Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 16-Jul-2019 12:11:23

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 273

Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

"Iti trebuie putina concentrare si mult efort si, de asemenea, curaj pentru a putea iesi din stadiul perpetuant de ignoranta si pentru a incepe sa te tarasti pe drumul care iese din intuneric, spre un loc in care intelegi lucrurile mai bine.

Intr-adevar, cand cineva incepe sa cerceteze Satanismul si alte lucruri asemenea unei oi care iese din turma pentru prima data in viata ei, este singura - nu este nimeni acolo, doar o voce intetosata care-ti spune ca ceva e neobisnuit. Acest lucru se intampla cand o providenta din interiorul omului sau din exteriorul lui este motivata sa iasa din zona de confort si sa inceapa sa cerceteze.

Din pacate, din cauza celor de mai sus si a sistemului care cunoaste aceste lucruri foarte bine, acestia au inventat diverse "tarcuri" pentru cei ce se pierd de turma, tocmai pentru ca, in esenta, oamenii sa nu atinga nici o constientizare sau realizare pentru sine.

Ceea ce sistemul uraste este creativitatea, punerea de intrebari, si oamenii care gandesc pentru sine. Pe scurt, noi il avem pe Satan care simbolizeaza inamicul pentru sistemul actual, pentru ca, ce face Satan in povestile inamicilor?

Acesta gandeste pentru sine, intorcandu-se impotriva ordinii ilogice induse maselor, incercand sa se ridice peste ignoranta, oferind cunostinta si iluminare in loc de supunere oarba si involuntara. Cu toate acestea, Satan este hulit. Si cine scrie povestile despre toate acestea?

Intreaga conspiratie cum ca Satan ar fi teribil de malefic, in timp ce acesta a fost prototipul omului care gandeste in timpul Renascentismului si "Eroul Zeu" al Civilizatiilor Antice, este notiunea incriminata a religiilor evreiesti care sunt sub semnul Islamului, Crestinismului si Iudaismului.

In sistemul despre care vorbim, cea mai valoroasa morala este sa fii cel mai servil sclav, un anti-roman, anti-pagan, anti-viata, sistem care de fapt exprima sufletul celor carora le suntem opusi, evreii, de altfel cei care au creat aceste ideologii.

De asemenea, acest sistem materialist si politic, are niste conducatori care au creat aceste farse, cu ajutorul carora au castigat mintile celor slabi, punandu-i in prima linie pentru a le purta razboaiele in locul lor, asemenea unor unelte spalate pe creier, lasi tipici.

Si daca unul critica sistemul sau il paraseste, este ca si cum ar merge pe gheata subtire: daca esti un revolutionar, ticalos, sau cum unii ar spune "anti-semit", esti ca si trecut pe drumul spre "Iad" - doar pentru ca ai pus la indoiala vointa zeului evreu.

Moralele Abrahamice sunt morale ale sclaviei si coruptiei, autoritate irationala, care intr-adevar cauta sa nu faca nimic inafara de a arunca blesteme si distrugere asupra celor care "merita", asa cum zeul evreiesc face in biblie.

Daca intr-adevar am fi urmat ca societate irationalitatea cuvant cu cuvant, ca in biblie, am fi in Evul Mediu sau Epoca de Piatra in acest moment, deoarece orice drept al omului de a trai si de a invata este criminalizat daca este iesit din context.

Sistemele nascute si hranite cu servilitatea, ignoranta si stupiditatea oamenilor sunt sisteme slabe, care necesita oameni chiar mai slabi pentru a supravietui. Moralele noastre au devenit morale impotriva vietii, impotriva existentei si impotriva a tot ce inseamna dezvoltare. Cu cat oamenii sunt mai slabi, mai prosti, mai retardati si mai esuati, cu atat mai apropiati si iubiti sunt de catre zeul evreu si cu cat gandesc mai mult, se dezvolta sau avanseaza societatea si pe sine, cu atat mai aproape sunt de "Iad".

Cu cat cineva urmeaza un sens comun, cauta in necunoscut sau cauta spiritualitate, cu atat mai detestat si blestemat este de zeul evreiesc, care, fara vreun motiv anume, in jocurile mentale pe care le presteaza, arata ca si cum ar avea multe de ascuns.

Pentru un "atotputernic" care nu poate nici macar sa vindece raceala banala a miliardelor de adepti, si a carui cel mai mare miracol a fost ca un om sa-si gaseasca cheile de la masina, oricine constientizeaza ca ne confruntam cu o farsa si o frauda in acest moment. Acest fapt necesita o onestitate dureroasa fata de sine, intrucat aceasta farsa este bazata in primul rand pe jocuri emotionale si mentale din care este greu sa iesi, in special, utilizarea "iubirii" si fricii sistematice. Daca nu ar fi fost vorba de iubire falsa si damnare eterna, zeul evreu nu ar fi avut niciun adept.

