Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Apr-2020 00:11:05

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 223

Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

O multime de oameni sunt inspaimantati si nu inteleg de ce lucrurile escaladeaza in lume asa cum sunt. Aparent asa, lumea pare sa intre intr-un ciclu de haos [incercat de inamic], unde totul apare ca și cum ar fi altceva decât un film prost pus în scenă,  pe care multi oameni cred fals ca are legatura cu ''Sfarsitul Timpurilor'' si nu nu pot intelege din cauza lipsei de cunoastere.

Lipsa de informatii conduce catre lipsa de a intelege. Mulți oameni au fost reținuți cu informații care au fost cunoscute pe larg în timpurile trecute, ca de exemplu, modul in care cineva trebuie sa fie atent la gandurile lor sau la modul in care energia psihica aplicata si credința pot face sa apara lucruri specifice. Ca atare, oamenii sunt deschisi la manipularea severa a inamicului pe scara globala. Pentru a inversa aceasta lipsa de cunoastere cu raspandirea cunostintelor, inverseaza toate pericolele care provin din ignoranta in masa. Dar inainte sa se intample asta, multi oameni vor fi destul de ignoranti. Iar ignoranta nu este fericita, ci este periculoasa si creste raul.

In incercarile oamenilor de a pune piesele la un loc, care in multe feluri variaza de la a fi foarte sincer la teorii absurde si o multime de observatii care au circulat pe internet in ultimele zile, in ceea ce priveste modul de gestionare a crizei Co-Vid, acestea raporteaza aceasta criza la multe alte situatii. Majoritatea oamenilor sunt ramasi fara sa stie ce se intampla.

Aceasta va clarifica si va spune doar adevarul despre ce se petrece, si poate cei care sunt constienti, sa aiba mintea sa inteleaga acest lucru[Stiu ca multi dintre voi au vazut multe lucruri in ultima perioada si doresc raspunsuri], poate aceste persoane sa primeasca raspunsurile pe care le merita.

Pastrarea capului in fundul cuiva si a spune ca acesta este ,,Sfarsitul Timpurilor" si doar refuzul de a privi mai departe lucrurile, inseamna ca unul este prost, nu are cunostinte, nu are educatie spirituala si este folosit in primul rand ca borg pentru a-si manifesta propria distrugere. Aceasta pozitie nu merita niciun adevar, deoarece acesti oameni sunt vite si formate la fel de inamici si multi refuza destul de mult sa isi schimbe identitatea de la vite de evrei in fiinte umane. Bovinele nu pot intelege ce se intampla, deoarece vitele nu doresc. Evreul face toate gandurile pentru vite - daca evreii ii mint si sustin ca este timpul final, sau ceva, ei cred asta. Si asta este.

Aceste minciuni au continuat de secole acum, aceasta tema se repeta si civilizatiile sunt distruse din cauza acestui proces de oameni care isi distrug propriile creatii prin ignoranta. Inamicul adauga unsoarea si acesti oameni aluneca in accidente si damnari.

Pentru cei care stiu cum functioneaza spiritualitatea [si in mod special, cea a inamicului], ei sunt foarte centrati sa faca lucruri specifice la date specifice si, in general, intregul lor sistem ruleaza ca un program software pentru calculator, facand lucruri specifice la date specifice , ei taxeaza la date specifice, se descarca pe altii, fac miscari politice in sarbatorile-cheie si tot felul de lucruri de genul acesta. Aceasta este sursa puterii si sursa lor de slabiciune, in acelasi timp. De asemenea, ca in cazul oricarui sistem spus, lucrurile se pot destrama si intr-adevar repede, cu conditia sa se realizeze lucruri specifice.

De asemenea, au date specifice, pe care ,,Psihicii" lor le vad, de cele mai multe ori, in liga cu ET-urile inamice, care le ofera informatii despre propriul program si despre cum acest lucru poate escalada. Ceea ce fac acesti ,,psihici" este sa intri in intregul program energetic al inamicului si sa deduci potentialele manifestari care apar din bazinul lor de energie. In timp ce inamicul planuieste catastrofa, la fel si acesti psihici observa toate aceste lucruri nebune de la razboiul nuclear pana la blestemarea in masa. Apoi transfera aceste observatii in umanitate pentru a spori frica, care este locul in care se bazeaza programul inamic.

Unii ani cheie sunt scosi, unde fac predictii majore despre, atat pentru spalarea creierului [cum fac filmele frecvent, 2012 sfarsitul lumii, 2011 filmul Contagion, lista merge]. Cand mintea de masa este suficient de spalata pe creier si vorbim de milioane si miliarde de oameni, daca mintea in masa nu respinge acest lucru, aceasta tinde sa manifeste aceasta realitate tragica asupra ei. O data specifica, pe care o multime de psihici inamici si altii care sunt adanci sau cel putin intr-o forma de comunicare cu inamicul, este aceea ca toti s-au inteles ca anul 2020 sa fie un an foarte activ pentru inamic, un an al multor incercari. descoperiri ale acestor urmasi extraterestri reptilieni.

Unii au mers atat de departe mentionand despre acest an ca a fost ,,Armageddon", ceea ce este un lucru foarte obisnuit pe care il fac multi ani, tot timpul. Unii oameni sunt atat de autodistructivi incat in mod obsesiv vor ca lumea sa fie distrusa, iar multi isi rasfateaza energia, de buna voie sau mai putin de voie, spre acest scop, care este codat ca programare predictiva in majoritatea lumii extraterestre si ostile umanitatii, creata , religii.

