Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 06-Apr-2020 15:51:13

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,835

5G şi Co-Vid

După cum deja am afirmat, da, virusul există. Nu poţi bloca în case mai mult de 2 miliarde de oameni pe măsura ce timpul trece pe seama a absolut nimic şi nici nu poţi distruge economia doar pocnind din degete, nici să păcăleşti toţi oamenii cu un IQ ridicat, precum doctorii la nivel global şi toate academiile şi instituţiile de cercetare (care sunt cu milioanele ce analizează situaţia) cu ceva complet inexistent, apărut peste noapte. Cel puţin un procent de 10% ar fi ieşit cu afară şi ar fi protestat nervoşi legat de inexistenţa virusului.

Existenţa sa nu justifică nici macar pe aproape măsurile luate şi celelalte lucruri care se petrec, haosul din mass-media, frica constanta. În orice caz, şi nu, nu e ca şi cum celor aflaţi în putere li s-a trezit sentimentul de compasiune peste noapte şi le pasă dintr-o dată de oameni şi vor să-i salveze de ceea ce ei au permis să se răspândească până în ultimul minut, în majoritatea cazurilor. Sau în mod intenţionat, datorită neglijenţei exercitate în alte ţări, precum a fost cazul în China. 

O multitudine de topicuri şi de răspunsuri utile au fost scrise, aşa că dacă sunteţi interesaţi, citiţi mai multe de pe forum.

Cu toate acestea, virusul este doar o situaţie generală care permite apariţia altor posibilităţi, acestea pot fi observate, problema este unde se va ajunge. Nu este vorba doar de blocarea oamenilor în case, este un experiment în masă, un test, un timp în care multe lucruri sunt implementate şi toate acestea au loc în acelaşi timp. Această situaţie a deschis porţi către lucruri pozitive şi negative pentru viitor, una din cele negative este instalarea antenelor 5G fara nici o verificare.

Virusul a “ajutat” la instalarea antenelor 5G pe ascuns şi fără proteste. Pe când oamenii vor putea ieşi din case, multe guverne deja vor avea instalate majoritatea antenelor 5G fără ca oamenii să aibă opţiunea de a accepta sau refuza instalarea lor. Pe când oamenii vor fi afară, lumea deja va fi una 5G, ei neavând control asupra situaţiei.

Oamenii deja au observat tot felul de efecte negative provenite de la antene în saptamanile ce au trecut, efecte precum moartea gândacilor, păsărilor, animalelor mici şi incidentelor rele de tot felul. Israelul va merge pe o variantă mai sigură de implementare, dar naţiunile occidentale vor merge pe instalarea “rapidă” şi cu maximă nepăsare datorită “Chinei şi faptului că avem nevoie de o reţea de supraveghere globală pentru că aşa ne-au spus jidanii că e necesar, lor fiindu-le spus de către cenuşii”.

Mulţi oameni din Wuhan au fost probabil afectaţi de acest lucru, dar virusul si 5G-ul par a fi două probleme care vor continua în felul lor.

5G-ul pe termen lung va fi mai rău decât virusul pentru că încet va cauza diferite probleme şi tot felul de complicaţii ciudate, atât pentru intimitate cât şi pentru multe alte lucruri. Pe când situaţia cu virusul va fi pusă sub control, 5G-ul va face primii paşi de bebeluş în experimentele şi implementările ce vor veni cu acesta.

Dacă guvernele ar urma implementarea 5G-ului pe o scară mai mică, nu am fi în pericol. Dar cu siguranţă ei nu vor face acest lucru. Situaţia cu virusul dovedeşte acest lucru. Nu vor ezita să transforme acest lucru într-o armă şi nici nu vor ezita să folosească 5G-ul ca să instaleze recunoaşterea facială pe camere şi să facă lumea mai rea decât este China în momentul de faţă.

