul epocilor medievale in adevarata sa esenta a disparut.

Lucruri redescoperite de Newton, precum calculele, sau de alti oameni de stiinta cu renume, era deja o parte cotidiana in imperiul Arian al Alexandriei, chiar si bazele utilizarii rachetelor si combustibilului erau bine cunoscute in toata Roma si mai tarziu in imperiul Bizantin, si primele masinarii de "calcul" sau computere, sau bazele recente a ceea ce numim tehnologia turbinelor, multiplicarea fortelor, toate au fost descoperite in era Greciei Antice. Asiaticii aveau, de asemenea, cunostinte despre explozibili si rachete in jurul anului 250 inaintea erei noastre.

Au fost de asemenea utilizate, fiind acelasi lucru cu ceea ce numim "automatica", sau prima era a "roboticii". Robotii, sau cu alte cuvinte masinarii care functioneaza prin intermediul automaticii (de la Automatul Grec, care lucreaza singur) au fost utilizate pe scara larga in Grecia Antica. Atunci existau, spre exemplu, masinarii automate pentru lucruri ca apa de izvor si alte necesitati. Cunoastem bine aceste lucruri, in ciuda faptului ca acestea disparusera in cele din urma, aproape in totalitate.

Deci acum oamenii folosesc masini automate si cred ca sunt atat de avansati, dar, in realitate, acestea existau acum circa 2.500 de ani.

De asemenea, multi oameni care faceau muncile pe care le faceau anterior sclavii, ca lucratul pamantului si altele asemenea, au fost treptat inlocuiti de masinarii. Oamenii care deja lucrau au fost usurati de durerile generice si repetitive, dar si de tipurile rele de munca.

Expansiunea rapida a tehnologiei din acele timpuri i-a facut pe toti sa fie plini de speranta si aveau tot motivul sa fie in acest fel, precum cel mai greu lucru cand vine vorba de dezvoltare este inceputul. Aceeasi dezvoltare a reinceput stiintific in 1.500, potrivit acestor idei substantiale si in doar 500 de ani, incluzand si evreii, suntem unde suntem tehnologic.

Cea mai amuzanta parte a acestor lucruri este faptul ca, cu tot acest progres,multe dintre aceste masinarii ca cele utilizate in terenurile noastre, sunt aceleasi modele pe care le am folosit acum 2.500++ de ani si le foloseam deabea in 1.800. Inventii tehnologice patentate de Grecii Antici au fost mai tarziu transportate in Imperiul Roman. Noi, in principiu, inca urmarim exact aceeasi cunostinta de la Zeii nostri care au lucrat cu primii inventatori. Plugul si multe alte masinarii pe care inca le folosim si astazi, sunt toate conform schitelor din trecut, singura difernta este aceea ca noi am evoluat ideile tehnologiei aprinderii - din nou, practicata acum circa 2.500+ de ani la primele sale nivele.

Nu este sfidator istoriei faptul ca am fi avut in acest stadiu o revolutie industriala, nu in Anglia, ci undeva in zona Mediteraneana, acum circa 1.800 de ani mai devreme. Dar noi am avut o situatie istorica, si anume de a ne confrunta cu fundamentalistul evreiesc si agresiv, moartea gandului stiintific, si cu niste tampenii nefolositoare despre niste evrei nascuti in levant.

Intr-adevar, iisusul rabin, aceasta farsa, a salvat evreii de la damnare totala, deoarece inaltarea informatiei le-ar fi cauzat atunci ce le-a cauzat internetul acum - in fata populatiei care, de asemenea, vor cauta explicatii.

Ce s-a schimbat in secolul al 16-lea este faptul ca aceste idealuri au fost purtate in forme prin intermediul oamenilor care au fost impotriva bisericilor din epocile intunecate, si oameni de stiinta, in secret, au revenit la obiceiul de a efectua experimente si au incercat sa reconstruiasca Epoca de Aur. In ciuda pedepsei cu moartea, acesti oameni au facut experimente si au propulsat societatea inainte stiintific.

Ceea ce vorbim a fost "descoperit" in 1.600 sau 1.700 nu a fost decat o redescoperire. Existenta sferitatii pamantului sau structura atomica au fost dezbatute si explicate de oamenii de stiinta Greci, care erau supranumiti "filozofi".

