Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 25-Feb-2020 15:56:01

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Numere

Numerele se repetă în istorie, acum cu pandemia din China.

În 1720, ciuma din Marsilia a ucis 100.000 persoane.
În 1820, pandemia de holera a ucis 100.000 persoane.
În 1920, gripa spaniolă a ucis 100 milioane persoane.
În 2020, avem de-a face cu pandemia chineză, care prezintă toate semnele că a fost creată într-un laborator de arme.

Mi-a sărit în ochi faptul că aceste ciume reapar la fiecare 100 de ani, iar despre decese se spune că sunt un multiplu al numărului 100. În ocultismul inamicului, acesta pune o mare emfază pe numărul 100, care e 10 multiplicat cu el însuși. În biblia evreiască, 10 e numărul ciumelor și a plăgilor (vezi cele 10 plăgi aruncate asupra Egiptului de către „d-zeul” evreiesc); în cabala, 100 e puterea cea mai înaltă a numărului 10.

Virusul corona e un atac inamic.
După cum a scris și Înalta Preoteasă Maxine în predica „Anul șobolanului”, această ciumă a fost planificată în așa fel încât să se conecteze la aceleași date istorice care începeau cu anul chinezesc al șobolanului. Ei fac acest lucru pentru a canaliza energii din acele tipare karmice nefaste, prin care caută să sporească puterea vrăjilor lor; acest lucru are de-a face și cu mintea colectivă. Inamicul folosește aceste evenimente împreună cu vrăjile lor, amestecând acei curenți energetici pentru a-și manifesta blestemele. Aceștia creează situația propice în lumea fizică prin care blestemele respective să se poată materializa – lumea fizică și cea astrală merg mână în mână. Inamicul încearcă să provoace o pandemie majoră.

În sistemul inamicului, fiecare literă are o valoare numerică care se conectează la forma lor mentală (YHVH). Asta înseamnă că în urma blestemelor inamicului, ies la iveală numerele care au fost folosite; când energiile se manifestă fizic, acestea lasă în urmă numerele, ca pe o amprentă ocultă. Iar acesta e motivul pentru care inamicul caută să țină această cunoștință departe de ochii lumii.

42 e numărul formei mentale evreiești, pe care evreii îl folosesc pentru a-și materializa blestemele. Numărul 42 e codificat în tefillin – a patra literă „shin” care apare gravată pe tefillin, corespunde numărului 42 – iar această literă simbolizează printre altele și mânia dumnezeului evreiesc, lucru care e menționat în biblie. Aici sunt incluse și ciumele. Cubul tefillin are de-a face cu manifestarea puterii formei mentale evreiești (YHVH), iar în cabala, acesta e relaționat lumii materiale (malkuth) în care rabinii evrei cheamă energiile din astral (kether) pentru a le direcționa în blestemele lor. 42 e numărul crucii malkuth, simbolul canalizării energiei formei mentale evreiești pentru a o manifesta în lumea fizică; e simbolul numărului 6 (în cabala, 42 = 6).

În prima zi a anului nou chinezesc (anul șobolanului), liderul chinez a anunțat că în China au murit 42 de oameni. În gematria, cuvântul șobolan (în engleză „rat”), are valoarea numerică 42. Dacă scriem acest număr în versiune extinsă, acesta devine 142. Cuvântul „coronavirus” are valoarea numerică 142. Cuvântul „anul șobolanului” (în engleză „year of the rat”), are de asemenea valoarea numerică 142. În mass-media evreiască s-a spus că primul caz de coronavirus din America, a fost confirmat în statul Washington, care e al 42-lea stat american.

Ia în calcul și faptul că aceste blesteme pe care evreii le aruncă peste gentili cu scopul de a manifesta acest ritual într-o pandemie globală, sunt conectate la mintea colectivă a sute de milioane de golemi creștini; numai în China, numărul creștinilor e de câteva zeci de milioane. Aceasta e încercarea inamicului de a manifesta această ciumă prin mintea colectivă inconștientă.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Offline

#2 25-Feb-2020 16:47:46

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 223

Re: Numere

Ce crezi ca am putea face ca sa oprim acest lucru ?

In afara RIV-ului care trebuie făcut zilnic.

Online

#3 25-Feb-2020 17:51:28

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Numere

Educarea oamenilor. Oamenii trebuie să realizeze adevărata față a creștinismului.

RIV-ul final ajută mult. Însă educarea oamenilor ar trebui de asemenea să fie o prioritate.


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10