Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 07-Apr-2020 23:59:16

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Înainte de toate, recomand să citiți postarea despre „Vaccinuri, Coronavirus, scăderea populației lumii” dacă nu ați făcut-o deja.
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=7322

Date oficiale de la Națiunile Unite și Institutul Național de Statistică al Italiei dezvăluie că numărul total de morți din Italia în primele 3 luni din anii precedenți a fost apropiat și chiar mai mare în comparație cu aceeași perioadă a anului 2020.

http://data.un.org/Data.aspx?d=POP&f=ta … oMRWrA30lA
(Din lista din stânga, selectați Italia și anul dorit)

1-3.png

Screenshot-from-2020-04-04-16-15-26.png

De exemplu:
- aproximativ 190.000 de oameni au decedat în Italia în perioada Ianuarie - Martie 2017
- aproximativ 186.000 de oameni au decedat în Italia în perioada Ianuarie - Martie 2019

În 2020, aproximativ 170.000 de persoane au decedat în Italia până la sfârșitul lunii Martie.

2-2.png

Dacă statisticile sunt corecte, în 2020 au decedat mai puțini oameni în Italia decât in aceeași perioadă a anilor precedenți. Asta inevitabil ridică întrebarea: Ce este atât de șocant la numărul de morți din Italia?

Vedem prin urmare că are loc o supra-exagerare în întreaga rețea mass-media din toată lumea despre numărul de morți de coronavirus din Itala, supra-exagerare special concepută să bage spaima în populație și să genereze frică. Dar au murit acești oameni de coronavirus? Studiu arată că nu chiar...

99% din cei care au murit de coronavirus aveau și alte boli, susține Italia

Screenshot-from-2020-04-04-16-43-32.png

Acești oameni care au murit sufereau de coronavirus + o altă boală mortală precum boli cardiovasculare, cancer, boli la ficat, boli cronice și așa mai departe. Practic, ce face media evreiască este să declare că toți acești oameni au murit exclusiv și doar din cauza coronavirusului, ignorând complet faptul că în realitate, ce i-a omorât pe acești oameni a fost o combinație între un coronavirus și o boală mortală care mai devreme sau mai târziu i-ar fi omorât oricum.

Considerând rata mortalității oficială, este de bun simț să spunem că dacă acești oameni nu ar fi suferit de vreo boală mortală, aveau toate șansele să supraviețuiască coronavirusului și să se recupereze, chiar dacă vârsta lor medie era undeva la 70 de ani. Conform ratei mortalității oficiale, aproximativ 95% din oamenii infectați fie sunt „bolnavi” și stau în carantină, fie s-au recuperat, pentru că mass-media evreiască monitorizează în timp real numărul de infectați dar ei nu scad din acest număr pe cei care s-au recuperat complet, care nu sunt puțini întrucât vorbim probabil de zeci sau sute de mii de oameni. De asemenea, datorită virusului fiind conceput să fie foarte contagios, adevăratul număr al infectaților de coronavirus poate fi mult mai mare, care ar scădea rata mortalității poate la mult sub 1%.

În același timp, este de asemenea adevărat că oameni aparent sănătoși pot fi foarte afectați de coronavirus, ceea ce nu este neapărat un lucru șocant pentru că există peste tot lume oameni care sunt foarte sensibili la orice fel de condiție medicală. Este ceva natural pentru cei care suferă de imunodeficiență, de asemenea este ceva normal pentru oamenii născuți cu Saturn în fecioară, un plasamanent planetar care afectează în mod negativ sănătatea generală a unei persoane de-a lungul vieții. Eu unul cunosc astfel de oameni, care de la o simplă răceală abia se mai ridică din pat în timp ce alții abia au niște simptome vagi. În cazul coronavirusului, situația este foarte similară.

