Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 23-Jul-2020 22:40:26

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,846

Creativ Credo #04 Farsa Medicinei

..Naiv. Până când am scris Religia Eternă a Naturii în 1972, atitudinea mea faţă de profesia medicală a fost similară cu cea a unui laic — aveam mult respect pentru „cunoaşterea lor ştiinţifică“, şi speram să găsească noi „descoperiri ştiinţifice“ pe măsură ce timpul trecea. Am fost la fel de naiv despre medicină, precum bădăranul pe care-l găseşti la colţ de stradă.

  Dezamăgire lentă. Dezamăgirea mea s-a instalat lent. La fel ca şi în cazul descoperirii farsei religioase cu privire la mitologia „fantomelor din cer“, a fost nevoie de ani pentru a descoperi farsa perpetuată pe un public confuz în domeniul „medicinei“. Dezamăgirea mea a început probabil în 1975 sau a primit un mic avânt tot pe atunci, când am citit o carte scrisă de un doctor britanic, numită „The Medical Go Around or Why Doctors are so Useless“. În acea carte, el şi-a povestit propriile sale experienţe în detaliu. Când pacienţii veneau cu o boală, ei se aşteptau ca doctorii să „facă ceva“. Întrucât, practic, în fiecare caz care a apărut, el nu a putut şti exact ce să facă, aşa că în mod evident, acel „fă ceva“, a fost prescrierea unor pastile, a unui tranchilizant, poţiune sau un medicament patentat. Nu ar fi vindecat nimic, dar pacientul simţea că a făcut ceva.

  Medicina dăunătoare. În cele mai multe cazuri, „medicina“ a fost mai degrabă rea, decât inutilă. Nu doar că „medicina“ nu a vindecat nimic, dar de obicei îmbolnăvea pacientul şi mai tare pe măsură ce continua să ia „medicaţia“, şi deseori dezvolta o dependenţă de acel medicament, iar uneori o dependenţă indusă de doctor. Acesta a fost începutul. Dar acel doctor nu mi-a spus, în niciun caz, întreaga poveste. De atunci am citit probabil încă o sută de cărţi pe tema „Medicinei moderne“ şi am ajuns la câteva concluzii profunde, multe dintre ele fiind foarte tulburătoare.

  Medicina, o fraudă. Pe scurt, conzluzia mea irevocabilă este că medicina modernă este o imensă fraudă de mai multe miliarde de dolari. Nu există „leac“. Există doar pastile, străine şi nefireşti pentru corpul uman, care îl fac dependent, îl otrăvesc iar adesea îl şi ucid. Nu există „pastile miraculoase“. Întreaga abordare a pastilelor este fundamental greşită. Abordarea medicală ortodoxă a chirurgiei, a radiaţiilor şi a medicamentelor, pe care noi le vom numi după numele lor de drept şi anume: tăietura, arderea şi otrăvirea, fac mult mai mult rău decât bine.

  Iatrogenă. Ştiai că 40% din toate bolile şi morţile din SUA sunt iatrogenice, adică cauzate de tratamentul acordat în spital sau de către medic? Ştiai că atunci când medicii au intrat în grevă în Canada, numărul morţilor a scăzut brusc? Şi că atunci când medicii din Israel au intrat în grevă, acelaşi lucru s-a întâmplat? Ştiai că doctorii înşişi sunt mai bolnavi decât persoana de rând care nu se apropie niciodată de un medic? Ştiai că numărul de dependenţi de medicamente în rândul medicilor este disproporţionat de mare, la fel şi numărul de sinucideri?

  Dominat de evrei. De asemenea, mi-a atras atenţia că profesia medicală, la fel ca profesia juridică din această ţară, este dominată în totalitate de evrei. Nu doar că ei conduc A.M.A., dar, practic, fiecare asociaţie medicală la nivel local, statal sau judeţean este dominată de evrei. Nu numai că numărul evreilor din profesia medicală (ca şi în profesia de avocat) este disproporţionat de mare, dar etica şi gândirea sunt evreieşti. Această gândire evreiască a pătruns şi a perpetuat în şcolile medicale, unde începe totul. Inutil să spun că, şcolile medicale sunt ele însăşi foarte încărcate cu evrei.

  Banii nu sunt răspunsul. La fel ca în abordarea evreiască pentru rezolvarea problemei inflaţiei, problemei „sărăciei“, crizei educaţionale, a crimelor şi a mai multor alte slăbiciuni politice şi economice împinse înspre noi de către instituţiile evreieşti, cu cât cheltuim mai mulţi bani pentru rezolvarea „problemei de sănătate“, cu atât aceasta devine mai rea. Cu cât cheltuim mai mulţi bani pentru „cercetare“, pentru medicamente sau pentru cancer ori spitale, cu atât populaţia devine mai bolnavă.