Ei cred ca acest lucru va face ,,bine" si va provoca ,,Intoarcerea Jeboo", unde nu au citit capitolul in care toti sunt pedepsiti mortal pentru ca sunt ,,Goyim" [ne-evrei] si aruncati in lacuri de foc sau ceva de genul. Crestinismul sfarseste in vechiul testament evreiesc vis ud cu exactitate. Dar crestintii nu pot intelege acest lucru, deoarece sunt prosti din punct de vedere mortal si dornici de auto-distrugere.

Asa se face ca si islamul si crestinismul se completeaza cu doctrina lor teleologica. Moartea, distrugerea, mizeria in masa, saracia, bolile, blestemarea, oamenii insclaviti cu microcipuri sau alte tehnologii care pot pune viata in viata [asa-numitul Mark al Fiarei], este ceva care in mintea crestinilor, evreilor si musulmanilor, ,,TREBUIE sa se intample" si ,,TREBUIE SA INDURE" pentru ca ei sa-si poata experimenta visul umed colectiv evreiesc. Ei atrag de fapt aceste lucruri, pentru a presupune ,,Ia profetiile pana la umplerea deplina". Si inainte de a-l cunoaste, creeaza aceleasi circumstante care ii vor blestema.

Apoi, tot ce se intampla este ca acesti oameni sunt blestemati si din moment ce intregul ,,a fi salvat" a fost doar o farsa pentru a-i determina sa creeze in propria lor damnare, ei doar au fost distrusi. Cristianitatea este locul in care oamenii primesc si nu este nicio diferenta decat imprumuturi false, promisiuni politice tipice si minciuni evreiesti in general.

Acestea, pe baza legilor spirituale si astrale, pe care inamicul le detine, se manifesta in realitati pentru lume, pentru ei insisi si pentru situatia noastra de viata colectiva de pe planeta.

Aceasta farsa de care oamenii trebuie sa se ,,Mantuiasca", ,,in ochii evreilor", care i-au creditat cu pacate imaginare si inexistente. Cat de pacatos este faptul ca umanitatea a fost odata avansata spiritual sau cat de pacatoasa a fost ca odata cand umanitatea a trait mii de ani sau cat de pacatos a fost ca ,,noi goiimii" au creat unele dintre cele mai bune civilizatii acolo, si asa mai departe. In mod clar aici, extraterestrii din spatele acestor programe vorbesc foarte mult prin evrei si incearca sa incrimineze fiecare incercare pe care a facut-o vreodata umanitatea de a merge mai departe intr-o stare mai buna de existenta. Ei incearca sa ne impiedice sa existam si sa avansam ca un glob in general.

Am vazut inceputul acestui moment in 2020, cu incidente precum incercarea de a sparge WW3 cu Iranul si SUA in numele Israelului. Evenimentul a fost brusc, rapid, dar nu a dat fructele prevazute, pentru ca a fost intervenit de partea noastra. Vor fi mai multe. Multe dintre aceste evenimente sunt foarte programate si gravate in realitatea acestei lumi, iar milioane au fost programate cu programare predictiva, astfel incat mintea de masa face ca aceste evenimente sa apara. In circumstante normale, aceste lucruri se intampla exact asa cum a planificat inamicul si pana de curand au obtinut ceea ce si-au dorit cu usurinta.

Dupa cum se poate intelege, in ciuda faptului ca Co-VID este real, nu distrugeti economia globala fata de ceea ce este neaparat si ceea ce au afirmat aceiasi oameni care au instigat aceasta distrugere a fost doar ,,Un virus gripal". Situatia nu se refera la nicio gripa, ci la o problema de spalare a creierului mintal a oamenilor in blestemarea lor. Filme precum Contagion explica insasi situatia in care oamenii de spalare a creierului isi manifesta energic propria blestemare. Inamicul a incercat foarte mult sa faca asta cu 2012, dar, desigur, au esuat si nimic nu s-a intamplat in 2012. Singurul sfarsit care a venit in acest an nu a fost al pamantului, ci al agendei lor de rahat extraterestru, care a progresat asa deslusit.

Virusul exista si este cu siguranta problematic, dar este acesta mai problematic decat aruncarea unei treimi dintre oamenii Americani pe strazi sau prabusirea economiei globale fara niciun supravietuitor? In mod clar, acesta nu este un eveniment normal pentru un eveniment de o asemenea amploare, cum ar fi aceasta gripa Coronavirus. Ar fi potrivit doar daca ar exista un fel de ciuma bubonica, nu-i asa?

Masurile pentru ,,protejarea" oamenilor au putut fi dezbatute, insa reactia economiei si modul in care acestea sunt gestionate este foarte revelatoare. Deoarece globul nu a obtinut un WW3(Cel de-al treilea razboi mondial)  complet suflat, am primit altceva, care este un incident de lebada neagra si o depresie financiara in masa, manifestata peste ceva care considera ca gravitatea situatiei este doar o scuza.

Aceasta situatie va fi folosita pentru a promova o alta agenda ,,globalista", in contrast cu ideologia pe care Trump a promovat-o, care a fost o revenire lenta la nationalism si la bunuri si economie produse national. Nici macar nu a vrut sa spuna asta in serios, insa situatia i-a adus in mod clar pe globalistii inamici in alerta rosie, deoarece chiar si simpla idee de a cobori aceasta linie, ii readuce cu adevarat la toate relatiile de sclavie pe care incearca sa le creeze intre Natiuni si in special, planul lor de a incerca financiar de a inslavi lumea prin China.

