Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Aug-2019 00:55:40

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,307

Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Instrucțiuni pas cu pas

Aruncă o privire la viața ta așa cum este în momentul de față. Ești complet fericit cu ea? Aproape oricine are cel puțin o problemă serioasă în viață. Fie viața ta este în dezordine totală, sau doar un aspect al ei, sau doar unul sau două obstacole. Acum gândește-te unde vrei să ajungi în viață după un an din momentul ăsta. Vrei să fie exact la fel, cu exact aceleași probleme? Sau vrei să reușești să te eliberezi de problemele karmice din viețile tale anterioare, îmbunătățindu-ți viața considerabil?

Urmând aceste instrucțiuni va sacrifica ceva timp din rutina ta, dar sunt garantate că-ți vor rezolva problemele și te vor face mai capabil. În funcție de cât de grave sunt lucrurile în cazul tău, poate necesita doar câteva lucrări de-a lungul a câtorva luni pentru a rezolva problemele, sau poate dura mai mult.

Întrebarea este, ești dispus să sacrifici timp pentru mai puțin de un an din viața ta pentru a-ți face restul vieții mult mai bună?

Pasul 1

Dacă ești adult în momentul de față, cel mai probabil știi deja care zonă este problematică în viața ta. Unii oameni, în special cei tineri, pot avea dificultăți în identificarea exactă a problemei. Cu toate acestea, aruncă o privire la astrograma ta natală. Uită-te la Saturn. În ce casă și semn se află și peste ce aspecte ale vieții guvernează acestea. Nu este doar datorită lui Saturn, întrucât și Neptun și Pluto pot fi problematice, precum și Marte. Dar Saturn este planeta ghinionului și locul unde ești lovit în fund, pentru a o cita pe Înalta Preoteasă Maxine (Notă: Saturn nu este complet rău, ne ajută să ne formăm și aduce stabilitate)

Dacă ai probleme în a-ți citi astrograma natală sau în a-ți găsi planeta Saturn, întreabă pe cineva în care ai încredere și care este adept al astrologiei.

Dacă mai multe aspecte din viața ta sunt problematice, începe cu cea mai mare problemă. Concentrează-te în a depăși câte o problemă, pe rând.

Pasul 2: Partea 1

Când te afli în procesul de a-ți schimba viața, trebuie să te dedici întrutotul. Vorbim despre propria ta viață, ai de gând să o spălăcești cu o metodă de mâna a doua să vezi dacă lucrurile poate se schimbă sau vei fi ca o mașinărie și să-ți obliterezi fără milă obstacolele pentru a-ți crea viața pe care știi în adâncurile tale c-o meriți?

Ceea ce ne duce la Partea 1 al Pasului 2, care este opțional. Mulți oameni, după vieți întregi de îndoctrinare, nu se consideră vrednici. Vrednici de fericire, succes, dragoste și așa mai departe. Trebuie să schimbi asta. De ce? Deoarece ești un copil al lui Satan, unul dintre războinicii Săi. Bineînțeles că ești vrednic. Faci parte din Elită, meriți tot ce-i mai bun de la viață. Din completarea acestui pas vor beneficia toate lucrările pe care le vei face de acum încolo. Dacă nu ai niciun dubiu cu privire la fericire și succes, mergi direct la partea a doua.

Lucrări preliminare pentru a-ți elibera mintea și de a accepta că ești vrednic de succes și fericire

Poți folosi fie meditația Eliberării Sufletului, sau o simplă afirmație zilnică

Pentru Eliberarea Sufletului

Munka, Ansuz sau Uruz. Toate funcționează, folosește-te de propria experiență, intuiție, sau folosește-te de toate pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru tine. Toți suntem unici, ce funcționează pentru cineva nu funcționează neapărat pentru toți.

Vibrează Cuvântul de Putere

- de 108 ori (108 este un rozariu satanic complet și un număr puternic al permanenței)
Sau
- 54 de ori este suficient dacă ești mai nou sau nu ești confortabil cu mai multe repetări, dar pentru eficiență maximă, 108 ar fi cel mai indicat.

La final, spune-ți afirmația de 9 ori, întrucât 9 este un număr puternic al sfârșiturilor. Este recomandat să folosești ”în cele mai pozitive și sănătoase feluri” și ”permanent” în afirmația ta, întrucât energia ia cel mai ușor drum deci are nevoie să fie programată corespunzător.

