Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 15-Sep-2019 13:57:46

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

Termenul „Cer” din biblie e pur și simplu o alegorie furată pentru Chakra Coroanei care, după lucratul și activarea corespunzătoare, și la aducerea sufletului la un nivel înalt, manifestă senzații pozitive și un sentiment de bunăstare ce nu au „sfârșit”.  Aflându-se în vârful capului,  asta se numește „Cer”. Ăsta e un fapt bine știut de oricine ce a întreținut studii fundamentale.

Acest lucru vine sub formă de recompensă pentru cei care sunt persistenți în avansarea și ascensiunea spirituală. Asta este recompensa din partea „Cerului” pentru oamenii drepți. Mai tărziu acest lucru a fost transcris de către evrei în ignoranța și pângărirea lor într-o expresie a sufletului lor bolnav, și anume, că tot acest concept are vreo legătură cu modul în care se comportă acești „sfinți”.  Fiind „Sfânt” are de a face spiritualitatea și meditația. Asta crează o dispoziție mai bună și-i îmbunătățește, aducându-i la un nivel mai înalt de fiecare dată când se face.

Evreii au creat o farsă în care această elevare are legătură cu faptul cum se comportă o persoană față de evrei, și au creat minciuni în jurul acestui proces pentru confuzia publică. De la această farsă și începând cu terorismul tuturor oamenilor ignoranți și necunoscători care s-au găsit pe ei înșiși primii și în primul rând în întunericul Iudaismului, Crețstinismului și Islamismului mai târziu, pentru a se simți în mod etern vinovați și condamnați. Evreii sunt vinovați pentru asta, și ei o știu. Asta e cea mai mare crimă a lor ca și rasă, care a ruinat la modul colectiv umanitatea.

Marcus Eli Ravage se duce în profunzime cu faptul că evreii sunt foarte bine conștienți de crimalor în privința aia,  și că e „surprins” cu faptul că oamenii nu văd această crimă foarte evidentă făcută de evrei și camuflată într-o formă religioasă.

În orice caz cu mult înaintea acestor alegorii furate pe care inamicul le-a transformat intenționat în minciuni și farse, alegoriile adevărate care aveau mesaje clare și sănătoase și semnificații spirituale în ele existau solid. În alte cuvinte, inamicul știa despre ce era vorba în ele, dar ei le-au corupt pentru confuzia publică și umilirea umanității.

Alternativ, noțiunea de „Iad” era practic „Hades” și nu era un loc al pedepsei, ci mai degrabă, un loc unde sufletele trăiau la un standard inferior până când ar putea să se reîncarneze iar și iar pentru a avansa. În mituri, Hercules escortează și salvează indivizi de „Hades” căci Hades este simbolic pentru o stare de întuneric în suflet, și cu cât mai mult cineva se scufundă în acest nivel, cu atât mai greu poate fi să scape. Cineva se scufundă în „Hades” din cauza declinului spiritual.

Niciuna din cele de mai sus nu are de aface cu cât de bun goyim ai fost, de câte ori ai pupat fundul evreiesc, sau care e opinia unui rabin fictiv legată de tine. Aceste infantile și copilărești, dar periculoase fabricații sunt făcute de către evrei pentru a crea teroare socială populară, ca o formă de terorism pentru ai teroriza pe ignoranți și să-i pună la punct. Mare parte din acest lucru a rezultat din cauză că evreii sunt o rasă foarte superstițioasă care este foarte iubitoare de minciuni periculoase.

Chiar mai patetici sunt indivizii care practic încă mai sunt într-o buclă inutilă pe care încearcă să o discerne „Gnosticismul” și alte învățături de toaletă, în timp ce în toată actualitatea, Grecia Antică sau alte mitologii au semnificații mult mai clare, și fără „Sfânta Maria” , „Pistis Sophia” și tot felul de trăncăneli rabinice inutile îmbrăcate în pseudo-misticism.

Într-adevăr, n-are niciun sens să ai în cap astfel de învățături sau să le iei în serios, pe când culturi mai sănătoase precum Asiatice, Grecia Antică, Nordul Antic, părțile necorupte ale Indiei, toate au mers în detaliu în aceste reprezentări mitice, și sunt clare și sănătoase. Adevărul e chiar aici, în poveștile civilizațiilor noastre antice, și va supraviețui pentru eternitate, sau cel puțin, până când inamicul preia controlul și încearcă să le elimine.

