Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 03-Feb-2021 22:16:06

rastr
Membru
Registered: 18-Aug-2019
Posts: 32

Despre membrii avansați și comunitatea noastră

HP. Hoodedcobra666 wrote:

Cei care sunt avansați aici, și și-au construit onoare, sunt așteptați să gestioneze acest lucru într-un mod adecvat, pentru binele lor și al comunității generale.

Mulți oameni mi-au dat dureri de cap, spre exemplu, curățând `locul` în care trebuia să fie o persoană cu 52 de posturi pe parcursul a 3 ani, care a susținut cu mândrie că se preocupă pentru Satan. Îmi pare rău să spun, dar fiind obiectiv, nu a existat nicio avansare aici. Fără muncă etică. Nimic. Restul este istorie emoțională.

Nu îți pasă de Satan dacă ești un HP și nu lucrezi pentru El în fiecare zi sau, în cel mai rău caz, săptămânal. Nici măcar dacă treci peste a saluta sau chiar peste a da sfaturi unei persoane care tocmai s-a alăturat și care este complet pierdută. Asta e realitatea. Am o viziune diferită în privința asta. Este același lucru ca dorința de a beneficia ca un tată absent.

Dacă vrei să fii acest tip de tată care își abandonează urmașul și vine când copilul lui are 30 de ani și este milionar, să-i spună „Hei, eu sunt tatăl tău”, ești cu adevărat nesimțit. Nu îți meriți copilul. Ar trebui să te dea afară. Nu vii din când în când, la fiecare șase luni, doar să scuipi în fețele oamenilor sau să te înfurii, după care să pleci. Asta este lipsă de respect.

În acest caz, îmi rezerv dreptul să cred că mulți membri au avut mult mai mult curaj și onoare decât aceste exemple. Și din moment ce depinde de mine să vorbesc despre acest subiect, am doar cuvinte de laudă pentru acei membri.

Unul poate nu are timp, altul poate nu e disponibil, toată lumea are probleme. Întrebarea rămâne, dai, pentru a putea primi? Asta e important aici.

La fel, o comunitate întărită și împuternicită trebuie să se bucure de toate persoanele care vin, mai puternice sau mai puțin puternice. Și sunt mulți, mulți oameni de aceste feluri aici. De fapt, se observa o creștere excesivă a acestor oameni.

În plus, membrilor avansați, indiferent dacă înțelegeți sau nu acest lucru, cuvântul vostru contează. Asta nu înseamnă că trebuie să jucați un rol aici, ci doar să țineți cont de acest lucru. O persoană a încercat să posteze o plângere cu privire la această realitate naturală, care spunea „de ce cuvântul unor persoane contează 100-1” în comparație cu al altor persoane?

Ei bine, din același motiv, sfaturile financiare ale lui Warren Buffet contează cu 100 la 1 în comparație cu al lefterului Joe. Pentru că asta este realitatea. Nu poți schimba asta.

Pe măsură ce crești în această comunitate, ai responsabilitate față de tine însuți și față de alți oameni. Nu este vorba doar despre numărul de postări. Unii oameni pot posta rar, dar prin asta arată faptul că au avansat. Puterea aduce într-o oarecare măsură responsabilitate. Acesta este lanțul natural al lucrurilor.

În general, unii oameni de-a lungul anilor [cei care nu contează întotdeauna sau nu fac prea mult] tind să se plângă de „Comunitate”. Comunitatea, inimile mele sângerânde, care îmi dau aceste argumente, suntem noi toți. Uniii sunt contribuitori mai mici, iar alții sunt mai mari. Dar este suma generală a tuturor.

JoS are de fapt cea mai bună „Comunitate” în ceea ce privește forumurile spirituale și așa mai departe. Nu există niciun loc online unde oamenii să fie ajutați mai mult decât aici pe aceste subiecte. Dar, deoarece cu toții împreună suntem JoS, trebuie să ne asigurăm că avem, de asemenea, propriul nostru standard. În acest caz, îmbunătățim și acest lucru.

Oricine care este un Satanist adevărat știe că Zeii au grijă deosebită de oamenii care lucrează pentru Ei, educatori, cei care ajută, împărtășesc informații și chiar au contribuții valoroase. De multe ori, un singur comentariu sau o declarație m-a condus personal către o serie de rețele de informații extrem de importante, care pot fi returnate comunității.

Așadar, cine se plânge de o comunitate săracă sau de o comunitate deficitară, care funcționează în esență, se descurcă mai bine, făcându-și partea pentru a îmbunătăți comunitatea respectivă. Vrei să o faci mai bine, apoi să devii mai bun. Asta este ideea despre satanism.

În cele din urmă, există mulți oameni care se opresc din vorbit, chiar dacă cuvântul lor contează. Poate nu vă dați seama, dar un comentariu pe care îl faceți poate salva pe cineva de condamnare. Gândiți-vă, de exemplu, de câte ori oamenii au răspuns unei persoane care întreabă despre sinucidere. Da, în calea noastră, am salvat această viață. Și probabil o altă viață care citește asta și dorește același lucru.

Înainte ca Mercur în Retrograd să lovească din nou și inamicii să-și înceapă din nou atacul spiritual [care cauzează frecvent izbucnirea unor probleme],  ține cont de cele de mai sus, ține cont de Satan, ține capul sus și ține minte că facem o treabă minunată . Dar întotdeauna poate fi mai bine.

Inamicul lucrează pentru dezunire, demoralizare, frică și, mai presus de toate, dezinformare. Asta nu înseamnă că dacă cineva este înșelat, el este dușmanul. Inamicul face asta ca misiune a vieții lor.

Tot ce au spus despre satanism nu a fost altceva decât o campanie de dezinformare pentru început, cu calomnie împotriva Zeilor noștri Păgâni. Am aflat prin PRACTICAREA acestuia, că este exact opusul.

Colectivul nostru este la fel de bun precum suma caracterelor noastre individuale. Asta înseamnă „Comunitatea”. Această comunitate va fi întotdeauna la fel de bună ca suma membrilor săi. Va fi la fel de activă ca și activitatea lor. Și vom ajunge cât de sus ne dorim să fim, ridicându-ne pe propriile puteri.

Offline

#2 04-Feb-2021 01:02:47

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 132

Re: Despre membrii avansați și comunitatea noastră

Multumim pentru munca depusa big_smile


Don’t quit. Suffer now,
and live the rest of your life as a Champion

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10