Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Feb-2020 00:02:50

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

DISCLAIMER: Acest articol are exclusiv rol informativ și educativ și nu este intenționat în niciun fel să înlocuiască consultarea unui medic avizat

înainte de toate, dacă aveți informații că unele vaccinuri actuale sunt periculoase și că dăunează sănătății și bunăstării oamenilor, EVITAȚI să menționați public asta în locuri unde identitatea voastră este expusă. Asta poate atrage asupra voastră repercursiuni grave și vă voi explica de ce.

Un lucru interesant căruia nu prea i s-a dat importanță este că în aceeași perioadă cu răspândirea coronavirusului, tot mai multe guverne ale lumii au început dezbaterile pentru a forța legi care să oblige populația să se vaccineze. Opinia mea personală este că acest coronavirus (care este dovedit că este o armă biologică creată artifical (1)) reprezintă pretextul care va împinge guvernele lumii să promulge legile care să oblige populațiile să se vaccineze. De unde vin vaccinurile? Cine le produce? Din ce sunt alcătuite? Care au fost rezultatele experimetelor survenite în urma testării acestor vaccine? Asta nu ni se mai spune, de nimeni. Nici măcar doctorilor care ne administrează vaccinurile nu li se comunică aceste informații elementare și esențiale.

Ce se va întâmpla poate inevitabil odată cu aplicarea acestor legi este că va apărea și un vaccin „minune” pentru coronavirus pe care evident vom fi obligați să-l luăm, întrucât corporațiile farmaceutice globale sunt împlicate activ în crearea unui astfel de vaccin (2). În momentul de față nu este posibilă lansarea și administrarea acestui posibil vaccin simplu pentru că nu au murit suficienți oameni astfel încât să se justifice necesitatea unui vaccin pentru a preveni coronavirusul. Astfel ajungem la aceste date care doar ce au fost postate aici pe forum într-un alt topic:

În 1720, ciuma din Marsilia a ucis 100.000 persoane.
În 1820, pandemia de holera a ucis 100.000 persoane.
În 1920, gripa spaniolă a ucis 100 milioane persoane.
În 2020, avem de-a face cu pandemia chineză, care prezintă toate semnele că a fost creată într-un laborator de arme.

Ce doresc evreii prin urmare, teoretic, este ca tot mai mulți oameni, de preferat cel puțin sute de milioane, să moară din cauza acestui virus astfel încât să poată fi adoptate fără niciun fel de opoziție legile vaccinărilor obligatorii. Topicul de față se va concentra pe cine se află în spatele agendei vaccinării lumii și legătura cu depopularea planetei. Asta scade natalitatea astfel că în timp ce oamenii mor, tot mai puțini alți oameni se nasc. Ironic, este parte din agenda evreilor să reducă populația lumii la sub 500 de milioane de oameni (3)! De asemenea după cum se poate observa, este tot agenda lor să ne oblige să ne vaccinăm.

De unde vine această legătură între vaccinuri și scădearea numărului populației? În primul rând, avem o lucrare a unui evreu american afacerist, Theodore N. Kaufman, numită „Germania trebuie să piară” (4). Planul său era reprezentat de sterilizarea întregii populații germane, o idee care a atras admirația mass-mediei evreiești americane. Prin definiție, în contextul de față, sterilizarea reprezintă incapacitarea unui om sau animal de a se reproduce. Acest lucru se poate realiza printre altele și prin vaccinare, care este fără îndoială cea mai simplă formă de sterilizare pentru că nu necesită o intervenție chirurgicală, este foarte rapidă, simplă, nedureroasă, ieftină și nu necesită în niciun fel informarea pacientului cu privire la componentele și efectele acelui vaccin, astfel că fără știrea pacientului și nici măcar a medicului, se pot introduce în organism tot felul de chimicale care nu au nicio legătură cu boala pentru care vaccinul a fost în mod „oficial” conceput. Alte surse susțin că prin astfel de vaccine pot fi introduse în organism cipuri și alte dizpozitive de dimensiuni nanometrice care pot facilita localizarea GPS în permanență sau chiar controlul asupra a multiple procese ce au loc în organismul uman.