In timp ce trezirea intelectuala a inceput sa se contureze odata cu secolul al 14-lea, acumularea de stiinta nu s-a intamplat pana in secolul al 16-lea si, de asemenea, au mai durat mai multe sute de ani pentru a se manifesta ca o schimbare in viata politica liniara - iar aceasta schimbare nu a venit fara catitati enorme de contaminare evreiasca, cu care inca ne luptam pentru a o dobori.

Acesti oameni care au sustinut aceste ideologii au devenit ceea ce numim "Satanisti", "Heretici" si au fost vanati ca pe niste caini de structura spurcata a bisericii, care a avut o pasiune pentru tinerea oarba a oamenilor pentru secole fara sfarsit, ceea ce a insemnat ca ei erau la "conducere".

Apoi oamenii se intreaba, cumde esti Satanist? Cum se face ca esti impotriva evreilor? In mod cert, acesti oameni sunt netoti, needucati, sau se amagesc singuri. Si de ce se amagesc? Pentru ca un rabin evreu le-a spus sa "iubeasca inamicul", in ceea ce-i priveste pe evrei. Ne-am acoperit urechile in ceea ce priveste acest cantec al sirenei evreice a desertului.

Arienii Albi au platit, de asemenea, pretul, inafara de a fi sclavi, fiind aproape exterminati pentru ca avansau planeta cu propriile maini. Un exemplu bun este ciuma bubonica. Aceasta a fost viata iobagilor si sclavilor din Epocile Medievale si mai tarziu.

In ziua de azi, din nou si in mod continuu, ca o repetare a celor de mai sus, ii vedem pe ai nostri invadati masiv pentru a cauza o confruntare rasiala, fortati sa riposteze si in principiu sa dispara inca odata. Alti oameni care contribuie la dezvoltare au propria parte de "pedeapsa", precum Comunismul adancit sau natalitatii scazute din Japonia.

Acesta este pretul si multumirea acestei planete pentru tot ce am facut pentru ea, impotriva tuturor ororilor si comoditatii rasei umane, celebrand declinul celor ce au incercat sa construiasca ceva macar.

Sistemul este ca o maimuta asemenea lui Carlos Jew Vox in spatele calculatorului, o inventie elaborata de o entitate mult mai superioara, scriind cu degetele ei de maimuta despre privilegiile albilor sau despre cum libertatea de exprimare ar trebui prohibita - intr-un limbaj creat de oamenii pe care ii vrea eliminati, intr-un context logic mult prea departe de creierul ei primitiv.

Unele rase au disparut din aceasta cauza, rase pe care le vom razbuna cu reclamatii permanente, eliminarea fraudei, cereri, inlocuirea lor si oferindu-le ura noastra eterna. Valori pentru care creaturi briliante au luptat timp de mii de ani sunt acum aruncate de niste urangutani pentru ca asa au spus maestrii alterarii, evreii.

Asa cum evreii s-au razbunat pe antici din cauza dezvoltarii, asa acesti jegosi for sa puna la pamant ceea ce este frumos, in timp ce se zbat sa ramana cat mai mult in stadiul de primate si sclavi. Aceasta este o forta puternica, care ii obliga sa ramana in treapta cea mai de jos a existentei, iar eliminarea albilor si civilizatiilor este foarte importanta pentru realizarea acestei misiuni.

Evreii beneficiaza de faptul ca munca lor este de a parazita civilizatii si a fura progresul pentru propriile interese, asadar procesul este inca in desfasurare.

In ziua de azi, noi inaintam catre un nou stadiu de dezvoltare si situatia este atat de rea si de periculoasa, incat avem nevoie de interventii din alta lume.

Ca exemplu de la acesti 1.600 de ani de cunostinta pierduta din cauza evreilor, ar trebui sa tragem un semnal de alarma: din 1600 pana in 2019, am trecut de la "printarea de baza", inventata undeva in jurul mijlocului secolului al 16-lea, pana la o era globala a informatiei. Acestea se datoreaza primii idei din spatele tiparitului, care a devenit in prealabil printare in masa, iar pe baza acelorasi concepte am cladit era noastra digitala. Nu trebuie mult pentru a evolua o idee, doar sa descoperi ca are potentialul de a evolua.

