Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 06-Dec-2020 18:38:09

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 273

Realitatea singuratatii in Satanism (nu esti singur)

HP.HoodedCobra666 wrote:

Realitatea nefericita a situatiei este ca, in timp ce esti satanist, vei fi singur chiar daca ai o multime de prieteni adevarati. Ceea ce vreau sa spun este ca un sentiment de singuratate va fi mereu prezent in viata ta. Si acest lucru se datoreaza prioritatilor tale in viata si disocierea dintre ceea ce este etichetat ca important in societate si ceea ce este important pentru tine. Singurul loc in care ma simt cu adevarat in largul meu este acest forum pentru ca aici gasesc oameni care gandesc ca mine, oameni inteligenti cu care pot vorbi lucruri care sunt cu adevarat importante. In viata reala, pot comunica si influenta cu usurinta pe aporoape oricine, cu exceptii rezonabile; cu toate acestea, trebuie sa actionez intr-un mod anume si sa infatisez un caracter ca sa creez o legatura cu oamenii de rand, ceea ce cred ca nu ar fi trebuit sa fac in mod normal. Dar ca sa functionezi si sa traiesti in societate, trebuie sa ai o anumita "libertate" ca sa poti macar comunica cu oamenii.
Ceea ce este nefericit este ca probabil nu vei intalni prea des o alta persoana inteligenta (nu din punct de vedere al cunostintelor generale, ci al constientizarii realitatii acestei lumi si a motivului pentru care existam, acesta fiind avansare spirituala) sau o persoana trezita. Daca acest lucru mi se intampla, ochii mi se lumineaza si sunt cu adevarat interesat sa aflu ce au de spus. Dar, sa fiu sincer, singura persoana de acest gen pe care am intalnit-o a fost bunicul meu, care acum nu mai este. Cu toate acestea, in unele cercuri restranse de pe internet poti gasi multi oameni inteligenti cu idei similare sau oameni care nu sunt de aacord cu tine, dar au baza in argumentele lor. Din nefericire, nu poti comunica si sa fii prieten cu ei fizic, deocamdata. Astfel trebuie sa intelegem faptul ca trebuie sa facem fata cu ce avem deja.
Oamenilor treziti le este greu sa se raporteze la "tarani", pentru ca ei sunt in esenta diferiti fata de noi. Incercarea de a relationa cu ei fara sa ii intelegi iti va aduce numai stres pentru ca nu au acelasi nivel de constientizare. Unii oameni de aici cred cu tarie faptul ca cunostintele spirituale pot elibera pe oricine din catusele lor mentale. Eu sunt impotriva acestei ocncluzii si sunt de parere ca a-ti proiecta bunatatea asupra altor oameni este doar o pierdere de timp. Iata ce se intampla de fapt: Unii oameni sunt condusi catre viata spirituala datorita muncii spirituale din vietile anterioare si astfel au mai multa afinitate fata de natura noastra divina. In consecinta, sufletele nou nascute sau sufletele care nu au meditat sau carora nu le pasa nu au avut niciodata nicio legatura cu spiritualul. Singura experienta a constiintei lor este cea a naturii corporale a omului.
Acesta este motivul pentru care exista atatea culte religioase. Oamenii din aceste culte nu sunt acolo doar pentru ca vor cunostinte sau putere, sunt acolo pentru ca vor sa evadeze din suferinta lumii corporale. Inchinarea pana la sclavism este o incercare de eliberare din suferinta, nu fac asta pentru avansare. Vor salvatori, nu sa avanseze singuri. Aceasta este diferenta fundamentala intre oamenii de rand si satanisti - diferenta intre omul inferior si cel superior. Ei fug de ceva, iar tu fugi spre ceva.
Si asta pentru ca exista o nepotrivire fundamentala intre importanta perceputa a realitatii noastre traite si realitatea noastra spirituala. Din moment ce oamenii obisnuiti nu au trait prea multi (mii sau sute) de ani, ei nu au experienta sau constientizarea pe care noi o avem. Din aceasta privinta, sunt ca niste copii mici. Acesta este de asemenea si motivul pentru care majoritatea oamenilor idolatrizeaza alti oameni sau incearca sa fie personaje sau ceva ce simt ca le va da importanta, decat sa-si gaseasca propriul scop si sa se tina de el. De asta mass-media si mediul academic au aproape control total asupra comportamentului omului - deoarece majoritatea oamenilor nu constientizeaza despre ei insisi. Sunt indoctrinati intr-un sistem de valori in care ei nu au nimic de spus si sunt trasi in acesta prin filme, muzica, mass-media si mediul academic care le modeleaza viziunea asupra lumii si asupra a ce este adevarat, ce este gresit si ce ii va face sa fie fericiti.
Daca vte gandesti la furnici, cu furnicile muncitori, furnicile soldati si regina iti poti face o idee despre mentalitatea de cuib a umanitatii. Aceasta este realitatea brutala cu care oamenii vor trebui sa se confrunte de fiecare data cand nu vor reusi sa se raporteze la fiintele inferioare in propriul lor mod de gandire sau realitate, dar vei reusi in mod constant daca vei apela la baza, la emotiile si la mecanismele lor sociale. Deoarece aceste fiinte nu sunt capabile de a gandi indepent.
Acestia vor urma tendinte si vor imita ceea ce oamenii cu autoritate le vor spune ca trebuie sa faca. Vor face ceea ce liderii lor le spun sa faca. Exista un dublu standard intre oameni si lideri. Gandirea independenta si libertatea sunt pentru cei treziti sau cei intr-un fel treziti. Societatea este acolo pentru a urmari si pentur a actiona. Diferenta dintre degenerarea actuala si Germania Nazista este ca atunci nu am avut actori prosti care sa vrea profit si distrugerea umana. Am avut lideri buni si un control al mass-mediei care a vrut sa faca bine si le-a spus oamenilor ca trebuie sa faca lucruri bune si sa se gandeasca la lucruri bune.
Care este dialectul actual al societatii? Esti judecat dupa cat de multi bani faci, dupa cat de sexy este partenerul tau, dupa cat de multe locuri misto vizitezi sau dupa ce donatie ai facut la o asociatie de caritate falsa. Liderii seteaza trend-urile dar nu sunt afectati de acestea. Crezi ca liderii lumii sunt constant pe retelele de socializare comparandu-se cu ceilalti oameni si cu fericirea lor? Normal ca nu. Aceste mecanisme sociale ii consuma doar pe cei fara gandire libera.
Daca ai puterea constientizarii, vei putea judeca daca gandurile din capul tau sau emotiile pe care le simti sunt importante sau sunt produse de o realitate falsa.
Iar acesta este singurul mod prin care poti relationa cu oamenii obisnuiti - privindu-i ca pe niste copii mici. Pentru ca exact asta sunt. Sunt niste oi care au nevoie de un pastor bun care sa-i ghideze, fara de care ar cadea prada lupului deghizat in pastor (tendintele sociale si liderii actuali).
Singura consolare adevarata este atunci cand simti fericirea produsa de glanda pineala. Acesta este cel mai adevarat lucru din aceasta lume a degradarii si degenerarii sociale.

