Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 24-May-2020 17:11:08

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 628

Unelte pentru RIV-ul final facute de alti SS

Am vrut sa fac acest post pentru a reaminti tuturor de existenta uneltelor pentru RIV-ul final care au fost publicate de catre ceilalti SS.
Acestea deja au capatat popularitatea si suportul multor oameni care le folosesc zilnic incluzandu-ma pe mine. Acestea depind de gusturi sau in ce stare esti in ziua in care folosesti aceste unelte.
Acestea sunt creative si foarte remarcabile.

Si inca ceva, aceste unelte vor fi mutate pe serverele native JoS, dar cu o mica rasucire (twist) pe care o am ca o surpriza acum. Asta o sa faca efortul colectiv mult mai puternic, putin dar mare tip de surpriza. Cu totii care petrec fiecare zi in razboiul spiritual, o sa vedeti cat de frumos o sa devina. In orice caz asta o sa fie bazata pe instrumentele de mai jos.

Toata asta o sa fie un NAPALM spiritual cand o sa fie online. Trebuie doar sa termin cateva sarcini presante in urmatoarele zile, apoi acesta o sa fie utilizat in topul celor uneltelor care deja exista care sunt superbe.

http://rtr.spiritualsatanism.org/ - Facut de utilizatorul Luminescene. Aceasta unealta are un cod imaculat si o perspectiva operationala. O sa-ti faca RIV-ul o placere, Intodeauna o super placere de a folosi.
https://liliths.top/ - Facut de BigotBoy. Alta unealta superba care poate fi utilizata si care merge in HTML, includ instructiuni pentru diferite sisteme de operare.
http://final-rtr-js.epizy.com/?i=3 - Facut de  YoungFaith. O unealta foarte frumoasa si foarte placuta facuta in Java. Apasa ''play'' pentru a porni inregistrarea pentru sunetul literelor.

Versiuni ale rivului in engleza dar care nu trebuiesc deloc sa le downloadati, puteti manjii literele de pe browser:
https://web.archive.org/web/20190221000 … tlify.com/ [versiunea pe negru]
https://www.satanslibrary.org/paintable.html [versiunea pe alb] Facut de Soaring Eagle, un classic, bazata pe pagina normala a RIV-ului.

Cu aceste unelte RIV-ul ar trebuii sa fie mult mai usor de facut.

-High Priest Hooded Cobra 666...Imi cer scuze daca nu se potriveste aici avand in vedere ca am avut tentatia sa o pun la ''stiri'' si imi cer scuze ca asta este efectiv a doua mea traducere de cand am primit acces la sectiunea de ''preidici'' dar nu prea am avut incredere din cauza faptului ca nu sunt la fel de bun la tradus precum ceilalti membrii.
Aceasta predica mi-a parut una necesara de tradus pentru ca poate fi de un mare ajutor pentru cei care vor sa faca RIV-ul pe telefon, din pacate nu sunt in romana dar am vazut ca in primul link se poate contacta persoana pentru a face o versiune in limba noastra.


Oy vey muh shekels

Offline

#2 24-May-2020 19:29:40

ClassicPass
Autor
From: Constanta
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 281

Re: Unelte pentru RIV-ul final facute de alti SS

Super, multumim !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10