Mentinerea unei iubiri false care este inradacinata in focurile mistuitoare si in damnare permanenta este necesara pentru supravietuirea sistemului, asa cum un criminal trebuie sa si surprinda victima pentru a savarsi crima.

Pe masura ce trece timpul, omul descopera ca ramane fara suflet, sarac si distrus din cauza minciunilor care se repeta. Cei care sunt curajosi si nu mai pot accepta acestea, se indeparteaza. Cei care sunt de acord cu minciuna, raman, si sunt absorbiti in minciunile care sunt toate mult prea evidente.

Eventual, constientizand si gasind acest vid al situatiei, oamenii devin atei sau cauta alternative. Aceasta este o alegere pentru putini, cei curajosi, si este condamnata in multe sensuri. Pe masura ce omul este mai aproape de trezire, acesta devine tot mai mult in contradictie cu sistemul construit pe baza sclaviei, asemenea unui om sanatos care intra intr-un sat plin de oameni bolnavi si este privit ca inamic.

Ce se mai intampla in majoritatea timpului, oamenii repeta aceeasi frauda cu muzica de fundal diferita. Prima data, un individ este un pacifist in crestinism, apoi devine un pacifist in Budism. Apoi devine ateu, dar si un pacifist umanitar. Imaginea mentala a sinelui ramane, pana cand omul este ori blocat, ori isi doreste sa mearga mai departe si sa poarte intr-un fel o revolta interioara completa, pentru a se elibera.

In religiile Pagane Antice, cea mai mare virtute era curajul. Curajul, nu numai pentru motive banale, dar si pentru motive emotionale si mentale, pentru securitatea pamanturilor, a natiunii si pentru valorile puterii si vietii pe care aceste culturi le indrageau. Astazi, virtutea sta in a fi un las, in a te ascunde de sine si cu cat mai fricos esti, cu atat mai "recompensat" esti de o viata de iobagie si brutalitate de catre cei ce fac abuzuri de putere fara niciun motiv intemeiat.

Unii oameni sustin ca Satanismul "ii sperie" si sustin ca au motive serioase pentru a fi speriati. In realitate, aceste motive nu au nimic de-a face cu Satan sau cu Satanismul in general. Introspectia, cresterea puterilor proprii si interactionarea cu Zeii care chiar exista pot fi chiar pasii spre trezire.

Dar cei ce nu vor sa se trezeasca, doar vor trai intr-un cosmar permanent. Iar noi, cei care ne am trezit din acest cosmar, nu vrem sa ne intoarcem in aceeasi situatie, nici sa ne retragem.

Daca omul este un mincinos total cu sine, oricum va veni ziua pentru el cand va trebui sa se confrunte cu adevarul. Oamenii pot cu mai multa usurinta sa se duca si sa moara pe campuri minate sau in razboaie, decat sa-si stranga curajul pentru a se confrunta cu sine si cu ce este total "necunoscut", in special spiritualitatea. Aceasta este cea mai grea calatorie, insa este cea mai recompensatoare si, desigur, poate parea cea mai infricosatoare.

Dar ce este mai infricosator decat a nu incepe o calatorie vreodata? Unii oameni ar fi de acord cu faptul ca este mai rau decat soarta si vor sa se indeparteze.

Unii oameni care isi doresc sa isi asume acest "risc" perceput, inteleg faptul ca nu este nicio bataie in toate acestea - doar o procedura necesara pentru a se trezi la realitate. Satan intampina astfel de oameni, iar spre surprinderea lor, in Satanism nu exista nicio fiinta cu coarne sau alte aspecte monstruoase, ci doar un loc spiritual, frumos si inveselitor pentru invatare, imputernicire si constientizare.

Asa cum unii sunt speriati de realizare sau intelegere, mult mai multi sunt speriati de Satan. In realitate, aici nu exista nimic "malefic" sau "infricosator" in ceea ce-l priveste pe Satan, chiar din contra.

Realitatea este ca legea va fi eterna: Adevarul se va oferi celor curajosi, si nu sclavilor si prostilor. Si pentru a face ca acest lucru sa se intample, oamenii trebuie sa inceapa calatoria spre constientizare si imputernicire, din cele mai intunecate parti catre soare.

Intrebarea pe care fiecare dintre noi trebuie sa ne-o punem este: este mai infricosator sa inaintezi catre iluminare asemenea unui Vultur, sau sa mori ca o oaie sau ca un vierme, ingropat sub pamant?

Esti un razboinic, sau esti un sclav? Esti facut pentru libertate, sau esti facut pentru sclavie eterna sub dominatia unor conducatori slabi si urati?