De asemenea este de bun simț să extrapolăm situația din Italia la situația globală generală, întrucât ce se întâmplă în Italia se întâmplă peste tot, pentru că datorită industriei alimentare și farmaceutice controlate de evrei, o mulțime de oameni suferă de boli mortale în toată lumea. Fie că vorbim de Italia, Spania, SUA, Iran, Marea Britanie, România etc, propaganda și dezinformarea este aceeași peste tot, oameni suferind de cel puțin o boală mortală, declarați morți exclusiv de la coronavirus de parcă asta ar fi fost singura lor afecțiune.

Acum, numărul „oficial” de victime de covid este undeva la 75.000 de persoane în toată lumea. Cu acest număr, coronavirus nu este nici măcar pe aproape de top 20 al celor mai mortale boli din 2020.

Top 20 boli mortale în 2020 în timp real

Cu toate acestea, suntem martori în ziua de azi la cel mai agresiv efort al mass-mediei de a spăla pe creier și dezinforma întreaga planetă cum că acest coronavirus este un dezastru, de departe cea mai puternică și agresivă propagandă de la evenimentul 9/11 încoace. Asta dovedește cât de puternică este încă puterea fizică/materială a evreilor.

De ce? Pentru că această pandemie este doar un *pretext* folosit pentru a induce frica în mase, este aceeași tactică evreiască veche de secole, aceea de a folosi pretexte relativ minore pentru a distrage populația de la planuri mult mai serioase și mai importante. Dacă oamenii se tem de „pandemie”, vor accepta ideea de a se încuia forțat în case, vor accepta ideea legii marțiale pe străzile, făcând astfel protestele și mișcările civile aproape imposibile. De exemplu, dacă majoritatea oamenilor stau blocați în casele lor fără dreptul de a lucra și ieși „fără motiv întemeiat”, cum ar putea organizațiile non-guvernamentale civile care susțin drepturile omului să aibă vreo poziție împotriva implementării 5G pe străzile noastre? Din câte se pare asta are loc în ziua de azi, implementare 5G în mod ilegal pe străzi în timp ce oamenii stau încuiați în casă pentru a „opri pandemia”. Lucrul curios aici este că în pademiile trecute, virușii au dispărut la fel de brusc și instant așa cum au apărut. Deci carantina asta chiar are scopul de a preveni virusul sau are alte scopuri? Din trecut învățăm că jidanii decid când să dispară pandemia (odată ce și-a indeplinit scopul), nu carantinile forțate. Aparent ăsta a fost cazul ciumei bubonice din secolul 14, despre care se spune că a dispărut brusc și foarte dubios după ce a omorât două treimi din populația Europei.

În doar două luni viețile noastre s-au schimbat exponențial, majoritatea dintre noi nu mai lucrăm, trebuie să așteptăm cel puțin zeci de minute la coadă la magazine pentru a ne cumpăra mâncare, riscăm să luăm o amendă de mii de lei de la autoritățile noastre locale dacă ieșim din casă fără un „motiv serios”, libertățile noastre sunt practic aruncate în tomberon, după cum zicea ÎP HoodedCobra. Toate astea pentru un virus care este propagat în toată lumea într-un mod foarte agresiv drept cea mai teribilă boală a timpurilor noastre, când propriile lor instituții arată clar vă nu este așa. Există extrem de mulți oameni care își ies minți când aud o tuse obișnuită, creștini trâmbițând că „venirea lui Isus este aproape” și „se aproprie sfârșitul lumii” și ei cer oamenilor să se roage la zeul evreiesc să fie milos cu umanitatea și să ne cruțe de pandemia artificială a coronavirusului. Asta din nou arată ce putere imensă au evreii asupra informației. La știri difuzează numai știri siropoase care nu au nicio legătură cu statisticile pe care le-am postat aici, și nu care cumva să menționeze ei ceva de vreo statistică (oficială și dovedită prin studii științifice, precum cea din Italia cu bolnavii) care să destabilizeze statutul „pandemiei” că imediat intră lumea la întrebări și propaganda lor se duce pe apa sâmbetei.

