Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-May-2020 12:11:24

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 243

JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

HP.HoodedCobra666 wrote:

O cautare rapida pe toate site-urile web legate de JoS dovedeste faptul ca toate informatiile despre Satan/satanism/aceste forumuri, au fost acum eliminate din mediul online.

Constitutia, Statele Unite, toate aceste lucruri nu mai inseamna nimic. Vom aluneca in intuneric inainte de a ne ridica spre lumina. Aceste lucruri se intampla acum si vor continua.

Aceste Adevaruri auto-sustinute au fost violate, incalcate desacralizate si distruse, de-a lungul istoriei. Statele Unite ale Americii nu mai este o natiune a liberei exprimari.

Intre conflicte care au distras atentia, viermii care au devorat toata avansarea si informatia din trecut si-au reinnoit fortele si marsaluiesc spre inca un razboi impotriva omenirii.

Ceea ce a purtat timp de zeci de ani numele de "teoria conspiratiei", isi expune acum tentaculele, sugrumand umanitatea in fata tuturor. Este nevoie doar de cei care sunt sustinatori absolut servili si activi ai acestei teorii, care sa nege existenta sa.(evreii)

Restul au fost expusi roadelor damnarii omenirii.

Inamicul a distrus abilitatea oamenilor de a cerceta, de a se exprima si de a avea o egala capacitate de a folosi si a impartasi informatii sau de a-si pune intrebari.

JoS a intrat oficial intr-o cenzurare si eliminare completa din motorul de cautare Google. Nu apare nimic. Acest lucru este valabil si pentru toate celelalte site-uri afiliate. Aceasta este situatia, la nivel global.

Descrierile paginilor au fost sterse in totalitate, in timp ce unele pagini nu mai apar deloc. Lucrurile care apar sunt calomnii si alte lucruri.

Aceste lucruri nu difera de Evul Mediu, perioada in care toata cunostinta spirituala a fost indepartata in mod complet cu forta, din mainile populatiei.

Oamenii au fost lasati sa putrezeasca in analfabetism, in incapabilitatea de a reactiona in vreun mod, forma sau intermediu si prinsi intre limitele unei lumi crude in care au fost brutalizati 24/7, condusi de biserica, superstitiile acesteia si de ura ei pentru omenire.

Viata de zi cu zi consta in batai, crime brutale savarsite de porci superstitiosi si un stil de viata care sa te faca sa crezi ca cele mai radicale gropi islamice pline de rahat sunt paradisul in comparatie cu acestea.

99% din populatie a fost condamnata la sclavie crunta si nesfarsita, in timp ce restul de 1% a insemnat doar jefuire si jafuri. Situatia aceasta s-a desfasurat pentru secole intregi. Oamenii care stiau Adevarul s-au ascuns si si-au riscat zilnic viata intr-un lant nesfarsit de moarte pentru ceea ce a fost "crima impotriva lumii noastre la cel mai inalt nivel".

Oamenii iluminati, care au descoperit noile cunostinte, au decis sa se sacrifice opunandu-se unei ordini in aparenta atotputernice, pentru a proteja Adevarul.

Acesti oameni, spre deosebire de sclavii din ziua de azi, s-au gandit la viitor. Cu siguranta la fel ca spiritele acelor oameni care traiesc in noi, in prezent. Indiferent de ce le statea in cale, ei s-au gandit la un viitor mai bun. Tot ceea ce stiau era durere si chin.

Cu toate acestea, au visat la o lume mai buna, mai deschisa si mai corecta, in care generatiile viitoare vor avea la ce tinde, in detrimentul unui bici si a torturii consistente a evreilor si a bisericii crestine.

Mari impedimente s-au intamplat pentru agenda inamica, care acum se prabuseste la scara larga. Oamenii iluminati au facut ca acestea sa se intample, impotriva unor cote imposibile. Orice speranta parea sa se fi pierdut, in aparente orice idee semnificativa de a exista a disparut.

Inamicul vrea ca oamenii sa nu stie nimic. A avut loc o curatare masiva a informatiilor care sunt indreptate contra agendei evreiesti. O populatie care este informata si care gandeste pentru sine este ceea ce inamicul a urat mereu. Orice conspiratie are o singura temere: de a iesi la lumina.

Acum nu mai exista cale de intoarcere, acest lucru s-a intamplat deja. Inamicul a trecut printr-o expunere deplina. Chiar si cei mai inrobiti oameni au trebuit sa se confrunte cu cele mai usoare runde din ceea ce va insemna disparitia totala a libertatilor lor.

Acestia ii cenzureaza pe toti din aceasta lume, masiv, intr-o ultima incercare de a face omenirea una cu pamantul. Ultima frontiera a informatiei ramane Internetul, care a fost un cadou de la Zei, creat de oameni cu o uimitoare viziune, sub forma unei noi dimensiuni a informatiei pentru omenire.

