Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 22-Apr-2020 23:47:33

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Aș vrea să dau un subtitlu articolului, aș vrea să-i zic
„1984, Continuarea”

Ca să vedeți mai pe larg despre ce este vorba, puteți vedea următoarea discuție despre proiectul Avatar:
https://www.youtube.com/watch?v=7V08CSUdt14

De-a lungul secolului trecut, în Rusia Sovietică au avut loc numeroase experimente medicale care aveau în vizor mai multe scopuri:
- Oprirea îmbătrânirii sau prelungirea vieții cât de mult posibil
- Menținerea funcționalității organelor în afara corpului sau în alt corp
- Transferul conștiinței/personalității dintr-un corp uman într-un alt corp uman sau artificial

Aceste experimente au fost precursoarele „Proiectului Avatar”. În ceea ce privește menținerea organenelor vitale în viață, au avut loc mai multe experimente care în principal au constat în transplanturi de diferite organe (inima, plămânii, creierul) și detașarea organelor menționate din organism în afara sa și ținerea lor în stare de funcționare prin intermediul anumitor dispozitive medicale care facilitau condițiile necesare pentru ca organul extras din corp să funcționeze în continuare. Cel mai cunoscut exemplu aici este celebrul experiment prin care capul unui câine a fost extras/detașat din corpul său fizic și ținut în viață prin intermediul unui aparat medical care din câte înțeleg asigura o circulație continuă a sângelui prin niște fire din capul câinelui într-un rezervor și înapoi în cap.
Test BBCode

Dacă vreți să vedeți imaginile reale/fizice necenzurate, puteți urmări următorul clip care vine și cu explicații despre experiment:
https://www.youtube.com/watch?v=KhzEMJHQt2I

Puteți observa acolo cum capul câinelui reacționează la stimuli externi în ciuda faptului că a fost detașat de corp.

Alte experimente cunoscute au fost transplantul de cap al unui câine în corpul altui câine, rezultatul fiind un câine cu două capete care acționau și se comportau individual:
https://www.youtube.com/watch?v=uvZThr3POlQ

Sau reanimarea/aducerea la viață a unui câine la câteva minute după ce I s-a indus moartea, în același fel prin intermediul dispozitivelor externe:
Test BBCode

https://www.youtube.com/watch?v=VtDQc-4wGvM

Alte experimente au inclus transplantul de inimă, de creier sau de cap la oameni și reanimarea oamenilor decedați. Cel mai probabil oamenii de știință sovietici (dintre care foarte mulți erau evrei, doar o notă)z făceau astfel de experimente pe oamenii capturați în lagărele siberiene, inducându-le moartea și apoi aducându-i la viață prin metode similare precum cea de mai sus. Toate aceste experimente au deschis ușile „Proiectului Avatar” care a însemnat transferul conștiinței umane într-un alt corp. Asumându-se că conștiința umană se află în creier, ei sperau ca prin transplantul de cap sau creier să se realizeze de asemenea transferul conștiinței/personalității umane dintr-un corp în altul, lucru care nu s-a realizat întrucât alte experimente au dovedit că conștiința unui om nu este „stocată” în întregime doar în creier, ci organele omului ca întreg sunt implicate în formarea conștiinței sau personalității. Spre exemplu un transplant de inimă a dovedit că persoana care a primit noua inimă a început să preia unele trăsături de caracter/conștiință ale persoanei donatoare, persoana care a avut inima înainte să fie transplantată.

Este de notorietate că există în Siberia zone care sunt strict interzise oricărui acces, atât terestru cât și aerian. Dacă îmi aduc bine aminte, nici măcar sateliții nu înregistrează imagini din zonele respective. Sau am mai auzit de orașe rusești care nu au nume sau rută terestră prin care să se poată ajunge la ele, ci doar prin zbor. Cel mai probabil în astfel de orașe și zone interzise existau câmpuri de concentrare și laboratoare unde aveau loc astfel de experimente pe victime umane care erau duse acolo. Probabil ați fi tentați să credeți că după căderea Uniunii Sovietice, experimentele astea s-au oprit. EI bine, ele continuă și în ziua de astăzi sub directivele organizației „Inițiativa 2045”, o comunitate formată din oameni de știință experți în nanotehnologie, robotică, biochimie, inginerie genetică, neuro-inginerie și așa mai departe. Deloc surprinzător, această comunitate își are sediul în Rusia și este deținută de un miliardar rus care a făcut avere din servicii de mass-media în Rusia (adică avere prin manipularea poporului rus prin dezinformarea tipică mass-mediei convenționale controlate de evrei).