Și de parcă asta nu era de ajuns, mai este și factorul economic. Economia mondială se degradează constant, fapt care era cu siguranță unul dintr scopurile pandemiei. Oamenii nu mai călătoresc, nu mai cumpără bunuri cum obișnuiau înainte iar multe companii mici și mijlocii își pierd obiectul muncii și falimentează. Adăugați la asta că Rezerva Federală și Banca Europeană printează din nimic sute peste sute de miliarde de dolari și euro, lucru care va conduce la o inflație poate chiar similară cu cea din anii `29 - `33. Legat de companiile mici și mijlocii, evreii le vor eliminate astfel încât corporațiile lor să dețină monopolul în toată lumea și peste toate domeniile. Prin crearea unei crize economice, oamenii își vor vinde acțiunile la bursă, care vor fi apoi cumpărate cel mai probail de bănci (adică își vor vinde companiile sau procentele din companii către evrei). Având monopol peste toate domeniile, umanitatea va deveni complet dependentă de corporațiile lor.

Acum o altă lovitură pe care ne-o pregătesc evreii:

Avocat Conservator dă în judecată China pentru 20 de mii de miliarde de dolari pentru „război biologic”

Știm cu toții că evreii dețin puterea atât în America cât și în China. Dacă acea „judecată” chiar va avea loc, va fi o altă lovitură dată umanității. 20 de mii de miliarde de dolari este aproximativ 145% din PIB-ul Chinei. Cum să plătească China banii ăștia? Nu doar că va distruge China din punct de vedere economic, distrugând prin urmare întreaga economie mondială care depinde în mare parte de importurile din CHina, dar ăsta ar putea reprezenta de asemenea un pretext bun pentru al treilea război mondial. Ce va face China? Va accepta să fie aruncată în criză generalizată sau va declara război? Fie Statelor Unite, fie Indiei care a avut aceeași inițiativă de a da China în judecată la Curtea Internațională. Oricare ar fi, este o situație din care evreii au doar  de câștigat și noi oamenii de rând avem doar de pierdut. Pentru acei oameni care cred că „ei nu mai pot cauza un alt război mondial, nu vor risca să distrugă planeta cu armament militar”, acești oameni greșesc. Dacă evreii se vor vedea înconjurați și fără scăpare din fața exterminării, asta vor încerca să facă, să distrugă planeta. Pentru că misiunea lor a fost s-o cucerească iar ei au eșuat. Dar cel mai probabil un război nuclear nu va avea loc niciodată pentru că evreii nu mai au putere ocultă să-l creeze.

O altă lovitură care vine la pachet cu pandemia:
Gordon Brown, fost Prim-Ministru britanic, cere crearea unui guvern mondial temporar pentru eliminarea pandemiei

Asa este exact ce plănuiau evreii de cât sunt ei pe Pământ, guvern mondial condus de ei, acum deja începe să fie pus în discuție din cauza unei pandemii artificiale create de ei cu care au spălat întreaga planetă pe creier, a unui virus care nu este nici pe departe pe atât de periculos pe cât îl descrie mass-media care în mod voit și cu intenție bagă spaima în oameni și-i manipulează în acest fel.

Ne aflăm acum într-o situație foarte complicată, și va deveni mult mai rău întrucât abia a început... Oamenii ajungând distruși din punct de vedere psihologic din cauza conflictelor militare, pandemiei și crizei economice, evreii se așteaptă de la ei să accepte propunerea guvernului mondial și a ordinii mondiale evreiești, iar ăsta este motivul pentru care evreii par să fie destul de încrezători în această perioadă.

