Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 29-Jun-2019 00:04:32

Ratatoskr
Autor
Registered: 21-Nov-2016
Posts: 139

Eterul. Aerokinezie. Noi suntem viitorul.

Aș vrea să vorbesc despre câteva lucruri în acest topic, pe care eu, le consider importante, e posibil să fie informații de care mulți sunt conștienți, însă ar putea veni în ajutor multor novici și chiar nouă, celor mai "bătrâni" pentru a revizui anumite lucruri.

Eterul, forța magnifică ce ne înconjoară

După cum bine știm, lumea este scăldată în eter, elementul ce conectează absolut toate lucrurile din univers, și o dată ce învățăm să ne folosim de el cum trebuie, vom avea succes mai mare în vrăji și în multe alte lucruri. În toți anii de când sunt satanist dedicat, am învățat multe despre acesta, și voi spune câteva caracteristici ale acestuia, ce ne pot ajuta enorm.

1. Eterul nu ține cont de distanță, dacă avem o concentrare puternică, energia poate ajunge instant în locul în care o trimiți. Este bine chiar să îți imaginezi în timpul unei lucrări, cum energia pleacă din tine, și ajunge instant în locul necesar îndeplinirii lucrării.
Exemplu : Să zicem că vrei să influențezi, vindeci sau orice alt lucru vrei să faci unei persoane, în momentul în care direcționezi energia, vizualizează cum valuri puternice de energie alb aurie ( sau culoarea folosita în lucrare ) ies din tine, călătoresc cu o viteza incredibilă, chiar instant la persoana respectivă, și începe să acționeze asupra ei.

Același lucru și pentru a atrage lucruri, personal, când vine vorba de atras, îmi place să vizualizez cum obiectul respectiv, după ce a fost atins de energiile mele, călătorește tot prin eter, spre mine, urmând să îl simt deja al meu, și să pun cat mai multe simțuri în asta, lucruri ce sunt esențiale succesului unei lucrări.

2. Dat fiind faptul că eterul leagă toate lucrurile din jur, îl putem folosi pentru a obține informații în timp real despre anumite lucruri pe care le dorim. Să încep cu câteva exemple, apoi voi explica tehnica ( care este extrem de ușoară ) .
O dată, vorbeam prin mesaje cu un prieten ce aștepta la o coadă cu număr de rând, am pus un pariu că pot ghici numărul care este momentan la rând, ceea ce am și făcut. In acel moment am inceput sa aprofundez lucrul acesta, pentru a afla mai multe lucruri, cum ar fi în ce loc se află anumite persoane, cu ce sunt îmbrăcate, ce au în jur etc. Lucrurile pe care le putem afla sunt nenumărate.
Și după cum am spus, tehnica este super simpla, pur și simplu invocă eterul ( vizualizează cum o energie de culoarea "Luminii negre" intra in tine și îți umple ființa. Pentru o vizualizare cât mai buna, caută "Black light" pe google la imagini pentru a vedea despre ce vorbesc ) și apoi concentrează-te pe lucrul pe care dorești să îl afli, meditația vid ajuta aici deasemenea, întrucât separa gândurile noastre involuntare de informațiile pe care le primim. La inceput vei primi lucruri total pe lângă, te asigur, dar cu timpul ajungi sa le stăpânești. Spre exemplu o dată exersam acest lucru cu un bun prieten satanist, ce îmi spunea să îi spun culoarea unei lustre care se afla în camera unde era. Nu primeam informația culorii, ci numărul de becuri pe care îl are, sau forma, dar cum am spus, o data antrenat, putem distinge orice informație dorim, este nevoie doar de practică.

3. Conectându-ne la el, ne conectăm practic la orice lucru din jur, abilități ca telekinezia, "al 6-lea simț", clarvederea și multe altele se îmbunătățesc considerabil. Începi să simți diverse energii ce călătoresc prin el, cum ar fi undele cerebrale și multe altele.
Din nou, acest lucru nu este greu de făcut, doar invoca eterul și simte-te conectat cu el, o senzație că te conectezi cu orice altceva din jur ar trebui să apară, acest lucru fiind din nou, extrem de folositor în vrăji.