Dar chiar si cele de mai sus nu sunt altceva decat un alt simptom al unei probleme mai mari cu care se confrunta inamicul, reteaua de rupere si schimbare a controlului lor este si mai profunda, pana la niveluri care sunt destul de ingrijoratoare pentru ei. Inamicul, de partea cealalta, pierde doar acest lucru. Saptamani in urma am fost contactat de Andras intr-o intalnire foarte scurta si a mentionat ca ,,planeta noastra este urmarita indeaproape". Cu siguranta nu suntem singuri. Dupa cum se vede toata lumea, planul inamicului nu se manifesta pe deplin si se afla intr-o pozitie foarte serios expusa si chiar slabita, in ciuda cascadoriilor lor.

Cei care au trait in aceste masuri, cum ar fi cele din Italia sau din alte locuri carantinizate, vor intelege ca masurile sunt masuri de nebunie. Blocarea oamenilor, armata pe strazi, inchisoare, somaj brusc, o multime de suferinte masive, o mizerie financiara care infige pe cea din 2008 si unii sustin ca este cea mai grava din Marea Depresiune(Great Depression din 1929, este obligata sa aiba altceva in spatele ei, cum a avut atunci. Unii oameni nu pot duce acest lucru pana la punctul in care se sinucid, deoarece isi pierd locul de munca sau intreprinderile de nicaieri, iar multi se rup din punct de vedere mental.

Intre timp, se pare ca anumite locuri sunt ,,jurate" sa-i tina pe oameni blocati inauntru, indiferent sau cel putin incearca. Acest lucru ar pune la indoiala majoritatea oamenilor de ce ar fi cazul.

Daca se observa din perspectiva Co-VID poate avea sens limitarea acestei boli, dar este justificata prin nimic altceva. Niciodata in istoria lumii, toate guvernele nu au trecut atat de adanc in astfel de masuri radicale, atat de brusc si atat de neglijent. Situatia este foarte haotica si destul de dezordonata.

In mod normal, guvernele ar fi ingrijorate de pagubele pe care le fac singuri, oamenilor lor, economiilor lor, chiar si cei mai putreziti dintre politicieni ar incerca sa atenueze daunele pentru a-si salva propriul fund si pentru a se proteja de excomunicare - dar nu si cu evreii in putere. Cand sunt la putere, tot ce le pasa este agenda lor extraterestra si modul in care totul poate cadea la locul ei, si nimeni si nimic altceva. Executarea nepasatoare este un lucru pe care evreii il faceau intotdeauna.

Cand Roma a prajit evreii, nu le-a pasat deloc. Au condus ritualuri de omor si au continuat pana cand s-au aplatizat. Nu au constiinta care sa se opreasca, pot fi doar reptilienii care au fost creati sa fie.

Ceea ce este mai important si acolo unde toate acestea sunt lucrurile importante, sunt observatiile multor persoane [si numeroaselor videoclipuri online] despre o activitate excesiva a OZN-urilor. In fiecare timp haotic, inamicul devine activ. De asemenea, latura noastra devine activa, motiv pentru care intreaga situatie a degenerat destul de mult, iar cenusii fac ca visele cu microcipurile sa traga puternic. RIV-ul  se leaga de spectrul energetic al tuturor acestor lucruri si se extinde pana la inamic, care isi executa forta extraterestra prin acest ,,Aleph-Bet" al evreilor. Cei care fac RIV-ul si sunt psihici, au vazut acest lucru. Stiti cand faceti RIV-ul, fortele se extind mai departe, iar o mare alungare a acestor entitati ostile se face in general.

OZN-urile au fost observate tot timpul in ultimii 2-3 ani, foarte activi fizic si observabil. Oamenii care ies din gradinile lor in timpul carantinei se intampla sa vada multe dintre acestea. Acum, ca oamenii sunt inchisi, se simt mai increzatori sa cutreiere planeta, iar numarul lor alarmant de aparitii arata ca sunt destul de alarmati de ceea ce se intampla aici, simt ca controlul lor este in deriva, asa ca au decis sa incerce sa efectueze o vizita pentru a incerca sa readuca lucrurile la ,,Normal", sau la soparlita lor normala - adica pe calea micro-cioplirii, razboaiele fara sens si tot felul de gunoaie. Agentii lor fizici au incercat sa puna in aplicare toate cele de mai sus. Aceasta nu este o veste foarte buna pentru a le avea in jur.

Cenusii in special vad umanitatea ca nimic mai mult decat vite. Ca un parazit care a avut ca fluxul de sange taiat, acestea reactioneaza acum. Acestia circula in mod clar pentru a vedea ce se intampla, in ceea ce priveste faptul ca toate ,,Religiile" majore nu au alimentat acesti paraziti. Deci, ca si cum incearca sa coboare pentru a vedea ce se intampla si pentru a promova accelerarea planurilor lor impotriva omenirii.

Pentru ca, in mod clar, agentii lor pamanteni nu pot trece prin acestea. Judecand dupa lucrarile psihicilor inamici, 2020 trebuia sa fie un an ,,Armageddon", cu potential WW3 si tot felul de alte evenimente planificate si facute. Dar noi si partea noastra ne-am ferit de toate acestea, iar tranzitiile vor fi mai bune. Intr-adevar, acesta este o lupta continua intre partile implicate, dar se inregistreaza progrese majore. Cu cat mai multi oameni se trezesc la unele lucruri, cu atat mai putine lucruri va trebui sa suportam.

Incidentul de la Co-Vid si modul in care aceasta se accelereaza, au facut intr-adevar lucruri confuze si au dezechilibrat o multime de planuri ale inamicului, bancile de energie, fatada guvernelor din intreaga lume si multe alte lucruri.