Adevarul nu este pentru cei ce nu-si doresc sa mearga pana la Hades ca sa-l primeasca. Si Satan, Zeul nostru, Zeul Razboinicilor si al Inteleptilor, nu priveste catre sclavi si nu si-l doreste pe niciunul. Adevarul lui Satan nu este pentru sclavi, ci pentru Viteji.


Laudat fie Satan, Zeul Libertatii, spiritul Razboinicilor, onest si etern, Tatal nostru acum si in veci.

HAIL SATAN!!!! "

-High Priest Hooded Cobra 666

Sursa originala: https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … 9aa25ff32bHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#2 16-Jul-2019 13:30:19

ClassicPass
Autor
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 320

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Multumesc de traducere !   wide_smile

Offline

#3 02-Aug-2019 13:23:04

StoneLiviu
Novice
From: Alexandria
Registered: 12-Nov-2015
Posts: 70

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Pot sustine partial anumite lucruri din ceea ce ai spus.Am contu destul de vechi , am intrat aici pentru documentare,am avut si cateva mici conflicte cu anumite persoane.Eu sunt ateu, eu ador sa ma documentez despre anumite lucruri(uneori iau o pauza,alteori intru mai des sau nu,toti avem o viata reala) Nu am fost prea bine primit cand am spus ca sunt ateu,sunt o fire mai sincera , si nu imi place sa mint sau sa ma arunc in slavi.Din punctu meu de vedere,al unu-i ateu , iti spun sincer,cand am devenit ateu,pe la 16 ani,am avut o frica in mine,ca voi fi pedepsit de dumnezeu si lalalala...
Instinctul de turma isi pune amprenta pe oameni,de mic eram dus la biserica,de mic eram obligat sa trec pe sub masa la biserica cu cocosu in brate.
Acum,ajungand la varsta maturitati(aproape 28 de ani) nu prea mai ma intereseaza ce crede lumea.De obicei incerc sa citesc,si sa aprofundez foarte multe.Si sincer sa fiu? Am citit biblia crestina,si in 2015 cand mi-am creat contu am inceput sa citesc pe forum aici.Am fost profund impresionat de solidaritatea de care se da dovada intre voi.Este un forum interesant,Si voi ramane in continuare,asta daca mi se va mai permite accesu.Stiu ca sunt destule persoane care vin pentru reclama/misto-uri s.a.m.d  . La mine nu e cazu,sunt om in toata firea,si pot sa subliniez anumite lucruri pe care le-ai spus mai sus.Faza cu oile e ceva true, in zilele noastre de azi , foarte multa lume crede in dumnezeu,eu find putin mai sarit,ii intreb daca ar fi in stare sa faca "Sacrificiul lu avram " Pana acum ,nimeni nu mi-a raspuns pozitiv.Colac peste pupaza , ca sa atrageti lume mai multa,ar fi indicat sa primiti si lumea de afara,sa va asumati acel risc de a fi priviti putin mai ciudat.Eu ca ateu,nu am nici o treaba , ba chiar ma atrage sa citesc foarte mult despre SS smile . Insa e mai palpitant sa discuti,decat sa citesti 10 ore. Insa deocamdata,ma rezum la a mai lasa 2 3 comentari ici colo,si incerc sa nu supar pe cineva.  big_smile


Urasc persoanele cu 2 fete ca nu stiu pe care sa o iau prima data la palme  roll

Offline

#4 02-Aug-2019 14:43:26

Thanatos
Membru
Registered: 08-Mar-2017
Posts: 333

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Nu superi pe nimeni daca citesti si te informezi,pana la urma informatia e gratis.Era un citat ,ofera-le la toti sansa de a auzi dar putinora vocea.Cel mai probabil se refera ca toti au dreptul sa auda astfel de informatii dar putini au dreptul sa le transmita.Nu mai stiu cine a scris...Frederick Nietsche parca.


Ave Satanas
HAIL SABURAC!

Offline

#5 02-Aug-2019 18:04:06

StoneLiviu
Novice
From: Alexandria
Registered: 12-Nov-2015
Posts: 70

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Thanatos wrote:

Nu superi pe nimeni daca citesti si te informezi,pana la urma informatia e gratis.Era un citat ,ofera-le la toti sansa de a auzi dar putinora vocea.Cel mai probabil se refera ca toti au dreptul sa auda astfel de informatii dar putini au dreptul sa le transmita.Nu mai stiu cine a scris...Frederick Nietsche parca.


In trecut , cand mi-am facut contu,am mai cazut in ... discutii cu putoi de 14 15 ani smile care..incercau sa para si ei 'cool' si se legau de mine de faptul ca... " Ce caut eu domne aici daca nu sunt SS " Eu unu am venit cu intentii oneste,am spus clar ce sunt,ca sa nu se interpreteze ca sunt spion sau etc! Am respectat si respect mereu oameni pentru crezul lor si nu sunt aici sa creez probleme.Dar anumite persoane nu prea au crezut asta de cuvinta,si mereu ma tot intepau smile


Urasc persoanele cu 2 fete ca nu stiu pe care sa o iau prima data la palme  roll

Offline

#6 02-Aug-2019 18:28:49

KaliSS
Membru
Registered: 16-Dec-2018
Posts: 230

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Ateu sau SS nu are importanta, te-ai afiliat forumului pt acumularea bagajului informational personal, restul ignora. Credintele ne apartin in mod individual, informatiile expuse si explicite sunt valoroase.