Acest lucru este facut, de asemenea, pentru înlocuirea libertăţilor fundamentale, precum libertatea de a merge unde a vrea fără să fi supravegheat în permanenţă, cu implementarea forţată a maşinilor care se conduc singure, etc. Totul este promovat ca fiind “cool şi futuristic” sau chiar ca fiind “un viitor care va deveni realitate şi acesta este modul în care se vor desfăşura lucrurile”, dar în realitate, este doar o fiertură extraterestră şi reptiliană care este făcută să pară în acest fel şi este vândută astfel maselor, pentru ca realitatea modului în care oamenii vor trăi sub acel sistem va fi una mult mai severă.

Oamenii gustă o bucăţică din acel viitor chiar acum, prin carantinele globale emise in prezent. Doar în viitor, prezentul actual va părea nimic în comparaţie cu ceva va fi atunci. În viitor, poate că “sistemul” te va închide în casă pentru propria ta siguranţă. Dacă ai fost un goy rău [ sau poate cineva de la IT vrea să râdă de tine, chiar dacă ai fost un goy exemplar toată viaţa ta, cine ştie], poate frigiderul tău se va bloca şi nu vei mai putea mânca, iar dacă ratingul tău social scade prea tare, poate nu îţi va mai fi vândută mâncare. Dacă ţi se va da mâncare de către altcineva, reţeaua 5G va fi capabilă să localizeze în timp real locaţia unde a avut loc tranzacţia cu mâncare. În ziua următoare, persoanei care a dat mâncarea “rebelului” şi “disidentului cel rău”, i-ar putea fi scăzut ratingul social ori ar putea dispărea pur şi simplu printr-o împuşcătură cu drona.

Oamenii cred că cele de mai sus sună ca şi cum ar fi rupte dintr-un film, dar de ce? Pentru că, într-adevăr, acestea au fost programe predictive puse în novele şi filme, încă de câteva decenii. China este la numai un pas depărtare de implementarea celor menţionate mai sus. În Occident, acum ne pregătim să intrăm în acest cerc unde lucrurile devin cu adevărat serioase.

5G nu este în mod necesar rău, în sinea ei este o tehnologie cu scop general, ceea ce o poate face rea este instalarea ei şi la ce frecvenţă şi putere va lucra. Iar în mâinile inamicilor, cu siguranţă va fi folosită pentru scopuri nefaste şi va fi încă un pas făcut în direcţia transformării oamenilor în “borgi bolnavi” de pe care se va încerca să se profite.

La un alt nivel, 5G-ul constituie alte pericole, deoarecele nu se ştie ce se va construi în continuare şi pe viitor, folosindu-se de reţea. Reţeaua globală de supraveghere “în timp real” şi potenţialul control al minţii nu sunt doar nişte teorii conspiraţioniste, acestea pot fi obţinute prin intermediul 5G-ului sau tehnologiilor care deja există şi pot fi implementate în mod secret prin intermediul abilităţilor oferite de 5G.

5G-ul deschide calea unui sistem asemănător celui chinezesc, care presupune controlul asupra internetului, un sistem valutar digital, un “sistem de clasare socială” care rulează în timp real, implementarea unei inteligenţe artificiale care să dărâme libertăţile, boţi în masă, adunarea rapidă a informaţiilor pentru ca inteligenţa artificială să funcţioneze pentru anumite scopuri separate şi planul de a conecta la un loc toate dispozitivele în “internetul lucrurilor”, cu scopul principal de violare a intimităţii şi controlul maselor. Acum chiar şi frigiderele au camere. Ca şi cum un afurisit de frigider ar avea nevoie de o “cameră” şi să fie conectat la Facebook. Acesta este doar vârful aisbergului în spre care situaţia actuală se îndreaptă.

În mod clar la mijloc nu este nici un interes militar sau de importanţă majoră ca frigiderul să asculte de cineva în mod literar(caută despre asta), iar dacă un individ e atât de prost şi leneş încât doreşte să dea comenzi vocale maşinăriei lor ca să îi facă pop-corn, există şi alte modalităţi de a face acest lucru fără ca să fi conectat la internet.