Cu aproximativ doua saptamani inainte ca situatia din China sa se prabuseasca grav, un cenusiu a notificat  in timpul unui atac ca ,,Noi", ca in colectiv, oricine lupta si merge impotriva agendei lor, care cred ca este minunat sa ne transforme ca ei in borg-uri robot [ei cred ca ar trebui sa fim MULTUMITI pentru acest lucru - ei nu pot intelege de ce rezistam chiar si noi], a mentionat ca ,,Noi", colectivul , am aruncat aceasta lume [lumea lor aici jos] din echilibru. In ceea ce priveste echilibrul, acesta este * soldul lor * (balanta lor).

De asemenea, a adaugat ca cei care incearca sa faca acest lucru vor fi pedepsiti sever. Dupa cum se poate observa, tot ce poate sa dea cu eroare, este doar vorbitul. ,,Ordinea" acestei lumi, ,,ordinea" lor, a fost destabilizata si distrusa, iar imputernicirea drastica a dusmanilor si caderea lor incepe sa devina un fapt, pana la punctul in care trebuie sa se angajeze mai aproape si sa incerce pentru a seta inregistrarea drept. Ei sunt foarte disperati de faptul ca aceasta planeta va fi pierduta din mainile lor, la timp. Uitati-va doar la modul in care oamenii sunt inflamati si la ce teorii ,,conspiratii" circula online si veti vedea, ceea ce au declansat un raspuns global din care nu vom reveni niciodata la vreo ,,normalitate Goyim - fierbe broasca incet, astfel incat moare fara reactie tip de normalitate "cum a fost inainte. Multe dintre aceste teorii ale conspiratiei au legatura cu extraterestrii.

A face ceva masiv a fost singurul lucru pe care l-au putut face, insa tocmai acest lucru le va accelera caderea.

Anul trecut in 2019, Marina SUA si alti comandanti au aflat ca se afla in impas, iar puterile acestei lumi au inteles ca suntem invadati dincolo de punctul de a incerca sa ascundem orice. Desigur, evreii vor continua sa minta pana in ultima clipa [isi ascund sefii si sunt mincinosi vesnici] si ridiculizeaza fenomenul extraterestru, mai ales ca pierd, si pentru ca legaturile lor cu fortele nefaste ale ,,altei lumi" au fost expuse pentru ceea ce sunt cu adevarat si cu adevarat - rau pur, distrugere pura si pura ruina pentru omenire. Inchinat degeaba timp de secole de catre omenirea inselata, ducand doar la o condamnare.

Prin urmare, puterile care vor fi hotarate sa scurga informatii militare factuale si nu doar o lovitura de fluier, a numarului de soldati din OZN vad, pentru a incerca sa pregateasca masele pentru lucrurile pe care le vor vedea in viitor. Nu-i pot judeca rau in aceasta privinta, deoarece au optiuni limitate de a face ca guvernari ,,umane". Comandantii militari care au facut acest lucru, acesta a fost lucrul corect si sanatos de facut, deoarece constientizarea acestui fenomen este singurul lucru care poate salva umanitatea la scara masiva.

Aceste lucruri au inceput deja, de la lucruri ciudate pe cer, farfurii ciudate, lumini zburatoare si merg pana la fenomene meteorologice ciudate care sunt iesite din comun, un amestec atat de manipulare umana, cat si de manipulare inamica. Oamenii ies doar pe fereastra lor in carantina si vad ca toate aceste ciudate OZN-uri fac plimbari, incercand sa posteze videoclipuri peste acestea. Chiar si in orasele mici.

Din moment ce inamicul percepe ca este in afara timpului, incearca sa accelereze situatia si din acest motiv oamenii ii vad in intreaga lume. Aparitia lor sau a oricarui OZN are doua parti, una este partea negativa [sunt aici], iar partea pozitiva, ca controlul lor este doar in deriva.

Asa cum am explicat mai sus, umanitatea este ca vitele pentru ei, iar planul inamicului este sa inrobeasca rapid [sau in cuvintele lor] ,,sa asimileze" omenirea in borg. Acestea intentioneaza sa le faca cu o serie de tehnologii si implanturi, pe care le vor promova in asa fel incat acestea sa nu fie pozitive pentru noi, ci doar ,,sa urmam tendintele" si sa ne conduca pana la urma, fiind prinsi de propriile lor tehnologia extraterestra si apoi umanitatea sa se fi incheiat colectiv intr-o situatie de sclavie.

Imagineaza-ti acest lucru doar ca conectand un creier la un computer, apoi piratand computerul si preluandu-l - unul a preluat cu succes creierul. Piratarea infrastructurii umane si preluarea controlului asupra acesteia nu este ceva ce inamicul nu depaseste. Insa inamicul nu poate gestiona si controla in mod rezonabil miliarde de oameni liberi fara un fel de manipulare tehnologica severa, ei doresc fie umanitatea disparuta, fie inrobita.

Zeii Nostri au alte planuri si nu vor in niciun caz sa ne transforme in sclavi si borguri, ci mai degraba specii independente si dezvoltate spiritual. In primul rand, spiritualitatea, siguranta si natura sunt o cale pe care o urmeaza, inca din timpuri stravechi. Nu ne-au dat chipuri de creier pentru a ne face borguri si nici nu au deturnat si ne-au inlaturat vointa personala, sustinand ca acesta ar fi un fel de ,,Mare salt inainte". De asemenea, ei sunt singurii care se schimba impotriva acestui pericol si ceea ce va veni pe lumea noastra si incearca sa treaca acest mesaj daca nu reusim acum sa controlam situatia.