Aici este website-ul lor:
http://2045.com/

Dacă intrați pe site, veți vedea următoarea imagine:
Test BBCode

Avatar A 2015-2020
O copie robotică a corpului uman controlată la distanță printr-o interfață care să facă legătura între un creier și-un calculator.
Din ce am văzut eu o interfață care face legătura între un creier și un calculator este acea cască cu o mulțime de fire conectate la stimulii neuronali ai omului de pe capul omului.

Avatar B 2020-2025
Un Avatar în care se transplantează creierul unui om la finalul vieții sale.
Practic se trece de la transplantul de creier sau cap de la om la om, la transplantul unui creier în acest corp artficial, în scopul transferului conștiinței care zic ei că este pentru extinderea vieții dar eu nu sunt de acord cu afirmația asta și vă voi spune de ce mai jos.

Avatar C 2030-2035
Un Avatar cu un creier artificial în care poate fi transferată conștiința/personalitatea unui om la finalul vieții sale.
Practic este un Avatar B cu un creier artificial, care nu mai necesită un transplant. Aici ei vor să găsească o modalitate prin care să „descarce” conștiința unui om într-un „recipient” care permită transferul ei în acest corp artificial.

Avatar D 2040-2045
Un Avatar holografic
Sincer nu înțeleg ce înseamnă un Avatar holografic și ce vrea să fie asta. Dar dacă vă veți uita la emisiunea pe care am indicat-o la început în primul link, invitatul vorbește despre aceste proiecte Avatar și zice despre Avatarul holografic înseamnă conștiința umană transferată într-un cip care este apoi conectat la o rețea de calculatoare.

Prin urmare, acea organizație științifică nu este decât continuatoarea infamelor experimente umane și animale începute în Rusia Sovietică menite să ducă la manifestarea fizică a înrobirii populației.

În emisiune se menționează că în fimul „Omul care tunde iarba” (The Lawnmower Man (1992)), ar fi descrisă o asemenea rețea de calculatoare. Exact despre asta vorbea ÎP Mageson666 când se referea la „Internetul tuturor lucrurilor”, este o rețea globală de calculatoare prin care vor fi controlate de la distanță toate cipurile cerebrale care vor conține datele de identitate ale posesorilor și care vor putea manipula/altera stările de conștiință ale posesorilor după cum a dovedit un experiment medical chinez unde i s-a administrat un cip cerebral unui chinez dependent de droguri drept un „tratament” împotriva dependenței. Doctorul îi modifica starea de spirit de pe calculator iar chinezul declara că se simte mai fericit sau trist în funcție de comanda dată de doctor de pe calculator.
https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … 17&p=80212

V-am zis la Avatar B că nu sunt de acord cu declarația că transferul conștiinței este menit pentru extinderea vieții. Evreii nu au niciun interes să ne extindă nouă viața. Eu cred că lucrurile sunt evidente:

Evreii vor să transforme umanitatea într-o „populație” de Avatari artificiali înzestrați cu conștiință umană care să fie complet controlați prin microcipuri conectate la rețeaua globală de control / internetul tuturor lucrurilor.

Planul ăsta este descris și în biblie, ceea ce demonstrează că planul ăsta este vechi de mii de ani. Pentru asta au fost creați evreii, să acționeze drept paravan al reptilienilor pe pământ pentru transformarea umanității în sclavi complet controlabili și subordonați. În asta constă tora care este agenda și planul lor de înrobire a planetei.