Avem apoi de-a face cu un caz excepțional aș zice eu datorită similarității cu situația de față, unde evreii de top au fost implicați direct în patentarea și administrarea unor vaccinuri pentru un virus răspândit tot datorită implicării și influenței umane (5). Conform sursei, în America în secolul trecut a avut loc o epidemie a poliomielitei care a dus la moartea a aproximativ 250.000 de oameni (6). Ce s-a întâmplat atunci și probabil se va întâmpla și cu acest coronavirus este că lumea a cerut un antidot. În cazul poliomielitei, antidotul a fost un vaccin. Interesant este următorul lucru, instituția principală implicată în dezvoltarea vacinului anti-poliomielită a fost Institutul Rockefeller. Cauzele acestei epidemii nu sunt 100% cunoscute, unele surse (7) susțin că epidemia a fost provocată după 1950 de către un pesticid numit diclorodifeniltricloroetan, cunoscut sub denumirea de DDT, pesticid fabricat în masă de corporații agrochimice precum Monsato despre care știm că a fost deținută în mare parte din acțiuni de către evrei (8), un exemplu fiind fondul de investiții Vanguard despre care sursa ne spune că deține bănci (evreiești) precum JP Morgan, Goldman Sachs sau Morgan Stanley. Alte surse (9) susțin că proveniența virusului se află în citez: ”otrăvurile împrăștiate de industrii și guverne în rândurile populației care atacă sistemul nervos central”. Cine au fost deci cei implicați în patentarea vaccinului? William Welch, Simon Flexner, Karl Landsteiner, Tom Rivers, Thomas Francis, Henry Kumm, Jonas Salk, Albert Sabin, Hilary Koprowski, și Oveta Culp Hobby. Lăsând la o parte faptul că doar după nume cel puțin 3 dintre ei erau evrei, toți au fost implicați la și legați de Institutul Rockefeller pentru Cercetare Medicală, devenită apoi și cunoscută și în prezent drept Universitatea Rockefeller. Ce este interesant la vaccinul patentat de ei pentru a eradica poliomielita este că vaccinul în sine este legat de numeroase afecțiuni și boli cum ar fi paralizia sau un tip de cancer cauzat de Virusul SV40, după cum se poate observa în sursa (5). Avem deci de-a face cu o epidemie cauzată în mod mai direct sau mai indirect de activitatea evreilor prin corporațiile pe care ei le controlează pentru ca apoi tot ei prin cercetătorii aserviți să vină cu un vaccin care se face în sine responsabil de boli grave.

Care este similaritudinea cu Coronavirusul? Ei bine, și coronavirusul a fost creat în mod direct de evrei în China, după cum am menționat mai sus, îar în momentul de față mari corporații occidentale sunt implicate în crearea unui vaccin anti-coronavirus. Aceste corporații (2) sunt în principal: JOHNSON & JOHNSON (10), GlaxoSmithKline (11), Inovio (12), Moderna (13) și Novavax (14)

Ce au în comun toate aceste corporații?
Dacă vă uitați la referințele 10-14, TOATE aceste corporații au la lista de acționari (cei care dețin acțiuni sau procente din companie) corporațiile de management ale fondurilor, BlackRock și Vanguard. Practic aceste două corporații au în administrare fonduri și active în valoare de mii de miliarde (trilioane) de dolari. Acestea două dețin active la probabil sute de corporații care au venituri anuale la nivelul miliardelor și zecilor de miliarde de dolari. Ce au în comun aceste două corporații imense? Atât Vanguard (15) cât și BlackRock (16) sunt controlate tot de Rothschild și Rockefeller! Mai mult, surse spun că familia Rockefeller deține monopolul asupra industriei medicale occidentale (17). Toate aceste corporații nu sunt decât o rețea imensă de exploatare a sănătății oamenilor pentru bani și control, totul cu suportul mass-mediei evreiești, a averilor strânse de Rothschild și Rockefeller de-a lungul a 2-3 secole și prin sprijinul politic al marionetelor pe care ei le controlează.

Știți ce înseamnă asta? Că în cazul poliomielitei, oamenii oligarhilor evrei au creat epidemia și au venit cu un vaccin dăunător la adresa oamenilor iar în cazul coronavirusului, tot oamenii oligarhilor evrei au creat virusul în laborator în China și tot corporațiile (cel puțin) influențate de ei lucrează acum la crearea unui vaccin. Am fi inconștenți și ignoranți să credem că ei ne vor binele cu acest vaccin. Aici vine teoria reducerii populației prin vaccinuri iar coronavirusul pare pretextul perfect pentru a obliga populația să ia vaccinurile create în laboratoarele de genul Institutul Rockefeller. Am dat mai sus exemplul sterilizării populației Germane propuse de un evreu. Următorul exemplu vine de la miliardarul Bill Gates, care a declarat în nenumărate rânduri nu doar că vaccinurile pot fi folosite pentru a depopula planeta (18), dar și s-a implicat activ în astfel de practici, fapt care s-au soldat cu acuze și judecări în tribunal în India unde se menționează că fundația sa a făcut experimente de depopulare prin vaccinuri (19). Bill Gates nu doar că se află în strânse relații cu familia Rockefeller, dar surse susțin că el însuși ar fi evreu (20), prin urmare este evident că și el este un oligarh implicat activ în agenda evreiască. Iar acum cireașa de pe tort despre Bill Gates: după ce că este un evreu aservit agendei stăpânilor săi, după ce că se află în strânsă legătură cu familiile evreiești care controlează aproape întreaga lume, după ce că declară deschis că vrea depopularea planetei prin vaccinuri, ce face el? Donează 100 de milioane de dolari pentru crearea unui vaccin pentru coronavirus (21)!!

Acum ca să vedeți de unde vine legătura lui Bill Gates cu Rockefeller: pe 5 mai 2009 a avut loc o întâlnire secretă între miliardari ai lumii pentru a discuta exact tema depopulării populației propuse de Bill Gates (22). Printre membrii participanți sau numărat: Bill Gates, George Soros și David Rockefeller!

Avem deci de-a face cu miliardari evrei care au control absolut asupra industriei farmaceutice care după ce că pe față au promovat o agendă de depopulare a planetei prin vaccinuri, s-a trezit spiritul filantropic în ei și au donat sute de milioane de dolari în crearea unui vaccin pentru coronavirus. Este evident până și pentru cel mai ignoranți și îndobitociți goyim care este miza cu acest coronavirus.