  Luptând împotriva efectelor, nu a cauzei. De ce? Din cauză că abordarea tipic evreiască asupra celor mai multe probleme este să lupte împotriva efectelor, în loc să combată cauza. Permite-mi să ilustrez. Să presupunem că avem o gaşcă de piromani care dau foc la întâmplare prin oraş. Atunci oraşul decide să investească şi mai mulţi bani în departamentul de pompieri, dublând, triplând ori cvadruplând forţa şi banii. Însă piromanii nu sunt căutaţi şi continuă să aprindă de 10 ori mai multe focuri, pe atât de multe încât pompierii nici nu pot spera să stingă, iar oraşul arde în continuare, indiferent de cât de mulţi bani sunt investiţi în departamentul de pompieri. Epitomul final al departamentului pentru rezolvarea problemei tuturor telefoanelor care continuă să sune ca să raporteze incendii, ar fi tăierea liniilor de telefon. Asta ar rezolva problema apelurilor. Aceasta, în fond, este abordarea tipică pentru suprimarea efectelor, decât de eliminare a cauzei.

  Suprimarea simptomelor, agravarea maladiei. Aceaşi atitudine prevalează în profesia medicală. Dacă ai o durere de cap, ia un calmant. Nu rezolvă problema care cauzează durerea de cap, dar va ameliora simptomele, temporar, atâta tot. Pe termen lung, calmantul îţi va otrăvi sistemul şi va contribui la dureri mai severe de cap. Aşa că pacientul va lua mai multe pastile şi mai puternice, iar durerile de cap vor deveni tot mai rele şi pacientul devine tot mai bolnav, otrăvit.

  Mergi la cauză. Noi, Biserica Creatorului, în întreaga noastră abordare a tuturor problemelor, mergem direct la rădăcina problemei. Înainte de toate, vrem să aflăm pricina şi apoi să eradicăm cauza problemei, indiferent dacă problema e una de rasă, economie, sănătate sau orice altceva. Am trecut de stadiul în care ne jucam cu simptomele şi să fim păcăliţi să credem că dacă ameliorăm simptomele, contribuim la vindecare. De obicei, în toate fazele vieţii, exact opusul este adevărat.

  Pastilele nu vindecă niciodată. Şi totuşi, aceasta este exact abordarea pe care se bazează întreaga filosofie a „Medicinei“. Găseşte un „medicament“, o pastilă, o otravă, ceva care să „vindece“ boala. Adevărul este că nu există astfel de medicamente şi nici nu vor fi. Nu contează cât de multe miliarde de dolari domeniul medicinei va cheltui în „cercetări ştiinţifice“ încercând să găsească un medicament minune care să „vindece“ cancerul, artrita, bolile de inimă sau orice altceva, nici un astfel de medicament nu va fi găsit vreodată.

  Toate pastilele sunt otravă. Permite-mi să repet, toate „medicamentele“ sunt droguri, sunt subtanţe chimice străine corpului uman, sunt otrăvuri. Nu are prea mult sens ca un corp perfect sănătos să se îmbolnăvească de la aceste pastile (pastile pentru chimioterapia cancerului sau alt tip), deci e cam imposibil pentru un corp bolnav care este deja supraîncărcat cu toxine, să devină sănătos de la aceste medicamente.

  Numai corpul poate vindeca. Considerăm că numai corpul (un mecanism minunat construit) poate face vindecarea. Tot ceea ce trebuie să facem este să-i oferim o şansă rezonabilă, în loc să-l otrăvim în continuare cu pastile. Şansa pe care corpul o caută este o perioadă de odihnă pentru a putea îndepărta supraîncărcarea cu toxine. Acest lucru se realizează prin post(a), despre care vom discuta mai pe larg într-un capitol separat, şi prin reaprovizionarea(b) resurselor (odată ce toxinele au fost eliminate) cu alimente nutritive. Acest lucru se realizează practic prin consumul de fructe şi legume crude, cu cantităţi modeste de nuci şi cereale. De asemenea, vom elabora acest subiect într-un capitol următor.
                                                                         * * * * *

  Căutare nesfârşită şi inutilă. Căutarea „vindecărilor“, a elixirului vieţii, a muntelui tinereţii, a medicinei miraculoase, este mai veche decât istoria înregistrată. În tot acel timp nici măcar un singur „leac“, „pastilă miraculoasă“ sau elixir a fost găsit. Nimeni nu-l va găsi vreodată. Şi totuşi, credinţa şi căutarea continuă, la fel cum continuă şi credinţa superstiţioasă a „fantomelor din ceruri“. Lucrul ciudat referitor la aceste „leacuri“ care au fost declarate cu mare aclamare în urmă cu 10 ani sau chiar cu 20, este acela că au fost înlocuite de alte noi „leacuri“, care de asemenea vor fi înlocuite la rândul lor.

