Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 29-Jan-2021 17:52:36

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,902

Creative Credo #11 Complexul Medical

CREATIVE CREDO #11
COMPLEXUL MEDICAL AL MEDICAMENTELOR CHIMICE:
O REŢEA INTERNAŢIONALĂ PUTERNICĂ CARE A SABOTAT SĂNĂTATEA OAMENILOR ŞI A PLANETEI

  Profit din comercializarea otrăvurilor. Reflectând la capitolul anterior despre zahăr, noi am devenit extrem de conştienţi de cât de puternice sunt forţele financiare care ne pot îmbolnăvii cu un profit financiar pentru ei înşişi şi prin ce mijloace banii lor pot amâna sau discredita investigaţiile şi propaganda pentru secole întregi, astfel încât victimele să nu cunoască vreodată adevărul. Dar, deşi pe baza zahărului s-a construit o industrie multimiliardară, este doar unul din miile de produse care ne îmbolnăvesc, şi este doar unul din miile de produse extrem de profitabile pentru interesele comerciale care împing şi promovează droguri nocive, chimice şi otrăvitoare în spre publicul nesăbuit.

                                                                           * * * * *
  Miliarde din droguri ilicite. Există alte substanţe chimice în afară de zahăr care sunt extraordinar de profitabile pentru comercianţii bolii şi morţii. Suntem cu toţii conştienţi de incredibilia dezvoltare a traficului de droguri ilicite. Locuind în Florida de Sud, am citit în fiecare zi despre capturi de droguri care constau în tone de marihuana, heorină sau metaqualonă şi o multitudine de alte droguri puternice care inundă America şi distrug Rasa Albă. Şi cu toate acestea, autorităţile admit faptul că ei prind mai puţin de 5% din toată marfa care intră în ţară. Acest trafic a devenit atât de imens şi flagrant încât nu este doar o "industrie" de un miliard de dolari, ci acum a devenit una de zeci de miliarde. Nimeni nu ştie pe deplin cât de mult valorează. De fapt, a devenit atât de mare şi de puternică încât depăşeşte în valoare practic orice altă industrie majoră de lungă durată.

  A corupt toate agenţiile de aplicare a legii. Traficul de droguri ilicite a devenit o forţă atât de majoră în această ţară încât a corupt toate agenţiile de aplicare a legii şi de asemenea, toate guvernele, fie ele municipale, statale ori agenţii ale guvernului federal. Şcolile şi instituţiile noastre de învăţămând au fost ţinte majore, până când au devenit cuiburi de criminalitate şi nelegiuire, în loc de săli de învăţământ.

  Dopaj şi integrare. În realitate, este mai greu de decis dacă dopajul sau integrarea rasială a fost mai dezastruoasă în căderea sistemului nostru educaţional. Nu există nici un dubiu referitor la faptul că integrarea forţată, amestecarea cu negrii şi rasele noroioase, a contribuit extraordinar de mult către proliferarea drogurilor puternice, a bolilor şi distrugerii tineretului.

  Distrugerea Rasei Albe este profitabilă evreilor. În orice caz, obiectul acestui capitol nu este acela de a ne axa pe traficul de droguri puternice, oricât de dezastruos ar fi. Voi face doar această observaţie, guvernul nu încearcă să oprească traficul. Ba din contră. Instituţiile evreieşti împing şi promovează din toată inima traficul de droguri, din două mari motive:
1. Este extrem de profitabil;
2. Vor să distrugă în mod irevocabil Rasa Albă.
Prin urmare, putem să nu ne aşteptăm la vreo soluţie şi nici la vreo regresie a acestui flagel, până când noi, prin programul Bisericii Creatorului, distrugem întreg controlul şi influenţa pe care o au evreii, şi vom pune stăpânire asupra destinului Rasei Albe, punându-l înapoi în mâinile noastre.

