Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 14-Mar-2020 19:36:31

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,628

Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Salutări tuturor războinicilor noștri satanici.

E de prisos a menționa faptul că războiul a escaladat pe multe fronturi, unele dintre care pentru noi sunt negative, pe când altele sunt cu adevărat foarte pozitive. S-a mai spus și înainte că fiecare dintre noi ar trebui să fie pregătit, conștient și în deplină cunoștință. Spre exemplu, ia în calcul faptul că în ultima lună, multe orașe au intrat în carantină totală. Cei care au fost luați pe nepusă masă, trec prin probleme serioase; însă când vine vorba despre noi, noi am fost avertizați din timp.

Zeilor le pasă. De asemenea, Zeii noștri îi vor proteja pe aceia care acționează plini de atenție și conștientizare, și pe aceia care încearcă să ajute pe ei înșiși.

După cum am elaborat într-un alt articol,  nu e un secret faptul că războiul spiritual se înfierbântă și intră într-un stagiu nou, și că inamicul e terifiat, motiv pentru care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a provoca perturbări și probleme în lume, în special înainte ca lucrurile fundamental bune să se manifeste – lucruri mai bune pentru toată lumea, și teribile pentru ei.

Cu siguranță că situația va escalada. Acesta nu e decât începutul. Cei care trăiesc în zonele afectate de virusul corona, înțeleg și au înțeles de săptămâni de zile semnificația cuvântului „perturbare”, și cât de ușor îi e inamicului să le bage oamenilor frica în sân, sau să-i mintă în față. Inamicul e într-o stare de panică cu privire la întreaga situație, și au toate motivele să se panicheze.

De asemenea, aceștia s-au împiedicat de absolut fiecare piatră de-a lungul drumului, dezvăluind minciuni, înșelăciuni, incompetență, nepăsare față de oameni și multe alte lucruri. Oamenii văd aceste lucruri și le înregistrează, iar ca urmare, încrederea lor în inamic e zdrobită pentru totdeauna.

Unu la mână, ies la iveală multe slăbiciuni legate de felul în care au construit economia – care se dovedește a fi foarte fragilă și bazată pe tipare ciudate care dau întâietate furtului și nu supraviețuirii sau grijii față de cetățenii din toate rangurile financiare. O economie fragilă îi costă pe oameni propria lor viață. Inamicul dintotdeauna a tratat economia ca pe un fel de glumă, care există în principal pentru propriile lor beneficii și pentru a legaliza furtul. Asta se manifestă în economii instabile care îi costă pe oameni propria lor existență, din nou și din nou.

Pentru ca partidul aflat la conducerea URSS să poată controla întreaga Rusie, acesta a proiectat o economie bazată pe furt, în care partidul comunist rus, împreună cu o mână de evrei, să dețină absolut totul. Asta i-a costat pe zeci de milioane de oameni propria lor viață; zeci de milioane de oameni au ajuns să trăiască într-un parazitism permanent, iar restul populației într-o lipsă cronică a celor necesare. Într-o manieră similară, în ziua de azi întreaga lume era dependentă de China, iar China a fost dispusă să-și vândă propriul popor ca să trudească în muncă de sclav. Asta s-a întors acum împotriva lor, iar lumea a primit un pumn imens în față.

Minciunile, în special minciunile inamicului, nu stau în picioare mai mult decât le pot ține picioare lor de lut. Nu trebuie decât să sufli spre picioarele lor de lut, și întregul monstru gigant se prăbușește imediat. Acum, noi am început să suflăm către picioarele lor de lut, iar dacă suntem perseverenți cu asta, monstrul zombie va fi doborât la pământ.

Alte evenimente haotice, cum e influxul de „migranți” (ca să fim mai exacți, hai să-i spunem Invazia Kalergi menită să-i înlocuiască rapid pe europeni, pentru că evreii sunt speriați), s-au lovit de un zid – mulțumită RIV-urilor – încât oamenii, în special sud-europenii, s-au revoltat în sfârșit împotriva acestora. Așa se face că cei care susțin această invazie a scăzut sub 5%. Evreii dintotdeauna și-au avansat agenda folosindu-se de minoritatea coruptă, din care ei reprezentau 1%, iar cohortele lor ocupând celelalte 4 procente.