Pe de alta parte, inamicul incearca sa faca o accelerare artificiala a tehnologiei, in ciuda costurilor umane si de viata. Cum trateaza acest pamant, ar trebui sa fie destul de revelator pentru toti cei care au urmarit vestea. Pamantul este distrus, absolut fara niciun motiv, ci din cauza starii cazute a omenirii, pe care vrajmasul a perpetuat-o cu ignoranta spirituala si stimulata de secole. Niciodata oamenii nu au facut la fel de multe daune masive propriului habitat, asa cum fac oamenii ignoranti in ziua de azi.

Miliarde de alte specii, cum ar fi in Amazon, dispar, plante, microbi, pasari, specii niciodata descoperite si inca necunoscute [cel mai bio loc divers din Sistemul Solar si, probabil, dincolo este Amazonul], astfel incat persoanele stupide si frivole pot simti ca existenta lor rahata si nihilismul au un fel de scop pe aceasta lume. Aceste tipuri disperate care se intampla sa aiba si influenta fizica, tind sa faca si orice entitati nebunesti nebunesti le vor recomanda, iar grisii gasesc refugiu in aceste retarduri, si tovarasii in decadere in aceste subproduse nihiliste ale nespiritualitatii lor impuse ca umanitatea a fost subjugata sub .

La inceput, cand oamenii au spus chestii despre 5G, m-am gandit ca este doar o farsa exagerata, sau lucrurile obisnuite ,,Totul nou este rau" pe care oamenii tind sa le faca din lipsa de cunostinte. Personal intotdeauna evalueaza tehnologia in mod logic si sunt orice altceva decat un luddit, am optimism si credinta ca, in final, stiinta moderna, tehnologia si asa mai departe, ne vor beneficia. Asa ca, in cele din urma, am decis sa analizez in continuare ceea ce aceasta tehnologie 5G este toata lumea, in realitate, si am analizat toate cercetarile, de la curent pana la cele mai grave teorii ale conspiratiei. Vazand ce poate deveni potential si ce este cel mai important, potentialul ABUZULUI al acestei tehnologii, face ca situatia sa fie alarmanta si revelatoare.

Realitatea este ca aspectul material al acestui lucru este cel mai putin aspect care sa ne ingrijoreze. Oricat de exagerat pare, acest lucru merge mai departe si se refera la tot ceea ce s-a spus mai sus.

Daca 5G functioneaza ,,asa cum se pretinde" de inamic, adica pe o banda mai mare decat WI-FI, atunci poate reprezenta o amenintare minima pentru omenire [dar totusi o durere dureroasa si inutila in fundul umanitatii si doar o tehnologie sa creasca capacitatile de supraveghere ale ordinii mondiale evreiesti la supravegherea in timp real, cum ar fi camerele AI in timp real chinezesc care pot gasi o persoana din 1,4 miliarde de persoane, in mai putin de un minut, in timp real].

Cu toate acestea, exista prea mult potential grav de utilizare gresita cu aceasta tehnologie. Exista, de asemenea, multe lucruri pe care oamenii nu le cunosc. Fiintele umane sunt in cea mai mare parte, destul de sensibile la schimbarile meteorologice, schimbarile de frecventa, radiatiile UV si tot felul de fenomene bioelectrice externe si fenomene naturale. Acestea afecteaza fiintele umane direct in moduri neprevazute, chiar daca acestea sunt influente mici care exista pe o perioada de timp indelungata.

Dar adevarata problema cu 5G nu este tocmai WIFI sau chestiile de internet pe care le va promova [cu conditia sa se faca pe frecvente joase, ceea ce, totusi, poate dauna, dar nu poate transforma pe cineva in mutant], ci si capacitatea de aceasta tehnologie si aceste antene pentru a proiecta frecvente foarte mari [tipul pe care il numim ,,dincolo de fizic" in limbajul nostru modern] sau alte frecvente care pot provoca tot felul de lucruri atunci cand sunt studiate, inclusiv tulburari, frica, probleme potentiale de sanatate sau chiar o anumita forma. de control al mintii. Acest lucru nu a fost deloc o minciuna, dupa cum au spus agentii dezinfo, aceste lucruri se incadreaza in capacitatea sistemului 5G.

Daca suntem mintiti ca frecventele 5G nu au trecut de un punct, acestea pot cauza probleme de sanatate si chiar probleme de comportament. Daca tehnologia este mentinuta in standarde foarte limitate, nu vor fi probleme. Din nou, problema este in mare parte o problema de incredere, in care capacitatile tehnologice vin in al doilea rand cu intentia modului in care acestea sunt planificate sa fie utilizate.

Vazand cum merge inamicul cu asta, ei nu intentioneaza sa-l foloseasca in moduri prietenoase pentru oameni sau doar pentru a-ti creste conexiunea la internet.In ceea ce priveste frecventele 4G, acestea pot fierbe pe cineva si pot fi folosite la fel de mult ca frecventele cuptorului cu microunde, cu conditia sa fie introdusa suficienta energie in ele. In mod evident, un telefon nu poate face asta, dar daca va mentineti receptorul pe cap timp de 5 ore, capul dvs. va simti cu adevarat ca se incalzeste si fierbe. Un amestec dintre acestea si EMF(Forta Electromotoare) , este ceea ce simt oamenii atunci cand isi pun telefoanele pe cap, ceea ce provoaca o crestere foarte notabila a temperaturii urechilor. Acestea, au o manifestare mai mare de-a lungul acestui interval. A fost observat stiintific.