Unde am fi fara impedimentul si mizeriile crestine, islamice si iudaice?

Un mesaj de la mine poate veni de la una din numeroasele noastre colonii spatiale. De asemenea, noi nu vom fi torturati de vreun fel de soparle urate, bolnave, asemenea unor animale de povara, ale caror misiuni sunt de a subjuga si radicaliza fara niciun sens lumea, pe care o populeaza cu o stupiditate si slabiciune totala, doar pentru a avea mijloace si aliati.

In orice caz, aceste cunostinte au existat acum 2.000 de ani, in forma lor primordiala, care au fost mai tarziu transformate in tiparire, iar mai apoi in informatii tehnologice complexe. Deci daca din 1500 in 2000 esti aproape pregatit sa mergi pe Marte in 2030, in timpul unui sistem evreiesc, acest fapt te implora sa te intrebi: unde ar fi fost omenirea daca nu ar fi existat evreii si evolutia noastra nu ar fi fost impiedicata de acesti extraterestrii?

Doar imaginati-va o forta pura inaintant in linie dreapta pentru 2.000 de ani, nu doar pentru 400 de ani ca in cazul actual, iar acesti 400 de ani petrecuti si ei sub teroarea, controlul si blestemul extraterestrilor evrei.

Este in regula sa ne asumam faptul ca am fi fost acum o specie interplanetara si probleme ca sclavia nu ar fi fost probleme cotidiene pentru omenire, probleme ca truda pentru paine sau lipsa de cunoastere, ori probleme precum cancerul. Am fo fost mult inaintea acestor probleme in jurul anului 1000 a ce numim noi "dupa hristos".

Distrugerea tuturor acestora, oricum, au inceput odata cu venirea cultismului x-in, care au inserat radicalismul si ura in oameni si au provocat prima revolta comunista, condusa de evrei, din istorie. Evreii sunt indiferenti fata de "progresul uman" si au ruinat lumea pe baza subiectului propriei nebunii thalmudice. Sub comanda reptiliana.

In plus, toate cele intamplate prin intermediul sistemului natural si luminat al Zeilor nostrii, care au dat nastere tuturor acestea de la inceput, vor asigura calitatea si siguranta tuturor. Vom sede aici in anul acesta si ne vom intreba pe noi insine intrebari existentiale, vom explora cosmosul si nu ne vom ingrijora de mizeriile care vin de la orice maimuta cu scopul de a ne diminua potentialul.

Evreii stiu ca au ruinat si distrus in mod activ umanitatea. Istoria stie aceste lucruri foarte bine. Am aruncat vina unii e altii pentru prea mult timp, dar in cele din urma adevarul este observat cu ochiul liber acum.

Daca nu ar fi existat programele abrahamice si infestarea si ruinarea evreiasca, am fi acum la nivele fara precedent ale avansarii ca specie, cu mult peste suferinta muritorilor si tortura pe care oamenii o supranumesc astazi "viata".

De fiecare data cand un om deschide o carte de istorie, evreii numesc acest lucru anti-semitism, deoarece in general, unii observa agenda criminala a evreilor manifestata de-a lungul timpului si cat de mult ne am scufundat din cauza acestui pericol mortal. Desigur, tot ce e negativ la umanitate a venit de la evrei.

Evreii pretind ca i-au dat tot umanitatii. Ei sustin ca ne-au dat "legi si morale", in timp ce noi aveam un sistem un care erau ca si in desert, astfel prelungundu-si longevitatea cu cu multe mii de ani.

Ironia si nebunia evreilor si minciunile lor sunt doar aparente chiar si stiintific. Noi suntem o civilizatie atat de nebuna incat i-am luat pe evrei in serios, ba chiar le-am dat un pamant care nu l-au apartinut vreodata, bazat pe cartea lor falsa scrisa de autorii lor tribali.

Cum ar trebui sa fie deja evident, aceasta scufundare trebuie oprita si va fi oprita cu ajutorul RIV-ului final si al activismului. Oamenii nostrii nu trebuie sa mai fie in intuneric si trebuie scosi la lumina.

Hail Satan!!!

