Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 01-May-2020 00:10:30

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

Oricine lucrează în domeniul medical și îndrăznește să expună situația reală din spitale este concediat imediat. De asta majorității doctorilor și oamenilor implicați le este frică să facă adevărul public.

https://www.youtube.com/watch?v=2vTZI4Ns24c
Clipul de mai sus este realizat de o tânără care are o cunoștință care lucrează la un spital din New York. Conform spuselor sale, în New York și din câte se pare în întreaga Americă, oamenilor care ajung la terapie intensivă li se administrează deliberat și intenționat tratamentul greșit care le înrăutățește starea de sănătate până mor. În loc să li se administreze oxigen și injecție intravenoasă de vitamine pentru consolidarea sistemului imunitar, sunt cuplați direct la ventilatoare care nu fac decât să pună o presiune enormă pe plămâni în situația în care mușchii respiratori ai oamenilor ajunși acolo nu au nicio problemă iar plămânii lor nu au nevoie de cuplarea la ventilator. Personalului medical implicat din toate spitalele i se spune de undeva (((de sus))) că asta-i metoda pe care ei trebuie s-o utilizeze și n-au voie să trateze pacienții altfel. Motivul pentru care premierul britanic Boris Johnson a supraviețuit ar fi că el a primit oxigen și nu a fost conectat la ventilator, practic a primit tratamentul corespunzător pentru problema respiratorie de care suferea, și anume coronavirus.

Sunt oameni ajunși acolo care nu au nicio legătură cu coronavirusul dar TOȚI sunt tratați de parcă l-ar avea, iar în consecință li se administrează tratamentul greșit pentru o condiție medicală de care ei nu suferă. Conform informațiilor „oficiale” ar reieși că coronavirusul ar trebui să ducă în cazuri critice la pneumonie, ceea ce ar necesita atunci conectarea la ventilatoare medicale. Nu toți oamenii care ajung acolo suferă de pneumonie dar după cum am zis TOȚI sunt tratați de parcă au pneumonie cauzată de coronavirus, când în realitate nu este cazul. Pe lângă asta, conform clipului, pacienții sunt complet negrijați și lăsați să moară. Vorbele repet vin de la o persoană care lucrează la un spital din New York.

https://www.bitchute.com/video/ibWF2dVzAZFW/
Acest clip practic confirmă aceleași informații, de data asta vin de la un doctor care din câte am înțeles a fost concediat pentru filmarea de mai sus. Omul practic vorbește despre cât de irațional, greșit și neglijent este modul în care personalul medical tratează pacienții care ajung la terapie intensivă.


FALSIFICĂ CERTIFICATELE DE DECES

https://www.bitchute.com/video/0zqIRxetYkkG/
Fizicianul de mai sus de asemenea implicat în sistemul medical din Minessota a primit un email de la Departamentul de Sănătate prin care era „instruit” despre ce să scrie pe certificatele de deces.

https://www.bitchute.com/video/2T2qnV0vc13f/
Doamna fizician de mai sus aduce informații oficiale de la organele de stat americane care instruiesc să se scrie coronavirusul drept motivul principal al morții pe certificatul de deces atunci când mortea a fost provocată de simptome relaționate coronaviruslui, chiar dacă nu s-a dovedit în prealabil că victimele aveau virusul și în multe cazuri fără ca măcar să fie testați de coronavirus.

Test BBCode
Sursă: https://www.gov.uk/government/publicati … e-of-death

Test BBCode
Sursă: https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/coro … deaths.pdf

Practic ce instruiesc organele oficiale de stat din SUA și Marea Britanie este că dacă moartea a survenit de la un simptom tipic coronavirusului, atunci pe TOATE certificatele decedaților în cauză să se scrie coronavirusul drept cauza morții, nu pe baza confirmării oficiale prin teste, ci pe baza asumpției și presupunerii că omul ar fi putut avea virusul, după discreția medicului, medicului căruia i s-a spus dinainte să scrie coronavirusul drept cauza morții! Conform doamnei fizician de mai sus, în general și nu doar în această perioadă este foarte dificil de estimat cauza exactă a morții unei persoane, în special dacă aceasta suferea de mai multe condiții medicale. În New York medicii sunt instruiți să le inducă pacienților moartea pe cale respiratorie astfel încât să se justifice coronavirusul drept cauza morții.

FALSIFICĂ DATELE OFICIALE

https://www.bitchute.com/video/1wkrTWEDJZax/
De asemenea mai sus se confirmă și în Marea Britanie același mod eronat de a aborda pacienții bolnavi.

Cazurile de față se bazează pe Marea Britanie și SUA, deși este foarte posibil că asta se practică în toată lumea.

