Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 07-Oct-2020 18:19:07

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,006

Program pentru lupta spirituală între 8-13 octombrie

Istoria Satanismului timp de secole, așa cum au trăit-o sataniștii, a fost o istorie a persecuției, a decăderii și a nedreptății. Această istorie a fost ascunsă în glorie, mister, frumusețe și putere tăinuită pe care puțini o pot înțelege.

În ciuda tuturor forțelor și atacurilor inamice, Satanismul a reușit să supraviețuiască atât cruzimii creștinismului, islamului, cât și a evreilor. Cea mai înaltă frumusețe a lui Satan a acționat ca o forță atât de atracție, care a atras inimi decente către Satanism, cât și de frică, care i-a respins pe mulți putrezi.

În timpul unei istorii pline de antagonism, iată-ne din nou aici, de la a fi niște vrăjitori solitari și persecutați, am ajuns să facem parte din ceva care ne aparține tuturor și care ne unește.

Zeii ne privesc cu fericire în marea noastră oportunitate de a cere dreptate spirituală, după atâta timp. Avem ocazia și mijloacele de a face acest lucru.

Nu este lipsit de importanță să spunem că toți sataniștii anteriori și oamenii Zeilor din toate epocile trecute ne privesc acum.

Vrăjitoarea secretă care a fost arsă pentru practicarea artelor strămoșilor ei, alchimistul care a dat greș cu munca sa pentru că a fost ucis de biserică, omul de știință care a fost ars din cauza cunoștințelor adevărate, regina care a fost calomniată și amintirea ei ștearsă, regele care și-a văzut regatul scufundându-se în suferință și în decădere din cauza lucrărilor inamicului - toți ne privesc acum.

Totuși, a fi „satanist” sau adept al Zeilor rămâne o chestiune de examinare minuțioasă. Aceiași oameni care au fost văzuți anterior ca aducători de binecuvântări și care au binecuvântat această lume, sunt priviți acum ca aducători de blesteme. Toate acestea din cauza minciunilor și a defăimării.

Inamicul nu putea progresa altfel. Știau că este necesar să ascundă frumusețea în spatele norilor cenușii și să îngreuneze stelele Zeilor noștri în conștiința omului. Numai prin acești nori pot domni. Pentru că cine nu s-a simțit emoționat la vederea Zeilor?

Și totuși Asmodeus a menționat despre scurta lor perioadă de domnie. Profeția și amenințarea sa pentru cei condamnați începe să se împlinească. În timp ce mulți sunt pierduți în ceea ce este trecător, Zeii pot vedea cu mult mai departe de acest lucru. „Scurtă va fi tirania ta asupra noastră”.

Toate acestea au durat o perioadă, iar înainte de această perioadă erau multe altele, mai bune și mai strălucitoare.

Am trecut prin multe bătălii și vor mai veni altele. Într-adevăr, lupta poate fi simțită uneori ca o povară, dar pentru cei care sunt războinici experimentați, ei înțeleg că nu există oboseală în lupta pentru ceea ce este drept. Un războinic își va măsura forța, își va cunoaște limitele și va continua să le depășească. Înțelegem că prin asta vom avansa și ne vom depăși pe noi înșine.

Trebuie să ne gândim la această oportunitate ca la una în care luptăm să ne împuternicim și să ne depășim pe noi. O frumoasă oportunitate pe care multe suflete nu o au acum.

Sataniștii au avut înainte alegerea de a nu face nimic. Solitudinea, lipsa cunoștințelor și întunericul erau prohibitive. Acum, putem să luptăm și să avansăm. Această oportunitate a fost așteptată de secole întregi și nu trebuie subestimată sau respinsă. Progresul care va veni va afecta această lume pentru următoarele secole. Trebuie să profităm din plin.

De data aceasta am făcut progrese minunate.

Sigur, inamicul a dat înapoi și cu siguranță s-au produs daune. Cu toate acestea, rezultatul este că fiara inamicului devine din ce în ce mai neputincioasă. Fiecare RIV îi dezintegrează tot mai mult.

Voința noastră se imprimă pe această lume, iar Zeilor noștri li se acordă marea lor intrare. Progresiv, dar cu certitudine, se vor manifesta din ce în ce mai mult, până când inamicul și influența lor se micșorează și dispare.

Acum suntem în mijlocul sărbătorii Sukkot. Mai jos va fi programul. În principal, acest program va conține doar Ritualul pentru protecția JoS și RIV-ul Final.

Am făcut o muncă excelentă înainte de asta. Fiți siguri, Zeii sunt conștienți de cei care au suferit și veți fi readuși la starea de bine. Este obligatoriu să te protejezi.

Acestea sunt cele 6 zile în care ne finalizăm deocamdată munca.


Dățile pentru ritualuri:

8 octombrie:

9 octombrie:

10 octombrie:

11 octombrie:

12 octombrie:

13 octombrie:


Înaltul Preot Hooded Cobra 666

_________________________________________________
Camera de luptă, pentru a ne sincroniza cu ritualurile: https://evilgoy.com/
RIV-ul Final interactiv (găsiți în partea dreaptă sus opțiunea pentru limba română): https://evilgoy.com/RTRS/A/index.html


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 07-Oct-2020 23:01:33

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 193

Re: Program pentru lupta spirituală între 8-13 octombrie

Mulțumim pentru munca depusă.


  !Hail Satan!


MULȚUMITĂ SS-ULUI NOSTRU - SLAVĂ ȘI GLORIE LUI AZAZEL!!!
https://www.jos-astro.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10