Acum, mai exact ce chimicale afectează fertilitatea? Există o grupare specială a acestor chimicale numită „Disruptoare Endocrine” (sau pe scurt EDC în engleză) întrucât s-au făcut studii care atestă că ele au de-a face cu și afectează activitatea și funcția hormonală a organismelor. Lucrul șocant la aceste chimicale este că ele sunt sunt atât de banale și des întâlnite încât avem de-a face cu ele în viața de zi cu zi fără ca măcar să realizăm. Prezint aici o scurtă listă a acestora, dar și unde sunt ele folosite (23):
- retandanți ignifuci bruminați, folosiți în fabricarea saltelelor, canapelelor, scaunelor pentru copii, electronicelor etc, pentru a preveni incendierea. În timp aceste chimicale ajung să contamineze zonele expuse
- bifenilii policlorurați, folosiți în echipamentul electric, materiale de izolație, vopsea bazată pe ulei etc. Sunt asociate de asemenea afecțiunilor neurologice.
- ftalații, folosiți în special în ambalajele de alimente și băuturi. Aceștia sunt eliberați când produsele alimentare sunt încălzite la cuptorul cu microunde iar unele ambalaje din plastic care conțin ftalați au la simbolul reciclării numărul „3” sau literele „V” sau „PVC”.
- perfluoralchili și polifluoralchili - folosiți în pungile de popcorn încălzite la microunde și probabil că împreună cu ftalații, sunt folosiți în acele ambalaje din PVC în care ni se servește mâncarea la fast-food-uri
- bisfenol A, folosit în fabricarea sticlelor de apă și a altor ambalaje din plastic, dar și în fabricarea conservelor pentru alimente
- cadmiu, folosit în fabricarea bateriilor sau a aliajelor
- aluminiu, folosit în fabricarea clanțelor, tacâmurilor, ustensilelor, frigidere, tigăi etc.
- mercur, folosit la termometre, lămpi și becuri fluorescente etc.
Alte surse populare de disruptoare endrocrine sunt (24): produsele cosmetice, apa de băut de la robinet, produsele de curățenie, cărnuri și produse lactate, pește bogat în mercur, îngrășămintele și pesticidele etc.
- fluorura, folosită în fabricarea pastei de dinți, a apei de gură și în tratarea apei de la robinet,

Studii arată că toate aceste chimicale etichetate drept „disruptoare endocrine”, despre care se știe că sunt cauzatoare de autism, probleme de fertilitate/reproducere, afecțiuni neurologice, diferite tipuri de cancer etc, sunt de asemenea folosite în fabricarea vaccinurilor (25)! O scurtă listă a vaccinurilor purtătoare de aceste chimicale dăunătoare (în special aluminiu, mercur și fluoride) sunt:
- banalele vaccinuri anti-gripale
- vaccinurile anti-hepatită
- Vaccinul hexavalent Vaccin diftero-tetano-pertussis acelular-poliomielitic-Haemophilus B hepatitic B
- vaccinul împotriva virusului papiloma uman
- poate în curând și vaccinul anti-coronavirus, doar că de data asta, poate mai dăunător și periculos decât celelalte


În final, care-i treaba în România cu vaccinurile și legea vaccinării obligatorii? Pe vremea lui Ceaușescu și după `89, institutul Cantacuzino fabrica vaccinuri care erau general acceptate drept sigure, sănătoase, benefice și necesare românilor pentru tratarea răcelilor și bolilor, cu toate că aparent, disruptoarele endocrine listate mai sus erau și sunt indispensabile în majoritatea vaccinurilor. În mod dubios, în 2014 conducerea institutului este dată în urmărire penală pe motiv că ar deține vaccinuri „care ar fi putut pune in pericol sanatatea populatiei” (26). Apoi România a pierdut milioane de euro prin importarea vaccinurilor din Olanda, în situația în care este dovedit că vaccinurile folosite în occident de asemenea reprezintă un pericol major la adresa sănătății populației. În orice caz, astfel, rețeaua farmaceutică occidentală își extinde influența și asupra României, fiind vorba astfel mai mult de monopol asupra industriei vaccinurilor decât de vreun grad de pericol al vaccinurilor românești, care nu a fost decât un pretext pentru a continua procesul de corporatizare a României. De ce? Poate vi se va părea șocant, dar acest individ pe care l-am menționat în primul articol din Starea României, anume Primo Laurențiu, susține că însăși familiile evreiești care conduc lumea au ordonat României să închidă institutul Cantacuzino ca să devină astfel dependentă de vaccinurile occidentale (27)! Poate vă întrebați, ce treabă are Rothschild și Rockefeller cu România? Vă voi demonstra într-o altă postare în viitorul apropiat că aceste familii care domină lumea, domină de asemenea justiția românească, serviciile secrete românești dar și alți factori de decizie care în 30 de ani au corporatizat și distrus economia României. De asta s-a votat cu atâta ușurință în România legea vaccinării obligatorii, pentru că astea au fost ordinele venite de la oligarhi. Același lucru se întâmplă în multe alte țări ale lumii. Ei, cei care dețin imperiul farmaceutic occidental, decid că dacă refuzi vaccinul pentru tine sau copiii tăi, riști ani de pușcărie sau amenzi de mii de lei. Aici vine și pericolul, întrucât v-am zis la început să evitați să distribuiți articole anti-vaccinuri acolo unde identitatea voastră este expusă. Acest Primo Laurențiu susține că a fost contactat de agenți ai serviciilor secrete și amenințat că va avea de suferit consecințe grave dacă mai face campanie împotriva vaccinurilor obligatorii. El personal a menționat asta în una din emisiunile sale. De asemenea la ultima referință, clipul unde el admite că oligarhii evrei mondiali au ordonat închiderea centrului Cantacuzino, în secțiunea de comentarii, primul comentariu este al unei persoane care susține că mai mulți activiști anti-vaccin au fost găsiți morți în SUA, aparent în circumstanțe foarte dubioase.  De asta este extrem de periculos să vă afișați public împotriva vaccinurilor. Este o miză foarte mare pentru evrei, pentru că este parte din agenda lor să scadă populația lumii la sub 500 de milioane, fie prin vaccinuri care afectează reproducerea, fie prin războaie, boli și așa mai departe. După cum am menționat în altă postare, conform bibliei 144.000 de evrei vor moșteni raiul, iar conform talmudului, în era lui mesia fiecare evreu va avea 2800 de sclavi, asta ne aduce la o populație totală de 403.200.000! La referința (3) este menționată o referință la acest număr care ar reprezenta numărul de sclavi care va rămâne pe pământ după războiul mesianic pentru a-i sluji pe evrei. Conform agendei lor, restul vor fi eradicați, cu albii pe prima linie.


