Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 03-Feb-2020 01:54:52

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,170

Pregatește-te! 27 ianuarie 2020

Am studiat pregătirea, supraviețuirea, etc., destul de mult de-a lungul anilor. Voi scrie câteva articole aici, pentru a împărtăși idei cu ai noștri, în caz de dezastru.

Vreau să adaug aici, Zeii noștri admiră cooperarea și munca în echipă. Dacă ai cunoștințe sau sugestii în ceea ce ține de supraviețuire, te rog să le împărtășești aici.

Satan, Lilith, Azazel și Zeii noștri îmi vorbesc de ani întregi despre „ciume”. Sunt sigură că nu sunt singura aici căreia aceștia i-au vorbit despre asta. Aceștia de asemenea m-au convins să nu mai mănânc mâncare asiatică. Eu ador mâncarea asiatică.

Vreau să menționez ceva aici: nu-i învinuiți pe asiatici. Evreii sunt problema.

Privind la astrologie, situația va fii una serioasă.

Bunul simț e de-ajuns pentru a înțelege ce se va întâmpla dacă economia chineză se prăbușește, iar bunurile vor înceta a mai fi produse.

În acest moment e excepțional de important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă. Atât Reuters cât și CNN sunt la minut cu știrile. Toată lumea ar trebui să se actualizeze constant cu privire la situație, întrucât numărul oamenilor infectați, cât și decesele, se multiplică cu rapiditate.

După cum am menționat și în articolul „China 2020”, aproape toate lucrurile, inclusiv ingredientele, farmaceuticele și lucrurile de toate zilele, sunt fabricate în China.

Pregătește-te. Acum e timpul. Nu aștepta.
Fă inventarul la tot ce ai în casă. Alimente, bunuri uscate (cum sunt produsele feminine, scutecele), medicamente, suplimente, provizii și mâncare pentru animalele de companie, produse de igienă... Voi posta în curând o listă standard.

Ce anume folosești în mod regulat?

Încearcă să-ți faci provizii cu aceste produse, pe cât de bine poți.

Voi întra în mai multe detalii într-un articol viitor.

Momentan Saturn staționează pe ascendentul Chinei, și în curând se va mișca înainte și înapoi asupra acestuia; Statele Unite trec print-un Saturn retrograd, care va staționa în proximitatea lui Pluto – care e guvernatorul casei sănătății publice ale SUA, împreună cu revoluția lui Pluto (Scorpion e interceptat în casa a 6-a.)

Lucrurile pot evolua rapid. Folosește-ți propriul discernământ și bun simț. În unele orașe majore din China, străzile sunt pustii. Nicio puzderie de om. Nu sunt mașini pe stradă și totul arată complet dezolat. Nimeni nu merge la muncă... mulțumită evreului internațional, atât de multe țări sunt total dependente de China.

Gândește-te puțin...

Îmi voi da toată silința să postez cât mai multe sfaturi și idei.

Pentru moment, urmărește știrile îndeaproape și începe să te pregătești.


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10