Prin urmare, pentru a curăța aceste Grajduri ale lui Augias de rahatul de cal evreiesc  voi scrie de fiecare dată și tot odată pentru al înlocui cu sensurile potrivite, pur și simplu generate de mintea antică păgână, și fără prostii rabinice inutile puse în spatele învățăturii evreilor nebuni și a celorlalți „misticiști” falși și irelevanți ce crează minciuni în loc de „secrete”. Adevărul e minunat și strămoșii noștrii au făcut tot posibilul pentru a-l forumula la modul simplu, pentru ca noi să-l putem înțelege. Pe de cealaltă parte, inamicul îl face complex și dificil din cauza dezinformării neîncetate, astfel derutând mintea.

În lumea Păgână „Cerul” era un cuvânt paralel pentru ceea ce se numește Câmpurile Elizee, iar cealaltă parte a acestui lucru fiind Izvoarele Lythiei sau „Iad”. Aceste câmpuri sunt un loc unde ziua este eternă , și nu este deloc noapte, în timp ce noaptea eternă se află pe Izvoarele Lythiei, întuneric. Conform legendei, acesta este, de asemenea, un loc în care florile care produc somn produc de fapt nectar pe care oamenii îl pot bea [sau în alte cuvinte Chakre și Elixirul Soma], care este „Elixirul” chakrei a 6-a, în timp ce pe Izvoarele Lythiei sunt izvoare ce dau viață florilor moarte sau care dau amnezie permanentă.

În Câmpurile Elizee Jupiter era conducătorul, și Saturn era și el acolo, dar într-o manieră fascinată și transformată, din moment ce Zeus l-a hrănit pe Saturn cu Miere (Din nou o alegorie legată de Trezirea Glandei Pineale), ce l-a pus într-un somn etern, făcându-l pe Saturn prietenos. Saturn în învățăturile tradiționale este acest malefic Baubau, dar asta nu este adevărata natură a lui Saturn. În alte povești el apare ca și co-conducător sau conducător peste Câmpurile Elizee, dându-le putere să stea pe cămpuri. În orice caz, contrar credinței populare, în misterele și tradițiile Orfice (sau internale), Saturn guverna de fapt Câmpurile Elizee, dar el guverna cu soția lui și anume Rhea, care era „cea care curge”, semnificând circularea sănătoasă a energiei, echilibrând energia lui Saturn.

Demonizarea lui Saturn înfățișând un fel de chestie „Malefică” a venit din ignoranța spirituală bazată în particular fie legată de teoriile de rahat despre cum „Saturn = Malefic = Satan” fie simplu ”Chestie care nu-mi place ăh pentru căh mor din cauza ei uuh” și percepții ignorante și nonspirituale legate de Saturn. Saturn nu e o planetă negativă, dar ca orice altă forță serioasă, dacă e lăsată nesupravegheată, este ceea ce poate putrezi și ucide un individ. La fel sunt și celelalte forțe. Apollo, care este simbolic pentru Soare, este, de asemenea, un ucigaș, un țintaș și un vărsător de mari ciume și boli, dar Soarele nu e malefic.

Saturn este de asemenea o planetă direct responsabilă pentru imortalitate, și fără Saturn și așazarea corespunzătoare a acestei energii într-un centru specific, nu este o bază stabilă peste care să construiești așa numitul „Templu al Soarelui”, ce a devenit mai târziu „Templul lui Solomon”. Dacă avansezi spiritual Saturn nu va mai fi așa de ostil cu tine.

Următorul „judecător” care decide dacă cineva va ajunge sau nu pe Câmpurile Elizee, era judecătorul Rhadamanthus care înseamnă „Stăpânul Toiagului”, și anume, toiagul fiind coloana vertebrală.  El este așa numitul „Măna dreaptă a lui Saturn”. Dacă Rhadamanthus găsea pe cineva ca fiind drept din punct de vedere moral și spiritual, atunci i se va permite pe Câmpuri. Aici vine afirmația metafizică, dezvoltarea propriului suflet. Radamanthus ca și nume mai implică controlul și îmblânzirea toiagului, care în altă terminologie este abilitatea de a controla forța serpentină și direcționarea ei corectă, un termen degradat astăzi de interpretări superficiale, venind de la aceiași oameni care dau constant vina pe Saturn din cauza neglijenței spirituale.