Tehnicile sunt simple, doar că eterul este unul dintre lucrurile "easy to play, hard to master", așa că înarmează-te cu răbdare, inspiră acest element minunat în tine și începe să îl studiez, poți afla o mulțime de lucruri și dezvolta noi abilități.

Și vorbind de abilități, să trecem la următorul subiect.

Aerokinezia

Probabil ați citit pe site despre Telekinezie sau Pirochinezie, tehnici destul de avansate pentru un începător, dar nu-i nimic, bătrânul Ratatoskr e aici să ajute și începătorii cu ceva frumos pentru început, și anume Aerokinezia. Una din cele mai ușoare abilități kinetice practicate de mine, cu efecte instante dacă ai o bună concentrare.
Ce reprezintă? Controlul asupra mișcării aerului, de la a crea un mic vânticel la o adevărată tornadă.
Înainte să prezint tehnica mea, vreau sa avertizez începătorii. Cunosc acea dorință când ești la început, îți iese ceva complicat și intri in acea stază de "Coaie, uite ce pot sa fac" . Dar nu, nu o face smile)) nu arăta nimanui, și practică în locuri unde ai intimitate, nu știi niciodată ce ochi greșiți poți atrage, ce evreu se uită la tine după balconul sau de la etajul 4 în timp ce tu te joci cu niște mini tornade de frunze in spatele blocului. Gluma, glumă, dar ai grija cu expunerea abilităților în public, ca apoi să nu îți pară rău.

Ca tehnica este destul de ușor, iar dezvoltarea acestei abilități ajuta deasemenea la dezvoltarea concentrării, simțirii energiei etc, caracteristici necesare pentru lucruri mai avansate.
Începe prin a te concentra pe vânt, pe aerul și adierile din jur. Încearcă să îl simți, cum trece prin tine, cum plutești o dată cu el, și deveniți o singură forță.
Începe să îi modifici intensitatea, să îl faci să bată mai tare sau mai încet, am observat că, concentrandu-mă pe față pot simți și controla mai bine lucrul ăsta, la alții poate fi altă parte a corpului, așa că experimentează cât mai multe.
Pe mine mă ajută la capitolul intensitate, să strâng pumnul, pentru a-l face să bată mai tare, sau să îl relaxez pentru stop. Când vine vorba de orice abilitate este bine să încercăm lucruri care ne ajută să obținem mai bune rezultate, cum ar fi acest mici mișcări cu pumnul pe care le fac eu. Deci, fii liber să experimentezi de la cele mai mici mișcări pentru a ajuta concentrarea până la cel mai avansat stil de arte marțiale mai ceva decât un personaj din Avatar.

O dată ce incepi sa stăpânești intensitatea, poți trece la lucruri mai complicate, cum ar fi mini tornadele, ce devin un lucru ușor de făcut o data cu stăpânirea pasului 1 întrucât presupune simpla vizualizare și direcționare a energiei în cerc.

Aerul este cel mai ușor de controlat element al naturii, și putem exersa cu el pentru a pune baza unor abilități mult mai avansate, vei vedea că rezultatele apar negreșit.