A fost nevoie de aproximativ 20 de ani ca inamicul sa preia controlul asupra celor mai mari segmente din internet si sa le striveasca oamenilor dorintele de invatare si exprimare in acestea. Imperiul sclaviei Evului Mediu a devenit acum digital. Orasele si locurile care inca mai erau "ale inamicului" au fost sterse de pe harta.(internetului)

Aceste lucruri au facut ca totul sa para un basm in care oamenii sa fie incatusati intr-un loc in care sa nu poata fi capabili sa se adune sau sa acceseze informatii. Realitatea sunei situatii de Pandemie a fost folosita pentru a inainta regatul minciunilor, iar acum se incearca ca ultimele locuri in care s-a spus ceva despre asta sa fie sterse din memoria umana.

Cu toate acestea, Adevarul a avansat si a avansat rapid in aceasta perioada. Intr-adevar, atat de repede incat inamicul a afisat o fortare si un bullying fara precedent de decenii,sau cum unii ar putea argumenta cu usurinta, de sute de ani.

Trecutul nostru antic a suferitdatorita acelorasi lucruri. Acesta este motivul pentru care forumul JoS se numeste "Ancient Forums". Acesta a dezvaluit informatii pe care umanitatea a trebuit sa le mosteneasca in fapt si care sunt destinate a servi in acelasi scop pe care Civilizatiile Antice il urmareau, mentinerea mostenirii umane a cunostintelor spirituale.

Asigurati-va ca salvati totul, faceti tot posibilul sa-i informati pe altii online, sa aveti tot salvat pe calculatoare, telefoane s.a. (aceasta este singura metoda de stocare deocamdata; zilele in care putem cauta pe internet sunt o amintire]. Adevarul poate supravietui doar prin intermediul oamenilor prezenti aici si acum.

Indifernt de ce se va intampla, Adevarul Zeilor traieste in voi. Nu permiteti vreodata fortelor decaderii sa va indeparteze de lumina pe care o aveti in interiorul vostru si de Adevarul Zeilor Antici.

Sursa originala: https://www.ancient-forums.com/viewtopi … =5&t=41229HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#2 19-May-2020 21:53:11

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 673

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Mulțumim pentru traducere!


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

#3 19-May-2020 23:23:29

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 223

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Mulțumim pentru traducere.

In urma cu câteva zile mi-am descărcat toate copiile de la site-ul BLS și Ancient-Forums . Am primit sugestia de la DG-ul meu și de la un prieten SS.

Știu că și celălat forum a fost dat jos in urma cu ceva timp, este foarte important sa avem salvat totul fiindcă in orice moment având in vedere situațiile similare s-ar putea sa nu mai avem acces la acele informații.

Offline

#4 20-May-2020 01:35:53

ClassicPass
Autor
From: Constanta
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 262

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Important e sa avem riv-urile salvate undeva ca sa continuam sa ii distrugem.

Offline

#5 20-May-2020 14:15:28

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Dacă căutați pe google "joyofsatan.org", îl puteți găsi.

Offline

#6 20-May-2020 14:25:42

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 243

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Warrior wrote:

Dacă căutați pe google "joyofsatan.org", îl puteți găsi.

Este vorba de America, este vorba de IP urile de acolo etc. Nu cred ca HP Hoodedcobra666 ar fi postat daca nu ar fi fost ceva serios la mijlocHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#7 20-May-2020 14:48:45

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 165

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Știu, dar dacă cauți "Joy of Satan" pe google, nu găsești nici la noi în țară.

Offline

#8 20-May-2020 15:27:39

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Warrior wrote:

Dacă căutați pe google "joyofsatan.org", îl puteți găsi.

E adevărat, însă dacă scri „satanism” sau „satan” pe google în engleză, nu ai niciun link spre site-urile JoS. În trecut apăreau pe prima pagină. În schimb, acum găsești tot felul de referiri despre Satan de pe site-uri creștine.

Câți dintre noi am descoperit site-urile JoS pentru că am introdus adresa exactă? Dacă ai adresa exactă, nici nu mai ai nevoie de goolge, pentru că o poți scrie direct în bara de căutare a navigatorului.

Majoritatea dintre noi am descoperit site-urile JoS/BLS pentru că am căutat informații despre vrăji, Satan, Demoni, puteri supranaturale, satanism, și așa mai departe. Ceea ce ei caută să facă, e să îi împiedice pe cei care nu sunt sataniști, dar care sunt interesați de Satan și de ocult, din a găsi site-urile JoS.


Thomas

Offline

#9 20-May-2020 16:14:00

Wake
Membru
Registered: 17-Jun-2019
Posts: 65

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Warrior wrote:

Știu, dar dacă cauți "Joy of Satan" pe google, nu găsești nici la noi în țară.

Mie inca imi apare tot


raise your power and fight.

Offline

#10 21-May-2020 16:30:08

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,835

Re: JoS,cenzurat in totalitate - Evul mediu online; Razboi contra omenirii

Warrior wrote:

Știu, dar dacă cauți "Joy of Satan" pe google, nu găsești nici la noi în țară.


Aşa e, doar pe duck duck am primit adresa site-ului.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10