Pentru o afirmație zilnică

Fă Yoga, exerciții de respirație sau orice altceva care îți ridică energia/bioelectricitatea. Relaxează-te, fie întinde-te pe un scaun confortabil, înconjoară-te în energie albă-aurie și spune afirmația de cel puțin 20 de ori. O poți spune de 54 sau 108 ori sau de câte ori simți necesar.

Vei avea nevoie să faci cele de mai sus timp de 40 de zile, în fiecare zi. 40 de zile gravează lucrarea în suflet. Nu sări peste nicio zi și nu începe lucrarea când luna este în vid. Asigură-te că-ți notezi în calendar sau oriunde altundeva data când începi lucrarea, iar pentru cele mai bune rezultate, fă-o parte din orarul tău pentru a nu uita nicio zi. Dacă ai intenții serioase să-ți schimbi viața, trebuie să fii și responsabil.

După ce ai terminat lucrarea de 40 de zile de mai sus, mergi la partea a doua a acestui pas

Pasul 2: Partea 2

Sincronizarea cu Luna

Cu cât te sincronizezi mai bine cu Luna, cu atât vei avea rezultate mai bune. Răbdarea va fi răsplătită când începi în condițiile corespunzătoare. Așteptând o săptămână sau două în plus poate face lucrarea mult mai efectivă. Dacă ai dificultăți în a găsi cel mai bun timp pentru a începe o lucrare, doar întreabă pe forumuri iar oamenii în cunoștință de cauză te vor ajuta.

Luna trebuie să fie în scădere, întrucât este cel mai bun timp pentru a pune capăt lucrurilor. Exact după ce Luna plină începe să scadă sau exact după Luna nouă sunt perioade bune pentru a începe această lucrare.

Luna în Scorpion, Capricorn sau Pești sunt cele mai bune momente pentru a pune capăt lucrurilor. Dar întrucât este cel mai bine să începi această lucrare în cel mai scurt timp pentru a putea dobândi beneficiile vieții, doar luna în descreștere și să nu fie în vid sunt principalii 2 factori la care trebuie să ai grijă. Vezi linkurile de la final pentru informații despre fazele și Lunii.

Lucrarea

Similar părții întâi, vei folosi meditația eliberării sufletului. O poți combina de asemenea cu o afirmație zilnică, fie aceeași afirmație, fie una foarte similară pe care s-o folosești în alt moment din zi sau noapte. Asta îți va menține mintea conștientă de depășirea obstacolelor.

Munka sau runele Ansuz și Uruz. Toate funcționează, folosește-te de propria experiență, intuiție, sau folosește-te de toate pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru tine. Toți suntem unici, ce funcționează pentru cineva nu funcționează neapărat pentru toți.

Vibrează cuvântul de putere:
- de 108 ori (108 este un rozariu satanic complet și un număr puternic al permanenței)
Sau
- 54 de ori este suficient dacă ești mai nou sau nu ești confortabil cu mai multe repetări, dar pentru eficiență maximă, 108 ar fi cel mai indicat.
- Unii au avut nevoie să facă două runde ale rozariului satanic, 216 repetări. O poți faci într-o singură rundă (între 30 de minute și aproape o oră), sau împarte-o în două sesiuni, una dimineața și una seara.

Gândește-te foarte mult la cele de mai sus și decide care-i cea mai bună metodă pentru tine. Nu ai vrea să realizezi la câteva zile sau săptămâni din lucrare că aceasta nu se potrivește orarului tău sau generează mai multă energie decât poți manipula.

La final, spune-ți afirmația de 9 ori, întrucât 9 este un număr puternic al sfârșiturilor.

Notă: este imperativ necesar să adaugi ”în cele mai pozitive și sănătoase feluri” sau ceva asemănător, întrucât energia ia calea cea mai ușoară. Adăugând ”în permanență” sau ”pentru totdeauna” de asemenea adaugă mai multă efectivitate lucrării.

Cât să dureze lucrarea:

- 40 de zile pentru a o grava în suflet
- 80 de zile pentru probleme mai adânc înrădăcinate
- 90 de zile este cea mai efectivă metodă pentru probleme adânc înrădăcinate în suflet. Dacă alegi 80 de zile poate vei vrea de asemenea să adaugi alte 10 zile pentru eficiență maximă.
- 40 de zile, așteaptă puțin energiile să rezoneze, iar apoi repetă lucrarea la următoarea poziție favorabilă a lunii
- 80 sau 90 de zile, așteaptă puțin energiile să rezoneze, iar apoi repetă lucrarea la următoarea poziție favorabilă a lunii

Ultima este pentru probleme grave în viață. După ce ai făcut o lucrare (de 40, 80 sau 90 de zile), verifică cât de mult ți s-a îmbunătățit viața. Poți cere ajutor de la Demonul tău Gardian sau să-ți folosești intuiția pentru a vedea dacă altă lucrare este necesară.