Referințe:

(1) https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=32696
(2) https://www.barrons.com/articles/drugma … 1580485967
(3) https://kabbalahexposed.com/Shema_Prayer.html
(4) https://duckduckgo.com/l/?kh=-1&uddg=ht … Perish.pdf
(5) https://vactruth.com/2010/08/18/rockefe … -revealed/
(6) https://www.answers.com/Q/How_many_peop … from_polio
(7) Idem (5)
(8) https://naturalsociety.com/who-are-real … -monsanto/
(9) https://www.greenmedinfo.com/blog/every … olio-wrong
(10) https://www.marketscreener.com/JOHNSON- … 2/company/
(11) https://www.marketscreener.com/GLAXOSMI … 9/company/
(12) https://www.marketscreener.com/INOVIO-P … 8/company/
(13) https://www.marketscreener.com/MODERNA- … 3/company/
(14) https://www.marketscreener.com/NOVAVAX- … 8/company/
(15) https://geopolitics.co/2015/06/06/khaza … -in-china/
(16) https://niqnaq.wordpress.com/2016/03/03 … l-on-that/
(17) https://thefreedomarticles.com/western- … -medicine/
(18) https://www.snopes.com/fact-check/bill- … opulation/
(19) https://politicalvelcraft.org/2014/10/1 … y-vaccine/
(20) https://corruptico.com/2014/09/30/jewis … christian/
(21) https://www.forbes.com/sites/lisettevoy … -research/
(22) https://www.youtube.com/watch?v=LbGLZSXkS_4
(23) https://www.endocrine.org/topics/edc/wh … ommon-edcs
(24) https://articles.mercola.com/sites/arti … ptors.aspx
(25) http://fourwinds10.com/siterun_data/hea … 1460936088
(26) http://www.ziare.com/stiri/parchet/dosa … at-1290806
(27) https://www.youtube.com/watch?v=k8kkYY4Jg98


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#2 28-Feb-2020 01:51:02

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 223

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Mulțumim de informații .

Offline

#3 28-Feb-2020 17:59:38

The Hybrid
Novice
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 783

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Voi realizati ca sunt unii care daca ar citii ar zice ca nu e pe bune.
Oare mai au vreo sansa sa se trezeasca oamenii sau o sa dispara 80% dupa venirea Zeiilor?


SATAN
The God of the Gods
King of Kings

Offline

#4 01-Mar-2020 01:29:01

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Daca tot e subiectul despre vaccine, las aici petitia asta impotriva vaccinurilor obligatorii, sa o semnati si voi daca doriti.
https://campaniamea.declic.ro/petitions … ature-form

The Hybrid wrote:

Voi realizati ca sunt unii care daca ar citii ar zice ca nu e pe bune.
Oare mai au vreo sansa sa se trezeasca oamenii sau o sa dispara 80% dupa venirea Zeiilor?

La cat sunt majoritatea de ignoranti, pot sa si realizeze ca-i adevarat ca nu-i intereseaza.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#5 02-Mar-2020 21:39:10

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Ce imbecili, acea petitie a fost dezactivata pe motiv de "continut neadecvat". Cand avea 1000-2000 de semnaturi nu mai avea continut neadecvat, cand aproape a ajuns la 30.000 de semnaturi au realizat aia ca-i neadecvata.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#6 03-Mar-2020 03:22:21

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Vă mulțumim pentru informații!
Cât despre ultima parte legată de Institutul Cantacuzino, cea care a lucrat la vaccinul Polidin e evreică.

https://m.adevarul.ro/locale/constanta/ … index.html

Offline

#7 03-Mar-2020 22:03:37

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Loading wrote:

Ce imbecili, acea petitie a fost dezactivata pe motiv de "continut neadecvat". Cand avea 1000-2000 de semnaturi nu mai avea continut neadecvat, cand aproape a ajuns la 30.000 de semnaturi au realizat aia ca-i neadecvata.

Wow. Mai nou poți face campanie numai atunci când te aliniezi mofturilor lor. Altfel nu. Așa vedem cine se află în spatele acelui site. Măcar acum oamenii știu, așa că foarte bine.