Ca o scurtă recapitulare, ce se întâmplă și ce se vrea sunt următoarele:
- pandemia este complet artificială și complet nejustificată
- pandemia a fost concepută să distrugă economia mondială în mod intenționat prin metode absurde și extreme luate de guvernele controlate de ei, în primul rând pentru a distruge toate companiile gentililor astfel încât doar corporațiile lor să dețină mijloacele de producție în toată lumea, și în al doilea rând să reseteze sistemul economic și politic mondial astfel încât ei să implementeze statul global comunist de tip privat
- oamenii sunt manipulați și speriați intenționat de mass-media să stea de bună-voie închiși în casă și să accepte legea marțială, în timp ce Huawei sau mai știu eu ce corporație a evreilor instalează 5G în mod ilegal
- odată instalat 5G, se va facilita posibilitatea de supraveghere în masă a tuturor gentililor prin tehnologie de recunoaștere facială
- eliminarea completă și permanentă a banului fizic și crearea unei monede digitale unice în toată lumea, astfel încât fiecare om de pe planetă va ajunge dependent de sistemul bancar evreiesc. Circula vorba că cine va fi vocal împotriva evreilor, simplu i se va bloca cardul „prin accident„ și „coincidență” și nu va mai putea cumpăra nimic pentru că banii fizici nu vor mai exista. Scuza care să justifice asta este că banii fizici sunt „murdari” și poți lua coronavirus de pe ei. Nu e ca și cum până acum nu erau la fel de murdari și plini de bacterii dar nu deranja pe nimeni. Brusc a apărut o nouă răceală în lume și dintr-o dată trebuie eliminați banii fizici care permit oamenilor să aibă o oarecare independență față de aparatul bancar evreiesc.
- nu în ultimul rând, apariția unui „vaccin minune” pentru coronavirus, după cum am explicat în cealaltă postare, creat de oamenii și corporațiile evreilor, astfel încât „pandemia” să dispară la fel de brusc cum a apărut (și s-a mai întâmplat și în trecut asta), un vaccin care să te vindece de răceală dar care să-ți distrugă fertilitatea și să nu mai poți procrea. Eu am caz în familie de rudă care de-a lungul anilor a pierdut 3 sarcini fără să aibă nicio problemă de sănătate. Nu vi se pare ciudat? Citeam că infertilitatea asta mai vine și de la unii aditivi alimentari.

Plănuiesc să scriu în viitorul apropiat un articol despre ce se poate întâmpla cu umanitatea în maxim 100 de ani dacă evreii își duc planul la îndeplinire (vă zic de pe acum că pe mine unul m-a șocat)

Rămâneți puternici, sănătoși și fermi în lupta spirituală împotriva inamicului
HAIL Satan și tuturor Zeilor noștri care ne asistă în această luptă

Last edited by Loading (14-Apr-2020 21:18:41)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#2 08-Apr-2020 00:07:08

Rodica
Membru
From: Bucuresti
Registered: 10-Apr-2019
Posts: 76

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Foarte interesant! Nu stiu de ce nu se trezesc toti oamenii la realitate!! Parca sunt condusi de prostie nemarginita!


Hail Satan ! capra

Offline

#3 08-Apr-2020 00:17:08

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Rodica wrote:

Foarte interesant! Nu stiu de ce nu se trezesc toti oamenii la realitate!! Parca sunt condusi de prostie nemarginita!

Adevarul va iesi la suprafata fara indoiala. Deja sunt o multime de oameni care stiu ca virusul este creat in laborator si folosit drept atac impotriva populatiei.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#4 08-Apr-2020 01:03:13

The Hybrid
Novice
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 783

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Despre ce 100 ani vorbesti?
In 15-20 Zeii o sa vina aici.


SATAN
The God of the Gods
King of Kings

Offline

#5 08-Apr-2020 05:40:12

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,835

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Bun articol, merci.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#6 08-Apr-2020 10:16:40

andreiProcuroru.
Membru
Registered: 05-Feb-2018
Posts: 24

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Foarte bun articolul și mulțumim de traducere!

S-a trezit și Henry Kissinger, să își debiteze iar idioțeniile din anii 70 despre guvern mondial, etc..

Offline

#7 08-Apr-2020 14:58:01

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

andreiProcuroru. wrote:

Foarte bun articolul și mulțumim de traducere!

S-a trezit și Henry Kissinger, să își debiteze iar idioțeniile din anii 70 despre guvern mondial, etc..

Nu-i tradus, este si o referinta de pe un site romanesc acolo.

