Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 13-Feb-2021 22:53:59

Dark Blue Eye
Membru
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 104

Inamicul incearcă o manifestare disperată LOL

Inflorescentia wrote:

https://www.bitchute.com/video/392KJIhWKzZY/

Acesta este un montaj de videoclipuri care solicită comunitatii evreiesti mondiale să recite o rugăciune duminică, 21 februarie, la ora 18:00, ora israel.

Este aproape ca și cum ar încerca să imite o cameră de război spiritual.

....

Dacă nu vom lansa un program masiv pentru ca această nenorocită de rugăciune să le spargă dinții putreziți pe măsură ce o recită - am putea, cel puțin, să ne dublăm eforturile FRTR în acea duminică, cred

Inamicul, luând toate lucrurile în considerare, sunt aici și observă totul. A fost cazul în care au fost trimise mesaje la intervale de timp pentru a lăsa pe toată lumea să știe.

De asemenea, vor veni aici, scriind în ebraică, vizitând forumul, etc. Pe scurt, ei citesc lucruri și cei mai capabili dintre ei sau cei care își depun eforturi spirituale, observă mai multe lucruri.

Ei fură și imită în mod clar JoS, așa cum au făcut cu alți Gentili de la care au furat informații spirituale. Ceea ce încearcă acum este să creeze o scuză pentru a-i aduna pe toți pentru a participa creând o stație de energie pentru munca altor rabini la această dată.

Se știe de ceva vreme că inamicul nu mai la nivelul spiritual acolo unde era acum zeci de ani. Pentru că oamenii chiar au muncit și ripostează. Lumea datorează asta Statelor Unite și nimănui altcuiva. Pentru că nimeni altcineva nu face nici măcar jumătate din ceea ce facem noi. Intr-adevăr că au trecut secole până când s-a întâmplat așa ceva.

Deci, când vedeți evrei care își pierd mințile pe aici sau alte lucruri asemănătoare, nu puneți la îndoială de ce. Pentru că în sfârșit Gentilii au pe cineva care să îi apere spiritual și aceștia suntem noi. Nu trebuie să o lăsăm mai moale bazându-ne pe ce am realizat până acum, dar ar trebui să îi facă pe toți mândri de eforturile noastre. Ne descurcăm foarte bine.

Alții au postat o mulțime de lucruri despre modul în care rabinii au intrat în alertă roșie, spunându-le să accelereze și să facă tot posibilul chiar acum, și altele, cum ar fi modul în care „Forțele întunericului [aka noi] suntem sub control” . De asemenea, fac declarații despre „Bătălia finală” și altele similare.

Anumiți evrei au fost clari că au nevoie de toată forța pe care o pot dobândi, chiar aici, chiar acum. Inamicul doar dă un semnal de urgență. Acest lucru ar trebui să ne spună tuturor că nu este momentul să fim inactivi. Următorul program se va ocupa de asta.

Unii au raportat atacuri neobișnuite, și așa mai departe. Ei bine, toată lumea le primește într-o formă sau alta. Pentru că inamicul este în alertă roșie. Aruncă tot ceea ce au. Fără a intra în multe detalii, lucrurile pe care le folosesc acum sunt lucruri care se pot întoarce cu ușurință împotriva lor dacă nu controlează bine situația.

Ei proiectează multă negativitate asupra mediului spiritual. Gentilii plăteau întotdeauna pentru asta. Între timp, în ceea ce ne privește, noi doar inversăm protecția lor și ștergem totul. Gândiți-vă la asta ca la un mag mag care l-a convocat pe Andras, Andras este gata să-i distrugă, iar noi mergem acolo și le eliminăm „cercul protector”.

Asta se va întâmpla cu ei...

Acest lucru nu trebuie subestimat, deoarece acești oameni au făcut mult rău și nu au avut pe nimeni să-i conteste sau să-i oprească. Indiferent ce se întâmplă, Tetra și FRTR vor garanta că niciunul din gunoiul lor nu funcționează. Deci, indiferent ce se întâmplă, trebuie continuate până când acestea aceste energii sunt distruse.

Cei care sunt aici de ceva timp ințeleg diferențele de "acolo sus", și cum afectează totul. De asemenea, Inamicul a renunțat la formalități și lasă pe toată lumea să știe.

În curând va fi un program nou. În funcție de situație, inamicul pierde rapid din putere atunci când vine vorba de aspectele sociale pe care vor să le pregătească. Lumea poate că este, în general, sub controlul lor, dar energiile astrale iau o întorsătură împotriva lor.

Planul lor era: carantine totale, eliminarea tuturor drepturilor și libertăților, prăbușirea tuturor, și apoi manifestarea unui cler evreiesc aleatoriu pentru a stăpâni totul. Acesta a fost un plan la care lucrau de ceva vreme.

Conspiraționiștii au știut aceste lucruri de zeci de ani. Pentru a le realiza, cu excepția cumpărării politicienilor și așa mai departe, nimic nu îi poate ajuta mai mult decât puterea spirituală.

În general, pentru evrei, „Mosiach” sau „Mesia” este doar un idol care ar trebui să preia toate Națiunile Neamurilor și să impună sclavia globală. Au acest scop de mai multe secole.