Rhadamanthus a fost un legiuitor pentru umanitate, care a dat „Legea”, ceea ce a fost mai târziu furat și transformat în Moise de către evrei, „legiuitorul„ și simbolul „toiagului” pentru evrei, simbolizat de către Moise.

Toiagul tău e nașpa și ești ignorant și prost din punct de vedere spiritual? Atunci tot ce poți face este să te plângi de Saturn. Nu ești? Atunci Saturn va fi din ce în ce mai puțin o problemă cu cât avansezi mai mult. De fapt în final, el s-ar putea să te ducă pe Câmpurile Elizee sau în „Cer”.  Ăsta e obiectivul meditației. Același Saturn care biciuiește când cineva e la un nivel spiritual scăzut, este Saturnul care binecuvântează și menține când cineva e la un nivel mai ridicat. De asta conducerea este tradițional legată de Saturn, la fel ca stabilirea ordinii. Saturn și Soarele sunt conectați din punct de vedere ezoteric, și asta îl include și pe Jupiter.

Dacă nu ar fi fost din cauza morții sau a conștientizării morții, bolii, fricii, și toate felurile de alte emoții, majoritatea oamenilor ar rămâne permanent ignoranți când vine vorba de spiritualitate. Putem observa asta în societatea modernă unde se încearcă punerea unui capăt tuturor manifestărilor „Saturniene”. Ai un infarct din cauză că manânci MacDonalds toată ziua, și anume, o consecință normală a acțiunilor tale? E în regulă, poți să îți faci o operație pentru ați menține obiceiul, astfel să poți continua să mănânci. Tocmai ai făcut niște modificări corporale ciudate și vrei să te sinucizi? Sigur, noi modificăm prin mai mult opium.

Noi fugim de probleme în loc să le înfruntăm ca o societate. Asta doar înrăutățește situația. Ca atare, Saturn e perceput ca un inamic definitiv. Dacă e ceva, ne e frică de Saturn, așa cum ar trebui să ne fie, deoarece Saturn reprezintă irosire, boală și moarte, dar până și aceste forțe, cu mânuirea corespunzătoare, pot să propulseze pe cineva să facă mai bine și să scape de ele. Dacă oamenii ar lua în serios bătrânețea, ei ar medita mai degrabă acum, decât mai târziu.

Această stare de fugă perpetuă de responsabilitate, fugind de viață, și menținând ignoranța, adâncește îgnoranța până la nivele catastrofice. Oamenii urăsc responsabilitatea exact cum urăsc orice altă formă de măsură de genul, dar oamenii antici nu gândeau într-un mod atât de bolnav. În timpurile antice dacă te-ai fi îngrășat nu ți se prescria morfină, tu trebuia fie să slăbești sau mai bine, fie să trăiești cu asta și să suferi.

Să o pun succint, Rhadamanthus nu te va accepta pe niciun Câmp ale Elizee dacă tu nu avansezi spiritual și nu te înnobilizezi. Dimensiunea spirituală a acestui lucru este meditația, dimensiunea vie a acestui lucru este de a deveni responsabil pentru tine însuți. Dă vina pe Saturn pentru pericole, numește-l tăticu' malefic, fă corelații greșite și extinse cu unele forțe spațiale exterioare malefice, asta nu o să se schimbe niciodată.

Elizia face aluzie la un cuvânt pentru „dezlegarea legăturilor”, ca atunci când cineva este eliberat de cătușile karmice. Tema e de asemenea prezentată și în modul în care Shiva mai este numit și distrugătorul sclaviei, ca să numesc un exemplu. Lumea este de asemenea inter-jucată să aibă legătură și cu Soarele și cu puterea Soarelui. Câmpurile Elizee erau starea de conștientizare a celor drepți, a eroilor, a semizeilor, și a oamenilor ce aveau un caracter nobil și curajos.

Cealaltă parte a câmpurilor a fost numită Izvoarele Lythiei care este un joc de cuvinte pentu cei care trăiesc într-un somn profund, putem spune că asta e ignoranță. Asta are de asemenea de a face cu uitarea, uitarea propriei culturi, o paralelă pentru pierderea cunoașterii spirituale. Evident, experiența lor după moarte nu ar putea fi altfel, și de asta uneori Saturn e asociat cu moarte în timpul somnului, sau o stare de ignoranță perpetuă ce reflectă somnul. Lythian are legătură cu semnificația uitării. Satan, sau Adevăr, e relatat conceptului de reamintire pe de cealaltă parte.