Oamenii n-au fost niciodată întrebați dacă vor să fie înlocuiți în propria lor țară, în timp ce plăteau pentru asta cu vârf și îndesat, întrucât erau folosiți bani din taxele plătite de europeni, în țări „socialiste” în care taxele se pot ridica până la 70-80%. Această situație, împreună cu multe altele care lovesc picioarele de lut a gigantului evreiesc, a atins un punct critic. Oamenii începuseră să fie înlocuiți la propriu în unele insule grecești, la fel ca în anumite locuri din Italia – unde în întreaga comună nu poți găsi un italian.

Guvernele sunt forțate să reacționeze, pentru că oamenii au fost sătui de asta și, în același timp, se temeau pentru viețile lor. Această frică e atât terifiantă cât și folositoare, întrucât rupe coma în care se afla lumea. RIV-urile asigură faptul că această situație îi va ajuta pe oameni să se trezească. Poate nu toți se vor trezi complet, însă suficient de mulți pentru ca inamicul să fie tras la răspundere cu succes, iar omenirea să se afle din nou într-un mediu sigur. În cele din urmă influxul a fost stopat și a intrat în atenția lumii ca fiind moartea speciei noastre, neavând nimic „umanitar” în spate, ci fiind exclusiv o invazie propriu-zisă menită să ne înlocuiască.

Mai ia în considerare și faptul că mulți oameni părăsesc creștinismul și islamul. În Europa, cu greu mai găsești pe cineva care să creadă în creștinism cu adevărat. Visele de acum trei veacuri, în care cei asemenea nouă duceau lupte grele împotriva creștinismului, încep să dea roade. Iar reacția evreilor la acest fapt, e să umple Europa cu hoarde de musulmani radicali.

Ce înseamnă acest lucru? Că pentru fiecare progres al nostru, inamicul va încerca să riposteze în orice fel posibil. Asta nu se deosebește prea mult de situația în care îți cureți câinele de căpușe. Căpușele, când înțeleg că sunt luate în vizor, mușcă și mai tare, încearcă să se ascundă și provoacă mâncărimi câinelui sau, datorită durerii provocate de mușcăturile mai adânci, caută să-l facă pe câine să se zbată în panică sau să o ia la fugă – toate acestea în timp ce, în adevăr, câinele e tratat și vindecat de blestemul și boala ce l-au necăjit atâta vreme.

Masele de oameni cunosc acum multe lucruri, însă nu ne aflăm încă la apogeul situației. Asta nu se va sfârși cu învinuirea globaliștilor: noi deja am materializat acest lucru cu succes. În schimb, asta se va sfârși cu manifestarea completă a inamicului care e învinuit și care va plăti pe deplin pentru toate nelegiuirile pe care le-a comis de-a lungul mileniilor.

Mulțumită RIV-urilor, această cunoștință și-a croit cale prin mijlocul maselor de oameni, care nu se mai află în necunoștință de cauză în ceea ce ține de motivele, tiparele și acțiunile evreilor și a globaliștilor. Oamenii obișnuiau să fie în necunoștință totală, însă lucrurile s-au schimbat acum. Această schimbare de situație – în ciuda eforturilor consistente ale inamicului de a cenzura și distruge opoziția intelectuală – descoperă faptul că inamicul și-a pierdut jocul lor prin care îi mințeau pe oameni cu privire la planurile lor pentru această lume. De acum înainte, e doar o noțiune de timp până când în societate vor avea loc schimbări fundamentale.

Ne păstrăm ofensiva intelectuală și spirituală, așa că partea noastră dobândește realizări extreme, până în punctul în care inamicul e lovit cu putere. Acum, însă, e timpul să lovim și mai tare. Doar gândește-te la toate prejudiciile pe care le-au adus omenirii și tuturor oamenilor, indiferent de rasă, fundal și rang social.

Ca să dau un exemplu, atât de mulți oameni care fac parte din clasa muncitoare și care niciodată nu a avut prea mult timp liber la dispoziție pentru a căuta răspunsuri la întrebările vieții, acum sunt acasă. Mulți dintre aceștia vor căuta răspunsuri și vor da de noi. Pe cât situația la nivel global va escalada mai mult, cu atât mai mulți oameni vor cerceta și vor căuta mai multe răspunsuri. Informația nouă dă naștere în mod progresiv unei înțelegeri mai bune, iar noi suntem deja adânc scufundați în acest proces.