Și nici nu pot invoca chestiunea ilegalității aici, pentru că la momentul de față nu e ilegal să te opui vaccinării.


Thomas

Offline

#8 03-Mar-2020 23:55:49

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

admin wrote:
Loading wrote:

Ce imbecili, acea petitie a fost dezactivata pe motiv de "continut neadecvat". Cand avea 1000-2000 de semnaturi nu mai avea continut neadecvat, cand aproape a ajuns la 30.000 de semnaturi au realizat aia ca-i neadecvata.

Wow. Mai nou poți face campanie numai atunci când te aliniezi mofturilor lor. Altfel nu. Așa vedem cine se află în spatele acelui site. Măcar acum oamenii știu, așa că foarte bine.

Și nici nu pot invoca chestiunea ilegalității aici, pentru că la momentul de față nu e ilegal să te opui vaccinării.

Acum mai au si baza de date cu potentiali opozanti ai vaccinurilor obligatorii.
Am aruncat o privire asupra "Declic", aia care detin acel site de petitii. Se pare ca este un ONG detinut de doi tepari din Cluj care si-au fraudat si inselat creditorii in legatura cu doua companii private detinute de ei.
https://www.sursazilei.ro/afaceristi-te … Ot&ampcf=1
Aparent primesc fonduri de la George Soros, prin urmare Declic este un alt ONG sorosist care avanseaza agenda evreiasca in Romania.
https://www.cotidianul.ro/cine-se-afla- … -iohannis/
Ca drept dovada, Declic inainteaza o petitie prin care ii cere lui Iohannis sa n-o revoce pe Codruta Kovesi din frunctia de sef al DNA (asta avea loc in 2018). Pai tot ce a facut Kovesi cat a stat la sefia DNA a fost sa musamalizeze jafurile corporatiilor si a tradatorilor romani care au pradat Romania de miliarde de euro din banii publici in ultimii 30 de ani. O sa postez pe larg despre asta. Ideea este ca Declic ii cere lui Iohannis sa nu revoce din functie aceasta tradatoare de neam care a lucrat in 10 ani pentru Soros si corporatiile evreilor si nicidecum pentru Romania.

De asta au sters petitia, pentru ca este impotriva intereselor evreiesti.

Imi cer scuze celor care ati semnat petitia. A fost o lectie pentru mine si sper ca si pentru noi toti sa ne documentam inainte de a lua decizii in cazuri de genul asta.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#9 04-Mar-2020 21:03:51

TheRuler
Novice
From: Transylvania
Registered: 05-Nov-2018
Posts: 162

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Loading wrote:
admin wrote:
Loading wrote:

Ce imbecili, acea petitie a fost dezactivata pe motiv de "continut neadecvat". Cand avea 1000-2000 de semnaturi nu mai avea continut neadecvat, cand aproape a ajuns la 30.000 de semnaturi au realizat aia ca-i neadecvata.

Wow. Mai nou poți face campanie numai atunci când te aliniezi mofturilor lor. Altfel nu. Așa vedem cine se află în spatele acelui site. Măcar acum oamenii știu, așa că foarte bine.

Și nici nu pot invoca chestiunea ilegalității aici, pentru că la momentul de față nu e ilegal să te opui vaccinării.

Acum mai au si baza de date cu potentiali opozanti ai vaccinurilor obligatorii.
Am aruncat o privire asupra "Declic", aia care detin acel site de petitii. Se pare ca este un ONG detinut de doi tepari din Cluj care si-au fraudat si inselat creditorii in legatura cu doua companii private detinute de ei.
https://www.sursazilei.ro/afaceristi-te … Ot&ampcf=1
Aparent primesc fonduri de la George Soros, prin urmare Declic este un alt ONG sorosist care avanseaza agenda evreiasca in Romania.
https://www.cotidianul.ro/cine-se-afla- … -iohannis/
Ca drept dovada, Declic inainteaza o petitie prin care ii cere lui Iohannis sa n-o revoce pe Codruta Kovesi din frunctia de sef al DNA (asta avea loc in 2018). Pai tot ce a facut Kovesi cat a stat la sefia DNA a fost sa musamalizeze jafurile corporatiilor si a tradatorilor romani care au pradat Romania de miliarde de euro din banii publici in ultimii 30 de ani. O sa postez pe larg despre asta. Ideea este ca Declic ii cere lui Iohannis sa nu revoce din functie aceasta tradatoare de neam care a lucrat in 10 ani pentru Soros si corporatiile evreilor si nicidecum pentru Romania.

De asta au sters petitia, pentru ca este impotriva intereselor evreiesti.

Imi cer scuze celor care ati semnat petitia. A fost o lectie pentru mine si sper ca si pentru noi toti sa ne documentam inainte de a lua decizii in cazuri de genul asta.


@Loading, Soros însuși punea presiune pe Băsescu s-o propulseze pe Kovesi in functie, prin Monica Macovei ( fosta bursiera a lui Soros), pentru a avea oameni loiali și prosti in poziții cheie, încât sa nu se implice el direct. Kovesi e in funcție doar ptr ca vrea Soros, el a crescut o pe Kovesi.