HP.Mageson666 wrote:

Textele lui Archimedes au fost "gasite" cand a fost cercetat un document monasteric dintr-un text crestin, din care calugarii au sters scrierile lui Archimedes si le-au inlocuit cu imnuri x-ine. Analizele au gasit scrierile originale ale lui Archimedes. Acestea au continut formula matematica avansata care sta la baza stiintei atomice.

Romanii civilizati aveau tutori Greci care le invatau copiii si tot Romanii si-au facut si munca spirituala, folosind sistemul grec Isophia, care a fost si sistemul Druizilor, din ce au afirmat Romanii.

Despre Imperiul Roman este cunoscut ca au folosit acelasi nivel de tehnologie care a fost descoperit in Europa in secolul al 18-lea, nivel care presupunea utilizarea presiunii hidraulice; se stie si de utilizarea motoarelor cu aburi la nave si pentru a alimenta lifturi si alte masinarii. Banuiesc faptul ca ar fi dezvoltat si un sistem de miscare a carutelor si vagoanelor fara cai. Acestea au fost descoperite in Europa in secolul al 19-lea cel putin.

Este interesant sa te gandesti la cat de departe erau drumurile Romane de drumurile Romane pentru masini cu aburi sau chiar electrice. Este cunoscut ca Grecii faceau experimente cu curentul electric, aceleasi care au fost facute in Europa in secolul al 18-lea.

HP.HoodedCobra666 wrote:

Tehnologia pe aburi a existat si acest lucru este verificat, intrucat au fost gasite oale de incalzire care faceau miscari repetitive precum rasucirea franghiilor datorita aburilor, sau faceau distributia lucrurilor.

Computere elaborate de astrologie, precum si Masinaria Antikethira,  au fost gasite, dar aceasta in special, care a fost gasita pe fundul oceanului, sugerand ca a fost aruncata acolo intentionat, deci nimeni nu stie ce altceva ar mai fi avut. Multe lucruri au fost aruncate pe fundul oceanului, statui si tot felul de scrieri si informatii, dintre care cele mai multe s-au dizolvat pana acum. Reconstructia a fost vizualizata ca nefiind foarte reusita, dar a fost dovetit ca este o masinarie elaborata computerizata de astrologie, la fel de complexa ca orice calculator de astrologie de astazi.

Masini care multiplicau forta musculara de pana la 5.000 de ori au existat, de asemenea, pentru a muta obiecte gigantice. multiplicarea de 5.000 de ori cu un concept inteles, ar fi fost evoluata chiar mai mult.

In inginerie, conceptele de baza sunt lucrul dificil si matematicile aplicate. Restul vine de la sine.

Reptilienii au inceput clar sa profite de acest fapt si de asta au asaltat acele populatii cu programul lor hidos.

Daca esti la motorul cu aburi in secolul al 18-lea, nu este mult pana la masina sau tractor. Am facut deja asta, cu eforturi nebunesti. Dupa ce s-a intamplat acest lucru, razboaie masive au avut loc, iar asta a intarziat si intr-un fel au si accelerat progresul, dar dupa 1950 nu am mai avut inventii revolutionare inafara de Internet, care a fost facut de un Britanic Alb, care este inca in viata.

HP.Mageson666 wrote:

Biblioteca din Alexandria a fost o parte din Serapeum, templul lui Osiris care a fost construit de Grecii din dinastia Ptolematica. Intregul loc a fost distrus de crestinii organizati si condusi de Episcopul Alexandriei, la ordinul imparatului crestin.

Oricine putea sa vina de oriunde din Imperiu si sa traiasca la Serapeum pe gratis, sa fie invatat cunostintele spirituale si sa studieze orice din Biblioteca Alexandriei. Este cunoscut din textele cartilor care au existat acolo, din Cartea Respiratiei, scrisa de Thoth. Un text de-al lui Thoth detalia cum sa termini lucrarea Magnum Opus.

Evreii au distrus aceasta cunostinta a Vietii Eterne de la Gentili si au damnat umanitatea. Cantitatea de artefacte luminoase gasite in vechiul Imperiu Roman si chiar mai vechi demonstreaza ca cultura stramosilor nostrii a fost cunostinta spirituala.

Sursa originala: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=20455HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#2 19-Jul-2019 10:35:12

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 617

Re: Epoca de aur, acum 2.500 de ani: Biblioteca din Alexandria

Multam de traducere wide_smile


Oy vey muh shekels

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10