Ave Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl!

Offline

#7 02-Aug-2019 18:34:49

KaliSS
Membru
Registered: 16-Dec-2018
Posts: 230

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Nu poti impaca si multumi pe toata lumea din diverse motive, de aceea ca opinie personala poti efectiv sa ignori, vesnic se va ajunge la concluzii pripite, prejudecati si insulte fine cu iz sarcastic fara adoptarea limbajului licentios care vor fii sterse de admin-i sau contul blocat; doar ignora.
Forum-ul abunda in informatii solide si aplici in viata de zi cu zi informatia cu care rezonezi, autoeducandu-te si cizelandu-te prin introspectie in timp; restul doar ignora.


Ave Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl!

Offline

#8 02-Aug-2019 18:48:27

KaliSS
Membru
Registered: 16-Dec-2018
Posts: 230

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Cu riscul de a fii banata, putoi de 15 ani sau adult, nimeni nu are nici un drept sa intervina  si sa isi bage credintele personale pe gatul altuia. Fiecare om este cu credinta sa prin alegerile constiente sau prin manipulare,indoctrinare si subjugare pana in faza iremediabila de a gandi pentru el si de a lua decizi optime in primul rand fata de el insusi, adevarul este ca o lama cu doua taisuri, la fel fiind si el relativ, eu am ales sa devin SS pentru ca am simtit chemarea efectiv, iar tu ca ai ales sa devii ateu, decizia si credinta iti apartine, nu sustin pe nimeni si nu aleg o tabara anume dar in mod cert este ca eu am o mare problema cu orice credinta ce tine in mod oficial de religie si alte derivate de ale acestora, si satanismul este tot o credinta dar din prisma experientelor concrete, iti pot spune ca este cat se poate de reala, asta neinsemnand ca incerc subtil sa te atrag in ramura noastra, fiecare este pentru el in primul rand si dupa aceea pentru colectiv. Nu poti evolua daca altii muncesc pentru tine impingandu-te de la spate cum nu poti evolua tu ca individ daca nu muncesti pentru tine insuti. De aici prin afirmatiile mele ar rezulta ca sunt o infiltrata sau ca manifest simpatii pentru xini, de fapt NU, ma doare in cot de xini,pe altii ii detesc de moarte, jidanii sunt NO1 pe care ii doresc terminati cu zile; SS imi sunt utili pentru cunoasterea si expertiza lor si ca atare voi ajuta orice confrate cu toate ca manifest o oarecare indiferenta si asta pentru ca in primul rand muncesc eu pentru mine, mai degraba sunt eu cu mine insami decat genul de individ caruia ii place munca in echipa. Va mai dura o buna bucata de vreme pana vom deveni un colectiv puternic si apropiat, pana atunci o multumie sunt de dragul saradei, altii pentru faima sex si bani, altii de curiozitate si de atractie iar altii au facut un cult din asta. Deci fiecare este pentru el.


Ave Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl!

Offline

#9 02-Aug-2019 18:53:05

StoneLiviu
Novice
From: Alexandria
Registered: 12-Nov-2015
Posts: 70

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

anubis_ishtar wrote:

Cu riscul de a fii banata, putoi de 15 ani sau adult, nimeni nu are nici un drept sa intervina  si sa isi bage credintele personale pe gatul altuia. Fiecare om este cu credinta sa prin alegerile constiente sau prin manipulare,indoctrinare si subjugare pana in faza iremediabila de a gandi pentru el si de a lua decizi optime in primul rand fata de el insusi, adevarul este ca o lama cu doua taisuri, la fel fiind si el relativ, eu am ales sa devin SS pentru ca am simtit chemarea efectiv, iar tu ca ai ales sa devii ateu, decizia si credinta iti apartine, nu sustin pe nimeni si nu aleg o tabara anume dar in mod cert este ca eu am o mare problema cu orice credinta ce tine in mod oficial de religie si alte derivate de ale acestora, si satanismul este tot o credinta dar din prisma experientelor concrete, iti pot spune ca este cat se poate de reala, asta neinsemnand ca incerc subtil sa te atrag in ramura noastra, fiecare este pentru el in primul rand si dupa aceea pentru colectiv. Nu poti evolua daca altii muncesc pentru tine impingandu-te de la spate cum nu poti evolua tu ca individ daca nu muncesti pentru tine insuti. De aici prin afirmatiile mele ar rezulta ca sunt o infiltrata sau ca manifest simpatii pentru xini, de fapt NU, ma doare in cot de xini,pe altii ii detesc de moarte, jidanii sunt NO1 pe care ii doresc terminati cu zile; SS imi sunt utili pentru cunoasterea si expertiza lor si ca atare voi ajuta orice confrate cu toate ca manifest o oarecare indiferenta si asta pentru ca in primul rand muncesc eu pentru mine, mai degraba sunt eu cu mine insami decat genul de individ caruia ii place munca in echipa. Va mai dura o buna bucata de vreme pana vom deveni un colectiv puternic si apropiat, pana atunci o multumie sunt de dragul saradei, altii pentru faima sex si bani, altii de curiozitate si de atractie iar altii au facut un cult din asta. Deci fiecare este pentru el.