There are two kind of people: satanists and fellow sheeps sarpe ????????
C H O O S E   W I S E L Y foc

Offline

#10 04-Mar-2020 23:45:45

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

TheRuler wrote:

@Loading, Soros însuși punea presiune pe Băsescu s-o propulseze pe Kovesi in functie, prin Monica Macovei ( fosta bursiera a lui Soros), pentru a avea oameni loiali și prosti in poziții cheie, încât sa nu se implice el direct. Kovesi e in funcție doar ptr ca vrea Soros, el a crescut o pe Kovesi.

Dea, jidanul de Basescu era santajat cu puscaria daca nu se supunea oligarhilor, asta de intampla cu toti politicienii romani, toti au fost niste hoti care au furat si acum sunt santajati cu dosare penale. Auzi ca cica serviciile secrete au casete cu Basescu cand se "consilia" cu Udrea (alta jidanca) prin biroul lui. Atat ii mai trebuie, sa se faca publice.
Ca drept dovada
https://m.antena3.ro/amp/ce-si-reprosea … ZE&ampcf=1
Kovesi mai este si scolita in America, direct la universitatile jidanilor. Acum ca a servit cauzei evreiesti,  a fost rasplatita cu postul de Primul procuror general al Uniunii Europene, care din ce am auzit ii garanteaza imunitate in fata legii.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#11 07-Mar-2020 14:35:55

johnny70
Novice
From: europa west
Registered: 25-Apr-2017
Posts: 197

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Fratilor in momentul de fara am ajuns la /ananghie/ cam atit vrea sa mai adaug / sa le iau singele in p... / tutror evreilor de la rahatul lor de impàrat cristos in coace / din cauza asta o ducem noi  asa greu pe lumea asta - ps i-mi cer scuze de limbaj dar am ajuns f nervos pe viata asta pe care o traiesc momentan Hail Satan Hail tuturor Zeilor Nostri / sper ca intro buna zi cind voi muri voi ajunge intrun loc mai bun


]:D

Offline

#12 07-Mar-2020 14:50:18

Pyssu
Membru
Registered: 15-Feb-2020
Posts: 205

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

johnny70 wrote:

Fratilor in momentul de fara am ajuns la /ananghie/ cam atit vrea sa mai adaug / sa le iau singele in p... / tutror evreilor de la rahatul lor de impàrat cristos in coace / din cauza asta o ducem noi  asa greu pe lumea asta - ps i-mi cer scuze de limbaj dar am ajuns f nervos pe viata asta pe care o traiesc momentan Hail Satan Hail tuturor Zeilor Nostri / sper ca intro buna zi cind voi muri voi ajunge intrun loc mai bun

Chiar nu trebuie să te învinovăţeşti frate, empatizez cu tine aici ca un frate şi îţi spun sincer că atunci când o să mori o să ajungi în Iad, pare o bucurie, dar gândeşte-te să trăieşti viaţa ca un SS, ca un prădător, neiertător şi nedemn de ceva urât, un haos controlat ca democraţia, acţiunile noastre sunt afirmate de H.P's şi nu mai e mult până la acea zi, nu te gândi direct la ultima alternativă şi aceea fiind moartea. Trăieşte din plin, bucură-te că îl ai pe Tatăl Satan lângă tine că noi toţi şi pe Demonii;Zeii Săi alături la orice 'impas' chiar şi pas făcut..trăieşte ca un SS, vânează inamicul, blasfemiază-l pe YWHE, pe fii-su de Jegus şi apoi blestemăi pe toţi evreii care au făcut nenorocirea asta, să fie HAOS în lumea lor, încearcă să le deschizi ochii tuturor, începe cu apropiaţii. HAIL SATAN, PUTERILOR IADULUI ŞI TUTUROR DEMONILOR.  foc  foc

Offline

#13 07-Mar-2020 16:41:45

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

johnny70 wrote:

Fratilor in momentul de fara am ajuns la /ananghie

Pai zi ce probleme ai si o sa primesti sfaturi.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#14 07-Mar-2020 18:06:01

Pyssu
Membru
Registered: 15-Feb-2020
Posts: 205

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Loading wrote:
johnny70 wrote:

Fratilor in momentul de fara am ajuns la /ananghie

Pai zi ce probleme ai si o sa primesti sfaturi.

I am explicat eu ceva ce am putut să trănsmit şi să înţeleagă, probabil e furios şi are gândul acela de răzbunare ca noi toţi.

Offline

#15 08-Mar-2020 17:05:24

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Sunt curios de ce dovezi aveți în legătură cu Kovesi. Întreaga evreime din politică a fost împotriva ei de când a început să le bage bețe serioase în roate. PSD-ul, care probabil e cel mai jâdănit partid, și-a făcut un scop clar din eliminarea lui Kovesi. Au înființat până și o secție specială de investigare a procurorilor numai să o vâneze. Cine anume a criticat-o și a acuzat-o de tot felul de prostii? Foștii miniștii PSD de justiție? Mai marii PSD care au tăvălit țara în mocirlă? Dănilă? Tăriceanu? Comuniștii ăia impuțiti?

Și sper să aveți dovezi serioase, nu doar tâmpenii de doi bani scornite de Antene sau de infecții din PSD... Chiar sunt curios.


