Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Sep-2019 14:46:27

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,130

Filmul Joker

Avertizarea despre filmul „Joker”. Aceasta este revelatoare; data de lansare a acestui film pentru public, de către compania de film condusă de evrei, cade imediat după sărbătoarea evreiască Roș Hașana și înainte de Yom Kippur din acest an. În filmele Batman sunt plantate mesaje subliminale pentru a le conecta la ritualurile pe care inamicul le face, ca o formă de magie talismanică. Atât atacul armat din Aurora cât și cel din Sandy Hook au fost comise de indivizi influențați de aceste subliminale, indivizi care, datorită problemelor lor mentale și a tratamentelor psihotrope pe care le urmau, s-au conectat la energia ritualurilor inamice și s-au avântat în acele ucideri violente. Atacurile armate din Aurora și Sandy Hook au fost rezultatul programării predictive din același film batman.

Notează faptul că ambii atacatori s-au îmbrăcat ca niște caractere din filmul Batman. Adevărul e că aceste caractere din filme sunt de asemenea forme mentale care sunt infuzate cu putere psihică colectivă provenită de la milioane și milioane de oameni. Atacatorii nu au avut nici un fel de protecție psihică și nici simț al sinelui, lucru care are de-a face și cu efectele tratamentelor medicamentoase pe care le urmau. Asta a făcut posibilă posedarea lor de către aceste forme mentale care, la rândul lor, au făcut posibilă conectarea lor la ritualurile inamice.

Notează faptul că cele mai multe atacuri armate în masă au loc în jurul zilelor în care inamicul se angajează în ritualuri majore și, pentru inamic, acestea acționează precum un sacrificiu uman în masă. Yom Kippur e sărbătoarea în care inamicul întreține ritualuri de sacrificiu uman. Atacurile armate din Vegas sunt un bun exemplu de atacuri armate în masă făcute cu scopul de a ridica energie pentru inamic.


– HP Mageson666


Thomas

Online

#2 04-Oct-2019 07:45:14

Girlss67
Novice
Registered: 10-Feb-2019
Posts: 20

Re: Filmul Joker

deci ne-ar afecta la psihic pe cei dedicați daca mergem la film or?..

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10