Asta pare a fi urmatorul pas, sa apara o propaganda masiva la televiziuni sa convinga populatia ca un guvern mondial "temporar" va opri coronavirusul, iar oamenii sa buna botu' si sa accepte fara revolta. La asta se asteapta ei probabil.

Last edited by Loading (08-Apr-2020 14:58:22)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#8 08-Apr-2020 15:46:27

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Eu nu am gasit nicaieri online situația demografica pentru primele luni din 2020. Ai un link ceva spre o sursă?


Thomas

Offline

#9 08-Apr-2020 18:57:49

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

admin wrote:

Eu nu am gasit nicaieri online situația demografica pentru primele luni din 2020. Ai un link ceva spre o sursă?

La „170.000 de persoane este un link către un site românesc. Site-ul românesc la rândul său citează o publicație italiană.
Am găsit tabelul și am făcut un calcul și la 6 aprilie ar fi murit în total aproape 189.000 de persoane.
https://www.infodata.ilsole24ore.com/20 … fresh_ce=1

Este posibil deci ca la 30 martie să fi murit într-adevăr aproximativ 170.000 cum zice sursa.

Last edited by Loading (08-Apr-2020 19:00:28)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#10 08-Apr-2020 20:57:02

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Loading wrote:
admin wrote:

Eu nu am gasit nicaieri online situația demografica pentru primele luni din 2020. Ai un link ceva spre o sursă?

Am găsit tabelul și am făcut un calcul și la 6 aprilie ar fi murit în total aproape 189.000 de persoane.
https://www.infodata.ilsole24ore.com/20 … fresh_ce=1

Mersi. Asta căutam


Thomas

Offline

#11 08-Apr-2020 22:54:51

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

The Hybrid wrote:

Despre ce 100 ani vorbesti?
In 15-20 Zeii o sa vina aici.

Eu iti zic ce se poate intampla daca evreii isi duc agenda la indeplinire. Zeii nu vor veni sa scoata planeta din comunismul global, in 20 de ani va fi deja prea tarziu. Parca chiar IP Hooded Cobra zicea odata intr-o postare ca daca nu castigam, Zeii vor veni in 20 de ani sa salveze ce va mai ramane de salvat (daca va mai ramane). Lupta asta nu-i castigata, inca se duce, deocamdata inca nu s-a intors mare lucru impotriva evreilor, in afara de faptul ca aparent Israel este in.haos din cauza coronavirusului.

Last edited by Loading (09-Apr-2020 14:34:05)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#12 08-Apr-2020 23:40:52

Alex6664
Membru
Registered: 27-May-2019
Posts: 44

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Foarte interesant articol, sincer "ciuma-asta a sec 21" mi-se pare amuzanta ,avand in vedere faptul ca omenirea a trecut si prin mai rau de atat si cu toate ca eram mai redusi ca fințe tot am facut fața pericolului.Si acum oițele fac pe ele din nimic.


Ce-a mai frumoasa abilitate a omului e zambetul .
Asa ca hai sa abuzam de el !!!! x‿x

Offline

#13 09-Apr-2020 12:42:01

The Hybrid
Novice
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 783

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Evreii nu au decat sa o ia in c** .
Daca pana in 20 de ani nu ii ***,in 20 sigur o sa fie.
Iar pe planeta asta nu o sa puna mana

Last edited by admin (09-Apr-2020 19:29:12)


SATAN
The God of the Gods
King of Kings

Offline

#14 09-Apr-2020 14:36:01

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

admin wrote:

...

Am vazut ca mi-ai modificat un raspuns, l-am modificat inapoi intr-o forma mai "pasnica", sper ca nu deranjeaza.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#15 09-Apr-2020 16:16:11

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Loading wrote:
The Hybrid wrote:

Despre ce 100 ani vorbesti?
In 15-20 Zeii o sa vina aici.