Thomas

Offline

#16 11-Mar-2020 00:12:05

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Sper ca puteti vedea:
https://m.facebook.com/story.php?story_ … 9191450426
Mesajul principal zice ca lamaia taiata felii si pusa in apa fierbinte (ca un fel de ceai) este foarte buna pentru sistemul imunitar si eliminarea virusilor intrusi din organism.

admin wrote:

Și sper să aveți dovezi serioase, nu doar tâmpenii de doi bani scornite de Antene sau de infecții din PSD... Chiar sunt curios.

In viitorul apropiat


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#17 11-Mar-2020 07:55:40

TheRuler
Novice
From: Transylvania
Registered: 05-Nov-2018
Posts: 162

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

admin wrote:

Sunt curios de ce dovezi aveți în legătură cu Kovesi. Întreaga evreime din politică a fost împotriva ei de când a început să le bage bețe serioase în roate. PSD-ul, care probabil e cel mai jâdănit partid, și-a făcut un scop clar din eliminarea lui Kovesi. Au înființat până și o secție specială de investigare a procurorilor numai să o vâneze. Cine anume a criticat-o și a acuzat-o de tot felul de prostii? Foștii miniștii PSD de justiție? Mai marii PSD care au tăvălit țara în mocirlă? Dănilă? Tăriceanu? Comuniștii ăia impuțiti?

Și sper să aveți dovezi serioase, nu doar tâmpenii de doi bani scornite de Antene sau de infecții din PSD... Chiar sunt curios.

Legat de Kovesi, e in aceeași oala cu Maior și Coldea, dacă stii la ce ma refer. Eu tot ce am discutat știu din surse sigure, și nu pesedei neaparat. Kovesi e made by Soros, simplu. Dacă ai intrebari îți răspund cu drag.


There are two kind of people: satanists and fellow sheeps sarpe ????????
C H O O S E   W I S E L Y foc

Offline

#18 11-Mar-2020 17:25:11

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Păi și de unde știm noi că acele surse nu au fost mușcate în funduleț de politica agresivă anti-corupție a lui Kovesi? Aș dori să văd dovezi reale, nu de tipul „știu de la cineva care a auzit de la altcineva... etc.”

Întrebările mele din mesajul anterior încă sunt valide.


Thomas

Offline

#19 15-Mar-2020 11:08:23

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Am promis în alt post că voi completa predica cu informații noi, le postez aici pentru a fi mai ușor de citit.


Dacă suntem la subiectul disruptoarelor endocrine, vaccinele împotriva virusului papiloma uman (Gardasil și Cervarix) sunt celebre pentru modul în care afectează fertilitatea femeilor. Studii au arătat că rata natalității a scăzut în țările unde aceste vaccine au fost implementate pentru „a preveni” virusurile papiloma și tipurile de cancer pe care le cauzează (SUA - 1). Precum vaccinul împotriva poliomielitei, Gardasil, pe lângă controversele legate de infertilitate, este de asemenea dovedit că are legătură cu dezvoltarea altor tulburări precum displazie cervicală, cheaguri de sânge, sindromul Guillain Barré sau chiar moartea în unele cazuri (2). Unele dintre ingredientele vaccinurilor anti-papiloma/HPV sunt: Polisorbat 80 (DIRECT legat de infertilitate(3)), Borat de Sodiu sau Borax (folosit în principal în fabricarea produselor de curățenie, de asemenea legat de infertilitate), aluminiu (cauzează Alzheimer și tulburări ale sistemului nervos) și timerosal (un tip de mercur).

Acum pun și eu întrebarea, dacă vaccinurile sunt folosite în mod evident pentru controlul populației, ce ar trebui să facă un vaccin anti-coronavirus într-o țară cu 1.3 miliarde de locuitori precum China?

Ceva important despre coronavirus, oameni de știință precum Prashant Pradhan au dovedit că unele părți din genomul coronavirusului sunt identice cu unele părți din genomul virusului HIV, un lucru total anormal în natură (4). De asemenea, studii arată că „coronavirusul manifestă o mutație în ADN similară cu cea a virusului HIV care îi permite să penetreze membranele celulelor umane de 100 până la 1000 de ori mai eficient decât virusul SARS” (5). Unele surse declară că virusul SARS este face parte din cercetările Chinei în domeniul armelor biologice (6). Dacă acesta este cazul, coronavirusul care este de 100 până la 1000 de ori mai eficient decât SARS este în mod evident parte a aceleiași cercetări a armelor biologice. Asta înseamnă că de-a lungul anilor evreii și-au perfecționat virușii creați în laborator, să-i facă mai eficienți și mai puternici. Dar totuși, este cunoscut că coronavirusul manifestă simptome identice cu o răceală obișnuită, șansele unei persoane sănătoase să moară datorită coronavirusului sunt practic nule, în schimb oamenii cu sisteme imunitare slabe, copiii, bătrânii, oamenii care deja suferă de boli grave, ei sunt în pericol datorită puterii coronavirusului de a penetra membranele celulare în special într-un corp deja slăbit și bolnav. Totuși vorbim de un virus care face mai puține victime decât o viroză pe care mulți oameni nici măcar n-o tratează și tot se vindecă. Sistemele noastre imunitare au puterea de a vindeca organismul de cancer și alte boli posibil mortale dar nouă ni se bagă pe gât să credem că coronavirusul reprezintă un asemenea pericol pentru sănătatea noastră? În mare parte media sionistă este cea care ne manipulează cu asta, iar mai târziu tot ei vor cere vaccinarea în masă a populației pentru a preveni coronavirusul.

