Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 14-Apr-2020 18:23:50

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Pandemia Coronavirusului este Începutul Ordinii Mondiale Evreiești

La data de 21 Octombrie 2019 a avut loc Evenimentul 201 care a reprezentat o simulare a unei pandemii globale a coronavirusului și cum s-ar putea lua măsuri în această privință. Evenimentul 201 a fost organizat de Bill Gates și alte grupări cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății. Bill Gates este donatorul principal al OMS, o organizație fondată de către Fundația (evreiască) Rockefeller. Bill Gates conform rapoartelor propriei sale descendențe ar fi un văr al familiei Rockefeller. Tatăl lui Bill Gates a deținut o organizație importantă condusă în concomitent de Fundația Rockefeller. Evreii rasiali își păstrează imperiile în cadrul familiei. Familia Rockefeller este de asemenea mixată cu familia Rothschild, reprezentând nivelul de top al ocultei mondiale evreiești.

Dacă veți urmări filmările de la Evenimentul 201 care sunt publice, directorii au declarat că se va implementa legea marțială și închiderea internetului pentru a preveni libertatea presei și informației, drept măsuri pentru a combate pandemia. Apoi instant pandemia unui virus creat în laborator se instalează în toată lumea chiar după Evenimentul 201. Apoi fundația Bill and Melinda Gates și OMS apar și sfătuiesc guvernele lumii cum să reacționeze la pandemie, lucru care a reprezentat exact planul din Evenimentul 201.

Acum se încearcă impunerea legii marțiale sub auspiciile pandemiei și al colapsului economic și financiar, totul în timp ce 5G este instalat peste tot cu o viteză incredibilă.

Scopul este implementarea unor noi legi și restricții în societățile noastre, care vor facilita un control global mai puternic în timp ce economia globală este centralizată în mâinile băncilor și corporațiilor evreiești care lucrează pentru a crea un stat global, monedă digitală și o grilă economică. Dacă vor duce economia și monedele statelor la pământ, acestea vor deveni dependente de imperiile economice aflate în mâinile elitei evreiești.

5G este implementat în mod nedemocratic în SUA împotriva Legii Federale, dar și în alte state. Asta în ciuda a peste 237 de oameni de știință din domeniul electromagnetic și a 41 de state care au făcut lobby la Națiunile Unite împotriva 5G datorită efectelor negative asupra sănătății umane.

Este ușor de văzut scopul 5G și motivul pentru care corporațiile de telecomunicații controlate de evrei implementează această grilă cu acord guvernamental. Elitele evreiești au nevoie de 5G pentru a construi grila de control global. Tehnologia „inteligentă” are nevoie de 5G. Internetul tuturor lucrurilor care este necesar pentru companiile microcipurilor cerebrale precum Neurolink necesită 5G, care va face legătura între microcipurile instalate în creier și internetul tuturor lucrurilor. Acestea vor facilita de asemenea existența unei monede mondiale digitale și o grilă de supraveghere globală.

În Toronto, Canada, compania-mamă care deține Google, Alphabet, a plănuit să contruiască un „oraș inteligent” care să conțină un sistem orwellian al Scorului Social. Alphabet este o companie tech globală condusă de evreii Larry Page și Sergey Brin. Asta ne aduce la evreul Ray Kurzwell care este directorul executiv al Google și care a declarat că până în 2030, toți oamenii vor fi conectați la grila inteligentă. Asupra acesteia lucrează elitele evreiești pentru a o implementa. Cum se face că un director evreu din Sillicon Valley știe asta? Sillicon Valley este condus de Unitatea 8200 care reprezintă aripa tehnologiei din armata israeliană.

Bill Gates într-un interviu cu Chris Anderson a declarat deschis că oamenii vor avea nevoie de certificate ale vacicinării  împotriva coronavirusului pentru a li se permite accesul să călătorească sau să aibă orice existență socială. De asemenea s-a spus la știri că acest certificat ar putea fi un „tatuaj cuantum” care ar putea fi scanat digital și care necesită un microcip în care vor putea fi stocate și descărcate toate informațiile tale personale, mulțumită 5G și a grilei inteligente globale.

Jurnalistul Whitney Webb a declarat că Israel a admis că lucra cu coronavirusul și diverse tehnologii, motiv pentru care Israel ar fi declarat că deține vaccinul pentru acest virus. De asta mulți cred că coronavirusul provine dintr-un laborator al armatei israeliene. Conform lui Webb, întreaga grilă globală inteligentă este concepută să fie condusă din Israel, STATUL EVREIESC.

https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … 0ff8c60d71

Last edited by Loading (14-Apr-2020 18:25:05)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#2 24-Apr-2020 18:54:32

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Pandemia Coronavirusului este Începutul Ordinii Mondiale Evreiești

Dacă ați citit predica, probabil ați remarcat despre orașul inteligent bazat pe „Scorul Social” aflat în planurile companiei care deține google.

Un membru JoS a exemplificat ce înseamnă scorul social în China și ce vor evreii să extindă în toată lumea, într-un răspuns dat cuiva justificând de ce nu trebuie să facă activism pe facebook, dar răspunsul este relevant din mai multe privințe.

Ol argedco luciftias a scris:

Uitați-vă la „scorul social” chinez unde fiecare cetățean are un număr care desemnează cât de obedienți sunt ei față de sistemul comunist. Fiecare moment al vieții lor, fiecare alegere pe care ei o fac, indiferent de cât de nesemnificativă este, totul le afectează scorul social. China are cea mai avansată inteligență artificială din lume, care ține evidența la toate aceste lucruri, cu microfoane și camere amplasate peste tot pentru a înregistra orice mișcare, chiar și atunci când de exemplu un chinez trece strada când lumina nu le-a spus să treacă încă, chiar dacă nu venea nicio mașină. Astfel de lucruri le scad scorul social.

Oamenilor cu scoruri mici nu li se permite să cumpere alimente de o calitate mai bună, nu li se permite să trăiască în case mai bune, nici măcar nu sunt lăsați să-și părăsească orașul, treptat li se ia orice drept. Dacă scorul lor social devine suficient de mic, guvernul pur și simplu îi răpește din casele lor la miezul nopții, îi bagă într-o închisoare, le scot organele și le vând pe piețele internaționale de organe și apoi îi omoară. Totul din cauza celor mai mărunte lucruri rele care cumulate le scad scorul social, sunt uciși pentru asta.

Facebook a lucrat foarte îndeaproape cu guvernul comunist chinez pentru a-i ajuta să creeze toate astea. Astfel intră mai mulți bani în buzunarul lui Mark Shekelberg. Orice pui pe propriul risc pe Facebook este stocat de sistemul de urmărire care ține evidența la orice și adăugat la scorul social. În America ei încă nu au setat totul precum în China, dar toate aceste companii țin evidența acestor lucruri și abia așteaptă oportunitatea să facă uz de ele.

Doar imaginează-ți că ești în China comunistă și orice faci pe Facebook care nu le place lor te aduce mai aproape de închisoare, după care ți se scot organele și ești apoi ucis. Promovezi Satanismul pe Facebook și ajungi primul pe lista lor.

Last edited by Loading (24-Apr-2020 18:55:27)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10