90 de zile înseamnă 3 luni. Două runde înseamnă jumătate de an. Asta poate suna extrem și un timp destul de lung. Dar nu s-ar merita să sacrifici acest timp de mai puțin de un an și să-ți îmbunătățești viața complet, drastic și remarcabil în mai puțin de un an?

Pasul 3

Acum că ai eliminat rădăcina problemei, poți face cu succes lucrări care să atragă ce-ți dorești. Ai eliminat probleme karmice legate de bani, acum fă o lucrare pentru a atrage bani în viața ta. La fel și cu dragostea sau orice problemă afectată de Saturn ai avut.

Dacă vrei cu adevărat să-ți schimbi viața, trebuie să dai totul. O combinație de:
- o lucrare runică
Și/sau
- o mantră sanscrită
Și/sau
- pătrate cabalistice

Acestea pot fi adaptate în programul tău zilnic în cele mai eficiente feluri pentru tine. De exemplu, o afirmație rapidă de 20 de ori dimineața, o lucrare runică mai lungă de 108 repetări seara și un pătrat cabalistic scurt în oricare moment al zilei.

Începe când Luna este în creștere. Cu cât mai aproape de Lună Plină cu atât mai bine. Asigură-te că nu este în vid. Asigură-te că este într-o zodie favorabilă, precum Taur pentru bani, Rac sau Balanță pentru dragoste. Vezi linkurile de mai jos despre fazele și zodiile lunii.

Și din nou, precum în pasul 2, fă această lucrare pentru 40, 80 sau 90 de zile. Repet-o dacă este necesar.

Concluzie

Va trebui să sacrifici niște timp petrecut cu prietenii, și puțin somn aici și acolo, dar amintește-ți că-i doar temporar. Doar puțin timp sacrificat zilnic pentru mai puțin de un an, pentru a-ți face restul anilor mult mai agreabili și ușori pentru tine.

Satanismul este despre avansarea noastră până devenim cele mai bune versiuni posibile ale sinelui nostru individual. Sufletul tău este etern, deci fă tot ce-ți stă în putință pentru a obține ce-i mai bun de la viață. Cu cât viața te satisface și te împlinește mai mult, cu atât vei fi mai capabil. Punând în aplicare un plan prin care să-ți depășești obstacolele și să te ducă acolo unde vrei în viață te va face un om mult mai puternic și mai avansat.

Hail Satan!

Lydia

Resurse:
Depășirea obstacolelor
http://bucurialuisatan.com/depasirea-obstacolelor/

Repetarea lucrărilor
http://bucurialuisatan.com/cele-mai-mul … nct-lovit/

Sincronizează-ți magia cu fazele lunii
http://bucurialuisatan.com/sincronizeaz … ele-lunii/

Cursul vid al lunii
http://bucurialuisatan.com/evita-cursul-vid-al-lunii/

Runele
http://bucurialuisatan.com/futharkodin/

Despre rune
http://bucurialuisatan.com/cabala-runica/

Pătratele cabalistice
http://bucurialuisatan.com/patratele-cabalistice/

Last edited by Loading (19-Aug-2019 16:30:17)


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#2 19-Aug-2019 01:50:07

Thanatos
Membru
Registered: 08-Mar-2017
Posts: 333

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Multumim mult de traducere chiar mi se pare util asta loading.Hail Satan!


Ave Satanas
HAIL SABURAC!

Offline

#3 19-Aug-2019 09:43:31

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,307

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Thanatos wrote:

Multumim mult de traducere chiar mi se pare util asta loading.Hail Satan!

Cu placere, Hail Satan!


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#4 19-Aug-2019 13:09:22

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,592

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

L-am mutat la Meditații.


Thomas

Online

#5 19-Aug-2019 16:31:42

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,307

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

admin wrote:

L-am mutat la Meditații.

Cred ca ar trebui de asemenea fixat la inceputul listei. Va fi util pentru oricine. Mersi de grad apropo


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#6 21-Aug-2019 14:42:03

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,592

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Loading wrote:

Mersi de grad apropo

Cu plăcere. Consider că îl meriți din plin pentru munca și activitatea ta!