  Valium, drogul care crează cea mai mare dependenţă. Vă amintiţi de emoţia şi fanfara de acum 20 de ani făcută pentru tranchilizante? Vă amintiţi cum a fost anunţat drept „pastila minune“ a secolului? Vă amintiţi cum a fost anunţată drept o mare descoperire — o binecuvântare pentru omenire, alinând stresul şi efortul, atenuând tulburările nervoase şi, în general, făcând omenirea mai fericită?
Ei bine, să vedem ce a realizat unul dintre aceste stupefiante minune, valiumul, care este cel mai prescris. Aici sunt câteva din realizările sale.

  1. A trimis mai mulţi dependenţi în spitale decât heorina. Într-un sondaj efectuat asupra a peste 800 de camere de urgenţă şi 94.000 de incidente de abuz de droguri, Agenţia pentru Controlul Drogurilor a găsit valiumul ca fiind pe primul loc în cazul abuzurilor de droguri.
  2. Este cel mai prescris medicament din ţară (1975), cu vânzări care ajung la un total de 132 de miliaoen de dolari pe an. Numărul copleşitor de abuzatori şi dependenţi au fost rezultatul prescripţiilor date de medici, mulţi dintre cei dependenţi fiind femei de clasa mijlocie.
  3. Valiumul crează dependenţă. Simptomele care apar când vrei să renunţi la el sunt asemănătoare cu cele produse de barbiturice şi alcool. Convulsiile, tremurăturile, crampele abdominale şi musculare, vărsăturile şi transpiraţia pot apărea dacă dependentul se opreşte brusc din a mai lua pastilele.
  4. Luat cu martini (precum mulţi oameni din calsa mijlocie o fac) îi amestecă efectele şi devine extrem de periculos. Acestea sunt rezultatele doar a unuia dintre miile de „droguri minune“. Nu a vindecat ceva, dar a făcut ca sute de mii şi milioane să devină dependenţi de el şi a trimis pe mai mulţi spre propria moarte.
                                                                            * * * * *

  Medicamentele nu au vindecat niciodată ceva. Permiteţi-mi să analizez puţin mai departe această abordare bazică a „medicinei“, elementul ortodox al profesiei medicale.
În afară de amorţirea durerii, ce mai exact se presupune ca medicamentele să „vindece“? S-a găsit vreodată vreun medicament care să fi „vindecat“ constipaţia? Indigestia? Răceala comună? Furunculele? Gastrita? Urticaria? Coşurile? Cancerul? S-a „vindecat“ vreuna din astea? S-a găsit vreodată vreun medicament care să fi fost mai eficient decât un hocus-pocus venit din partea primului doctor voodoo african? Nu, din câte îmi amintesc. Va pretinde oare vreun medic cinstit că cunoaşte măcar un singur „medicament“ care să vindece chiar şi cele mai simple boli de care omenirea suferă?
Cu toate acestea, magazinele de medicamente din întreaga lume gem de plăcere sub grămada de „leacuri“ care nu vindecă. În fiecare zi doctorii din întreaga ţară scriu milioane de reţete pentru „medicamente“ care nu valorează un ban, multe dintre ele fiind dăunătoare, periculoase şi otrăvitoare. Îmi aduc aminte de timpul când fiica noastră avea un an şi jumătate, s-a trezit mai devreme şi a consumat mai mult de o jumătate de flacon de aspirine pentru „copii“. Aproape că am pierdut-o şi a trebuit să-i pompăm stomacul.

                                                                            * * * * *

  Căutarea continuă. În ciuda faptului că o analiză imparţială a escrocheriei medicinei dezvăluie că nici un medicament nu a vindecat vreodată ceva, că „medicamentele minune“ ale zilei de ieri sunt retrogradate ca fiind gunoiul de astăzi, căutarea frenetică de noi medicamente continuă într-un ritm multimiliardar.