Inteleg ce spui , eu in urma unui vis,defapt de 2 ori acelas vis in 2 ani diferiti,am intrat pe foarte multe forumuri.Am cautat raspunsuri,si asta cand aveam 16 ani,  anii au mai trecut,si am cautat in continuare,dar ...de la visul ala smile am ajuns departe,anturaje,am ajuns la o cumpana a vieti am cazut rau,si m-am ridicat.Dar problema e ca ma pun si in locul adminilor de aici,si de ce nu a administratorului.Stiu,si sunt FOARTE constient ca sunt oameni care vina doar sa intrige la ura,si sa faca misto,si mai stiu eu.Dar la mine nu e cazu.Eu de asta am venit sincer,si am spus totu pe fata.Caut socializare,caut documentare.Momentan am inceput sa intru iar,am facut o pauza cam mare . Sper doar ca in anii ce nu am intrat,sa se fi schimbat in bine smile oameni,si mentalitatea.


Urasc persoanele cu 2 fete ca nu stiu pe care sa o iau prima data la palme  roll

Offline

#10 02-Aug-2019 19:10:30

KaliSS
Membru
Registered: 16-Dec-2018
Posts: 230

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

StoneLiviu wrote:
anubis_ishtar wrote:

Cu riscul de a fii banata, putoi de 15 ani sau adult, nimeni nu are nici un drept sa intervina  si sa isi bage credintele personale pe gatul altuia. Fiecare om este cu credinta sa prin alegerile constiente sau prin manipulare,indoctrinare si subjugare pana in faza iremediabila de a gandi pentru el si de a lua decizi optime in primul rand fata de el insusi, adevarul este ca o lama cu doua taisuri, la fel fiind si el relativ, eu am ales sa devin SS pentru ca am simtit chemarea efectiv, iar tu ca ai ales sa devii ateu, decizia si credinta iti apartine, nu sustin pe nimeni si nu aleg o tabara anume dar in mod cert este ca eu am o mare problema cu orice credinta ce tine in mod oficial de religie si alte derivate de ale acestora, si satanismul este tot o credinta dar din prisma experientelor concrete, iti pot spune ca este cat se poate de reala, asta neinsemnand ca incerc subtil sa te atrag in ramura noastra, fiecare este pentru el in primul rand si dupa aceea pentru colectiv. Nu poti evolua daca altii muncesc pentru tine impingandu-te de la spate cum nu poti evolua tu ca individ daca nu muncesti pentru tine insuti. De aici prin afirmatiile mele ar rezulta ca sunt o infiltrata sau ca manifest simpatii pentru xini, de fapt NU, ma doare in cot de xini,pe altii ii detesc de moarte, jidanii sunt NO1 pe care ii doresc terminati cu zile; SS imi sunt utili pentru cunoasterea si expertiza lor si ca atare voi ajuta orice confrate cu toate ca manifest o oarecare indiferenta si asta pentru ca in primul rand muncesc eu pentru mine, mai degraba sunt eu cu mine insami decat genul de individ caruia ii place munca in echipa. Va mai dura o buna bucata de vreme pana vom deveni un colectiv puternic si apropiat, pana atunci o multumie sunt de dragul saradei, altii pentru faima sex si bani, altii de curiozitate si de atractie iar altii au facut un cult din asta. Deci fiecare este pentru el.


Inteleg ce spui , eu in urma unui vis,defapt de 2 ori acelas vis in 2 ani diferiti,am intrat pe foarte multe forumuri.Am cautat raspunsuri,si asta cand aveam 16 ani,  anii au mai trecut,si am cautat in continuare,dar ...de la visul ala smile am ajuns departe,anturaje,am ajuns la o cumpana a vieti am cazut rau,si m-am ridicat.Dar problema e ca ma pun si in locul adminilor de aici,si de ce nu a administratorului.Stiu,si sunt FOARTE constient ca sunt oameni care vina doar sa intrige la ura,si sa faca misto,si mai stiu eu.Dar la mine nu e cazu.Eu de asta am venit sincer,si am spus totu pe fata.Caut socializare,caut documentare.Momentan am inceput sa intru iar,am facut o pauza cam mare . Sper doar ca in anii ce nu am intrat,sa se fi schimbat in bine smile oameni,si mentalitatea.