„28. Nu* mai este nici iudeu, nici grec; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este nici parte bărbătească, nici parte femeiască, fiindcă toţi sunteţi una** în Cristos Isus.”
Epistola lui Pavel către galateni 3:28

„Toți una în Cristos” înseamnă următorul lucru: după războiul mesianic sau „venirea lui mesia” care va culmina cu decimarea populației globului, toți oamenii rămași vor fi cipați și controlați într-un stat comunist global orwellian. Prin vaccinuri se va asigura că oamenii rămân infertili și nu se vor mai reproduce. După ce oamenii rămași vor muri, conștiința „umană” va fi imprimată în acești avatari care vor fi clonați și cel mai probabil nu vor avea niciun fel de nevoie „umană”. Toți vor arăta la fel, nu va mai exista niciun fel de diversitate. Ei vor să descarce conștiința umană dintr-un organism viu, să o stocheze undeva și s-o instaleze într-un Avatar, un corp artificial care imită întru-totul un corp uman obișnuit. Va avea piele, organe, creier. Va fi un corp obișnuit artificial dar „neînsuflețit”. Oamenii de știință deja pot crea artificial țesuturi umane, vase de sânge, celule și altele, tehnologia actuală dacă nu permite deja, va permite în curând printarea de organe vitale la imprimanta 3D, organe care vor funcționa exact ca și organele umane obișnuite. Este doar o chestiune de timp până când ei vor fi capabili să creeze și să cloneze Avatari/Androizi identici în structură cu organismul uman. Prin instalarea unei conștiințe umane în ei, acești Avatari vor putea fi animați și complet controlabili prin microcip. Pentru asta au servit experimentele de reanimare/aducere la viață a animalelor și oamenilor decedați din secolul trecut.  Acești avatari vor fi toți controlați de la grila globală de computere sau internetul tuturor lucrurilor.

Acum vă întreb, poate unii pot vorbi din proprie experiență, nu cumva cenușii sunt exact la fel? Organisme artificiale lipsite de orice fel de conștiință personală și complet controlați prin microcipuri. Acești „cenușii” nu sunt ce a fost odată rasa lor înainte să fie înrobită, și sunt exact cum am descris mai sus, Avatare care arată identic între ele, care nu au nicio posibilitate de reproducere sau nevoie naturală, ci au fost concepuți strict să execute comenzile date prin microcip de la rețeaua de control aflată probabil pe planeta unde au existat ei, transformată într-o fermă de sclavi care muncesc și folosesc resursele planetei în interesul reptilienilor.

Acum, pentru ce servesc experimentele de extindere a vieții sau nemurire? Au servit pentru casta evreiască care va controla statul global și rețeaua de Avatari. Probabil știți foarte bine că în timp ce majoritatea oamenilor mor la 70-80 de ani, o grămadă de evrei bogați trăiesc lejer peste 90 de ani și unii ajung chiar la 100 și mai mult, ceea ce este o raritate în ziua de azi. Exemple sunt destule, David Rockefeller a murit la aproape 102 ani, regina Elizabeta are 94 de ani și încă trăiește fără probleme, George Soros anul ăsta face 90 de ani și încă își continuă fără probleme politica de înrobire a planetei și există o grămadă de alte exemple. Cu siguranță continuă și în ziua de azi experimentele care să le asigure evreilor chiar nemurirea prin mijloace tehnologice în trupurile lor fizice. Ori dacă nu, vor continua să se reproducă și să-și perpetueze casta așa cum au făcut și până acum.

Acolo se pare că ne îndreptăm dacă nu-i oprim pe evrei, este mai mult decât evident că știința în direcția aia se duce. De exemplu pe site-ul Inițiativei 2045 zice clar că se pun la bătaie 10 milioane de dolari pentru oricine reușește să creeze un robot-avatar care poate fi controlat de la cel puțin 100 de km distanță.
http://2045.com/news/35210.html
Se tot cercetează și testează cum se pot perfecționa cât mai mult acești avatari cum pot fi controlați prin grila globală de control și ar reuși până în 2045 dacă nu sunt opriți.

