Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 17-Sep-2019 15:07:48

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,130

Ridică-te din genunchi!!

Cu siguranță că inamicul nu a vrut ca eu să scriu această predică. Aceasta e a doua oară…

Mișcarea new age a fost rodnică în răspândirea informațiilor eronate. Mulți dintre noi cunosc deja acest lucru.

Tocmai ce am terminat de citit o carte care conținea și experiențele pe care unii oameni le-au avut cu extratereștrii. Sunt sigură că cei mai mulți dintre voi sunteți familiarizați cu asta, întrucât aceste experiențe au o tematică ce conține în mod repetat același mesaj.

Acest mesaj susține că noi, oamenii, distrugem planeta, ne distrugem unul pe celălalt, ne dezvoltăm capabilitățile militare până în punctul în care reprezentăm o amenințare pentru alte planete … bla, bla, bla…

Bineînțeles că acesta e un fapt trist, ÎNSĂ, puțini oameni aruncă o privire mai atentă. Acești extratereștrii atât de „impecabili” nu oferă NICIODATĂ nicio direcție sau soluție. Idioții new age propovăduiesc că noi trebuie să avem „încredere.” Adevărul e că nu poți avea încredere. Încrederea poate fi letală, așa cum a dovedit creștinismul, islamul și celelalte programe impuse de evrei timp de secole.

Tot ceea ce aceste programe au reușit să facă (sub conducerea „Veghetorilor,” care sunt extratereștrii inamici), e să distrugă cunoștința în mod sistematic, în orice fel le e cu putință.

Bisericile creștine, în special Biserica Catolică, care e biserica originală, a ucis în masă și în mod brutal cele mai înzestrate minți ale noastre, pe savanți și pe toți cei care dețineau cunoștințe avansate.

Cunoștința a fost suprimată în mod brutal timp de secole. Oamenii mor și uită tot ceea ce au învățat într-o viață întreagă. De asemenea am aflat că mulți dintre oamenii noștri de știință care au trecut dincolo, sunt suflete care nu au liniște. Nu au trăit suficient de mult pentru a-și termina experimentele. Mulți dintre aceștia încă mai încearcă să mai comunice cu cei care mai sunt în trup.

Tu chiar îți imaginezi că lumea s-ar fi aflat în situația în care se află dacă noi am fi fost atotcunoscători? Mulți amăgiți cred că omenirea are „liber arbitru.” Cum poate cineva să liber arbitru dacă nu e atotcunoscător? Durata noastră de viață a fost scurtată atât de mult încât nu trăim suficient de mult pentru a putea dobândi vreo cunoștință serioasă. Și pe lângă asta, nu putem lua cu noi nici puținul pe care totuși l-am dobândit.

Bineînțeles, la fel ca și în programele comuniste, victimele sunt întotdeauna cele care ajung să fie persecutate și ocărâte. Fără a se diferenția de creștinism și de păcatul său de rahat. „Păcatul original.” Oamenii sunt damnați în mod sistematic din ziua în care sunt născuți. Tuturor trebuie să le pară întotdeauna rău.

Treziți-vă oameni buni! Toate acestea sunt rahaturi ale inamicilor extratereștrii, iar evreii le împrăștie pe toate printre noi.

Nu toate sufletele sunt la fel. SATAN OFERĂ CUNOȘTINȚĂ ȘI SOLUȚII!! Satan dintotdeauna a fost sinonim cu cunoștința.

În adevăr, nu e vina oamenilor pentru situația în care se află Pământul și toate celelalte, ci e vina extratereștrilor inamici și a rasei evreiești prin intermediul cărora operează acei extratereștrii.

Doresc de asemenea să adaug că oricine cunoaște, chiar și superficial, istoria islamului, ar trebui să fie conștient de felul în care acel Allah se CACĂ pe proprii lor musulmani în mod continuu. Și cu toate acestea, idioții musulmani își ridică fundurile în aer de 5 ori pe zi, închinându-se ca niște sclavi acelui diabolism extrem. Violența atrage violență. Musulmanii cu bombele lor și cu distrugerea neîncetată la care se dedau, atrage violență asupra lor înșiși, așa cum căcatul proaspăt atrage muște și alți paraziți într-o zi fierbinte. La asta se dedau, și asta atrag asupra lor. La așa ceva se închină.

Satan oferă răspunsuri. Cheia e ca toată lumea să devină conștientă. Din momentul în care toți sunt conștienți, vom putea riposta și elimina aceste probleme. Nu face decât să ne damnăm pe noi înșine și să ne menținem înrobiți dacă ignorăm problemele, dacă trăim în negare, dacă refuzăm să confruntăm realitatea și, mult, mult mai rău, dacă susținem și contribuim la problemă, dacă ne închinăm celor ce perpetuează problema, dacă ne căim și ne auto-învinuim, etc.

Aceasta e a treia oară. Am avut parte de interferențe când am încercat să postez această predică. Paragraful de la final a fost tăiat.

Acest lucru s-a întâmplat deja de două ori.

Noi NU suntem vinovați!! Inamicii extratereștrii care ne-au atacat timp de secole, distrugând cunoștința în mod sistematic, punându-ne bețe în roate în mod intenționat… EI SUNT RESPONSABILI DE CONDIȚIA ÎN CARE SE AFLĂ ACEASTĂ PLANETĂ!