Izvoarele Lythiei corespund chakrei bazei, fiind chakra peste care guvernează prietenul nostru Saturn. Saturn în mitologie s-a spus că ar fi purtat o bătălie cu vechiul domnitor al Olimpului și cu soția lui, Ophion și Eurynomy. Eurynomy semnifică „Legile care sunt foarte mari”, sau să o punem simplu, legile universale. Ophion semnifică Șarpe și este un titlu relevator în sine. Cu toate acestea, Saturn a suprimat domnia lui Ophion și Eurynomy și i-a supus, dând naștere unei reguli groaznice, de la care mai tărziu Jupiter ar fi venit să salveze lumea.

Multă lume îl contopesc pe Saturn cu Chronos, care nu e Kronos. Chronos înseamnă doar „Timp” și este un simplu concept de timp. În acea alegorie Ophion combate conceptul de „Timp” și dacă îl învinge, îl înlocuiește ca și conducător, un concept legat de imortalitate așa cum Ophion se referă la Șarpe. În orice caz Kronos, care deține aceleași vocale ca și KRN sau Korona, se raportează la Coroană și la trezirea centrului de sus, și nu e un concept negativ. Din cauza similarității lingvistice acestea se conservă împrună, iar confuzia rezultă prin faptul că oamenii îi atribuie lui Saturn ceea ce face Chronos, precum cât timp are cineva până moare. În timp ce aceste chestiuni au legătură, nu sunt același lucru.

O parte din asta este motivul pentru care Saturn era de fapt o planetă celebrată și sfântă în timpuri antice, și nu un meme negativ "David Icke uh Satanic Saturn" așa cum a devenit astăzi. Saturnalia și celelalte sărbători erau bazate pe acest concept, arătând că Saturn are un atribut solar, lucru care l-a sanctificat pe Saturn, și l-a făcut o planetă a sfințitoare. Saturn nu este doar o planetă negativă ce crează frică, este o planetă ce ne învață responsabilitatea de a trăi, lucru care poate veni prin cicatrici și suferință. Saturn poate fi evitat dacă meditezi și dacă pășești cu grijă în viața ta. Nu complet, dar te poți ajuta foarte mult în această privință.

Saturn nu e o planetă malefică, iar persoanei spirituale, el îi poate fi un aliat, acționând uneori brutal și fără griji, îți poate arăta unde ai fisuri în dezvoltarea ta. Desigur, aceste energii pot fi mărite, cum ar fi de blestemele evreiești [crescând potențial forțele negative ale planetei respective], și atunci din nou asta e facerea evreilor și nu a planetei înseși. Nu poți da vina pe Soare dacă cineva a creat o armă solară cu care arde națiuni întregi.

Oamenii spirituali nu trebuie să se plângă din cauza lucrurilor ăstora, ci doar să lucreze să le depășească.

Ceea ce înseamnă  cu adevărat„Legea” este un concept spiritual de a avansa spiritual și de a aplica conștiința spirituală, de a evolua sufletul și, de asemenea, de a scăpa de „damnare”, care este un fapt natural, de a nu permite sufletului să se deterioreze și să piară în cele din urmă din lipsa de subzistenţă. Și Saturn este cel care ne amintește de acest fapt. Asocierea cu Nomos sau Legea cu Eurynomy este ceea ce evreii au numit mai târziu „Tora" sau „Legea” care nu este nimic din toate paginile nebuniei scrise de acești evreii, încă o fabricare monstruoasă venind din sufletul lor extraterestru.

Din nou în ceea ce privește Kronos, fizic, acest lucru este amintit prin procesul de îmbătrânire. Totuși Saturn amintește și de conceptul că, dacă vei culege, vei semăna, arătând pur și simplu că dacă ai fi trecut prin viață într-un alt mod, vei fi susținut ca urmare a solidității alegerilor tale.

În acelaș mod, în spiritualitate, dacă urmezi „Legea” și meditezi și avansezi, energia și puterile tale meditative te vor vitaliza, și eventual și cu ghidarea adecvată, din ceea ce este ignoranța totală a Lythiei, vei fi condus treptat către Câmpurile Elizee și vei dobândi statură spirituală și nemurire.

Unul va urca din adâncurile Hadesului până la Câmpurile Elysiei ale luminii eterne, cu condiția de a lua calea eroului, care este calea măiestriei spirituale și a muncii interioare.