Pentru ignoranți astea par teorii ale conspirației, ei bine este știință pură. Tot materialul prezentat aici este dovedit și studiat științific de zeci de ani, de cele mai luminate minți ale planetei, toți aflați sub controlul evreilor care le oferă salarii de zeci de mii de dolari pe lună și vieți luxoase, asta în schimbul punerii inteligenței lor în slujba agendei evreiești. Pe site-ul lor ni se spune că avatarii ne vor deschide noi orizonturi, vor reprezenta gazde pentru conștiința noastră astfel încât să ne extindem viața prin transferul într-un corp „sănătos” după ce corpul nostru fizic va fi aproape decedat, că până în 2045 vom atinge astfel nemurirea. Astea sunt doar minciuni menite să manipuleze masele să accepte ideea existenței corpurilor artificiale care să ne preia conștiința. V-aș fi spus să țineți minte asta în următorii ani când mass-media ar fi început să trâmbițeze despre ce revoluție tehnologică va reprezenta crearea Avatarilor și cât de mult vor extinde viața umană, dar cel mai probabil planurile astea reptiliene de dominare a lumii se vor prăbuși. În orice caz, am ținut să dezvălui că acolo se poate îndrepta omenirea dacă nu ne eliberăm de jugul evreiesc. Scrierile antice evreiești afirmă că Satan va distruge tora, adică această agendă de înrobire a planetei, prin învățarea Gentililor despre cum să inverseze blestemele din tora, ceea ce facem noi astăzi prin RIV-uri.

HAIL SATAN și tuturor ZEILOR noștri

Last edited by Loading (22-Apr-2020 23:54:49)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#2 23-Apr-2020 00:35:35

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 706

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Am fost profund atent in ceea ce am citit in articolul tau.Mersi @Loading smile


Hail Satan !

Offline

#3 23-Apr-2020 02:07:17

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

infernus wrote:

Am fost profund atent in ceea ce am citit in articolul tau.Mersi @Loading smile

Cu placere  wide_smile


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#4 23-Apr-2020 03:40:06

ClassicPass
Autor
From: Constanta
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 262

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Multumim pentru aceste informatii !

Offline

#5 23-Apr-2020 08:44:06

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 223

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Foarte interesante informațiile . Mulțumim de traducere, Loading.

Offline

#6 23-Apr-2020 10:08:06

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Anonymous1011 wrote:

Foarte interesante informațiile . Mulțumim de traducere, Loading.

Nu-i tradus, in afara de prima propozitie de la fiecare tip de Avatar. Totu-i scris direct in romana.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#7 23-Apr-2020 13:56:45

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,835

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Nu văd cum asta ar putea fi realizabil pentru un gentil.

Sufletul este ataşat de corp şi are nevoie de acesta pentru a se susţine şi a exista, pentru că prin meditaţii îl alimentezi şi împuterniceşti. Nu poţi să-i muţi capul şi să crezi că acesta va trăi în continuare aşa cum era ori că nu se va întâmpla ceva dezastruos cu el. Sufletul e ataşat şi de organele corpului în care stă. Sufletul fiind ataşat de corp, se desparte de el când moare. Cum să fie posibil să ataşezi sufletul de un cip sau o maşinărie, cu atât mai puţin că conştiinţa nu vine din creier... creierul e centrul de comandă. Conştiinţa se află în suflet, pentru că şi atunci când nu mai ai trup, în continuare conştientizezi ce se întâmplă, mai mult sau mai puţin.

Iar în videoclipul cu capul de câine, sunt convins că reacţiile pe care le-a avut sunt datorate nervilor şi sunt acţiuni mecanice pe care creierul le face de unul singur pentru noi... Nu trebuie să facem clipitul, respiratul, combaterea infecţiilor etc. în mod conştient, tocmai datorită acelor părţi din creier care sunt ca şi programate să facă asta. La fel cred a fost şi cu capul acelui câine. Nu ai cum să învii ceva de care sufletul s-a detaşat în mod complet. Şi din ce se mai poate observa, "capul" nu ştie ce se petrece, este năucit şi extrem de speriat pentru că nu ştie ce s-a întâmplat cu restul trupului, nervilor.

Dar poate în cazul inamicilor, treaba stă diferit, ei având suflete diferite de ale noastre. De asemenea, de ce să investească ei atâţia bani şi ani de cercetare pentru gentili şi să le prelungească viaţa, când ei nu au pus niciodată preţ pe oameni şi au considerat că sunt de unică folosinţă. Clar urmăresc ei altceva.