  Banii, lăcomia, evreii. Publicul naiv crede cu sălbăticie în „leacuri“ şi pastile, mai frenetic decât oricând. Mulţi încă au aceaşi credinţă religioasă în doctorii lor, precum aveau sălbaticii primitivi în doctorul lor vrăjitor, şi pentru un motiv identic. Este complet nefondat. Însă lumea este încă intens marcată de instituţiile de cercetare de mai multe miliarde de dolari, a căror activitate nu este doar aceea de a veni cu noi medicamente frauduloase, ci şi mai exact —  să pună un front „ştiinţific“ şi să îşi vândă fraudulosul lor hocus-pocus publicului credul.
  În spatele acestei fraude se află acelaşi motiv major ca şi în vânzarea ideii de „sperietori în ceruri“ sau ca în cazul oricărei alte mari escrocherii — bani, bani, bani. Medicamentele au un cost redus de producţie, şi totuşi se vând la un preţ foarte mare per miligram. Iar în spatele majorităţilor companiilor farmaceutice se află evreii, evreii şi iar evreii. Aceştia ar vinde stricină, arsenic şi cianură sub formă de pastile publicului general şi ar recomanda să fie luate una cu fiecare masă, dacă ar putea să scoată bani din asta şi să scape basma curată. De fapt, nu doar companiile farmaceutice, ci întreaga profesie medicală, judeţeană, de stat şi naţională, este plină ochi de evrei.
                                                                            * * * * *

  Sumarizare. Există mult mai multe lucruri de spus pe seama acestui subiect de demascare a fraudei medicinei şi vom reveni la anumite părţi din el în alte capitole. Dar pentru moment, să sumarizăm.
  1. Toate medicamentele sunt droguri, sunt chimicale ostile corpului uman, sunt otrăvitoare.
  2. Pastilele nu vindecă nimic. În cel mai fericit caz, paralizează, amorţesc sau sedează, oferind o „uşurare temporară“ de la durere sau discomfort.
  3. Toate pastilele au “recul” sau efecte secundare dăunătoare, otrăvind corpul şi supraîncărcându-l cu toxine, deobicei înrăutăţind tocmai maladia cu care au pretins că vor ajuta.
  4. Multe medicamente crează dependenţă.
  5. Credinţa mistică în medicina „modernă“ este nefondată, precum cea a unui sălbatic care crede în abordarea voodoo.
  6. Credinţa mistică în doctorii din ziua de astăzi este la fel de nefondată ca cea a sălbaticului în doctorul său vrăjitor.
  7. Abordarea fundamentală ortodoxă faţă de medicina actuală, fondată pe crezul fraudulos că pastilele vindecă, este o farsă absolută şi de neiertat.
  8. Doar corpul poate aduce vindecarea, având şansele potrivite.
  9. Frenezia seculară de găsire a „noi leacuri“, „pastile minune“, etc. este o capcană extraordinară şi o excrocherie profitabilă. Principala forţă motrice din spatele excrocheriei sunt banii, iar în spatele acestei lăcomii şi avariţii, în mare parte se află evreii.

  Clarificând situaţia. Precum am afirmat anterior, înainte de a continua să construim o filozofie sănătoasă, e necesar să îndepărtăm toate superstiţiile, gunoiul, confuzia şi lipsa instituționalizata de incredere care ne-a făcut să deraiăm în trecut. Am încercat să facem acest lucru parţial în capitolul curent şi vom reveni şi mai târziu. Întrucât noi, Creatorii, suntem mai interesaţi de construire decât de demolare, vom trece direct la răspunsul pentru medicina „ortodoxă“, o filozofie care a eşuat complet şi mizerabil şi ne-a lăsat oamenii bolnavi şi degeneraţi.

  Un răspuns mai bun. Având în vedere că noi, Creatorii, suntem dedicaţi intens în construirea unei lumi, rase şi societăţi mai bune, suntem interesaţi de sănătatea Camarazilor noştri Rasiali Albi, deoarece doar cu membrii sănătoşi şi energici putem construi o asemenea societate şi o lume mai bună. În capitolul următor, ne vom cufunda direct în subiectul privind construirea super-sănătăţii. Se numeşte Traiul Salubru, calea Naturii.

Last edited by Forores (23-Jul-2020 22:49:36)


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#2 23-Jul-2020 23:04:39

Rodica
Membru
From: Bucuresti
Registered: 10-Apr-2019
Posts: 82

Re: Creativ Credo #04 Farsa Medicinei

Multumim!


Hail Satan ! capra

Offline

#3 23-Jul-2020 23:21:00

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 390

Re: Creativ Credo #04 Farsa Medicinei

Mulțumim pentru articol !

Oricum , prin faptul că eu la 14 ani am fost diagnosticata hipotiroidita autoimuna Hashimoto zilnic cam 37,5mg pe zi .
Pastilele acestea de 12 ani le iau nu știu ce voi face nefiind asigurată cum îmi voi găsi în continuare pastilele și eu trebuie sa am pentru toată viața mea  .


Hail Satan !  Hail Horus ! Nu are importanţă Viteza cu care Te Indrepţi Spre Telul Propus : Important este să nu Te Opreşti din Drum ! 
https://www.youtube.com/watch?v=o0GgIL1KHfo

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10