NU sunt patriota de felul meu, am trait in occident si am crescut in occident desi sunt romanca si in prezent sunt in RO, momentan ceea ce vreau sa spun este ca romanul cu a sa mentalitate nu se vor schimba prea curand dar asta nu inseamna ca toti merita sa fie bagati in aceiasi oala, peste tot fara nici un dubiu si inclusiv aici intalnesti live, chat sau pe forum asa numitele buruieni. Iei de buna tot ceea ce este in conformitate cu tine si cu tot ceea ce rezonezi tu la nivel de individ.


Ave Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl!

Offline

#11 08-Aug-2019 05:07:23

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,902

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

anubis_ishtar wrote:
StoneLiviu wrote:
anubis_ishtar wrote:

Cu riscul de a fii banata, putoi de 15 ani sau adult, nimeni nu are nici un drept sa intervina  si sa isi bage credintele personale pe gatul altuia. Fiecare om este cu credinta sa prin alegerile constiente sau prin manipulare,indoctrinare si subjugare pana in faza iremediabila de a gandi pentru el si de a lua decizi optime in primul rand fata de el insusi, adevarul este ca o lama cu doua taisuri, la fel fiind si el relativ, eu am ales sa devin SS pentru ca am simtit chemarea efectiv, iar tu ca ai ales sa devii ateu, decizia si credinta iti apartine, nu sustin pe nimeni si nu aleg o tabara anume dar in mod cert este ca eu am o mare problema cu orice credinta ce tine in mod oficial de religie si alte derivate de ale acestora, si satanismul este tot o credinta dar din prisma experientelor concrete, iti pot spune ca este cat se poate de reala, asta neinsemnand ca incerc subtil sa te atrag in ramura noastra, fiecare este pentru el in primul rand si dupa aceea pentru colectiv. Nu poti evolua daca altii muncesc pentru tine impingandu-te de la spate cum nu poti evolua tu ca individ daca nu muncesti pentru tine insuti. De aici prin afirmatiile mele ar rezulta ca sunt o infiltrata sau ca manifest simpatii pentru xini, de fapt NU, ma doare in cot de xini,pe altii ii detesc de moarte, jidanii sunt NO1 pe care ii doresc terminati cu zile; SS imi sunt utili pentru cunoasterea si expertiza lor si ca atare voi ajuta orice confrate cu toate ca manifest o oarecare indiferenta si asta pentru ca in primul rand muncesc eu pentru mine, mai degraba sunt eu cu mine insami decat genul de individ caruia ii place munca in echipa. Va mai dura o buna bucata de vreme pana vom deveni un colectiv puternic si apropiat, pana atunci o multumie sunt de dragul saradei, altii pentru faima sex si bani, altii de curiozitate si de atractie iar altii au facut un cult din asta. Deci fiecare este pentru el.


Inteleg ce spui , eu in urma unui vis,defapt de 2 ori acelas vis in 2 ani diferiti,am intrat pe foarte multe forumuri.Am cautat raspunsuri,si asta cand aveam 16 ani,  anii au mai trecut,si am cautat in continuare,dar ...de la visul ala smile am ajuns departe,anturaje,am ajuns la o cumpana a vieti am cazut rau,si m-am ridicat.Dar problema e ca ma pun si in locul adminilor de aici,si de ce nu a administratorului.Stiu,si sunt FOARTE constient ca sunt oameni care vina doar sa intrige la ura,si sa faca misto,si mai stiu eu.Dar la mine nu e cazu.Eu de asta am venit sincer,si am spus totu pe fata.Caut socializare,caut documentare.Momentan am inceput sa intru iar,am facut o pauza cam mare . Sper doar ca in anii ce nu am intrat,sa se fi schimbat in bine smile oameni,si mentalitatea.


NU sunt patriota de felul meu, am trait in occident si am crescut in occident desi sunt romanca si in prezent sunt in RO, momentan ceea ce vreau sa spun este ca romanul cu a sa mentalitate nu se vor schimba prea curand dar asta nu inseamna ca toti merita sa fie bagati in aceiasi oala, peste tot fara nici un dubiu si inclusiv aici intalnesti live, chat sau pe forum asa numitele buruieni. Iei de buna tot ceea ce este in conformitate cu tine si cu tot ceea ce rezonezi tu la nivel de individ.