Eu iti zic ce se poate intampla daca evreii isi duc agenda la indeplinire. Zeii nu vor veni sa scoata planeta din comunismul global, in 20 de ani va fi deja prea tarziu. Parca chiar IP Hooded Cobra zicea odata intr-o postare ca daca nu castigam, Zeii vor veni in 20 de ani sa salveze ce va mai ramane de salvat (daca va mai ramane). Lupta asta nu-i castigata, inca se duce, deocamdata inca nu s-a intors mare lucru impotriva evreilor, in afara de faptul ca aparent Israel este in.haos din cauza coronavirusului.

Cum adică "Zeii vor veni in 20 de ani sa salveze ce va mai ramane de salvat (daca va mai ramane)" ? Ce vor salva mai exact, din ceea ce rămâne de salvat? Pe noi, pe oamenii inteligenți care urmează sa fie uciși în masă de către comuniștii jidani?
Dacă noi rămânem aici și nu vom fi luați de Zei, măcar vor fi reîncarnați într-o alta lume mai bună, lângă ei?
Presupun că din moment ce suntem creația Tatălui Satan, El are control asupra sufletelor noastre, deci va fi mai ușor ca să fim salvați, având în vedere că lucram pentru agenda Lui. Și s-o zic pe aia dreapta... Eu sigur ca noi suntem aici fix datorită Lui, plus ca o mare parte din noi am luptat împotriva inamicului, când a fost WW2.
Sunt niște întrebări importante, la care căutăm cu toții un răspuns. De multe ori stau și ma întreb încotro duce toată treaba asta, ce urmează și ce vom ajunge. Eu cred ca suntem direct legați de Aceștia, deci orice ar fi, tot la Ei vom merge, asa ca din toată mizeria asta, tot vom scăpa, chiar dacă va fi mai greu și vom fi prinși aici pana la sfârșitul vieții.
Membrii cei mai importanți din cel de-al Treilea Reich au fost salvați, când Maria Osiric și alți ocultisti au plecat de aici cu o farfurie zburătoare de tip Vimana, cum aveau și anticii, plus ca Lilith a spus că nimeni nu rămâne aici, făcând referire la ei.
Și încă ceva @Loading, te rog sa nu uiți mesajul important de la Prințul Azazel, transmis de Î. P. Maxine, acum un an și doua saptamani: "Pentru aceia dintre voi care sunteți pricepuți în ale astrologiei, Pluto va intra în Vărsător în 2025. Pe lângă asta, Neptun va intra în Berbec. Amândouă aceste planete vor rămâne în aceste zodii timp de 14 ani; Pluto va fi în Vărsător până în 2044.

Această combinație astrologică aduce moarte și distrugere pentru evrei. De fiecare dată când Pluto a fost într-o zodie fixă (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), au avut loc unele dintre cele mai vicioase pogromuri și alte acțiuni asemănătoare împotriva evreilor. Aceasta în combinație cu Neptun în Berbec, e extrem de letală pentru aceștia; ambele temple ale evreilor („Templul lui Solomon”) au fost distruse atunci când Pluto era într-o zodie fixă, iar Neptun era în Berbec. Primul lor templu a fost distrus în anul 587 î.e.n., iar al doilea a fost distrus în anul 70 e.n."
Asta înseamnă că lucrurile vor lua o întorsătură foarte grozava și favorabilă noua, dar trebuie sa rămânem pe poziție, ca să le venim de hac pana la capăt, iar asta înseamnă că trebuie să facem tot ce tine de noi, pana la capăt. Pai și normal ca ne pierdem speranța când unii membrii nu au făcut niciodată RIV-ul, dar nu-i nimic, asta ii privește doar pe ei.
Și nu, virusul nu e singura problema a evreilor. Cei din Israel sunt siliți sa facă pace cu Palestina, deci... Oricum, oamenii încep sa își deschidă ochii, deci peste 5 ani s-ar putea mai mult ca sigur ca situația sa fie doar de partea noastră și a Zeilor. Sa nu uităm că lucrurile sunt dinamice și că (cel mai important) Zeii deja au câștigat războiul pe plan Spiritual, asa ca haideți să nu uităm faptul ca am câștigat cu desăvârșire.
Hail Satan!!