Deja prin completarea eronată a certificatelor de deces pe baza presupunerii și a ordinelor venite de sus este evident că numărul de morți de coronavirus este umflat într-un mod la fel de eronat și grosolan, dar aflăm apoi că de nicăieri numărul de victime de coronavirus răspândit în mass media este de cel puțin două ori mai mare decât datele oficiale.

Marea Britanie

Test BBCode
Asta este valoarea răspândită pe posturile de televiziune, internet și toate mijloacele mass-media la data de 17 aprilie 2020.
Sursă: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/

Test BBCode
Asta este valoarea la aceeași dată furnizată de Biroul pentru Statistică Națională al Marii Britanii
Sursă: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation … ndandwales
Observati cum zice ”Morti care implica Covid19" in loc de "Morti cauzate de Covid19"

Numărul răspândit în mass-media este de două ori mai mare decât numărul institutului oficial de stat, iar numărul institutului oficial de stat este inventat așa cum am zis mai sus din ordine venite de undeva de sus și din presupuneri după cum instruiește tot statul.

Statele Unite

Test BBCode
Asta este valoarea la data de astăzi, 30 aprilie 2020, răspândită pe internet și toate canalele mass-media.
Sursă: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

Test BBCode
Asta este valoarea furnizată la aceeași dată de Centrul Național de Statistică al Sănătății
Sursă: https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/COVID19/

Sunt falsificate datele oficiale, sunt falsificate certificatele de deces, îi omoară pe oameni intenționat cu tratamentul greșit, iar multe țări raportează că în anul 2020 au murit mult mai puțini oameni decât au murit în perioadele echivalente ale anilor precedenți. Majoritatea victimelor de coronavirus nu au murit de coronavirus și poate nici n-au avut măcar coronavirus, doctorii nu au voie să dezvăluie adevărul. Umanitatea este spălată pe creier și manipulată peste limita imaginabilului. Vă dați seama că ce am scris mai sus de sistemul medical sunt doar mici scurgeri de informații date de o mână de oameni care au lucrat acolo, poate amploarea acestei cacialmale este mult mai gravă. 

Având în vedere că ministrul sănătății în România a dat ordin ca toate decesele să fie puse pe seama coronavirusului până la proba contrarie, probă care nu există pentru că nu stă nimeni să facă teste după ce a murit un pacient să-i determine exact cauza morții în situația în care ne confruntăm cu atâtea lipsuri atât din punct de vedere uman cât și material, înseamnă că exact același lucru din nefericire se întâmplă și la noi în țară.

Cine face activism ar fi bine să răspândească aceste informații

Aveți grijă de voi și de familiile voastre.

HAIL SATAN

Last edited by Loading (02-May-2020 21:49:56)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#2 01-May-2020 02:32:23

Tarzy
Membru
From: Drobeta-Turnu Severin
Registered: 11-Jan-2018
Posts: 340

Re: Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

Offline

#3 01-May-2020 14:39:55

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Re: Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

E incredibil ca intr-o zi clipul ala deja are peste jumatate de milion de vizualizari. Si este atat de logic si evident ce zice acolo incat oricine il vede se convinge imediat de ce se intampla. Daca l-ar lasa youtube unde se afla intr-o luna va schimba milioane de mentalitati ale alora care au pus botu' la manipulare


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

#4 01-May-2020 16:56:05

Tarzy
Membru
From: Drobeta-Turnu Severin
Registered: 11-Jan-2018
Posts: 340

Re: Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

Am observat peste tot ca majoritatea nu mai halesc minciuna asta.
Pana si ai mei cat de închiși erau s au deșteptat cand au văzut asta și zic si ei ca asta e o păcăleală si o sa fie rau.

Offline

#5 03-May-2020 21:40:08

HawkenHook
Membru
Registered: 30-Jan-2017
Posts: 365

Re: Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

Offline

#6 03-May-2020 22:38:45

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 243

Re: Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

Daca video ul asta este legit, inseamna o foarte mare victorie pentru noi si o extraordinara promovare a adevaruluiHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#7 03-May-2020 23:43:54

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

Foarte bun articolul, @Loading.


Thomas

Offline

#8 03-May-2020 23:56:01

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Re: Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

Eu am dat de știrea asta azi:
https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/sotia … 51520.html

Bineînțeles că spitalele ajung arhipline dacă se procedează în felul acesta..


Thomas

Offline

#9 Today 03:50:13

Rodica
Membru
From: Bucuresti
Registered: 10-Apr-2019
Posts: 76

Re: Îi omoară în spitale și falsifică certificatele de deces!

Excelent.


Hail Satan ! capra

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10