                                                                           * * * * *
  Înşelătoria cu droguri legitime. După ce am spus atât de multe despre traficul cu droguri ilicite, permiteţi-mi să revin acum la complexul de pastile chimice care operează în mod deschis şi legitim, dar care face mai multe daune decât traficul de droguri ilicite, deoarece ajunge la mai mulţi oameni. De fapt, ajunge la toată lumea, inclusiv la oamenii ca tine şi ca mine, care nu s-ar apropia niciodată de un drogangiu.

  Cooperativa cu trei picioare. Vinovaţii acestui complex sunt precum trepiedele, unde fiecare picior îl sprijină pe celălalt. Cele trei picioare sunt profesia medicală, companiile farmaceuitice şi chimice, şi agenţiile federale care le "reglementează" pe celelalte. În realitate, toate lucrează în împreună şi nu ar putea funcţiona una fără cealaltă. Toate acestea sunt foarte legitime şi sunt respectate de către public. Doar dacă publicul ar fi ştiut ceea ce le face această cooperativă!

  Profesia medicală. Profesia medicală de aici este reprezentată de Asociaţia Medicală Americană (A.M.A.), Societatea Americană pentru Cancer (S.A.C. / A.C.S.) şi National Cancer Institute (N.C.I.), dar mai există şi câteva instituţii mai mici. Toate acestea se află sub controlul evreilor din vârf.
  Companiile farmaceutice sunt mult mai diversificate şi variază de la companiile naţionale mici, până la giganţii internaţionali. În grupul chimic este inclusă şi o varietate mai largă de produse fabricate. Acestea variază de la fertilizatori chimici şi substanţele chimice industriale, până la uriaşii din petrol şi plastic. Trebuie să includem în acest grup şi producătorii de mâncare şi procesare (de care ţin şi companiile de zahăr), pentru că şi ei contribuie foarte puternic la otrăvirea corpurilor noastre şi la slăbirea sănătăţii. Împreună, grupurile comerciale menţionate în acest paragraf, sunt producătorii de droguri "legitime" şi de substanţe chimice care ne otrăvesc trupurile. Ele, de fapt, otrăvesc întreaga planetă, făcând-o nu doar un loc nepotrivit pentru a trăi, ci, dacă vor continua, vor face din această planetă un loc unde va fi imposibil să trăieşti. Aproape toate aceste companii şi monopoluri sunt deţinute şi controlate de evrei. Al treilea picior al acestui tripod este însuşi guvernul, care politizează profesia medicală şi industriile farmaceutice. Practic, este reprezentat de Administrația(americană) pentru Alimente și Medicamente (Food and Drug Administration -F.D.A.) şi de diferiţii săi omologi de stat. Şi guvernul nostru este în mâinile evreilor.
 
  Mass Media acţionează precum o umbrelă protectivă. Mai sus am numit grupurile care alcătuiesc cooperativa. Însă pe lângă acest trepied mai există un al patrulea factor şi anume, Mass-media, care înveleşte cu o pătură de respect şi protecţie aceste organizaţii. Fără protecţia şi suportul benign oferit, celelalte trei componente nu ar putea funcţiona. De fapt, dacă Mass-media ar fi fost sinceră şi independentă, ar expune şi distruge într-un timp foarte scurt întreaga lor afacere. Cu presa şi Mass-media care interferează şi oferă o protecţie de nepătruns, acest complex malefic are publicul complet escrocat şi dus de nas, care venerează mâna care îi otrăveşte şi le ia banii.

                                                                           * * * * *

  Complexul criminal. Există foarte mult teren care trebuie acoperit în acest subiect, dar nu vreau să mă întind prea mult. Pentru a putea înţelege cum funcţionează această combinaţie criminală, care îşi vinde mărfurile otrăvitoare în numele sănătăţii, trebuie să privim escrocheria canceroasă ca pe un exemplu tipic.

