Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 21-Jul-2020 15:51:13

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,628

Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Salutări tuturor războinicilor noștri satanici.

După cum se poate vedea, războiul spiritual se intensifică și au loc evenimente importante în 2020. Bătălia se dă cap în cap, iar noi trebuie să fim neclintiți. Inamicul nu se mai află într-o poziție prielnică. Mulți din tabăra inamică au falimentat complet, pe când alții și-au pierdut reputația în mod total (Ellen Degenerate, Jimmy Demorat, etc., îmi vin acum în minte). Am avut parte de multe alte exemple de manifestări ale bătăliei spirituale.

Cum rămâne cu încercarea inamicului de a frauda alegerile din 2020? Inamicului cu greu îi mai pasă de imaginea sa publică. Mai e cineva care să nu fi observat că aceștia mobilizează distrugători ai civilizației pentru a ruina civilizația și distruge Rasa Albă? Dacă mai e cineva ignorant referitor la înaintarea inamicului, e ignorant de bună voie. Nu mai există „nu am știut”, și nici „nu am văzut”. Așa cum au adunat gloatele la Roma, pentru a distruge „idolii romani”, tot așa adună gloate de idioți, cu susținerea judenpresse, pentru a doborî idolii moderni ai poporului păgân care creat cea mai bună civilizație din ultimele secole. Această civilizație, în ciuda afirmațiilor evreiești, le-a oferit cele mai mari progrese și competențe oamenilor care de altfel erau înrobiți, atât în lume cât și în Epoca Medievală. „Era Vărsătorului va fi Era Omului.”

A avut omul vreodată un acces mai bun decât în ziua de azi la informație, educație și cunoștințe spirituale? Timp de milenii, n-a avut. Inamicul caută să distrugă progresul pe care l-am făcut în această privință, însă nu va izbuti. Satan va triumfa. Acum când ne aflăm în cuspida unei ere mai bune, forțele inamicului caută să ne împiedice din a crea un destin mai bun. Iar noi trebuie să luptăm din nou, pentru a primi fructul Erei Satanice.

De asemenea, acestea sunt lucrurile care ajung să fie cunoscute public. Într-adevăr, inamicul e format din monștri reptilieni cu minți ostile nouă. Pe măsură ce inamicul se scufundă, se intensifică și încercările acestuia de a scufunda omenirea împreună cu ei. E manifestată și întrebarea înlocuirii și jefuirii noastre, dar și cea a cuceririi civilizației noastre de maimuțe inferioare, lucruri care au la bază scuze evreiești frivole. Rasei albe i se cere acum să îmbrățișeze în mod progresiv inevitabilitatea distrugerii noastre prin permiterea evreilor de a prelua complet controlul asupra destinului nostru colectiv și asupra omenirii.

Mulți dintre voi sunt îngrijorați aici; această îngrijorare vine din dragostea voastră pentru semenii noștri. Însă înțelege un lucru: nu ai motiv să simți mai multă îngrijorare decât speranță. Vom avea parte de o intervenție. Aceasta nu e prima dată când rasa noastră va ține pieptul și va învinge planurile reptilienilor din deșert și a maimuțelor incapabile puse pe jefuit. Asemenea unui măr care a produs o recoltă abundentă, unii dintre ai noștri vor cădea din coș, însă coșul e plin și noi suntem puternici precum mereu am fost. Se vor intensifica mișcările împotriva albilor. Însă și intervenția celor de deasupra noastră va veni în valuri din ce în ce mai puternice. Acum e nevoie de curaj și de o minte clară.

Atât noi cât și lumea întreagă a văzut cu claritate natura inamicului și planurile pe care ei le au. Inamicul caută mereu să-i închidă pe oameni, să-i mintă, să creeze un stat al supravegherii constante din care nimeni nu poate scăpa și care e format din maimuțe cu IQ scăzut, toate acestea pe când ei pun pe picioare o tehnocrație reptiliană care-i înrobește pe oameni în cele mai profunde părți ale ființei lor. Toată această spurcăciune e codată în biblia ebraică, biblie pe care noi o năruim acum cu rapiditate. Prin urmare, manifestările nu-și mai pot urma cursul, iar rezultatele sunt de mântuială. Criza Covid l-a costat pe inamic întreaga sa fațadă.