Sursa originala: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=45866

Last edited by Abyss (06-Dec-2020 18:38:47)HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#2 06-Dec-2020 20:02:51

Black Candles
Membru
Registered: 26-Dec-2017
Posts: 32

Re: Realitatea singuratatii in Satanism (nu esti singur)

Multumim pentru traducere !!
Hail  Satan! >:D<

Offline

#3 08-Dec-2020 16:39:13

bebe
Membru
Registered: 16-Aug-2019
Posts: 136

Re: Realitatea singuratatii in Satanism (nu esti singur)

Mie îmi place singurătatea,e plăcută și productiva:), de ceva timp chiar am început sa ma distantez ușor/insesizabil de toate Cunostintele, Ii respect dar îmi pun piedici,, ajutanduma,, smile
    Sunt perioade când simt nevoia sa interacționez cu cineva, dar pot sa trec peste fără probleme. În principal prefer sa interacționez cu straini(Romani,pt ca ei nu au nici un interes sa ma schimbe n vreun fel), indiferent ce nivel au, eu chiar nu am apsolut nici o probleme, ii tratez la fel orcum,de parca ne am cunoaște de o viata:)

   Ms. de traducere.


HAIL SATAN!  Hail Glasya-Labolas!

Offline

#4 09-Dec-2020 02:47:53

Isorropia
Membru
From: Zădăreni
Registered: 20-Nov-2019
Posts: 73

Re: Realitatea singuratatii in Satanism (nu esti singur)

Super util, mulțumim de traducere  smile


HAIL SATAN

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10