Pe de alta parte, 5G este observat cu greu. Sau sa spunem, probele contradictorii stiintifice sunt ignorate, cum ar fi profesionistii care spun ca acest lucru poate fi rau. Inainte de a studia chiar si aceasta prostie, astfel incat sa o putem folosi in siguranta [cum ar fi in subteran sau intr-o tehnologie prin cablu prin WI-FI, intotdeauna in minte cu siguranta umana], inamicul o ruleaza - peste tot.

Tehnologia WI-FI deja existenta poate atinge viteze extraordinare de internet si alte lucruri printr-o tehnologie deja cunoscuta si testata de un deceniu. Nu ar fi atat de greu. In plus, unele antene WIFI, se pot extinde pana la sute sau mii de metri fara a face cu adevarat ceva in care nu stim sau nu suntem deja. Si, astfel, ar fi implementari mai sigure.

Pe de alta parte, 5G are acest lucru neobisnuit ca este necesara o antena la fiecare cateva zeci de metri. Acest lucru se datoreaza faptului ca, atunci cand va veti lua telefonul si camerele vor fi instalate oriunde, ,,Grila" va sti cand sunteti, cu exactitatea de cativa metri si metri. Tehnologia WIFI, care teoretic ar putea fi utilizata, ar oferi in continuare confidentialitate si totusi internetul rapid si tot ceea ce ne este necesar pentru a face schimb de informatii. Dar scopul 5G, asa cum este explicat intr-un alt subiect, este mai mult pe partea de supraveghere a lucrurilor si manipularea generala.

Pentru a da un exemplu daca utilizati o conexiune de inalta fibra optica acum si cineva gaseste adresa dvs. IP, stie ca ati fost in orasul X. Multe orase afiseaza IP-uri dintr-un alt oras in care se afla centrele reale. Niciunul dintre acestea nu poate conduce intr-adevar si la o locatie fizica exacta. De exemplu, puteam lua internet de la orasul A si, in realitate, eram intr-un oras la 200 de mile distanta, de unde este centrul central de comunicare prin internet.

Cu 5G, se va sti unde oamenii sunt cu o exactitate destul de asemanatoare cu cea a unui GPS, daca nu chiar mai exact. De asemenea, in ciuda doomsday-ului, stiti doar ca 5G nu va face mai multa supraveghere decat smartphone-urile, care deja fac asta. Dar cuvantul cheie aici este ca aceasta grila va fi EXTERNA. Puteti sa va lasati telefonul undeva si sa mergeti in alta parte fara sa va faceti griji pentru a fi urmariti 100%. Ei doresc ca acest lucru sa fie peste tot, iar acest lucru se refera la aceste capitole odioase despre modul in care ,,Ingerii observa totul" si alte versete straine cenusii puse in Biblie. Urmarirea va fi externa, bazata pe biometrie si microcipuri si va fi 100% continua.

Acum, din moment ce oamenii reactioneaza la acest lucru, inamicul a vazut ca instalarea acestora va fi dificila. In unele locuri oamenii au mers pana la protestul fizic si oprirea instalatiilor, alti oameni si-au pierdut rabdarea si au inceput sa le arda. In unele locuri a mers chiar violent. Dar acum cand toata lumea este inchisa, toate instalatiile vor continua mai mult decat probabil cu viteza maxima de acceleratie, iar atunci cand se vor termina carantinele in multe locuri, este posibil ca instalatiile sa fi progresat pana la sfarsitul lor.

Cand guvernele doresc sa sparga protestele, uneori, ele implementeaza aceste frecvente pe care 5G le poate emite cu usurinta. Acest lucru este dovedit stiintific si puteti citi acest lucru pe cont propriu. Acestea pot varia in efectele lor de la ruperea spiritului, pana la stingerea furiei, la determinarea oamenilor de a rasfata, la tot felul de lucruri. Acestea nu sunt auzite deloc de urechile fizice. Dar acest lucru nu se limiteaza la 5G. Tehnologia wireless existenta deja, poate fi utilizata, cu potential, pentru a provoca toate aceste efecte. Singura limitare este energia introdusa in ea. Grila inamica nu este conceputa special ca timp real, ca fiind bazat pe AI si la fel de capabil si avand in vedere acest obiectiv.

Pentru cei care considera ca este un fel de gluma, trebuie doar sa cititi toate experimentele care au fost facute pentru spalarea creierului prin intermediul sunetelor, ultrasunetelor, undelor cu ultrasunete si cat de multe valuri invizibile de spectru de lumina pot afecta organismele. Acest lucru merge mult mai departe de a sparge sticla. Anumite frecvente pot transforma unele persoane cu minte slaba in ravagii, iar altele sunt dincolo de capacitatea de a fi controlate sau rezistate de mintea umana.

A avea utilaje sofisticate la fiecare 150 de metri in intreaga lume, care poate afecta spectrul care afecteaza oamenii si care va afecta cu siguranta comportamentul uman, NU este o idee buna sau decenta. Cu siguranta ca, simpla instalare, nu inseamna o utilizare necorespunzatoare, dar avand in vedere istoria inamicului, putem intelege ca acest lucru se va produce mai mult decat probabil.

Putine lucruri pozitive se pot manifesta din cele de mai sus. Nu este nimic pozitiv sa ai un sistem de credit social care sa fie aplicat de un borg, nu exista nimic pozitiv in privinta faptului ca nu poti avea intimitate, nu exista nimic pozitiv in ceea ce priveste Zuckerborg, stiind unde se aflau oamenii 24/7, fara niciun motiv. Programatorii si oamenii de renume inteleg implicatiile foarte serioase si daunatoare ale tuturor acestor lucruri.

