Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Jan-2017 18:13:14

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,398

Despre rasă

Din numeroasele postări pot vedea că nu prea mulți membrii sunt bine informați cu privire la rasă. Acesta este un subiect foarte vast de dezbătut. Înainte de a continua, ține minte că mai există foarte puțini albi care să fie 100% puri. Evreii încearcă din răsputeri să-i distrugă pe acei câțiva care încă mai sunt puri, invadând Scandinavia cu ne-albi. Mă refer la țările Nordice.

Acum, nu voi intra într-o lungă dezbatere aici, ci doar voi răspunde la ultimele topice. În ceea ce ține de subrasa slavică… slavii sunt în parte asiatici. Nu fiecare persoană care, de exemplu, e de origine rusă și vorbește o limbă slavică, e și de origine slavică.

Cu aproximativ 1000 și ceva de ani în urmă, Ginghis Han a invadat Europa. Acesta este motivul pentru care mulți europeni/albi au ochi căprui și păr negru. Albii 100% puri au părul de un blond deschis și ochi albaștri, ÎNSĂ fii conștient că, chiar dacă cineva e blond cu ochi albaștri, asta nu-l face automat alb. Am întâlnit evrei cu părul blond și ochi albaștri – cu toate că pe lângă acestea și celelalte trăsături (evreiești) erau vizibile.

Revenind la slavi, aceștia au fețe largi, asemenea indienilor nativi americani, care de asemenea sunt în parte asiatici. Babușca îndesată tipic rusească e femeia clasică de origine slavă. Din nou, nu toți rușii sunt slavi. Spre exemplu gimnasta olimpică Svetlana Khorkina e rusoaică, dar nu e slavă. Se pare că e de neam germanic/scandinav. Slavii au fețe largi și de regulă au un fizic îndesat.

Personal am părul castaniu închis și ochii căprui. Copiii mei sunt blonzi cu ochi albaștri. Am întâlnit și alte femei cu părul și ochii închiși la culoare, dar care au născut copii blonzi cu ochi albaștri. În cele mai multe cazuri culoarea părului și a ochilor copiilor se transmite de la tată.

Într-o altă ordine de idei apropos de influența puternică a tatălui, cu ani în urmă am întâlnit o negresă foarte închisă la culoare în timp ce așteptam autobuzul. În cărucior avea un bebeluș care părea a fi alb. Am întrebat-o dacă tatăl copilului e alb, iar ea mi-a răspuns că „da.”

Privind bebelușul cu mai multă atenție, am văzut că acesta avea trăsături negroide și părul aspru, însă pielea o avea foarte albă.

Și fiindcă tot veni vorba, roșcații cu pistrui sunt în parte negrii. Am întâlnit mai mulți negrii cu pielea deschisă la culoare, cu pistrui și păr cu nuanțe roșcate.

Actorul Gregory Peck era cunoscut drept „irlandezul negru” cu toate că nu avea nici păr roșcat și nici pistrui.

Trebuie de asemenea să cunoști istoria unei țări pentru a determina componența rasială a cetățenilor acesteia. După cum am spus, foarte puțini sunt 100% puri. Mixații din exemplele de mai sus sunt clasificați drept albi.

Oamenii noștri trebuie să fie informați cu privire la rasă. Așa cum am menționat, acesta este un subiect prea vast pentru a fi dezbătut într-un singur articol.

Voi încerca să răspund aici întrebărilor legate de rasă.


Vreau să clarific un lucru… da, slavii sunt clasificați drept albi, pentru că în principal chiar sunt. La fel și roșcații cu pistrui. Genele ne-albe datează din trecutul destul de îndepărtat al acestora, iar majoritatea genelor acestor oameni sunt albe. Există mai multe grade de albi.

Legat de negresa cu copilul ei foarte deschis la culoare – acest copil nu e și niciodată nu va fi alb. E mulatru.

O altă negresă care adesea a fost luată drept albă de către cei ce nu cunosc nimic despre rasă, a fost Lena Horne.


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

#2 20-Jan-2017 20:58:58

TH30
Membru
From: Barlad
Registered: 20-Feb-2016
Posts: 1,442

Re: Despre rasă

Multumim.


