Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 25-Feb-2020 15:54:01

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Anul șobolanului

Timp de secole întregi, evreii au folosit dățile în care au avut loc evenimente semnificative, pentru a arunca blesteme asupra gentililor (neevreilor). De asemenea, după cum majoritatea de aici știu, aceștia folosesc și numere și anumite perioade.

2020 e anul chinezesc al șobolanului. De-a lungul mileniilor, șobolanii au fost sinonimi cu ciumele.

Pentru mai multe informații, citiți link-ul de mai jos:
https://web.archive.org/web/20180724015 … ft.htm.htm

Coincidență ciudată... una dintre cele mai mortale ciume pe care a cunoscut-o isotia, a avut loc în anul 1348. Și acesta a fost tot în timpul ANULUI CHINEZESC AL ȘOBOLANULUI.

Acea ciumă a ucis aproape ¾ din albii europeni:
https://www.asia-home.com/china/newyear … ang/en.php

„Ciuma neagră a pornit din China undeva pe la jumătatea secolului al XXII-lea, și s-a extins spre vest de-a lungul rutelor comerciale, ajungând astfel în zona mediteraneeană și în Africa de Nord. În Anglia a ajuns în anul 1348, iar în Scandinavia în 1350.”
Britannica  Black Death | Causes, Facts, and Consequences
https://www.britannica.com/event/Black-Death

Pe internet există acum multe postări și articole care susțin că coronavirus a fost creat în mod deliberat de Israel (Mossad), lucrând mână în mână cu China comunistă la crearea de arme biologice menite să distrugă populația albă. Lucrurile fie le-au scăpat de sub control, fie a avut loc un accident.

Naționaliștii chinezi – care nu se bucură de niciun fel de libertate de exprimare – scriu în mod codificat despre acest lucru pe rețelele de social-media, folosind cuvinte precum „Cernobîl” în loc de „coronavirus.”

În mod evident această armă biologică, acest virus creat în mod artificial și deliberat, le-a scăpat de sub control și s-a întors împotriva lor.

Bineînțeles că evreii nu vor să fie puse restricții pe călătorii, pentru că asta le-ar afecta afacerile. Ca de obicei, evreilor nu le pasă de nimic altceva decât de afacerile lor.

În încheiere, toate cele de mai sus au iz de evreu din nou.

Am realizat faptul că, dată fiind tehnologia avansată, cutremure artificiale de pământ, furtuni anormal de puternice și distructive, molime proiectate în mod artificial și, da, ciume, pot fi create prin metode artificiale.

Oamenii needucați, vulnerabili, cei care sunt ușor de speriat, credulii, în special creștinii și musulmanii, cred că acestea sunt „mâna lui d-zeu la lucru”. Ei cred că acestea sunt profeții, ceea ce-i oferă credibilitate bibliei născocite de evrei. Din moment ce biblia și coranul reprezintă sursa principală de putere pentru evrei, cu cât mai mulți oameni sunt speriați în a crede minciunile prezentate acolo, cu atât evreii vor avea mai multe șanse de câștig. Din nefericire, multor oameni le e frică să înceteze să mai creadă în acele minciuni biblice.

Cei mai mulți sunt idioți și lași.


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

#2 26-Feb-2020 22:36:24

The Hybrid
Novice
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 783

Re: Anul șobolanului

Daca oamenii nu ar fi fost idioți și lași razboiul asta ar fi durat mult mai putin.


SATAN
The God of the Gods
King of Kings

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10