Satan a crescut în putere, și la fel au crescut și ceilalți Zei ai noștri, lucru care se manifestă din ce în ce mai  puternic. În ciuda lucrurilor care se petrec în lumea exterioară (energiile încă mai sunt haotice și vor continua să se ridice în acea direcție până în faza „Kali” a țelului nostru), continuă să fii determinat și continuă să avansezi spiritual.

Și creștinismul se prăbușește cu rapiditate, așa că n-ar trebui să surprindă pe nimeni că ura gentililor (ne-evreilor) crește împotriva acestui amalgam împuțit al decepției evreiești. Creștinismul i-a păgubit pe gentili mai mult decât poate fi descris în cuvinte, și la fel a făcut și islamul. Acestea dintotdeauna au avut la bază hărțuirea ebraică, înșelăciune și minciuni, singurul lor scop fiind acapararea sufletelor oamenilor și transformarea acestora în suflete de sclavi.

Pe măsură ce inamicul se prăbușește, la fel se prăbușește și acest sistem colectiv al damnării. Acest sistem a fost creat pentru a-i înrobi pe gentili și pentru a-i transforma în ființe ignorante. Rezultatele acestui program al damnării pot fi observate, însă sufletul global respinge acest program. Această tendință se va înteți și va fi accelerată.

Energia trebuie investită cu înțelepciune, întrucât alergăm un maraton, nu o cursă de viteză. Țelul nostru e de a continua cu lucrurile pe care Zeii ne-au instruit să le facem.

Mai jos e un program pe care îl vom urma. Acesta începe pe 21 iulie, ajunge la apogeu pe 29-30 iulie, și se încheie pe data de 5 august. În această perioadă îi vom lovi spiritual mai tare decât i-am lovit pe durata întregului an.

În mod ideal, numărul de ritualuri făcute zilnice ar trebui să fie minim 2 RIV-uri, plus cu cel puțin 2 repetiții a celorlalte ritualuri.

Între 29 iulie și 1 august, va trebui să-l lovim spiritual pe inamic în cele mai brutale moduri. Va trebui să facem cât mai multe ritualuri posibil.

Nu da înapoi acum; blestemele trebuie să fie îndepărtate, iar binecuvântările de la Satan trebuie să fie primite de toți de aici. Dacă n-ai fost prea activ în ultima vreme, ia-ți revanșa acum, pentru Satan și pentru Zeii noștri, participă în această ofensivă majoră.

Îi vom proteja pe toți cei din tabăra noastră. Mulți dintre noi au avut parte de pierderi în urma Covid și din cauza situației generale. Ne vom repune pe picioare și vom menține toate lucrurile în condiție optimă. Rămâi tare și încrezător în orice moment.

Camera de luptă: https://evilgoy.com/


Dățile pentru ritualuri:

Între 21 – 25 iulie, zilnic:


Între 25 iulie – 5 august*, zilnic:


* Între 29 iulie și 1 august e perioada în care fără milă repetăm cele două ritualuri de cât mai multe ori posibil. Între 25 – 28 iulie și între 2 – 3 august, facem ritualurile în mod normal.

Aceasta e luna Av, sărbătoarea istorică în care romanii îi zdrobeau pe inamici.

După programul de mai sus vom mai face și alte lucruri pentru a culege recompense. Să nu gândești că programul de mai sus e dificil, pentru că e pe cât se poate de ușor.

Vom folosi și unealta de coordinare a RIV-urilor, pentru a sincroniza ritualurile și pentru a maximiza puterea acestora. Când numărătoarea ajunge la zero, vom face RIV-ul final. Când ceasul arată 1:00:00, vom face celelalte ritualuri, cu e cel de trezire rasială și ritualul pentru prosperitate.

Fie ca Zeii și însuși Satan să ne binecuvânteze lupta și eforturile noastre.

Camera de luptă: https://evilgoy.com/


HAIL SATAN!!!

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by admin (21-Jul-2020 15:54:36)


Thomas

Offline

#2 21-Jul-2020 16:46:55

Cleo
Administrator
Registered: 31-Oct-2013
Posts: 1,885

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Hail Satan!

Ne sincronizam cu https://evilgoy.com/ .

Spor la rivuri tuturor luptatorilor Lui Satan!

Binecuvantari intunecate tuturor  big_smile


Hail Satan!!