De acum înainte nu mai există cale de întoarcere spre ignoranță totală, ci se mișcă mereu înainte spre un grad mai bun de înțelegere. O înțelegere nouă creează lumi noi, dar și relații noi între ființele umane.

Mulți oameni sunt de asemenea plasați în izolare, așa că dintr-o dată au timp să citească în stânga și-n dreapta online. Aș putea scrie o carte despre cât de valoroasă e această oportunitate. Acum e momentul pentru o ofensivă spirituală majoră.

Intrăm într-o nouă eră acum, lăsând în urmă era victimizării continue a gentililor (neevreilor) și pășind în era conștientizării, reacției și a oamenilor de rând care dețin o înțelegere mai bună. Dat fiind faptul că inamicul se află adâncit până-n gât în probleme serioase, aceasta nu e decât o oportunitate excelentă pentru ofensive (spirituale) decisive.

În această perioadă vom presa cu perseverență în lupta spirituală și astfel vom progresa agenda noastră în mod exponențial.

Rămâne-ți puternici, dragi SS. E timpul pentru victorii importante.

HAIL SATAN!


PROGRAMUL DE RITUALURI:

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Thomas

Offline

#2 15-Mar-2020 00:45:49

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 285

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Multumim pentru traducere, chiar ma gandeam cand va aparea urmatorul program inainte cu 2 ore de ora postarii kek_ok . Fiti tari si nemilosi!HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#3 15-Mar-2020 12:40:49

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 285

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Daca mi am uitat foita cu runele pentru Ritualul pentru trezirea rasei, imi pot face alta si sa o arunc pe cealalta? Cum pot proceda ca sa scap de ea?HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#4 15-Mar-2020 13:54:30

Pyssu
Membru
Registered: 15-Feb-2020
Posts: 226

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Abyss wrote:

Daca mi am uitat foita cu runele pentru Ritualul pentru trezirea rasei, imi pot face alta si sa o arunc pe cealalta? Cum pot proceda ca sa scap de ea?

Păi unde ai uitat o si cat timp esti fara ea .

Offline

#5 15-Mar-2020 14:46:52

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 285

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

la camin, sunt in orasul meu. Daca nu mi fac alta atunci pierd programul. Anyway, caut raspunsuri nu intrebari hmmHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#6 15-Mar-2020 14:52:34

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,348
Website

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Abyss wrote:

la camin, sunt in orasul meu. Daca nu mi fac alta atunci pierd programul. Anyway, caut raspunsuri nu intrebari hmm

Pai il poti face si fara foaie pana o recuperezi. Te poti concentra pe imaginea cu runele din postare, direct pe telefon.


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#7 15-Mar-2020 15:05:53

Pyssu
Membru
Registered: 15-Feb-2020
Posts: 226

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Abyss wrote:

la camin, sunt in orasul meu. Daca nu mi fac alta atunci pierd programul. Anyway, caut raspunsuri nu intrebari hmm

Si cum ai vrea sa ne dam noi seama de ceva daca nu stim cv ce ne poate ajuta..faci si fara foaie..iti folosesti imaginatia sa iti vizualizezi foaia cu runele pana dai de ele ..

Offline

#8 15-Mar-2020 21:22:20

Deedee10
Membru
Registered: 14-Feb-2020
Posts: 25

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Am o intrebare. Are ceva daca la ritualul pentru trezirea rasei nu am facut de 88 de ori? Venise prietenul meu acasa mai devreme decat trebuia si a trebuit sa il inchei..

Offline

#9 19-Mar-2020 00:39:17

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,348
Website

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Deedee10 wrote:

Am o intrebare. Are ceva daca la ritualul pentru trezirea rasei nu am facut de 88 de ori? Venise prietenul meu acasa mai devreme decat trebuia si a trebuit sa il inchei..

E-n regula  pana la urma ceva energie tot s-a ridicat. Mai important, ai spus si afirmatiile? Altfel energia pe care ai ridicat-o pana in momentul cand te-ai oprit a ramas neprogramata.


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#10 19-Mar-2020 00:51:14

Deedee10
Membru
Registered: 14-Feb-2020
Posts: 25

Re: Ritualuri SS pentru perioada 14-24 martie

Da,am spus afirmatiile. Multumesc pentru raspuns ^^

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10