Această ușă este acum deschisă tuturor, dar puțini oameni își încearcă șansele, fapt care explică mulțimea de mizerie, idioție și prostie care e asupra lumii.
Pe de altă parte, cei care iau calea ascensiunii, vor ajunge mai devreme sau mai târziu în vârf și vor deveni  o ființă elevată, și regula asta este eternă, atâta timp cât cunoașterea Zeilor noștri există, și atâta timp cât umanitatea există și o aplică. Calea Zeificării este realizabilă, dar este o cale de ați pune sinele și de a merge pe el.

Pe de altă parte, cei care urmează calea ascensiunii, mai devreme sau mai târziu vor ajunge în vârf și vor deveni ființe elevate; aceasta regulă este eternă - ea se aplică atâta vreme cât există cunoașterea Zeilor noștrii și atâta vreme cât umanitatea există. Zeificarea este realizabilă, dar cei care merg pe aceasta cale trebuie sa-i fie dedicati.

- Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by SerLorars13 (21-Sep-2019 17:41:22)


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

#2 15-Sep-2019 13:58:52

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

Dacă sunt greșeli vă rog să mă atenționați.


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

#3 15-Sep-2019 21:40:00

die flamme
Novice
Registered: 06-Aug-2016
Posts: 2

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

Intai de toate, iti multumesc pentru efortul depus.

Am inteles ca ascensiunea din Hades se face prin cautarea Adevarului, transformarea sinelui corupt in ceva superior, divin. Ridicarea Sarpelui, deschiderea chakrelor si al Ochiului, toate sunt esentiale daca vrei sa fii cat mai aproape de Zeificare. dar cum faci asta? ce informatii trebuie sa accesezi ca sa te ajute in drumul tau? cum pasesti in exteriorul voidului corup numit ignoranta sau prostie? oameni care mai de care mai jegosi te manjesc cu mizeria lor, iar cei care te pot ajuta cu adevarat sunt la un pas de tine, dar neavand informatia nu poti interactiona cu ei. ce faci? cui ii ceri ajutorul? prin ce mijloace afli adevarul?


The harder you hit me, the higher I will fly.

Offline

#4 18-Sep-2019 02:03:55

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

a-ti pune sinele. De asemenea nu inteleg propozitia. Ar fi bine de postat un link catre textul original, ca sa se poata compara. Multumesc si eu pentru traducere.

Offline

#5 18-Sep-2019 13:28:24

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

DragonTamed wrote:

a-ti pune sinele. De asemenea nu inteleg propozitia. Ar fi bine de postat un link catre textul original, ca sa se poata compara. Multumesc si eu pentru traducere.

Am căutat să traduc și să compar și sincer nu știu care e traducerea corectă. Am încercat să reformulez dar tot nu știu cum vine.
Poate reușești tu să traduci secvența aia. Mulțumesc în avans.

Poftim:

https://www.ancient-forums.com/viewtopi … 24&t=23180


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

#6 18-Sep-2019 13:37:04

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

die flamme wrote:

Intai de toate, iti multumesc pentru efortul depus.

Am inteles ca ascensiunea din Hades se face prin cautarea Adevarului, transformarea sinelui corupt in ceva superior, divin. Ridicarea Sarpelui, deschiderea chakrelor si al Ochiului, toate sunt esentiale daca vrei sa fii cat mai aproape de Zeificare. dar cum faci asta? ce informatii trebuie sa accesezi ca sa te ajute in drumul tau? cum pasesti in exteriorul voidului corup numit ignoranta sau prostie? oameni care mai de care mai jegosi te manjesc cu mizeria lor, iar cei care te pot ajuta cu adevarat sunt la un pas de tine, dar neavand informatia nu poti interactiona cu ei. ce faci? cui ii ceri ajutorul? prin ce mijloace afli adevarul?

Ascensiunea din așa zisul "Hades" ,"Iad" sau Izvoarele Lythiei se face prin meditația de împuternicire, avansare spirituală. Ne curățăm sufletele și le împuternicim. Cu cât devenim mai puternici și mai curați cu atât avansăm mai mult și cu atât suntem mai aproape de Zeificare. Zeificare la propriu, nu vorbesc de ceva prostii pe care unii le scot. Prin Zeificare ne perfecționăm sufletul și corpul fizic astfel devenind imortali și nu mai suntem influențați de planete, inclusiv Saturn.