"Fă cunoscute faptele tale în întreaga lume, astfel încât toți să te gratuleze." Ramses al II-lea
"Nu lupti decat pentru ceea ce iubesti" 卐 Adolf Hitler 卐
11.05.2016

Offline

#3 19-Feb-2017 16:16:41

Dacul666
Războinic ✸
Registered: 03-Apr-2015
Posts: 637

Re: Despre rasă

Nu stiu ce sa zic despre asta
1487509856_r1aa.png
1487509878_r1a.jpg
Tarile slave,mai ales Rusia,au un haplogrup Indo-European.Si in tarile slave si in cele nordice exista oameni mixati cu triburi mongolice,dar vorbim despre etnicii rusi/slavi/nordici nu despre mixati.
Albii cu parul saten si ochi caprui au existat si inainte de invazia lui Genghis Khan si a oricarei invazii din Est,in special in Albii Mediteraneni.Mongolii au invadat pentru prima data in 1206,dar Egiptul Antic,Grecia Antica,Roma Antica,Persii(la origine,Arieni) si alte civilizatii si triburi Europene aveau diversitatea care o au acum.
1487510016_alexander_the_great_mosaic.jpg
1487510071_1what_greek_music_sounded_like.png
1487510620_greelk.jpg
1487510643_ancient-greek-art-h.jpg
1487510692_roman-wall-painting.jpg
1487510971_tumblr_m54u52vyqd1rui49ao1_r1_1280.jpg
1487516402_greek.jpg
"Nordicismul" e propaganda si pseudostiinta.Oricine s-a documentat putin din antropologie stie asta(imi place foarte mult subiectul,m-am documentat si inca ma documentez despre asta).Civilizatia s-a nascut in Europa Mediteraneana,iar albii mediteraneni erau exact asa ca si cum sunt acum(ma refer la albii care au ramas albi,nu la cei mixati cu alte popoare invadatoare in zona mediteraneana).Asa au aratat cu mult inainte de invaziile ne-albe.
Un labrador ii e superior unui pomeranian,dar un labrador galben nu e superior unui labrador negru.Asa e si cu oamenii,in Rasa Umana,Albii le sunt superiori spre exemplu Negrilor,dar nu poti spune ca un Alb Nordic e superior unui Alb Mediteranean.
Nu stiu de unde a procurat Inalta Preoteasa asta,dar contrariul poate fi dovedit destul de usor.

Last edited by Dacul666 (19-Feb-2017 18:00:05)


Hail Satan!Hail Beelzebub!Hail Astaroth!Hail Azazel!Hail Inaltilor Preoti!
Traiasca Dacia! Traiasca Europa! Traiasca Rasa Ariana!
Priveşte-mă Zamolxe, sunt vrednic și n-am teamă/În luptă te slăvesc căci buciumul mă cheamă!

Offline

#4 13-Jun-2018 22:00:29

Danjer
Membru
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 09-Dec-2016
Posts: 115

Re: Despre rasă

Cum pot sa-mi dau seama daca sunt de origine slavica sau nordica?Eu am ochii verzi si parul blond putin inchis.


Cea mai puternica lovitura pe care a suferit-o umanitatea este crestinismul; bolsevismul este copilul nelegitim al crestinismului. Ambele sunt creatii ale evreului.

Offline

#5 14-Jun-2018 14:59:23

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,398

Re: Despre rasă

Dacul666 wrote:

"Nordicismul" e propaganda si pseudostiinta.Oricine s-a documentat putin din antropologie stie asta(imi place foarte mult subiectul,m-am documentat si inca ma documentez despre asta).Civilizatia s-a nascut in Europa Mediteraneana,iar albii mediteraneni erau exact asa ca si cum sunt acum(ma refer la albii care au ramas albi,nu la cei mixati cu alte popoare invadatoare in zona mediteraneana).Asa au aratat cu mult inainte de invaziile ne-albe.