Strainii care stau in spatele inamicului au influentat suficient omenirea [si evreii] progresiv si cu energia care le-a fost data, pentru a-i indruma in mod convenabil pe aceasta cale, spre locul in care pare un ,,viitor inevitabil", ca ,,nu vine indiferent. ce "si au folosit multi dintre agentii lor pentru a promova exact acest viitor. Unii dintre acesti agenti au fost in cunostinta de cauza si altii total ignorati.

Toate acestea pot fi evitate, atenuate, rezistate si negate. Nu exista niciun viitor stabilit pe nicio piatra cu privire la aceste lucruri.

Ma indoiesc ca oricine s-ar duce de buna voie si ar deveni un borg de unul singur, daca ar intelege ca aceasta insemna eradicarea completa a ,,vointei" personale, care este baza existentei noastre si ceea ce face ca existenta sa fie intr-un fel semnificativa. De a fi gol si doar un corp fara nimic existent in ele.

In schimb, urmasilor lor le-au spus toate aceste minciuni despre comoditate si cum acest lucru va transforma acesti idioti batrani in ,,oameni augmentati" si tot restul de prostii, ca vor stapani peste Goyim cu AI si vor merge sa doarma la noaptea in liniste, si cand goyim-ul va fi suparat, vor ridica frecventa 5G si vor trai in ,,Timpurile lui Mesia".

Dar adevaratul scop din spatele acestui lucru este acela: Absorbti umanitatea din borg, cu rezultatul final fiind transformarea si asimilarea in stupul lor lipsit de sens si de strain. Inamicul tine acelasi dispret pentru toata lumea.

In cele din urma, modul in care vrajmasul reuseste sa faca acest lucru catre planete, este ca sunt asezate in fata lor lucruri false, cum ar fi sisteme spirituale false, care cu programare predictiva si triburile infiltratoare [cum ar fi evreii] le aduc in mijlocul lor. Acestea incearca sa lupte pentru a controla civilizatiile primitive si le transforma incet intr-o masina psihica care auto-reproduce propria energie psihica in propria damnare, prin falsul pe care il marcheaza drept ,,Religie". Toate aceste situatii sunt manifestari care se manifesta prin incarcarea intensiva a energiei psihice umane, care intra in programele nefaste ale inamicului, timp de secole.

Pentru cei care nu stiu, ,,Profetiile" inamicului sunt doar programari predictive, pe care miliarde de oameni necunoscatori le incarca fara cunostinta lor, considerand ca aceste evenimente trebuie sa se ,,Manifeste" - ,,Pentru a" aduce asa-numita ,,Era mesianica ", unde" Raul va fi fost eliminat din aceasta lume ". Acest ,,Rau" pe care ei incearca sa-l alunge, este Zeii Nostri, care ne-au protejat timp de secole in aceasta privinta, asa ca am fost in siguranta si, totusi, se intampla sa fim liberi, neasimilat si nici plecati.

Oamenii, fara sa stie, sunt pusi sa stranga legaturile cu Zeii Nostri, sa ne deconecteze lumea de a lor, sa cada la niveluri spirituale inferioare si sa ajunga prin a-si incarca propria damnare cu orice energie fragila pe care au ramas-o, pana cand o societate este fie distrusa, fie absorbita de inamic, ca singurul mijloc de a fi ,,Mantuirea" falsa din problemele pe care le-a creat inamicul prin sistemul lor de baza.

Prin urmare, suferinta, moartea, bolile, razboaiele, ciumele si orice altceva morbil imaginabil, se manifesta prin populatia care nu stie, direct pe ea insasi, pana la punctul final in care totul coboara in canal si o specie este condusa spre punctul de distrugere. sau ,,asimilare". Ori de cate ori umanitatea ,,NU se supun" sau este pe cale sa se elibereze sau face un avans major care nu respecta controlul inamicului, inamicul incearca sa mentina umanitatea inapoiata.

Singura cale de a ,,inainta" pentru inamic este fie sa devenim borg-uri ca ei, fie ca vom fi distrusi sau elimintati. Ei nu recunosc niciun alt viitor pentru umanitate, nu exista o zona de mijloc si ei ne vor fie morti, fie sa existam ca o planeta sclava.Evreii sunt in centrul acestui lucru si din acest motiv, evreii se raporteaza la Cenusii si Reptilieni, pana la punctul in care au recunoscut-o in mod public si ce sunt aici pentru toata lumea, care le-a fost ,,comunicata" de aceste entitati nefaste .

Situatia este grava, dar, cu siguranta, reversibila. Stilul RIV-ului  reversibil.

Nu numai reversibil, dar acum avem o sansa, care este rara in istorie [este posibil ca altii sa nu fi obtinut acest lucru si sa nu fi avut noroc], deoarece toate acestea se bazeaza pe modelul de ghidare energetica a inamicului, etc. sa fie sters, atunci toata legatura conectiva care incearca sa atraga si sa manifeste aceasta realitate asupra omenirii, se va prabusi. Lipsa de incarcare contribuie, de asemenea, la acest esec, aceasta contribuie la greseli, greselile contribuie la esecul total si, prin fisuri, umanitatea poate iesi triumfatoare, la fel si destabilizarea generala a sistemului lor spiritual, continua sa se distruga.