  Exploatarea publicului credul. În fiecare an Societatea Americană pentru Cancer înfiinţează campanii lacrimogene de strângere de fonduri de la publicul credul. Aceste campanii au nişte obiective nobile şi lăudabile de strângere de bani pentru "cercetare" şi pentru găsirea unui "leac" pentru cancer. Obiectivele lor lăudabile sunt, fără îndoială, credibile pentru un public naiv, din cauză că S.A.C. este fără nici un dubiu una dintre cele mai eficiente organizaţii de pe faţa Pământului pentru strângerea de fonduri pentru "caritate". An de an reuşesc să extragă peste o sută de milioane de dolari din buzunarele publicului credul. În fiecare an, în special înainte să înceapă campaniile, poveşti noi sunt împrăştiate prin presă despre lucrările măreţe în care Asociaţia s-a angajat şi despre ce au făcut Dr.Care şi Care sau despre cum anumite instituţii de cercetare sunt pe cale de a face o descoperire magnifică ori despre cum se testează un medicament miraculos care promite multe publicului suferind.

  Lupta fraudulantă. Dar se par că an de an, medicamentul miraculos rămâne doar în "prag" de cercetare. Nimic altceva în afară de promisiuni. Statisticile arată următoarea imagine dezgustătoare din acest secol: în 1900-1904 rata de mortalitate cancerului a fost de 67.7% pe suta de mii de oameni. În 1920-1924 a fost de 86.9%. Peste 20 de ani, a fost de 123.1%. Până în 1950 a crescut la 139.8%. Până în 1977 a fost de 178.4% şi într-un singur an(1978) a crescut la 181.9%. Vi se pare că Societatea cancerului câştigă această luptă? În mod evident, nu. Rata de mortalitate şi de îmbolnăvire creşte în ciuda sutelor de milioane de dolari pe care-i colectează. De fapt, se prezice că unul din patru oameni din generaţia prezentă va muri de această boală. Cum e posibil ca S.A.C. să colecteze (şi să cheltuiască) atât de mulţi bani pentru cercetarea cancerului şi ca situaţia să degenereze cu fiecare an?

  Escrocheria bănoasă. Din nou, banii sunt răspunsul (aşa cum am subliniat în capitolul anterior). Societatea Americană pentru Cancer nu are nici cea mai mică dorinţă ca lumea să găsească un "leac", care nici măcar nu există în primul rând. Adevărul este că această excrocherie este extrem de profitabilă. Deţin birouri somptuoase, o divizie de telefoane, un personal care este plătit cu salarii frumoase şi o serie de beneficii, precum balurile de strângere de fonduri; şi cea mai bună parte, se bucură de un prestigiu extraordinar. Dacă ar fi ca dintr-o dată să găsească un "leac"(ce oroare ar fi!), şi-ar eradica întreg motivul de a exista, şi astfel ar spune adio birourilor, salariilor, beneficiilor, prestigiilor şi aşa mai departe.
 
  Magazin închis. Nu doar că aceştia nu caută un "leac", dar şi ştiu că nu există unul, dar vor să se asigure că publicul credul nu va afla niciodată adevărul despre ceea ce cauzează cancerul. Dacă o organizaţie mică şi onestă ar lucra pentru a îndeplini acest scop, S.A.C. s-ar folosi de prestigiul, banii şi puterea pe care o deţine pentru a o discredita, s-o murdărească cu noroi şi s-ar folosi tacticile puternicelor A.M.A. şi F.D.A. şi de agenţiile guvernamentale pentru a-i scoate din funcţiune pe aceşti făcători de bine.

  National Cancer Institute. Întrucât S.A.C. este o aşa numită organizaţie filantropică publică, National Cancer Institute (N.C.I.) este o agenţie guvernamentală fondată cu banii contribuabililor. Cheltuie de mult mai multe ori decât S.A.C. De fapt, bugetul său este de aproximativ un miliard de dolari pe an, dolari pe care tu îi plăteşti, fie că-ţi place sau nu. Realizează exact acelaşi lucru precum S.A.C., care nu aduce absolut nimic pozitiv, dare care ţine oamenii departe de a afla adevărul despre cancer.