1. Întreaga ta judecată pleacă de la o premisă greșită, ceea ce în mod inevitabil va rezulta într-o concluzie greșită. „Antropologia” pe care noi o cunoaștem azi, la fel ca majoritatea celorlalte științe, e masiv controlată de evrei și multe dintre lucrurile care sunt considerate „fapte de necontestat” sunt în adevăr fabricații, una mai caraghioasă decât cealaltă. Prin urmare, studiind exclusiv lucrările și teoriile publicate prin jurnalele de specialitate, și cele pe care comunitatea științifică le consideră „adevărate,” nu te va înzestra cu prea multă înțelegere în domeniu. Tocmai pentru că lucrurile care ajung la publicul larg sunt în mare parte filtrate și aprobate de câte inamic. Din acest motiv avem nespusă nevoie de ghidarea Zeilor cât și de un grad de înțelegere și conștientizare ridicat, pentru a putea cântări lucrurile în mod corect.

2. Civilizația s-a născut în Orientul Îndepărtat, în zona Indiei; o parte din teritoriu a fost înghițit de ape între timp. Albii au emigrat spre vest, în Europa, relativ târziu. Majoritatea teoriilor despre apariția și migrația popoarelor sunt eronate. Nu au supraviețuit texte atât de antice care să ne relateze istoria exactă, motiv pentru care savanții și istoricii își dau cu presupusul și vine fiecare cu teoria sa. Asta nu se diferențiază mult de savanții care-și dau cu presupusul despre felul în care au fost construite piramidele sau celelalte megalite. Există 101 teorii - dacă nu mai multe - despre felul în care anticii au construit aceste megalite, una mai „interesantă” decât cealaltă, însă majoritatea - dacă nu toate - sunt eronate.

3. Mixările rasiale există de vreme bună, acestea nu sunt ceva nou. Egiptul a fost distrus prin mixare rasială. Indienii, iranienii, romanii precum și multe alte popoare care în mod original au fost popoare albe, au fost distruse în același fel. Invazia lui Ginghis Han e doar un exemplu dintre multele care au avut loc de-a lungul timpului, atât în Europa cât și în țările ariene antice din Orientul Mijlociu și Îndepărtat. Europa de Sud a fost mereu ținta atacurilor și invaziilor dinspre Africa; e oare o coincidență că europenii din sud (italieni, spanioli, greci, etc.) sunt popoarele cu cei mai puțini blonzi din Europa? Acesta-i doar un exemplu. Cu cât mergi mai mult spre nord și spre nord-vest, cu atât procentul de blonzi crește... nord-vestul Europei a fost regiunea cel mai puțin invadată de ne-albi de-a lungul istoriei.

Dacul666 wrote:

Un labrador ii e superior unui pomeranian,dar un labrador galben nu e superior unui labrador negru.Asa e si cu oamenii,in Rasa Umana,Albii le sunt superiori spre exemplu Negrilor,dar nu poti spune ca un Alb Nordic e superior unui Alb Mediteranean.
Nu stiu de unde a procurat Inalta Preoteasa asta,dar contrariul poate fi dovedit destul de usor.

Aici nu e vorba de „inferior” și „superior.” Nu aia e ideea din spatele articolului. Nici nu înțeleg cum ai ajuns tu la concluzia respectivă. Se discută și se clarifică astfel de subiecte tocmai pentru că mulți sunt dezinformați sau informați greșit despre rasă. Nu totul se rezumă la „inferioritate” și „superioritate.” Un alb e alb, chiar dacă are puține gene de ne-alb, undeva prin linia genealogică, care-l face ca acum să aibă păr și ochi închiși la culoare. Să nu uităm că Hitler n-a fost blond, ceea ce nu l-a împiedicat să termine Magnum Opus; Maxine nu e blondă, ceea ce n-o face mai puțin importantă decât un blond un ochi albaștri, și a realizat mai mult decât atâția alții.

