Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 20-Aug-2020 11:13:44

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,896

Ascensiunea unei lumi noi - Privind viitorul cu optimism

Pe măsură ce timpul progresează în următorul deceniu, și mai ales înspre 2024, să știți că această lume, având în vedere căderea puterii evreiești, va fi lovită de numeroase evenimente neprevăzute și negative.

Un astfel de exemplu este criza provocată de Coronavirus. Cu toate acestea, în spatele fiecărui blestem pot exista binecuvântări. A fost inamicul mai expus decât în momentul actual?

Aceste evenimente vor părea negative în ochii lumii și vor coincide în mare parte cu abuzul de putere al evreilor, precum evenimentele recente „globale”, care, după ce au fost dezvăluite în întregime, jidanii vor încerca întotdeauna să prevină progresul uman. Scurta lor perioadă de conducere va fi pusă la încercare și apoi se va termina.

Evreii pot conduce acum lumea pentru o scurtă perioadă de timp, totuși, lumea nu este decât un vas care navighează drept în ape satanice, impetoase, ducându-ne într-un final la paradisul uman. Sunt foarte puțini lideri inteligenți și persoane luminate din această eră care înțeleg acest lucru și vor să facă ceea ce este mai bine. Nu vă gândiți că toată lumea privește spre ce este mai rău.

Inamicul poate realiza acțiuni nechibzuite, dărâmând pe mulți oameni asupriți care există în prezent pe navă. Cu cât înaintăm mai mult în vârtejul puterii satanice și în Era lui Satan, la fel și nava va naviga direct în ape unde nu va conta conducerea evreilor. Cu cât ne adâncim mai mult, cu atât vor conta mai puţin încercările lor de a ne schimba traiectoria și cu atât va fi mai mică capacitatea lor de a controla societatea. Până la apariția efectivă a erei, controlul lor va fi istorie.

Epoca viitoare va răsturna în mod implicit sisteme interminabile de opresiune și control pe care inamicul le-a construit și se va baza pe puterea populației și interacțiunea dintre ființele umane. Evreii care stăpânesc evoluția noastră colectivă, care au înlăturat sau au furat din darurile pe care Zeii le-au oferit omenirii, astfel de acțiuni vor înceta într-un final.

Când o vom crea, vom experimenta o lume fără superstiție evreiască și psihopatie tribală reptiliană. Timp de sute de ani, oamenii au trăit într-o psihodramă evreiască, menită doar să satisfacă sufletul ostil evreiesc și reptilian.

De exemplu, evreii doresc să transforme progresele noastre tehnologice avansate în dispozitive de înrobire. Când propriile noastre ape îi vor scufunda, monștrii pe care îi creează vor fi folosiți împotriva lor. Funia cu care doreau să stranguleze omenirea, va fi asupra lor.

În ciuda a orice se întâmplă, continuați cu practicile spirituale, rămâneti puternici și aproape de Zei și de Satan. Prin furtună vom asista la ascensiunea unei civilizații noi.

Numărul de ruine pe care le vom lăsa în urmă depind de cât de mult îi vom lăsa pe evrei să schimbe cursul acestui vas care navighează spre următoarea eră. Fiecare RIV menține cârma stabilă, astfel încât să înaintăm înspre acest lucru cu cât mai puține pierderi. Rezultatul final va consta în căpitani mai buni pentru viitor.

Nimic nu este bătut în cuie. Nu le permiteți progeniturilor reptiliene în formă umană să vă intimideze cu frică sau dispreț legat de viitorul nostru colectiv. Era informației, a cunoașterii și a perioadei de avansare este în fața noastră și știm ce trebuie să facem.

Internetul, timp de 20 de ani, prima tehnologie în materie de comunicare, care a globalizat schimbul gratuit de informații, le-a expus conspirația la o atenție deplină.