Offline

#16 09-Apr-2020 16:33:09

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Warrior wrote:

Cum adică "Zeii vor veni in 20 de ani sa salveze ce va mai ramane de salvat (daca va mai ramane)" ? Ce vor salva mai exact, din ceea ce rămâne de salvat?

Ce am zis sunt doar ipoteze. Nu se stie ce va fi. Nu se stie ce va fi nici dupa haosul cu coronavirus, vor instaura evreii guvernul mondial sau nu? Ramane de vazut. Noi trebuie sa facem cat mai multe RIV-uri cu putinta pentru a ne asigura ca asta nu se va intampla. Si activism pe internet sa raspandim adevarul. Apropo daca razboiul asta era deja castigat de noi, ce rost mai avea sa facem RIV-uri? Tot ce am castigat pana acum este o expunere partiala a inamicului, in rest tot el are putere asupra planetei in momentul de fata. Inca mai avem de munca

Last edited by Loading (09-Apr-2020 16:35:29)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#17 09-Apr-2020 23:23:07

Tarzy
Membru
From: Drobeta-Turnu Severin
Registered: 11-Jan-2018
Posts: 340

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Puterea lor materială se bazează pe cea spirituală.
Le am distrus sufletul,Le am secat vortexul de energie,urmează ca puterea lor materială sa pice.
Zeii au câștigat lupta lor
.noi trebuie să ne facem partea aici si sa scăpăm de evrei.
Trebuie să facem riv uri la greu,sa le distrugem complet puterea spirituală.
Ma gandesc ca daca vom spama cu riv ul final vom câștiga.
Oricum orice va fi,cred cu tărie că noi SS cei care suntem loiali Tatălui si am luptat nu vom fi lăsați în urmă.
Vom fi salvați cumva.
Dar hai sa nu ne gândim la cum va fi daca nu vom câștiga(nu zic sa ne oprim din treaba si sa lenevim)
Mai bine ne concentrăm pe cum va arăta lumea cand Zeii vor fi pe Pământ lângă noi si cat de mult vom avansa.
Hai sa nu ne direcționam gândurile pe ce nu am vrea,ci mai degrabă pe ce am vrea.
Eu mereu dupa riv stau si vizualizez cum lucrurile merg in favoarea noastră,gen,vizualizez președinți zicând că evreii sunt cauza răului si ne îndeamnă să îi distrugem,vizualizez grila lor de energie din jurul pământului distrusă si spulberată. Vizualizez toti oamenii deschisi la minte si conștienți de evrei si de cine sunt ei cu adevărat.
Cel puțin asta fac eu,acum voi știți mai bine.

Offline

#18 13-Apr-2020 16:05:26

OpenMind
Novice
Registered: 25-Nov-2017
Posts: 15

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Salut ; pot folosi acest material pentru a crea un videoclip pe youtube explicativ cu privire la situatia impusa de coronavirus pe glob


Tu esti noi, noi suntem tu, fi tu, astfel noi vom putea fi, la randul nostru, noi.

Offline

#19 14-Apr-2020 21:16:46

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

OpenMind wrote:

Salut ; pot folosi acest material pentru a crea un videoclip pe youtube explicativ cu privire la situatia impusa de coronavirus pe glob

Da, sa-l postezi si aici sa-l vedem si noi cand termini


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#20 16-Apr-2020 01:22:16

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Ia uitati aici se pare ca in Romania situatia cu carantina fortata este mai strigatoare decat in Italia.
Test BBCode
Preluata de pe facebook


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#21 16-Apr-2020 01:50:25

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Sincer, fără glumă, dar și fără a exagera.. voi unde credeți că o sa ducă situația asta în România? Dar la nivel mondial?