Totuși, virusul este atât de contagios încât nu putem ști cu adevărat numărul real de infectați pentru că foarte mulți oameni poartă acest virus fără ă realizeze datorită simptomelor slabe care, așa cum am zis mai sus, sunt identice cu cele ale unei viroze respiratorii obișnuite care nu necesită măști, nu necesită izolare, nu necesită carantină de 14 zile și nu necesită închiderea spațiilor publice. De ce coronavirusul impune toate astea? Pentru că, așa cum am mai zis și devine tot mai evident, tot ce se întâmplă acum în lume este o propagandă masivă și tactici evreiești pentru a crea, sau mai bine zis a consolida o deja creată criză mondială, care ar putea de asemenea să reprezinte unul dintre scopurile coronavirusului. Moartea nu este un scop pentru care a fost creat virusul, întrucât de vreme ce numărul real al infectaților poate fi mult mai mare decât orice sursă ne-ar spune, atunci rata mortalității ar fi mult mai mică decât cea oficială de aproximativ 3%. Toți știm că David Rockefeller a declarat că o criză mondială este necesară pentru ca masele să accepte Noua Ordine Mondială (7). În ordinea mondială evreiască, populația lumii trebuie să scadă la sub 500 de milioane. Conform lui Bill Gates care este un apropiat al familiei Rockefeller, a declarat că asta se poate opține în câteva decenii prin vaccinuri. Conform sursei (5), familia Rockefeller deține un laborator de cercetare a armelor biologice în proximitatea Wuhan, epicentrul epidemiei! Păi asta ar completa puzzle-ul. De aceea eu nu cred că coronavirusul este exclusiv parte a unui unui război biologic lansat de China așa cum au declarat unii, ci că întreaga elită evreiască mondială este implicată până în gât în crearea acestui virus, mai ales considerând că Israel deja susține că deține un vaccin anti-coronavirus (8)! Surse susțin că genomul virusului răspândit în Italia este diferit față de cel chinezesc, sugerând că a fost plantat în mod artificial în Italia. De ce? Poate pentru evrei să obțină mai multă putere asupra Italiei și s-o deschidă altei invazii de imigranți? Doar o idee... De asemenea în China s-au închis o mulțime de fabrici, imaginați-vă că dacă China nu fabrică și exportă bunuri în toată lumea așa cum făcea și până acum, poate sute de mii de companii care depindeau complet de importuri din China vor intra în faliment pentru că își vor pierde obiectul de activitate astfel că nu doar economia Chinei poate fi serios destabilizată, dar întreaga economie mondială poate fi în pericol.

Datorită propaganei globale masive care a învăluit această răceală creată în laborator numită coronavirus, datorită puterii imense pe care evreii o au în economie, această pandemie poate lovi doi iepuri dintr-o lovitură. În primul rând poate permite evreilor să forțeze guvernele lumii să promulge legi care să oblice populația să-și distrugă fertilitatea prin vaccinuri așa cum s-a întâmplat și în trecut și în al doilea rând, poate permite evreilor să avanseze criza mondială economică. Pentru ca acestea să se întâmple, tot mai mulți oameni trebuie să moară de la coronavirus, de preferat zeci sau sute de milioane pentru a justifica un motiv pentru o vaccinare în masă obligatorie. Asta se va întâmpla sau nu se va întâmpla. Acum evident că ar fi foarte benefic să vă faceți rezerve de alimente, apă etc. pe măcar 6-12 luni, să vă cumpărați măști depinde de preferința voastră pentru că virusul nu este mortal dacă sunteți sănătoși și aveți grijă de organismul vostru. Un alt lucru pe care trebuie să-l menționez este că într-o criză mondială băncile vor intra în faliment. Riscați să vă pierdeți toate fondurile deci nu este o idee bună să vă mai țineți banii în conturile bancare. Această criză, fie că va avea loc datorită pretextului coronavirusului sau nu, este foarte posibil să aibă loc oricum datorită instabilității economice globale, a tensiunilor militare existente peste tot în lume, întrucât peste jumătate din averea lumii (bani și aur) se află blocată în conturile oligarhilor evrei și nu mai circulă în economia mondială. La un moment sau altul această instabilitate economică va exploda și poate deveni un haos mondial.

Referințe:

(1) https://healthimpactnews.com/2018/study … ged-25-29/
(2) https://www.askdrmaxwell.com/2013/11/ha … v-vaccine/
(3) http://whale.to/vaccine/polysorbate.html
(4) https://www.biorxiv.org/content/10.1101 … 0.927871v1
(5) https://www.youtube.com/watch?v=lXN5YYKj36c (it's in   Romanian)
(6) https://ahtribune.com/world/3921-milita … id-19.html
(7) https://www.collective-evolution.com/20 … g-meeting/
(8) https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=35591bu

Last edited by Loading (13-Apr-2020 16:41:45)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#20 15-Mar-2020 12:39:14

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 243

Re: Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii

Loading wrote:

Am promis în alt post că voi completa predica cu informații noi, le postez aici pentru a fi mai ușor de citit.


Dacă suntem la subiectul disruptoarelor endocrine, vaccinele împotriva virusului papiloma uman (Gardasil și Cervarix) sunt celebre pentru modul în care afectează fertilitatea femeilor. Studii au arătat că rata natalității a [...]

Mulțumim, Loading, pentru acest articol elaborat si folositorHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10