Nu mă întrebați dacă cele de mai sus sunt un planuri viabile, inamicul nu este doar superstițios, ci și rău și poate fi prost pentru că le este foame de putere. Se pare că nici măcar nu îi deranjează detaliile planului menționat și nici cum ar putea merge prost, în consecință va fi distrus.

Numeroși evrei se plâng de situația care a lovit Israelul privind „Co-Vid”. Evreii ortodocși intră zilnic în conflicte cu poliția. Ca întotdeauna, ei se plâng și spun că acesta este sfârșitul pentru ei, deoarece nu sunt obișnuiți să guste din propriul medicament.

Soarta vine cu o ironie prin faptul că ei experimentează tot ceea ce au creat pentru Gentili. De exemplu, președintele lor Nethanyahu a fost primul care a declarat un plan de microcipare pentru a-i proteja de „Coronavirus”.

Acesta a fost planul lor suprem pentru Gentili. De data aceasta au scăpat milimetric. Dar a fost foarte aproape.

„Capra s-a întors la ei” în acest caz. Îți amintești acel ritual? Cine știe ce alt tiran va avea în curând Israelul, care probabil îl va distruge în întregime din interior?

Evreii încearcă acum să strângă energie pentru a o direcționa pur și simplu în Purim și viitorul lor Pesach, pentru a-și blestema dușmanii. Aceasta este în general urmată și de alte acte. Dar totul se bazează pe puterea lor, care este lovită definitiv.

Acesta este motivul pentru care fac un apel disperat către fiecare evreu pentru a pompa cât mai multă energie psihică pentru ca să-și reîncarce rezervele de energie.

Acestea sunt cazuri pe care ar fi trebuit să le aibă în vedere în cazul în care se vor întoarce asupra lor în mod colectiv. Nu le place când se întâmplă acest lucru. Sunt obișnuiți ca Gentilii să-și poarte blestemele și să fie întotdeauna bine pentru ei.

Uită-te la numeroasele plăgi sociale pe care le creează în Occident și în întreaga lume și gândește-te la ce se întâmplă atunci când Israelul va fi „îmbogățit” cu roadele propriei sale lucrări blestematoare făcute împotriva Gentililor.

Războaiele civile, războaiele cu alte națiuni, sclavia financiară, feminismul talmudic rampant, scăderea ratei nașterii, prăbușirea economică, uitarea spirituală, guvernele draconice care vor să le distrugă în întregime și drepturile lor, și așa mai departe. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante.

Ei eliberează plăgile, iar agenții lor fizici lucrează politic și în alte moduri pentru a manifesta aceste plăgi.

Le numesc „Progres” și le oferă cea mai fantezistă acoperire. Oamenii ajung să vadă fructul uneori doar prea târziu. Problema este că, în aceste plagi, ei amenință în general, chiar și pe ei.

Când deschid aceste blesteme asupra lumii și a tuturor Gentililor, în general încearcă să se păstreze în siguranță față de acestea, având o națiune foarte strictă care să nu permită niciuna dintre aceste influențe să crească în Israel. Ei predică, de exemplu, moartea prin rate de naștere scăzute doar civilizației occidentale, iar agenții lor vor promova reducerea ratelor de naștere în alte locuri, dar nu și în Israel.

Inamicul acționează dezlănțuind psihic o mulțime de forțe negative asupra mediului, apoi folosind cunoștințele și faptul că alții nu le au pentru a scăpa de consecințe.

Acest lucru nu se poate face la nesfârșit și ei sunt dependenți de ritualurile lor pentru aceasta. Deoarece acestea sunt dezactivate, în cele din urmă, ceea ce au de cules este ceea ce au semănat.

Ne descurcăm grozav și, pe măsură ce trece timpul, vom fi și mai bine. Rămâneți puternici și concentrați Războinici SS, vom lovi TARE!

-High Priest Hooded Cobra 666


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

#2 14-Feb-2021 19:25:58

ClassicPass
Autor
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 320

Re: Inamicul incearcă o manifestare disperată LOL

Multumim de traducere!

Offline

#3 14-Feb-2021 19:42:31

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 405

Re: Inamicul incearcă o manifestare disperată LOL

Mulțumim pentru munca depusa !


Hail Satan ! Hail Horus !

Offline

#4 14-Feb-2021 22:24:15

Dark Blue Eye
Membru
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 104

Re: Inamicul incearcă o manifestare disperată LOL

Cu placere! Apropo de videoclipul din link, mi se pare ideal de vizionat inainte de riv pentru a ridica energii distructive


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

#5 15-Feb-2021 01:01:11

DVL149
Membru
Registered: 13-Apr-2018
Posts: 20

Re: Inamicul incearcă o manifestare disperată LOL

Multumim!!


19.11.2013

Offline

#6 15-Feb-2021 04:08:58

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 132

Re: Inamicul incearcă o manifestare disperată LOL

Multumim pentru depusa.


Don’t quit. Suffer now,
and live the rest of your life as a Champion

Offline

#7 15-Feb-2021 09:15:00

Dark Blue Eye
Membru
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 104

Re: Inamicul incearcă o manifestare disperată LOL

Cu placere smile


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

#8 16-Feb-2021 00:21:13

Luz
Membru
From: Iasi
Registered: 02-Dec-2016
Posts: 493

Re: Inamicul incearcă o manifestare disperată LOL

Multumim!


Hail Satan! Hail Valefor!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10