Offline

#22 16-Apr-2020 09:28:33

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Warrior wrote:

Sincer, fără glumă, dar și fără a exagera.. voi unde credeți că o sa ducă situația asta în România? Dar la nivel mondial?

https://m.youtube.com/watch?v=0IzircOIevA
Omul zice ca Romania are un stoc de bani din care sa plateasca pensionarii si somerii. Zice ca bugetul ala va ajunge pentru 8 luni sau ceva de genul, dupa care e posibil sa fie dezastru. Dezastru va fi oricum in toata lumea. Ei vor implementarea legii martiale si taierea internetului, in timp ce ei efectueaza demersurile pentru.formarea unui.guvern mondial si instalarea 5G in toata lumea. In octombrie va avea loc un Summit ONU pentru guvernul mondial. Toate astea se vor intampla fara stirea populatiei care va fi incuiata in case cu armatele in strada si taiati de la internet sa nu aiba habar de ce se va intampla. Probabil ala va fi momentul cand se va produce reactia agresiva a populatiei civile.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#23 17-Apr-2020 22:13:38

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Îți mulțumesc frumos pentru răspuns!
Din câte am auzit, ei instalează tehnologia 5G, tocmai pentru că au nevoie ca să construiască o rețea globala de control, care necesită acest tip de tehnologie gigant.
Am mai auzit de la Î.P. Cobra faptul că ei mai lucrează și la niște microcipuri (probabil cipuri de pus pe creier), cum sunt cele de la Neurolink, deci pentru a le controla este nevoie de tehnologia 5G și cică tot acolo se va baga o monedă digitală globală, ca tot vorbim de instaurarea acelei noi ordini mondiale. Pentru asta, dar și pentru grila de supraveghere, e nevoie de 5G.
De asemena Bill Gates lucrează mână-n mână cu toate acestea, mai ales cu vaccinul (de coronavirus) pe care vor să-l împingă populației. Am înțeles că acel vaccin este legat de acest microcip, un "tatuaj cuantic" care va stoca toate informațiile legate de acea persoană pe care s-a pus, cea din urmă fiind monitorizată și pusă într-o bază de date, totul fiind posibil din cauza tehnologiei 5G. De asemena, persoanele care nu vor avea acest vaccin/cip, vor suferi restricții serioase, cum ar fi interzicerea călătoriilor și multe altele.
Voi realizați ce se întâmplă acum?

Offline

#24 17-Apr-2020 23:12:57

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Warrior wrote:

Voi realizați ce se întâmplă acum?

Pai tocmai am tradus asta acum cateva zile lol
Intr-un stat american oamenii deja ies cu armele in strada si protesteaza impotriva masurilor exagerate de carantina. Zicea cineva pe JoS ca multi dintre ei au ramas fara bani si nu mai au ce manca. Si protestul asta este un inceput.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#25 18-Apr-2020 01:52:47

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Acum înțeleg și eu mai bine ce se tot întâmplă. În perioada asta am fost de-a dreptul bulversat, dar acum am așezat rand pe rând informațiile. M-a tulburat la maxim mesajul Î.P. Maxine, întrucât a spus dacă virusul nu ne omoară, cu siguranță o va face criza mondiala care va veni.
Postarea asta a fost tradusă?
https://www.ancient-forums.com/viewtopi … =5&t=39426

Offline

#26 18-Apr-2020 01:58:20

ClassicPass
Autor
From: Constanta
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 262

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Warrior wrote:

Acum înțeleg și eu mai bine ce se tot întâmplă. În perioada asta am fost de-a dreptul bulversat, dar acum am așezat rand pe rând informațiile. M-a tulburat la maxim mesajul Î.P. Maxine, întrucât a spus dacă virusul nu ne omoară, cu siguranță o va face criza mondiala care va veni.
Postarea asta a fost tradusă?
https://www.ancient-forums.com/viewtopi … =5&t=39426

Da, o gasesti aici : https://www.ancient-forums.com/viewtopi … =5&t=39426

Offline

#27 18-Apr-2020 01:58:55

ClassicPass
Autor
From: Constanta
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 262

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Offline

#28 18-Apr-2020 01:59:52

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: Dezinformarea și Propaganda Coronavirusului (IMPORTANT)

Fix acum am găsit-o și eu. Scuze, dar nu imi apăruse nicăieri pana acum!   sir

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10