A.M.A. Lucrând mână în mână cu S.A.C. şi N.C.I. este Asociaţia Medicală Americană, A.M.A. Să fim sinceri, escrocheria cu cancerul este una extrem de profitabilă. Profesia medicală face şi extrage aproximativ 35.000 de dolari per pacient (la ratele curente), înainte ca săraca victimă să moară de la "tratamente". Uneori scot mult mai mult, ajungând la sute de mii de dolari. Cu inflaţia şi alţi factori, costurile medicale au escaladat până în stratosferă şi putem fi siguri că se va ridica tot mai mult în fiecare an. Deja am precizat faptul că unul din patru oameni va muri de cancer. Din populaţia curentă de 220 de milioane, asta înseamnă 55 de milioane. Multiplicaţi acel număr cu 35.000 de dolari şi veţi vedea cât de benefică este această escrocherie profesiei medicale, industriilor farmaceutice, tehnicienilor de raze x, spitalelor şi întregului sistem.

  Neinteresaţi în găsirea leacului. Găsirea unui "leac"? Renunţarea la o asemenea farsă profitabilă? Niciodată! Nu ar face asta niciodată în mod voluntar, precum nici un drogat nu va renunţa la marihuana ori heorină, sau cum nici companiile de zahăr americane nu s-ar opri să vândă zahăr doar pentru că ruinează sănătatea oamenilor săi.

  Există un răspuns. Şi există un răspuns la problema cancerului? Desigur că există! Deja l-am spus în Traiul Salubru. Mergeţi după cauză! Nu vă mai otrăviţi! Cancerul nu este nimic altceva decât una din ultimele etape ale toxemiei- un corp abuzat şi supraîncărcat cu toxine şi otrăvuri până în punctul în care nu mai poate face faţă. După cum am mai spus de multe ori, un organism care nu îşi poate elimina deşeurile, moare.

  Fiecare victimă este un fruct de 35.000 de dolari. Dar oare îţi va spune doctorul "ortodox", specilistul în cancer ori vreun alt membru al A.M.A., adevărul? Ce?! Şi să-şi piardă cei 35.000 de dolari? În nici un caz! După cum deja am menţionat mai devreme, fiecare nou bolnav de cancer are o valoare estimată de 35.000 de dolari pentru frăţia medicală şi aliaţii săi. În schimb, "specialiştii" vor insista să te supună tratamentului lor "ortodox" inventat.

  Taie, arde şi otrăveşte. Şi care este tratamentul lor ortodox? Este un act oribil de sadism- un adevărat instrument de tortură. Ei o numesc chirurgie, radiaţie şi chimioterapie. Noi îl numim tăiere, ardere şi otrăvire. Este brutal. Un corp deja extenuat, slăbit şi supraîncărcat cu toxine şi trovărui, este acum subiectul unui asalt brutal deliberat.

  Tratamentul extrem de nociv. Chirurgia nu elimină cauza. Doar slăbeşte un sistem deja slăbit şi răspândeşte cancerul mai rapid. Radiaţia nu este selectivă. Omoară şi celulele bune deodată cu cele rele. Chimioterapia este o otravă absolută, de cel mai rău tip. Cum naiba adăugarea în mod deliberat a celor mai puternice otrăvuri, care sunt capabile să omoare oameni sănătoşi, se presupune că poate ajuta un corp deja slăbit, otrăvit şi cu un sistem supraîncărcat; nimeni nu mi-a explicat asta niciodată şi nici altora.