Sunt curios ce e cu individualismul acesta pe tine, unde crezi că ajungi dacă continui aşa? Nimic bun nu ar fi ieşit dacă lumea era doar individualistă, nimeni nu ar fi colaborat şi acum nici nu exista mediul acesta online, construit de echipe de oameni pentru alţi oameni, unde tu să îţi spui opinia altor oameni... De ce nu vorbeşti cu tine şi atât? Noi oamenii suntem fiinţe sociabile şi trebuie să ne ajutăm între noi. Individualismul de multe ori atrage după sine şi zgârcenia, indiferenţa, antipatia şi... poate pare surprinzător pentru tine, dar conform legilor naturii şi realităţii animalelor care trăiesc după ele, indivizii care trăiesc în afara grupului, mor pentru că nu îşi pot obţine cele necesare supravieţuirii. Desparte şi cucereşte.

E chiar bine să gândeşti pentru tine ca individ dar tu ai dat-o într-o extremă. O extremă care nu îţi va aduce bine pe termen lung. Noi toţi de aici lucrăm pentru toată lumea gentilă, indiferent dacă în momentul actual este cu capul în nori.

Poate îţi sună ciudat, dar e chiar foarte greşit să laşi pe toată lumea să gândească după cum doreşte şi să aibă opiniile lui "nealterate", pentru că foarte multă lume în momentul actual ţi-ar da în cap pentru nimic. Cei care nu pot gândi sănătos atât pentru ei cât şi pentru societate, asemenea unui copil mic, trebuie îndrumaţi până îşi vor deschide ochii şi vor înţelege ce e binele. Scopul statului este acela de a oferi mijloacele necesare populaţiei pentru a deveni mai bună. Populaţia ar trebui să fie pe primul loc şi nu invers, cum este situaţia de faţă. Oamenii gentili pe care tu îi urăşti şi-au "format" opiniile "nealterate" ajutaţi către stat şi creştinism, ţine minte asta.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

#12 10-Jan-2021 11:58:09

Universal666
Novice
Registered: 24-Dec-2020
Posts: 14

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Voi posta aici fiindcă completează topicul , dacă nu vă deranjează .

                                         Cu privire la Mândrie, Ego și     
                                          Kundalini   avansat.

În Calea Mâinii Stângi,oamenii care se numesc în mod constant „Zei”. Acești „zei” nici măcar nu pot face magie de bază, manifestare și, în general, de cele mai multe ori fumează crack și sunt creaturi deplorabile care au un ego scăpat de control. În timp, acest lucru devine un proces mental și nimic altceva. Nu este printr-un proces mental precum „credința”.

Eu deviez asupra acestor oameni răi, deoarece aceasta nu este altceva decât o situație samsarică [iluzorie], care se aduce la amăgire. Sunt aproape la fel de răi ca acești alți oameni care se comportă ca sclavi în religiile abrahamice.
ÎN est, există această afirmație că, dacă nu „lăsați” ego-ul, nu veți urca. Aceasta este o declarație coruptă a unei alte realități spirituale. Când ego-ul karmic / samsaric este prea mare [ești prea plin de tine, practic, nici măcar de tine, ci o serie de minciuni meditative despre tine], astfel încât să nu meditezi în permanență și să rămâi la dezavantajele negative karmice nu poate urca la niveluri superioare, datorită absorbției de sine. Nu este vorba despre abolirea oricărui ego, ci despre modularea ego-ului. Această afirmație a fost luată prea departe din cauza inamicului.

Mulți oameni astăzi sunt în bucla de mai sus. Nu există altceva decât ei înșiși. Acest lucru se reflectă în alegerile oamenilor privind lipsa copiilor [viața cuiva se împarte cu copiii lor] și multe alte căi, cum ar fi abuzul de droguri și așa mai departe. O altă buclă periculoasă este atunci când oamenii își abolesc complet ego-ul, care este altceva care distruge și o persoană. Pentru a vedea exemplul acestui lucru, trebuie doar să-i urmăriți pe idioții care merg în jurul Mecca, fără să înțeleagă cum sau de ce fac acest lucru, și complet lipsiți de liberul arbitru.
Atenția cuiva este în mod constant asupra sinelui, ca și cum ar fi bolnav mintal, alteori, nu are deloc contact cu ei înșiși și este un sclav total. Alte manifestări ale acestui lucru se manifestă în condamnarea mediului și alte pericole sociale pe care le experimentăm astăzi. Această lipsă de echilibru distruge totul. Chiar și animalele din natură insistă să păstreze o formă de echilibru între ele, comunitățile lor și mediul lor. Oamenii nu știu încă cum să facă acest lucru, așa că negativitatea se încadrează frecvent.

