Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Mar-2020 19:01:19

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,628

Extrem de important!!

Sper să nu fie prea târziu pentru acest articol. Situația devine extrem de serioasă acum.

După cum majoritatea dintre noi e conștientă, mass-media controlată de evrei dau tot felul de sfaturi suicidale, fără a se diferenția de biblia lor sau de celelalte născociri ale lor.

Mai noi media controlată de evrei face „reguli” referitor la felul în care oamenii ar trebui să-și facă provizii.

Sfatul tipic e de a face provizii numai pentru „2 săptămâni”.

Satan și Azazel mi-au spus la sfârșitul lui ianuarie, să-mi fac provizii pentru cel puțin 6 luni.

Știu că există oameni atât de bătuți în cap încât să-și pună încrederea în mass-media evreiască. Mai mult ca sigur, vor sfârși morți. Apoi mai sunt și idioții care cumpără hârtie igienică cu grămada. Nu poți mânca hârtie igienică...

Oricine urmărește știrile și are chiar și jumătate de creier, ar trebui să vadă cu ușurință direcția în care toate acestea se îndreaptă.

Chiar dacă coronavirus nu te omoară, ceea ce DEJA se întâmplă cu economia globală TE VA omorî dacă nu ești pregătit.

Evreii au învățat de-a lungul istoriei ce anume înseamnă pentru ei colapsul economic. Au încercat din răsputeri să mențină bursele globale pe picioare... în mod artificial. E doar o chestiune de timp.

Pentru cei care încă nu prind ideea, (aici îi văd peste tot prin oraș), în multe părți ale lumii, după ce economia a primit o lovitură majoră, călătoriile (care reprezintă o sursă imensă și necesară de profit în aproape toate țările), au fost pur și simplu înghețate. Alte surse necesare și esențiale de venit, cum sunt restaurantele, barurile, centrele comerciale și magazinele, au fost închise complet în multe zone; la fel stau lucrurile și cu alte locuri de recreație, cum sunt sălile de sport sau cluburile de sănătate.
Lista e nesfârșită.

Nu, acestea nu au fost închise doar pentru una sau două zile. Și 1-2 zile ar fi fost destul de dăunătoare economiei. Gunoiul care rezultă în urma închiderii restaurantelor se va ridica la trilioane de tone; oamenii își vor pierde locurile de muncă, și multe, multe alte lucruri. SE VA PIERDE VENITUL ÎNCASAT DE STAT DIN ACESTE AFACERI.

O altă posibilitate e ca ghearele evreiești ale morții să caute să instaureze comunismul în America. Induc neajunsuri alimentare și de altă natură, închid locurile de recreere și divertisment (țările comuniste sunt state ale sclaviei. Puținele locuri de divertisment sunt rezervate turiștilor), caută să-i condiționeze pe oameni liberi să se lase controlați, să accepte măsuri „draconice” și, așa cum se întâmplă în toate țările comuniste, să accepte imediat și fără întrebări ordinile primite de la evreii aflați la conducere.

Rafturile goale din magazine, neajunsuri alimentare drastice, etc., condiționează populația să accepte această realitate sub comunism.

Apoi, mai există tot felul de alte probleme serioase care vin mână în mână cu cele de mai sus. Apoi, mai rău decât orice, sunt urmările acestei crize.

Te rog să-mi citești articolele „Fă-ți rezerve!” și „Fii pregătit!”

Timpul se scurge repede. Rafturile magazinelor se golesc în mod accelerat. Orașele închid restaurantele, etc., și, din ceea ce am observat, următorul pas e izolarea totală, unde nimănui nu i se permite să iasă din casă.

Unele magazine pun limite pe numărul de articole de același tip pe care clienții le pot cumpăra. În astfel de situații, un membru al familiei sau prietenii te pot ajuta să cumperi, în mod separat, astfel de produse în cantități mai mari dacă chiar ai nevoie de ele.

Lucrurile evoluează rapid acum, și fără avertisment.

Cei care au rahat în loc de creier, crezând că această situație nu va dura mai mult de câteva săptămâni, timp în care toate lucrurile decurg bine, și cei care cred că toate lucrurile vor reveni la normal în 1-2 săptămâni, vor muri.

Apoi vine primăvara cu bolile de sezon... mai mult ca sigur acestea vor fi mult mai severe, date fiind nelegiuirile pe care evreii le-au făcut cu vremea.

Un alt lucru referitor la care ridic semne de întrebare, sunt știrile din Israel în care aceștia spun că plăgile de lăcuste din Orientul Mijlociu vor avansa în mod rapid, dar că acesta nu vor atinge Israelul. Le-au proiectat evreii și pe acestea din punct de vedere genetic?

„Plăgi de lăcuste pe cale să invadeze Orientul Mijlociu de paștele evreiesc.
Roiuri de lăcuste de deșert ‘extrem de alarmante’ se formează în Hornul Africii – însă acestea vor ocoli Țara Sfântă’”
https://www.timesofisrael.com/plague-of … -passover/


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

#2 19-Mar-2020 22:26:09

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,348
Website

Re: Extrem de important!!

De asemenea este bine stiut ca in cazul unui colaps economic, bancile vor cadea instant. Este foarte posibil ca toti oamenii sa stea la coada sa-si scoata banii din conturile lor bancare pentru ca bancile nu vor avea de unde sa-i inapoieze. Banca nu tine banii nimenui la un loc sigur pentru fiecare, ci face afaceri cu banii astia depusi de oameni, dau credite, cumpara actiuni pe piata bursiera si asa mai departe. Cand va cadea piata bursiera de exemplu, bancile isi vor pierde o mare parte din banii investiti. Adunam asta cu toti oamenii care isi vor cere banii inapoi si se va ajunge la o jungla si un haos total.

De asta va sfatuiesc sa va scoateti banii din banca daca ii aveti. Daca veti avea nevoie de bani in banca, ori ii puneti direct din bancomat, ori intrati in banca si vor fi foarte fericiti sa va ia cashul ca sa va dea in schimb numere fictive. Bineinteles ca banii fizici sunt doar hartii care in mod real nu au nicio acoperire, de exemplu daca inflatia va creste la cote ridicole, va veti putea sterge la fund cu bancnotele ca nu vor mai avea mare valoare, dar este mult mai sigur sa fie direct in mainile voastre decat in bancile evreilor care vor falimenta in caz de criza si nu vor mai avea de unde sa le dea oamenilor banii inapoi. Am auzit ca aceasta criza mondiala pe care evreii vor s-o creeze se vrea a fi mult mai puternica decat marea criza economica din 1929 din SUA cand mii de banci au falimentat si peste 100 de miliarde de dolari au disparut, banii oamenilor de rand care si-i tineau in banci.
https://livinghistoryfarm.org/farmingin … ey_08.html

Actionati acum cat inca nu s-a prins lumea pentru ca atunci cand se va prinde s-ar putea sa fie prea tarziu. Deja mi-a zis cineva ca o banca de unde ma aflu nu mai aprovizioneaza ATM-urile cu cash pentru ca sunt scosi instant. Pe de alta parte, mass-media evreiasca ne sfatuieste sa evitam banii cash ca sa nu luam coronavirus de pe ele si sa ne bazam cat mai mult pe tranzactii bancare, ceea ce este un sfat de-a dreptul suicidal si menit sa spele pe creier populatia sa nu-si ia fondurile lor inapoi din banci.
https://www.google.co.uk/amp/s/www.digi … ii-1272131


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10