  Mutilare şi durere oribilă. Funcţionează tratamentul? Ei bine, pentru doctori face minuni. Indiferent de ce se întâmplă, cu asigurarea de sănătate de la  Medicare şi/sau Medicaid şi cu bunurile pe care le deţine familia pacientului, doctorii şi asistenţii vor primii cei 35.000 de dolari, mai mult sau mai puţin. Dar pentru pacient va fi oribil. Va fi insuportabil. Îi va cădea părul, va vomita în mod repetat, pielea îi va arăta ca cea a unui zombie şi va avea dureri groaznice. Este de-a dreptul criminal. Dacă aceşti şarlatani nu ar fi protejaţi de A.M.A., asemenea acte de tortură ar fi pedepsite cu 20 de ani în penitenciar. Vindecă acest tratament cancerul? Nu, nu o face. Doar agravează sever starea lor de toxemie.

  Scurtează viaţa. Le prelungeşte durata de viaţă? Nu. O scurtează, după cum orice om cu mintea întreagă ar putea deduce cu uşurinţă. Un cercetător medical, Dr. Hardin B. Jones de la Universitatea din California, Departamentul de Fizică Medicală, a descoperit după 2 ani în care a studiat această întrebare, că oamenii care au făcut cancer şi au refuzat tratamentul au continuat să trăiască în medie cu 12.5 mai mulţi ani. În timp ce oamenii care s-au supus tratamentului ortodox al tăierii, arderii şi otrvăirii, au trăit în medie de 3 ani. Şi aş mai putea adăuga că aceşti 3 ani terminali au fost o adevărată tortură care a costat în jur de 35.000 de dolari.

  Niciun secret. Profesia medicală nu cunoaşte acest lucru? A.M.A. nu realizează acest lucru? Desigur că o fac, iar descoperirea Dr. Jones nu a fost prima şi nici ultima de acest fel. Toată lumea din această escrocherie este conştientă de asta. Dar apoi există cei 35.000 de dolari per pacient, şi atâta timp cât victimele sunt suficient de credule, de ce să renunţe?

  O cale mai bună. Există vreo metodă de a combate cancerul? Da, există şi am explicat-o în repetate rânduri înainte- Traiul Salubru. Dacă ne putem învăţa copii să mănânce sănătos şi să nu se mai otrăvească, cancerul va deveni rar spre aproape inexistent. Acum să continuăm cu următorii vinovaţi: companiile farmaceutice şi producătorii de alimente, care fabrică otrăvurile pe care le ingerăm. 

                                                                           * * * * *

  Companiile farmaceutice şi producătorii de alimente. Poate că ar trebui să tratez aceste două entităţi separat. Mi-aş dori să scriu câte o carte despre fiecare, dar asta deja a fost făcut, iar în această carte, din cauza lipsei de spaţiu nu îmi pot permite să tratez fiecare subiect în mod intensiv. Dacă mi-aş fi permis, aş fi scris o întreagă enciclopedie, din moment ce în religia noastră a Creativităţii acoperim întreg spectrul- istorie, religie, rasă, sănătate, mediu şi fiecare subiect care are de-a face cu bunăstarea şi cu cele mai bune interese ale Rasei Albe. Poate că într-o zi vom avea o asemenea enciclopedie, la fel cum catolicii au enciclopedia lor, iar evreii talmudul. Dar scopul meu este mult mai modest şi este acela de a stabili crezul şi filosofia pentru membrii noştri şi de a indica direcţia în care interesele noastre pot fi realizate. Odată ce am făcut aceste lucruri, detaliile vor putea fi date de o armată de cercetători şi scriitori. Dar să revenim la medicamente şi alimente. Acestea sunt cele care ne-au făcut oamenii bolnavi şi debili, şi continuă să le agraveze starea de la an la an.

  Medicamentele şi mâncarea. În lexiconul nostru, un medicament nu este aliment şi nici o mâncare decentă nu ar trebui să aibă caracteristicile vreunui medicament. Dar în lumea de astăzi cred că suntem justificaţi să le punem laolaltă, având în vedere că din ce în ce mai mult mâncărurile noastre din supermarketuri sunt prelucrate şi îmbibate cu medicamente şi substanţe chimice, iar valoarea lor nutriţională este nulă. Aşa că linia dintre mâncarea noastră prelucrată şi medicamente este atât de subţire încât cele două sunt aproape de nedistins. De aceea cred că este potrivit să le tratăm împreună. Zahărul despre care deja am discutat, este un exemplu potrivit.