Pe http://bucurialuisatan.com/ ai tot felul de informațiilegate de asta, nu trebuie doar să citești. La fel și pe forum vei găsi informații.


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

#7 19-Sep-2019 00:59:02

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

Pe de alta parte, cei care urmeaza calea ascensiunii, mai devreme sau mai tarziu vor ajunge in varf si vor deveni fiinte elevate; aceasta regula este eterna - ea se aplica atata vreme cat exista cunoasterea Zeilor nostrii si atata vreme cat umanitatea exista. Zeificarea este realizbila, dar cei care merg pe aceasta cale trebuie sa-i fie dedicati. (alternativ: dar este o cale pe care trebuie sa mergi cu dedicare).
Sugestii pentru viitoarele traduceri:
1. Nu-ti fie frica sa te indepartezi de sensul mot-a-mot, important este ca ideea sa fie trecuta cu acuratete dintr-o limba in alta si exprimata "curat" si in mod inteligibil.
2. Punctuatia difera de la o limba la alta.
3. Prima optiune este traducerea mot-a-mot. Intotdeauna! Daca nu se poate aplica, incearca sa spargi fraza din punctuatie, astfel incat sa aiba sens. Abia a treia optine este sa incepi sa schimbi cuvinte. Exact ca atunci cand desfaci un surub intepenit. Intai incerci cu surubelnita, pe urma dai cu ciocanul si daca nu si nu, iei flexul. Zi c si eu.
4. La sfarsit citeste fraza in ambele limbi si vezi daca spune acelasi lucru.


SerLorars13 wrote:
DragonTamed wrote:

a-ti pune sinele. De asemenea nu inteleg propozitia. Ar fi bine de postat un link catre textul original, ca sa se poata compara. Multumesc si eu pentru traducere.

Am căutat să traduc și să compar și sincer nu știu care e traducerea corectă. Am încercat să reformulez dar tot nu știu cum vine.
Poate reușești tu să traduci secvența aia. Mulțumesc în avans.

Poftim:

https://www.ancient-forums.com/viewtopi … 24&t=23180

Offline

#8 19-Sep-2019 01:02:49

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

Vezi ca sunt Campiile Elizee

Offline

#9 21-Sep-2019 17:22:25

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

DragonTamed wrote:

Vezi ca sunt Campiile Elizee

Așa se traduce Lysian Fields?
Am găsit tot felul de traduceri, dar cum nu știu prea multe despre asta nu am de unde să știu care e varianta corrctă. Voi merge pe varianta ta atunci.


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

#10 22-Sep-2019 01:36:18

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

Ma uit acum.

Offline

#11 22-Sep-2019 01:38:35

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

Da, sunt Campiile Elizee.
Din Wikipedia:
Câmpiile Elizee (în greacă Ήλύσιον Πέδιον, transliterat: Elysion Pedion; în latină Elysium) este un tărâm paradisiac, de la capătul de apus al lumii, dincolo de fluviul Oceanus (Homer) în care ajungeau după moarte, după mitologia greacă și romană, eroii (din Epoca de aur) și oamenii virtuoși (enaretoi). Ea a fost uneori asimilată cu Insulele celor fericiți - Μακάρων Νήσοι, Makaron Nesoi (Hesiod Munci și zile, p. 166), în latină: Fortunatae Insulae - sau, după Pindar, în Odele olimpice, Insula celor fericiți sau Insula albă.
Deci corect este Campiile Elizee.

Offline

#12 22-Sep-2019 06:12:58

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Câmpurile Elizee, Cer, Saturn și Magnum Opus

DragonTamed wrote:

Da, sunt Campiile Elizee.
Din Wikipedia:
Câmpiile Elizee (în greacă Ήλύσιον Πέδιον, transliterat: Elysion Pedion; în latină Elysium) este un tărâm paradisiac, de la capătul de apus al lumii, dincolo de fluviul Oceanus (Homer) în care ajungeau după moarte, după mitologia greacă și romană, eroii (din Epoca de aur) și oamenii virtuoși (enaretoi). Ea a fost uneori asimilată cu Insulele celor fericiți - Μακάρων Νήσοι, Makaron Nesoi (Hesiod Munci și zile, p. 166), în latină: Fortunatae Insulae - sau, după Pindar, în Odele olimpice, Insula celor fericiți sau Insula albă.
Deci corect este Campiile Elizee.

Mulțumesc mult! smile


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10