Noi suntem viitorul

Aș mai vrea sa adaug câteva cuvinte cu privire la războiul spiritual, și dezvoltarea noastră ca sataniști. Nu știu câți dintre voi sunteți la actualitate cu celelalte forumuri, dar evreii încep marșul spre implantarea cipurilor, desigur că nu o să le iasă, am progresat atât de mult, efectele RIV-urilor se văd în jur, și reușim să punem capăt în câteva zeci de ani, unui lucru pentru care evreii au muncit mii. Totuși nu este un motiv să o lăsăm mai moale, ci sa continuăm chiar mai intens, cu mai multă ardoare și sete de victorie, în foarte puțin timp vom scăpa de paraziții ăștia, vom prinde momentul când Zeii se vor întoarce pe pământ, și când vom reinstaura Epoca de Aur. Trebuie să ne focusăm pe ce este cu adevărat important, pe avansarea noastră, pe eliberarea lumii, pe a fi o persoană mai bună, fiindcă noi vom fi exemplele de "așa da" când lumea se va trezi la realitate. Trebuie sa dam dovadă de înțelegere, răbdare și să fim tari ca piatra, indiferent de situație. Știu că de multe ori suntem trași în tot felul de supărări, în lucruri din viață de zi cu zi, dar trebuie sa ne întoarcem întotdeauna către Zei, iar Ei ne vor ajuta numaidecât, sa ne concentrăm pe ce este important, și pe sursa a tot ce e rău în lume. Luptăm pentru o lume mai bună, și mai fericită, după cum spuneau și Înalții Preoți, nu degeaba ne numim Bucuria Lui Satan, despre asta este vorba, atingerea bucurii, perfecțiunii și a unei vieți așa cum ne dorim. Nu mai e mult și putem obține toate lucrurile astea, credeți în voi, puneți zâmbetul ăla cuceritor pe față și haideți să trezim o dată lumea la realitate. Noi le suntem apărătorii de care nici nu știu că există, dar mereu trebuie să ne arătăm mai buni și înțelegători.

Cred cu tărie în absolut toți membrii, și cred că putem aduce țara asta înapoi pe munții de glorie pe care a fost odinioară.
Neamul nostru a reușit nu numai să apare țara de o mulțime de cotropitori de la turci, la tătari și romani, ci și întreaga Europă, noi am fost scutul din Carpați, în momentele în care celelalte țări făceau pacturi și plăteau tribute turcilor. Suntem capabili de lucruri minunate, suntem sataniști, acum și pururea. Și când evreii vin și pătează fară pic de respect nu numai cultura și istoria noastră, dar și a altora, zic că a venit momentul să luptăm mai cu foc și să aruncăm gunoiul o dată pentru totdeauna! smile

HAIL SATAN! HAIL LILITH! HAIL ASTAROTH! HAIL AZAZEL! HAIL BELZEBUT! HAIL ANUBIS!

HAIL TUTUROR PUTERILOR IADULUI ACUM ȘI PENTRU TOTDEAUNA!


Whatever it takes  sarpe   capra

Offline

#2 29-Jun-2019 12:58:05

Rodica
Membru
From: Bucuresti
Registered: 10-Apr-2019
Posts: 73

Re: Eterul. Aerokinezie. Noi suntem viitorul.

Foarte interesant!


Hail Satan ! capra

Offline

#3 30-Jun-2019 00:15:40

Clarier
Membru
Registered: 10-Feb-2018
Posts: 336

Re: Eterul. Aerokinezie. Noi suntem viitorul.

Foarte insipirationala predica, multumesc !  big_smile

Offline

#4 30-Jun-2019 09:57:52

Suflet ranit
Membru
Registered: 16-Jul-2017
Posts: 405

Re: Eterul. Aerokinezie. Noi suntem viitorul.

Foarte util și interesant, mulțumesc că ai împărtășit asta cu noi


"Rămân exact cum am promis, prietenos ca o grenadă dată în spațiu închis"

Hail Satan

Offline

#5 30-Jun-2019 12:57:35

ClassicPass
Membru
From: Constanta
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 183

Re: Eterul. Aerokinezie. Noi suntem viitorul.

Super !
Multumesc mult !
Am incercat si aerokinezia si a mers fara nici o problema !


--Record personal la meditatia vid : cat vreau eu mai tot timpul
----Road to Magnum Opus  sir

Offline

#6 04-Aug-2019 11:05:54

BlackWarrior696
Novice
Registered: 17-Aug-2018
Posts: 14

Re: Eterul. Aerokinezie. Noi suntem viitorul.

Mi ai transmis o vibrație mult peste pozitiv. De ambiție nici nu mai zic.
Hail Satan!


sarpe In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi sarpe
Învață sa-ți folosești mintea ca pe o unealtă ca să nu te folosească ea ca pe un sclav !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10