  Producătorii şi agrosiştii. Între ceea ce fermierul produce în pământ şi ceea ce cumperi tu din supermarketuri, există o gamă largă de industrii care caută să sustragă bani. Există, desigur, costurile legitime ale firmelor de transport, dar acele costuri sunt relativ mici. Banii reali merg spre agrosişti şi către firmele care prelucrează mâncărurile, ei luând produsele fermierului, procesându-le şi împachetându-le, pentru a le pune pe rafturile din supermarketuri.

  Prelucrate până la moarte. Această prelucrare constă în multe, multe lucruri- încălzire, mărunţire, omogenizare, pasteurizare, măcinare, adăugare, subtragere, colorare, albire, aromatizare, adulterare, combinarea şi o mie de alte prelucrări, printre care şi adăugarea de conservanţi, prin care să obţină o prelungire a termenului de valabilitate şi să stea mai mult pe rafturi. Şi desigur, împachetarea, care este foarte importantă. Trebuie să fie un pachet foarte frumos care să atragă ochii cumpărătorilor, în competiţie cu o grămadă de alte produse.

  Mâncare proastă. Pe când cumperi pachetul, alimentul este deja încărcat cu substanţe chimice şi golit de majoritatea nutrienţilor pe care produsul fermierului le avea când a ieşit din pământ. Apropo, fermierul poate primi şi doar 5 cenţi din preţul cu care este vândut produsul în supermarketuri, atunci când tu cumperi acea bucată de mâncare ambalată frumos.

  Mâncare îmbogăţită fără valoare. Pe ambalaj îţi va spune cât de golită de nutrienţi, cât de adulterată este mâncarea şi cum a fost "îmbogăţită" cu toate acele vitamine care au fost atent listate. Asta este, de asemenea, o farsă şi o fraudă. Aceşti aditivi nu sunt organici şi corpul tău nu-i poate folosi. Sunt doar nişte deşeuri suplimentare de care corpul tău trebuie să se scape. Dr. Joe D. Nichols, din Atlanta, Texas, a făcut o treabă minunată prin învăţarea publicului referitor la importanţa nutriţiei şi agriculturii organice. El le spune pacienţilor săi să nu cumpere niciodată mâncare "îmbogăţită". E similar, spune el, cu a fi ţinut la capătul puştii de către un hoţ, într-o noapte de iarnă, în unul din marile noastre oraşe. Pentru că afară este frig, victima este îmbrăcată complet, cu haine călduroase, mănuşi, fular, etc. Hoţul cere victimei portofelul şi ceasul. Apoi îi ordonă să se dezbrace complet. Îţi poţi imagina cum victima se îmbolnăveşte stând acolo dezbrăcată şi tremurând în noaptea rece de iarnă. După care, hoţul, într-o izbucnire de generozitate, spune: "te voi face mai bogat şi mai cald", apoi îşi bagă mâna în geamantanul pe care-l are la el şi oferă victimei o cravată veche, o pălărie şi o şosetă găurită.

  Jaf nutriţional. Victima a fost "îmbogăţită" sau jefuită? Acelaşi lucru se întâmplă cu şi alimentele noastre procesate şi "îmbogăţite" pe care le cumpărăm în pacheţele frumos ambalate. Adevărul este că multe dintre alimente au fost jefuite complet, la fel ca şi victima de mai sus. Mâncarea este devitalizată, jefuită de vitaminele sale organice, de minerale şi enzime, iar în schimb a fost îmbibată cu o mulţime de substanţe chimice sintetice pentru a-i oferii culoare, aromă şi un termen de valabilitate prelungit. Este o mâncare de proastă calitate încărcată cu toxine, indiferent dacă se pretinde că este "îmbogăţită" sau nu. Şi practic, toate au zahăr adăugat. Este o mâncare sintetică.