Aici, este necesar un echilibru între cele două aspecte ale „Sinelui” și „Ultimului”. Pentru a pune acest lucru într-o perspectivă foarte simplă, într-un suflet dezechilibrat, o chakră sau două pot prevala asupra celorlalte. În acest caz, nu poate fi una dintre cele șapte suprascrieri pe toate celelalte, deoarece sunteți dezechilibrat. Dacă chakrele inferioare sunt dezechilibrate, vei fi obsedat de tine, în timp ce dacă chakrele de deasupra sau inima sunt scăpate de sub control, vei pierde contactul cu tine și cu nevoile tale de bază. Aceste stări sunt ambele la fel de problematice pentru spiritualitate și vor interzice ascensiunea Șarpelui pentru cineva.
Oamenii se plâng că atunci când energia lor crește, pot exista blocaje sau că fluxul de energie poate fi restricționat în anumite regiuni ale corpului. Aceasta este pentru a vă anunța unde sunt prezente aceste blocaje, astfel încât să puteți lucra la remedierea acestora. Dacă blocajele sunt ușoare, atunci energiile se pot sparge. Când se întâmplă acest lucru, mintea ta va fi îndreptată către un proces de vindecare. Timpul acestui interval variază. Nu are rost să vă faceți griji în legătură cu timpul, ci mai degrabă să obțineți o vindecare completă. Acestea sunt printre alte motive, zeii din trecut care s-au ocupat de vindecare, aveau simbolul Șarpelui. Vindecarea vine și emoțional și fizic în timp.

În Biblie, inamicul spune că problema lor cu „Satana” este că „Satana are prea multă Mândrie”. Oamenii de pe calea mâinii stângi, ca de obicei, au inversat acest lucru și s-au transformat în târâtoare cărora nu le pasă de nimic și, în general, reacționează excesiv în direcția opusă. Având mândrie pentru motivele greșite, având o obsesie a ego-ului și așa mai departe. Înțeles, deoarece religiile avraamice inamice predică transformarea oamenilor în sclavi fără un sine deloc, s-au retras în direcția cealaltă. Dar nici aspecte ale ființei nu constituie o ființă echilibrată și nici nu sunt calea către ascensiunea sinelui.
Acum cuvântul „Mândrie” nu este despre o stare de a fi, cum ar fi o formă de egoism neîncetat, care din motive evidente poate fi costisitoare pentru cineva. Acesta este modul în care se citește acest text în limba engleză, dar lumea reală reală a acestui lucru este „Yperifaneia” care înseamnă „Lumină spirituală extremă”, sau „Abundența luminii”. Este vorba despre momentul în care sufletul este avansat, lumina Sufletului continuă și continuă să crească.

După cum a afirmat Thoth și suntem anunțați de zei, omul este ca o stea. Aceasta este o metaforă pentru Suflet. Satana din celălalt titlu, care este cunoscut pentru semnificația sa, se numește „Lucifer”, „Aducătorul luminii”. În cazul de mai sus, tot ce înțelegem este că, cu excepția faptului că Satana este „Lumina care aduce”, problema inamicului este orice individ care are lumină spirituală,

După cum știm aici, „Satana” derivă din Satyam din Răsărit, care la rândul său se referă la Șarpele Kundalini. Aducătorul luminii, care în cele din urmă, aduce starea de ascensiune în „Lumină”. Inamicul este în război cu acest lucru în umanitate și vor ca nimeni să nu devină o ființă iluminată.
CU cât se avansează mai mult în meditație și în lucrarea reală a Șarpelui, veți întâlni o echilibrare în afara sinelui și unde vă legați de lume. În cazurile în care sinele este neglijat, puteți fi atras „în jos” către sine, pentru a evalua daune și / sau neglijare față de sine. Durerea emoțională poate ieși și se poate obține un sentiment de echilibru. Celălalt aspect al acestui fapt, se manifestă puternic în conștiință prin dorința de a face ceva pentru alți oameni sau, cu alte cuvinte, ceva de folos pentru lume, familie și așa mai departe. Observabil aici este echilibrarea din „tine” cu lumea exterioară și alte ființe.

Și, desigur, așa se presupune că așa trebuie să fie, întrucât ființele umane sunt amândouă creaturi cu un sentiment de ego și conștiință [Satana ne-a dat asta], dar și un sentiment de comunitate, civilizație, apartenență la alții, parte a unui lanț mai mare de linie și comandă în acest context [Satana este numit Civilizatorul, iar EA / Enki fondatorul Civilizației pentru un motiv].

Doresc ca toată lumea să se manifeste mai mult din sine în Anul Nou și pe tot parcursul vieții voastre. Lumea are nevoie de asta.

- Î.P. Hoodedcobra666


Adevărul este ca o sămânță care înflorește în timp ce cunoașterea reprezintă floarea care atrage frumusețea naturii!!

Offline

#13 10-Jan-2021 14:18:52

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,902

Re: Satanismul, infricosator? Doar pentru sclavi

Mulţumim pentru efort, dar pe viitor îţi sugerez să ceri ajutorul acolo unde nu eşti sigur pe tine şi să mergi pe predici mai uşoare până îţi îmbunătăţeşti engleza.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10