Oricum, şi-au făcut planuri pe termen prea lung. Timpul lor se scurge mai rapid ca niciodată.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#8 23-Apr-2020 17:00:30

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Forores wrote:

Nu văd cum asta ar putea fi realizabil pentru un gentil.

Și despre cenușii s-a spus că erau total diferiți înainte să fie înrobiți. Există două variante în opinia mea. Fie acest stadiu se află încă în cercetare, adică ei încă studiază dacă pot „stoca” și transfera conștiința/sufletul uman, fie ei sunt mult mai avansați cu cercetările și imaginea aia cu avatarii este pusă acolo de ochii lumii, vorba aia să se mire proștii. Păi există o legătură între corp și suflet, din câte știu aceea este ADN-ul, dacă ei găsesc metode să folosească ADN-ul în privința asta a transferului de conștiință, chiar ar putea fi realizabil. Dacă cenușii au putut fi transformați în sclavi, atunci și umanitatea lipsită de cunoștințe oculte ar putea fi. Intervine apoi altă chestiune, despre cenușii se zice că nu au organe reproducătoare, cum se reproduc ei atunci? Cum apar alții noi? De asta eu sunt de părere că cenușii sunt exact precum acești avatari, lipsiți de identitate personală li sunt toți controlați la grămadă prin microcipuri ca o turmă de oi identice, care toate au aceeași minte controlată prin rețeaua lor de control. Exact ăsta este drumul pe care evreii îl pregătesc și pentru noi, posibilitățile sunt infinite, de asta au loc de zeci de ani toate experimentele astea strict secrete, ei știu exact ce vor să obțină dar caută să vadă prin ce mijloace se poate aplica asta și la oameni, așa cum stăpânii lor au aplicat la cenușii.

Forores wrote:

Iar în videoclipul cu capul de câine, sunt convins că reacţiile pe care le-a avut sunt datorate nervilor şi sunt acţiuni mecanice pe care creierul le face de unul singur pentru noi

Păi și în cazul ăsta tot înseamnă că acel cap încă era viu. Dacă era mort, nimic nu putea pune în mișcare reacțiile alea mecanice. Sunt de acord cu asta în afară de modul cum și-a lins botul, nu știu dar aia nu mi s-a părut o mișcare mecanică.

Forores wrote:

De asemenea, de ce să investească ei atâţia bani şi ani de cercetare pentru gentili şi să le prelungească viaţa, când ei nu au pus niciodată preţ pe oameni şi au considerat că sunt de unică folosinţă. Clar urmăresc ei altceva.

Total de acord, asta am zis și în articol. Experimentele astea de extindere a vieții cel mai probabil a servit la extinderea propriei lor vieți, a celor s-ar afla la guvernarea statului global.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#9 23-Apr-2020 20:31:18

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,835

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Loading wrote:
Forores wrote:

Nu văd cum asta ar putea fi realizabil pentru un gentil.

Și despre cenușii s-a spus că erau total diferiți înainte să fie înrobiți. Există două variante în opinia mea. Fie acest stadiu se află încă în cercetare, adică ei încă studiază dacă pot „stoca” și transfera conștiința/sufletul uman, fie ei sunt mult mai avansați cu cercetările și imaginea aia cu avatarii este pusă acolo de ochii lumii, vorba aia să se mire proștii. Păi există o legătură între corp și suflet, din câte știu aceea este ADN-ul, dacă ei găsesc metode să folosească ADN-ul în privința asta a transferului de conștiință, chiar ar putea fi realizabil. Dacă cenușii au putut fi transformați în sclavi, atunci și umanitatea lipsită de cunoștințe oculte ar putea fi. Intervine apoi altă chestiune, despre cenușii se zice că nu au organe reproducătoare, cum se reproduc ei atunci? Cum apar alții noi? De asta eu sunt de părere că cenușii sunt exact precum acești avatari, lipsiți de identitate personală li sunt toți controlați la grămadă prin microcipuri ca o turmă de oi identice, care toate au aceeași minte controlată prin rețeaua lor de control. Exact ăsta este drumul pe care evreii îl pregătesc și pentru noi, posibilitățile sunt infinite, de asta au loc de zeci de ani toate experimentele astea strict secrete, ei știu exact ce vor să obțină dar caută să vadă prin ce mijloace se poate aplica asta și la oameni, așa cum stăpânii lor au aplicat la cenușii.