  Cauza sau boala. Aceasta este cea mai mare cauză a cancerului, împreună cu stilul nostru de viaţă sedentar, precum am descris în Traiul Salubru. Alimentele sintetice sunt de asemenea cauza bolilor de inimă, artritei, diabetului şi a altor boli degenerative de care civilizaţia modernă suferă. Dar îţi va spune doctorul de rând aceste lucruri? Desigur că nu. Nici un doctor nu m-a întrebat vreodată ce mănânc.

                                                                           * * * * *
  Dictatura medicală. Acum vine întrebarea: cum scapă cu aceste lucruri? Ei bine, un lucru e sigur, profesia medicală are una dintre cele mai bine ajustate şi finanţate uniuni din ţară. Aceasta este numită A.M.A. Orice membru care nu este de acord cu procedurile "ortodoxe" acceptate, proclamate ca dogme sfinte de către A.M.A., este dat afară din business. Un asemenea insurgent neortodox care nu este de acord cu ei, s-ar putea trezi şi cu licenţa anulată.

  F.D.A. Braţul legal. Te întrebi cum pot scăpa cu asta? Datorită legii şi instanţelor care încă există. Iar astfel braţul puternic al F.D.A. îşi joacă rolul. Prin lege au puterea de a-şi impune opiniile, oricât de ponosite ar fi ele. Mereu sunt de partea punctelor de vedere "ortodoxe" ale A.M.A. După cum am afirmat mai devreme, avem de-a face cu un tripod format din profesia medicală, guvernul şi companiile farmaceutice. Şi deasupra lor se află umbrela protectivă formată din mass-media evreiască.

  Companiile farmaceutice. Unde este locul companiilor farmaceutice în această imagine? Ei bine, companiile farmaceutice au o miză extraordinară de câteva miliarde de dolari în această afacere. Din nou, e vorba de bani. Doctorii sunt vânzătorii lor de pastile bine antrenaţi. A fost şi este în interesul lor să pregătească şi să ţină doctorii orientaţi spre recomandarea de pastile - binevoitor numite "medicamente".

  Orientaţi spre pastile prin şcolile medicale. Viziunea lor de a orienta doctorii spre pastile este pur şi simplu genială. Chiar înainte de începutul secolului, familiile precum Rockefeller, Guggenheim şi multe altele, nu doar că au contribuit enorm la şcolile medicale, ci chiar le-au şi fondat. Din nou, banii au fost la mijloc. Făcând asta s-au asigurat că în fiecare an care trecea, doctorii erau tot mai îndoctrinaţi în abordarea "tratării" prin pastile. A fost chiar mai uşor decât ar părea. La urma urmei, aveau mii de ani de istorie, tradiţii şi superstiţii despre "magia medicinei". Cum ar fi putut să piardă? Nicicum. Au avut o unealtă lucrativă care funcţiona foarte bine pentru ei, şi anume, profesia medicală. Singurii pierzători au fost oamenii de rând care au fost încet otrăviţi până la moarte.

  Ruperea braţului. În următorul capitol vreau să discutăm despre ceea ce noi, Biserica Creatorului, trebuie să facem pentru a ieşi din această dilemă.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

#2 30-Jan-2021 10:23:19

Dark Blue Eye
Membru
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 104

Re: Creative Credo #11 Complexul Medical

Multumim pentru traduceri! Informatiile din seria asta sunt incredibil de folositoare, ma face sa constientizezi mai mult lumea falsa in care traim. Abia astept sa fie cat mai multi constienti pentru a le opri afacerile


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

#3 30-Jan-2021 15:03:24

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,902

Re: Creative Credo #11 Complexul Medical

Dark Blue Eye wrote:

Multumim pentru traduceri! Informatiile din seria asta sunt incredibil de folositoare, ma face sa constientizezi mai mult lumea falsa in care traim. Abia astept sa fie cat mai multi constienti pentru a le opri afacerile

Cu plăcere.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10