Apoi, însăși ideea de „superioritate-inferioritate” e înțeleasă greșit de unii. În niciun caz nu trebuie interpretată în același fel în care e interpretată superioritatea-inferioritatea dintre angajator și angajat, caporal și soldat, etc. A fi superior nu te îndreptățește să-i privești cu dispreț pe cei de altă rasă; nu te face stăpân sau domnitor peste cei de o rasă „inferioară;” nu înseamnă că îi poți dirija în stânga și-n dreapta pe asiatici sau negri spre exemplu. Fiecare rasă își are punctele sale forte și e specială, prețioasă și valoroasă în felul ei. Dacă excelezi ca alb, datoria ta e să contribui la elevarea poporul și rasei din care faci parte, nu să te compari mereu cu cei de altă rasă. Leul e „superior” în multe feluri pisicii, însă până acum n-am văzut vreun leu care să-și facă sclavi din pisici. E adevărat că albii sunt superiori negrilor, însă doar pentru că negrii îți sunt inferiori, asta nu te face pe tine mai apt. Tu ești apt prin ceea ce ești, și vei fi la fel de apt indiferent că negrii îți sunt sau nu inferiori. Dacă negrii n-ar fi existat, tu ai fi fost la fel de apt. Dacă negrii ar fi fost superiori albilor, tu tot la fel de apt ai fi fost, pentru că ceea ce ești vine din tine însuți, nu din comparația cu ceilalți. Și prin asta nu încerc să diminuez importanța rangurilor dintre rasele gentile, întrucât acestea își au rostul lor; tot ce vreau e să clarific câteva lucruri despre înțelegerea pe care noi ar trebui să o avem despre termenii „inferior-superior.”

Apoi să sugerezi că „toți albii sunt egali” e o prostie. Toată lumea știe, spre exemplu, că popoarele germanice sunt foarte organizate, punctuale, etc., pe când „latinii” excelează mai puțin în aceste domenii, dar, în schimb, sunt foarte calzi și prietenoși, calități pe care nordicii nu le prea au. Acestea sunt doar câteva exemple, însă diferențe există, unele dintre care sunt chiar foarte evidente. Și că tot veni vorba, diferențe există și între labradori: unii sunt buni pentru ghidare și sunt excelenți în asistarea orbilor spre exemplu (cum sunt labradorii galbeni), pe când alții excelează mai bine la vânat (cum sunt labradorii negrii sau ciocolatii).


Thomas

Offline

#6 01-Oct-2019 23:42:47

ciobanu35
Membru
Registered: 10-Aug-2017
Posts: 42

Re: Despre rasă

Cand era mic am fost blond ,iar acum parul meu e negru si ochii sunt inchisi la culoare,iar fata e cam larga dar inaltimea e de 1 77 si  am vreo 65 de kg.Cam in ce rasa se incadreaza asta ca am vazut ca slavii sunt inalti si periculosi la fata,iar fata mea e cam dubioasa zic multi.

Offline

#7 02-Oct-2019 10:24:05

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,835

Re: Despre rasă

ciobanu35 wrote:

Cand era mic am fost blond ,iar acum parul meu e negru si ochii sunt inchisi la culoare,iar fata e cam larga dar inaltimea e de 1 77 si  am vreo 65 de kg.Cam in ce rasa se incadreaza asta ca am vazut ca slavii sunt inalti si periculosi la fata,iar fata mea e cam dubioasa zic multi.


Adică nu îţi dai seama dacă eşti alb, negru, mongoloid sau mixat?


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#8 02-Oct-2019 21:29:55

ciobanu35
Membru
Registered: 10-Aug-2017
Posts: 42

Re: Despre rasă

Forores wrote:
ciobanu35 wrote:

Cand era mic am fost blond ,iar acum parul meu e negru si ochii sunt inchisi la culoare,iar fata e cam larga dar inaltimea e de 1 77 si  am vreo 65 de kg.Cam in ce rasa se incadreaza asta ca am vazut ca slavii sunt inalti si periculosi la fata,iar fata mea e cam dubioasa zic multi.


Adică nu îţi dai seama dacă eşti alb, negru, mongoloid sau mixat?


pielea o am foarte alba,dar vreau sa stiu subrasa din care imi fac parte si parul se schimba dupa vreme(mai mereu e negru) si ochii se schimba la lumina mai ales seara ii am albastru cu rosu  ,dar mereu par caprui de la distanta si daca ma uit in oglinda mai aproape e un fel de amalgam de culori.

Offline

#9 09-Apr-2020 22:17:22

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: Despre rasă

Cine are fotografii cu arieni puri și reali?
Sunt foarte curios cum arată.

Offline

#10 09-Apr-2020 22:19:49

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,184

Re: Despre rasă

Warrior wrote:

Cine are fotografii cu arieni puri și reali?
Sunt foarte curios cum arată.

Arieni "puri" sunt blonzi cu ochi albastri, gasesti o multime de poze pe internet. Arieni "reali" sunt toti albii.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10