Thomas

Online

#7 01-Sep-2020 14:25:51

Erloor
Membru
Registered: 28-Dec-2016
Posts: 42

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Multumim frumos pentru efortul depus!


In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
AVE SATANAS!

Offline

#8 26-Jan-2021 18:00:17

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 85

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Pot face doua lucrari in acelasi timp? Sau pot spune afirmatia pentru 2 lucruri?


never lose hope.

Offline

#9 26-Jan-2021 18:51:31

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,897

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

siv wrote:

Pot face doua lucrari in acelasi timp? Sau pot spune afirmatia pentru 2 lucruri?

Dacă sunt două lucrări diferite da, dar să lași spațiu între ele, de preferat 1-2 ore sau mai mult.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#10 27-Jan-2021 11:10:27

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 85

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Cum ar trebui sa fac rozariul? Din 111 bile mici si 9 mari? Din aceste bile se face si codita pentru pentagrama? Si cum ar trebui sa le impart? Multumesc anticipat


never lose hope.

Offline

#11 27-Jan-2021 20:07:23

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,906

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

siv wrote:

Cum ar trebui sa fac rozariul? Din 111 bile mici si 9 mari? Din aceste bile se face si codita pentru pentagrama? Si cum ar trebui sa le impart? Multumesc anticipat

Ai văzut articol? http://bucurialuisatan.com/rozariul-satanic/
Al meu are 108 mici si 12 mari. Câte 9 mici si apoi una mare. Poţi pune la mijloc ce vrei tu, fie o pentagramă (dacă îţi permite intimitatea), fie altceva care să te ajute să-ţi dai seama că ai ajuns la jumătate.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#12 27-Jan-2021 20:28:15

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 85

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Da, l-am citit insa am vazut undeva ca 111 e numar mai bun, si mi-am comandat deja 111 bile mici si 9 mari hmm e vreo problema?


never lose hope.

Offline

#13 27-Jan-2021 21:31:14

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,906

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Nu e o problemă, până la urmă scopul lui e să te ajute să ţi numărătoarea.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#14 27-Jan-2021 21:45:52

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 85

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

O singura intrebare mai am; afirmatia o pot spune la bilele mari sau trebuie neaparat la sfarsit?
Imi cer scuze ca pun asa de multe intrebari pe forum, am stagnat un an si jumatate iar acum sunt insetata sa stiu si sa fac mai multe


never lose hope.

Offline

#15 27-Jan-2021 21:56:25

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,906

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

siv wrote:

O singura intrebare mai am; afirmatia o pot spune la bilele mari sau trebuie neaparat la sfarsit?
Imi cer scuze ca pun asa de multe intrebari pe forum, am stagnat un an si jumatate iar acum sunt insetata sa stiu si sa fac mai multe

Eu unul le spun după ce termin de ridicat energiile; încearcă ambele metode şi vezi care îţi dă mai mari rezultate, experimentează.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#16 27-Jan-2021 22:00:57

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 85

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Multumesc:D


never lose hope.

Offline

#17 29-Jan-2021 15:08:22

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 85

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Mi-a ajuns comanda de margele si incep sa fac rozariul, trebuie neaparat sa il fac in cerc? Urmez modelul "18-18-9-10--8-8-10-10-10-10" postat de admin


never lose hope.

Offline

#18 29-Jan-2021 17:24:12

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 85

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

1611930194_rozariu.jpg


never lose hope.

Offline

#19 30-Jan-2021 03:06:58

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 227

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Vazusem undeva ca s-a schimbat numarul 108, pentru ca se leaga de vibratia planetei Saturn. Citisem pe fuga si nu am reusit ca sa salvez.
E adevarat, si daca da, ce alt numar putem folosi?

Offline

#20 30-Jan-2021 06:41:22

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,906

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

Warrior wrote:

Vazusem undeva ca s-a schimbat numarul 108, pentru ca se leaga de vibratia planetei Saturn. Citisem pe fuga si nu am reusit ca sa salvez.
E adevarat, si daca da, ce alt numar putem folosi?

https://www.ancient-forums.com/viewtopi … 11#p223488
Poţi folosi numărul 111 pentru că se leagă de energiile Soarelui.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#21 30-Jan-2021 19:49:33

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 227

Re: Cum să-ți obliterezi planeta Saturn

111x6=666 — Acum face sens, deci mulțumesc!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10