De asemenea, oamenii nu se află în nici un fel de poziție din care să ia vreo decizie serioasă. Cum poți să decizi ceva cu adevărat, dacă nu ai suficientă cunoștință? Dacă nu cunoști rezultatele la care vor duce deciziile tale? Am fost deposedați de acel nivel de cunoaștere. Nu îl deținem.

În încheiere (pentru a treia oară), mai mulți dintre noi am văzut același număr în mod repetat. Azazel mi-a descoperit că aceasta vine de la extratereștrii inamici, care ne atacă și ne hărțuiesc. Fii doar conștient de asta. Voi scrie mai încolo mai multe despre asta, și despre felul în care aceștia fac acest lucru, etc.


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich

Last edited by admin (19-Sep-2019 10:20:32)


Thomas

Online

#2 17-Sep-2019 15:12:58

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,130

Re: Ridică-te din genunchi!!

Ridică-te din genunchi!! PARTEA A II-A

Am fost nevoită să postez prima parte de trei ori. Luna e vidă acum, însă vreau să termin acest articol.

Nu există nici un dubiu că inamicii extratereștrii au lucrat timp de secole să mențină omenirea înrobită. Acest lucru e confirmat de faptul că ei au îndepărtat, distrus și atacat cunoștința.

Acești „Veghetori” (extratereștrii inamici, cenușii, reptilieni, extratereștrii nordici inamici…), SUNT RESPONSABILI DE STAREA PROASTĂ ÎN CARE SE AFLĂ OMENIREA ȘI ACEASTĂ PLANETĂ.

Prin programele lor, aceștia au strâns cantități nespuse de energie spirituală.

Când ești plin de regrete, când te căiești și când te auto-ocărăști, devii susceptibil la atacurile psihice și la specula spirituală. Acesta-i motivul pentru care toate programele inamice marca „Pișus Hristovitz” insistă ca oamenii să fie plini de regrete, să se pocăiască, și se concentrează pe critica de sine, pe păcatul original, pe ideea de datorie, etc.

Omenirea trebuie să-și schimbe această mentalitate! Avem dreptul la cunoștință, dreptul de a fi atotcunoscători și dreptul de a fi liberi de atacurile extraterestre. Avem dreptul la viață eternă.

E evident faptul că acești extratereștrii inamici nu sunt atotputernici. Le e frică de noi. Treziți-vă oameni buni! Vom putea riposta cu succes numai atunci când toată lumea cunoaște și acceptă adevărul.

De asemenea, cine crezi că e cu adevărat responsabil de toate aceste războaie, în toți acești ani? Problema principală aici e faptul că majoritatea oamenilor pur și simplu nu știu. Răspândește adevărul online. Trezește-i pe oameni la realitate. Educă pe toată lumea.


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich

Last edited by admin (19-Sep-2019 10:20:44)


Thomas

Online

#3 17-Sep-2019 16:36:25

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Ridică-te din genunchi!!

Mulțumim pentru traducere!


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

#4 18-Sep-2019 01:55:19

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Ridică-te din genunchi!!

Ridica-te DIN genunchi

Offline

#5 18-Sep-2019 11:08:31

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,130

Re: Ridică-te din genunchi!!

DragonTamed wrote:

Ridica-te DIN genunchi

E prima dată când aud expresia „din genunchi”  thinking Alte păreri?


Thomas

Online

#6 18-Sep-2019 11:40:47

anubis_ishtar
Membru
Registered: 16-Dec-2018
Posts: 177

Re: Ridică-te din genunchi!!

Varianta uzuala este "din" dar cea corecta este "de pe".


Ave Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl!

Offline

#7 19-Sep-2019 01:10:10

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Ridică-te din genunchi!!

https://dexonline.ro/definitie/genunchi
5. In genunchi Cu picioarele îndoite din genunchi și cu gambele așezate pe pământ
6. Pe genunchi Pe porțiunea anterioară a picioarelor, imediat mai sus de genunchi

Tii o agenda pe genunchi ca sa-ti iei notite
Te asezi in genunchi ca sa-ti iei telefonul de sub birou.

Offline

#8 19-Sep-2019 10:20:16

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,130

Re: Ridică-te din genunchi!!

DragonTamed wrote:

https://dexonline.ro/definitie/genunchi
5. In genunchi Cu picioarele îndoite din genunchi și cu gambele așezate pe pământ
6. Pe genunchi Pe porțiunea anterioară a picioarelor, imediat mai sus de genunchi

Tii o agenda pe genunchi ca sa-ti iei notite
Te asezi in genunchi ca sa-ti iei telefonul de sub birou.

Mersi big_smile


Thomas

Online

#9 19-Sep-2019 20:13:15

johnny70
Membru
From: europa west
Registered: 25-Apr-2017
Posts: 101

Re: Ridică-te din genunchi!!

Bravo bine spus , Hail Satan


]:D

Offline

#10 19-Oct-2019 15:01:16

andreiProcuroru.
Novice
Registered: 05-Feb-2018
Posts: 17

Re: Ridică-te din genunchi!!

As putea fi mai profund. De pe genunchi ar veni in modul clasic si uzual cum privim noi, exemplu luand fiecare genunghi in parte.
Dar ridicate din genunchi, are o alta rezonanta este privit ca un tot, ceea ce ma duce la ridicare spirituala.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10