Însă conectarea la internet este necesară ca parte a celui mai mare plan al puterilor, ce sunt influenţate de cenuşii, care lucrează la implementarea unei structuri al cărei capăt dacă l-ar înţelege, ar fi ele prea speriate şi ar opri chiar acum implementarea. Cenuşii au un plan de scară mai largă pentru aceasta, plan pe care oamenii în situaţia actuală nu şi l-ar putea imagina. Pentru ei, transformarea lumii într-o “reţea” este necesară astfel încât să poată implanta în masă a cipurilor ce vor fi controlare în timp real, fară a oferi omenirii o şansă de scăpare. Asta de asemenea nu are nici o legătură cu “conectivitatea” dintre oameni sau alt rahat care este repetat în continuu maselor stupide de oameni.

Dacă chiar am fi fost atât de speriaţi de partea militară contra Chinei, 5G-ul ar fi fost implementat doar în structurile militare, încât, civilii în marea lor majoritate, sunt mulţumiţi cu viteza actuală de internet [viteza poate fi dublată ori triplată fără implementarea 5G-ului, şi încă o dovadă a faptului că 5G-ul este forţat asupra populaţiei, o reprezintă fibra optică care are capacităţi nebuneşti şi poate fi combinată uşor cu tehnologia Wi-Fi deja existentă], chiar şi de ar fi avut de a face cu “realitatea virtuală” lipsită de sens.

Realitatea virtuală este necesară pentru cenuşii, astfel încât îi va face pe  oamenii eventual să renunţe şi să uite de orice practică spirituală, în esenţă, conducându-i spre o lume digitală insignifiantă, cu nimic diferită de lumea din filmul “Matrix”, unde inteligenţa artificială sau puterile aflate în conducere, exercită putere infinită peste subiecţi 24/7, într-o situaţie în care ei nu posedă voinţă liberă şi trăiesc într-o realitate digitală.

Nivelul spiritual este ceva care are o existenţă şi este valabil peste tot, oamenii care îşi pierd timpul pe jocuri nu afectează realitatea cosmosului în nici un fel, fiind doar un 1 sau un 0 pe un server. De asemenea, nu este pentru copii ca ei să poată juca jocuri distractive, făcând mai uşoară prepararea pop-cornului şi darea de comenzi vocale dispozitivelor conectate la internet, ci este vorba de alte scopuri mai profunde pe care anumite cercuri le au în minte.

O aligarhie [în spatele căreia se află o oligarhie extraterestră] necesită aceste mijloace pentru a pune stăpânire completă asupra maselor de oameni fără ca acestea să aibă posibilitatea de a scăpa. “Hunger games” şi filmele relaţionate sunt cele care vor urma după, dacă nu, chiar mai rău. Restul sunt doar reclame şi produse secundare pentru a-i face pe oameni să accepte şi să stea să privească cum toate acestea se desfăşoară.

-Î.P. Hooded Cobra 666


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#2 06-Apr-2020 18:50:23

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: 5G şi Co-Vid

Zilele astea s-a raspandit o stire cum ca o antena 5G din Marea Britanie a fost incendiata si distrusa, acum nu stiu daca au incendiat-o niste oameni constienti de pericolul 5G sau a avut loc vreun scurtcircuit. Daca a fost distrusa de oameni, este incurajator pentru viiitor ca oamenii sa se ridice impotriva acestei tehnologii implementate ilegal


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#3 06-Apr-2020 21:16:29

Eudeyrn
Veteran ✸ ✸
Registered: 11-Mar-2015
Posts: 1,812

Re: 5G şi Co-Vid

Loading wrote:

Zilele astea s-a raspandit o stire cum ca o antena 5G din Marea Britanie a fost incendiata si distrusa, acum nu stiu daca au incendiat-o niste oameni constienti de pericolul 5G sau a avut loc vreun scurtcircuit. Daca a fost distrusa de oameni, este incurajator pentru viiitor ca oamenii sa se ridice impotriva acestei tehnologii implementate ilegal

Perfect de acord


HAIL SATAN! Hail Flauros!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10