Povestea lunga scurta, inamicul va fi prajit, si inca mai este timp. Planeta noastra si noi ca specie NU suntem fara sprijin. De asemenea, vom primi o interventie din ce in ce mai externa din partea zeilor nostri, care supravegheaza situatia si nu vor permite distrugerea umanitatii.

Nu este necesara intrarea in scenarii distopice, aplicarea armelor spirituale de catre Zei stabileste precedentul evitarii acestei distrugeri planificate. Zeii sunt experti in a ne ghida catre avansare in mod natural si pozitiv.

Intrucat suntem ,,Jos aici" si pe pamant [cu tot ceea ce implica acest lucru], trebuie sa proiectam energiile care ni s-au cerut, sa anulam energia inamicului si, prin urmare, sa le impiedicam energia sa se manifeste. Si sa punem totul la capat o data pentru totdeauna.


Rog un admin sa imi mute acest topic la Predici. Multumesc !

Offline

#2 19-Apr-2020 02:15:05

ClassicPass
Autor
From: Constanta
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 262

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Multumim de traducere !

Offline

#3 19-Apr-2020 02:34:19

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 243

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Multumim pentru traducere! Data viitoare cand traduci cu ajutorul google translate, verifica de 2 ori pentru ca topicul este plin de greseli gramaticale, dezacorduri si cuvinte scoase din context.. data viitoare incearca sa faci asa: bagi in google translate, treci de 2 ori peste el din aproape in aproape si l modifici in asa fel incat sa fie corect
Hail Satan!HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#4 19-Apr-2020 02:42:53

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 223

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Abyss wrote:

Multumim pentru traducere! Data viitoare cand traduci cu ajutorul google translate, verifica de 2 ori pentru ca topicul este plin de greseli gramaticale, dezacorduri si cuvinte scoase din context.. data viitoare incearca sa faci asa: bagi in google translate, treci de 2 ori peste el din aproape in aproape si l modifici in asa fel incat sa fie corect
Hail Satan!


Crede-mă , am verificat, astfel nu-mi mai lua aproape 3h încontinuu fără pauza sa-l traduc.

Am sa iau in calcul și sugestiile tale . Mulțumesc !

Offline

#5 19-Apr-2020 02:49:05

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 223

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Abyss wrote:

Multumim pentru traducere! Data viitoare cand traduci cu ajutorul google translate, verifica de 2 ori pentru ca topicul este plin de greseli gramaticale, dezacorduri si cuvinte scoase din context..
Hail Satan!

Intr-adevăr , sunt anumite expresii și dezacorduri .
Unele din cauza ca anumite expresii nu suna la fel in limba romană cum avem și noi anumite expresii in limba natală pe care nu le-am putea traduce cu exactitate in alta limba.
Iar altele nu am putut sa găsesc un alt sinonim la momentul traducerii intr-un timp atât de scurt. (Ex: Borg )
O sa îmi dau silința mai mult pe viitor .   smile

Offline

#6 19-Apr-2020 12:50:30

johnny70
Novice
From: europa west
Registered: 25-Apr-2017
Posts: 197

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Bravo  ai facut o treaba buna / Hail Satan Hail Demonilor


]:D

Offline

#7 26-Apr-2020 18:29:23

Tarzy
Membru
From: Drobeta-Turnu Severin
Registered: 11-Jan-2018
Posts: 340

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Sa fie o coincidență ca iesim din carantină pe 15?
1+5=6 numărul lor preferat
Dar și 15.05.2020 adunate dau 15 deci tot 6

Offline

#8 27-Apr-2020 16:57:28

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Tarzy wrote:

Sa fie o coincidență ca iesim din carantină pe 15?
1+5=6 numărul lor preferat
Dar și 15.05.2020 adunate dau 15 deci tot 6

Mă îndoiesc că e o coincidență. Co(h)encidență, poate...


Thomas

Offline

#9 27-Apr-2020 17:09:45

Tarzy
Membru
From: Drobeta-Turnu Severin
Registered: 11-Jan-2018
Posts: 340

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

admin wrote:
Tarzy wrote:

Sa fie o coincidență ca iesim din carantină pe 15?
1+5=6 numărul lor preferat
Dar și 15.05.2020 adunate dau 15 deci tot 6

Mă îndoiesc că e o coincidență. Co(h)encidență, poate...

Cum se leagă tot de magia lor.
Dar ma gandesc ca ar fi bine daca pe 14-15-16 am lucra mai activ sa anulam asta.

Offline

#10 27-Apr-2020 20:36:10

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Tarzy wrote:
admin wrote:
Tarzy wrote:

Sa fie o coincidență ca iesim din carantină pe 15?
1+5=6 numărul lor preferat
Dar și 15.05.2020 adunate dau 15 deci tot 6

Mă îndoiesc că e o coincidență. Co(h)encidență, poate...

Cum se leagă tot de magia lor.
Dar ma gandesc ca ar fi bine daca pe 14-15-16 am lucra mai activ sa anulam asta.

Cred că e o idee bună.


Thomas

Offline

#11 27-Apr-2020 23:57:47

Augustin666
Novice
From: România
Registered: 10-Jan-2020
Posts: 122

Re: Perspective OZN, 2020, ''Profetii'' , Carantina si Co-Vid

Frumoasă predică, uneori mi-am pus întrebarea vum am trăit 15 ani din viața mea in așa minciună... Dacă mă naștem SS acum eram la alt nivel spiritual
Oricum ar fi
HAIL SATAN!!!


Sunt elev de colegiu militar(grad elev), pasionat de satanism spiritual...
Am renăscut a doua oare după dedicare
Hail Satan!!!
Hail Puterilor Iadului!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10