Acum încearcă cu disperare să creeze o hipertehnologie bazată pe inteligență artificială pentru a scufunda înțelegerea umană, a limita și a cenzura informațiile pe care le consideră o amenințare pentru ei. Dovedind prin asta că orice acuzație la adresa lor este adevărată și corectă. Dar este prea târziu pentru ei, deoarece noi trecem deja la nivelul următor, acuzațiile vor cădea ca niște fulgere, iar ei nu le vor putea preveni.

Pe măsură ce progresăm și umanitatea se trezește, o mulțime de lucruri instruite de pe acest site și cunoștințele noastre divine vor fi transmise mai bine următorilor bărbați și femei care vor exista, dar și celor prezenți. Inamicul știa că cea mai bună opțiune a lor era să se ascundă și să altereze înțelegerea acestor informații, întrucât nu ar fi reușit să diminueze cantitatea de informații. Acum, pedeapsa pentru fărădelegile lor împotriva Zeilor, despre care bătrânii lor i-au avertizat, va crește tot mai mult.

Datorită naturii unor astfel de schimbări cataclismice, unele ființe umane vor rămâne blocate pe cele mai joase nivele, în timp ce alte ființe se vor înălța. Cei înțelepți au acum cele mai mari oportunități și au acces la cunoștințe, ca niciodată. Cei care doresc să se scufunde, de asemenea, au o putere tot mai mare în acest sens.

De fiecare dată când medităm, trebuie să înțelegem că este un privilegiu, iar o parte din asta îl reprezintă și RIV-ul, astfel încât să putem transforma această planetă suferindă într-un loc mai bun.

Bucurați-vă de această putere și cunoașteți faptul că, în ciuda tuturor, ne descurcăm mai bine chiar și prin furtună care, pentru toate intențiile, este una satanică, în care Zeii noștri vor zdrobi idolii evreilor în bucăți.

HAIL SATAN!!!


- ÎP. Hoodedcobra666


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 20-Aug-2020 11:42:36

Heilsatanico
Banned

Re: Ascensiunea unei lumi noi - Privind viitorul cu optimism

Doream de mult ceva in care sa cred, acum..iti multumesc foc

#3 20-Aug-2020 13:22:20

HawkenHook
Membru
Registered: 30-Jan-2017
Posts: 423

Re: Ascensiunea unei lumi noi - Privind viitorul cu optimism

Multumim pentru traducere, dar am o intrebare, ce e asa special la 2024? Se va intampla ceva? Atunci va incepe era lui Satan?

Offline

#4 20-Aug-2020 13:52:25

Mada777
Membru
Registered: 25-Apr-2014
Posts: 75

Re: Ascensiunea unei lumi noi - Privind viitorul cu optimism

Mulțumim pentru traducere!?


Hail Satan !

Offline

#5 20-Aug-2020 15:41:04

PH3
Membru
Registered: 26-Oct-2016
Posts: 44

Re: Ascensiunea unei lumi noi - Privind viitorul cu optimism

HawkenHook wrote:

Multumim pentru traducere, dar am o intrebare, ce e asa special la 2024? Se va intampla ceva? Atunci va incepe era lui Satan?

"Pluto se afla in Capricorn pana in 2024 ceea ce inseamna indepartarea tiraniei si a guvernelor opresive. In directia aia ne indreptam. Oamenii din toata lumea se vor revolta si vor elimina guvernele cu forta. Ceva de genul la ce-a fost in Romania in '89 doar ca de data asta nu va mai fi o lovitura de stat unde evreii isi pun propriul guvern din nou si probabil va fi mult mai violent. Uita-te la video-uriile postate de Danjer care ii expun pe evrei, este material bun de facut activism pe internet"
Citat: Loading

Offline

#6 20-Aug-2020 22:11:34

johnny70
Membru
From: europa west
Registered: 25-Apr-2017
Posts: 214

Re: Ascensiunea unei lumi noi - Privind viitorul cu optimism

Multumim de traducere Hail Satan


]:D

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10