Forores wrote:

Iar în videoclipul cu capul de câine, sunt convins că reacţiile pe care le-a avut sunt datorate nervilor şi sunt acţiuni mecanice pe care creierul le face de unul singur pentru noi

Păi și în cazul ăsta tot înseamnă că acel cap încă era viu. Dacă era mort, nimic nu putea pune în mișcare reacțiile alea mecanice. Sunt de acord cu asta în afară de modul cum și-a lins botul, nu știu dar aia nu mi s-a părut o mișcare mecanică.

Forores wrote:

De asemenea, de ce să investească ei atâţia bani şi ani de cercetare pentru gentili şi să le prelungească viaţa, când ei nu au pus niciodată preţ pe oameni şi au considerat că sunt de unică folosinţă. Clar urmăresc ei altceva.

Total de acord, asta am zis și în articol. Experimentele astea de extindere a vieții cel mai probabil a servit la extinderea propriei lor vieți, a celor s-ar afla la guvernarea statului global.


Mă gândesc că cenuşii sunt clonaţi ori creaţi în pântece artificiale, ca mai apoi să le fie ataşat sufletul de corpul creat. Şi nu cred că ar fi ceva greu pentru reptilieni, având în vedere că au experienţă cu mânuitul sufletelor, doar se folosesc de cele ale creştinilor morţi şi vii, ca de nişte baterii. Cenuşii nu au cum să nu se degradeze, având în vedere că nu sunt Zei, iar tot ceea ce nu a atins perfecţiunea, este menit pierii, dacă nu se intervine.

Dacă tu zici că doar ADN-ul este legătura dintre suflet şi corp, vrei să sugerezi că după ce un individ moare, întreg ADN-ul lui dispare? Pentru că aşa ceva nu se întâmplă. Mai degrabă este o legătură tot de natură spirituală, între suflet şi corp, care ne ţine uniţi atunci când corpul este încă funcţional. Din puţinele mele proiectări în astral, am observat că atunci când voiam să revin trebuia doar să mă gândesc la trupul meu şi eram tras imediat înapoi.

Poate vrei să zici că acel cap era funcţional. Pentru că cu viaţă eu nu-l prea văd. A fost funcţional atâta timp cât a fost conectat la aparate şi ar fi fost până când începea să se degradeze. Creierul începe să "moară" după 3-5 minute de la încetarea oxigenării lui, mă gândesc că acei cercetărori nu au aşteptat o săptămână de la decapitarea câinelui pentru a face experimentul, ci au trecut imediat la acţiune după ce l-au omorât.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#10 24-Apr-2020 01:52:46

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Proiectul Avatar / Inițiativa 2045: Omul Nou în Noua Ordine Evreiască

Forores wrote:

Mă gândesc că cenuşii sunt clonaţi ori creaţi în pântece artificiale, ca mai apoi să le fie ataşat sufletul de corpul creat. Şi nu cred că ar fi ceva greu pentru reptilieni, având în vedere că au experienţă cu mânuitul sufletelor, doar se folosesc de cele ale creştinilor morţi şi vii, ca de nişte baterii. Cenuşii nu au cum să nu se degradeze, având în vedere că nu sunt Zei, iar tot ceea ce nu a atins perfecţiunea, este menit pierii, dacă nu se intervine.

Nu cred ca ar exista ceva de ordin tehnologic sau orice altceva care sa-i opreasca sa faca ceva asemanator si oamenilor, adaptandu-se la configuratia noastra. Ce am zis de ADN este doar o idee. Poate poate in viitor toate experimentele astea vor iesi la suprafata si vor ajunge publice, precum si experimentele grotesti din Rusia Sovietica care in marea lor majoritate inca sunt clasificate.

Cat despre experimentul cu cainele, capul ala probabil a decedat oricum complet in cateva minute, scopul era din ce observ sa vada cat timp il pot mentine "in stare de reactie" daca nu viu, cu toate ca repet modul cum si-a lins botul a parut sa fie o reactie constienta si activa si nu una involuntara si mecanica.


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10