Offline

#3 21-Jul-2020 21:56:18

Valeryen
Membru
From: Dâmbovița
Registered: 25-Aug-2018
Posts: 67

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

HAIL SATAN !
Să fiu sincer nu prea am putut fii activ o perioadă destul de lungă datorită unor factori de risc, lipsa intimității doar acumulând informații de pe forum citind zilnic, ieși-ndumi din mână puțin. Însă văzând acest mesaj vreau să zic că am să profit de ocazie la maxim, revanșândumă așa cum ai spus că avem ocazia fata de Satan și Demoni și în special de voi.
O întrebare, pot sa fac riv-ul de 2 ori la rând de cate 9 repetiții seara dacă nu am timp ziua ?
Am să dau tot ce pot pentru ai vedea zdrobiți cât m-ai repede pe inamici !
HAIL SATAN !


Adevărul n-are teamă de judecată.

HAIL SATAN !

Offline

#4 21-Jul-2020 22:03:46

Valeryen
Membru
From: Dâmbovița
Registered: 25-Aug-2018
Posts: 67

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Apropo nu prea am înțeles faza cu sincronizarea.
Începem să facem riv-ul că numărătoarea ajunge la zero nu ?


Adevărul n-are teamă de judecată.

HAIL SATAN !

Offline

#5 21-Jul-2020 22:08:32

Războinicul
Novice
From: România
Registered: 10-Jan-2020
Posts: 270

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Nici eu nu am fost destul de activ la luptă in ciuda jurământului meu ca luptător SS dar e timpul să îmi iau revanșa
Hail Satan!!!
Spor tuturor!!!


Dedicat
10.01.2020 ora 10:01 capra
Hail Satan!
Hail forțele Iadului

Offline

#6 22-Jul-2020 00:00:43

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,628

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Valeryen wrote:

O întrebare, pot sa fac riv-ul de 2 ori la rând de cate 9 repetiții seara dacă nu am timp ziua ?

Bineînțeles. Oricând ai timp.

Referitor la soncronizare, da. Ceasul se resetează la fiecare 2 ore. Adică la fiecare 2 ore începe o numărătoare inversă care durează 2 ore. Când numărătoarea ajunge la 1 oră (la jumătate), se face unul dintre ritualuri, iar când ajunge la 0, se face RIV-ul final.


Thomas

Offline

#7 22-Jul-2020 01:40:23

Valeryen
Membru
From: Dâmbovița
Registered: 25-Aug-2018
Posts: 67

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

admin wrote:
Valeryen wrote:

O întrebare, pot sa fac riv-ul de 2 ori la rând de cate 9 repetiții seara dacă nu am timp ziua ?

Bineînțeles. Oricând ai timp.

Referitor la soncronizare, da. Ceasul se resetează la fiecare 2 ore. Adică la fiecare 2 ore începe o numărătoare inversă care durează 2 ore. Când numărătoarea ajunge la 1 oră (la jumătate), se face unul dintre ritualuri, iar când ajunge la 0, se face RIV-ul final.

Mulțumesc de explicație Thomas !
Pot sa vad că zilele astea sunt foarte importante, toată ziua am stat cu o durere și o oboseală destul de mare dar, după ce am făcut ritualurile chiar și la ora asta când îți scriu mă simt foarte energic și împlinit, de parcă puterea lui Satan este mult mai puternică și mi-a luat toate problemele, intrând în mine dându-mi o sete de a continua munca chiar și acum .
HAIL SATAN!


Adevărul n-are teamă de judecată.

HAIL SATAN !

Offline

#8 23-Jul-2020 11:57:37

Războinicul
Novice
From: România
Registered: 10-Jan-2020
Posts: 270

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Apropo eu am greșit cu sincronizarea am făcut 2 Riv finale, 2 ritualuri de protecție și un ritual de prosperitate fără să tin cont de camera de luptă oare are ceva?


Dedicat
10.01.2020 ora 10:01 capra
Hail Satan!
Hail forțele Iadului

Offline

#9 23-Jul-2020 22:05:46

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,628

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Nu e nimic greșit. Important e că le-ai făcut.


Thomas

Offline

#10 25-Jul-2020 23:41:43

Clarier
Membru
Registered: 10-Feb-2018
Posts: 348

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Tot azi trebuie facut si ritualul pentru trezirea rasiala, corect ?
Deci: - 2x RIV-ul final

2x Ritualul pentru protecția JoS

2x Ritualul pentru prosperitate

2x Ritualul de trezire rasială

Offline

#11 26-Jul-2020 18:55:02

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 285

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Clarier wrote:

Tot azi trebuie facut si ritualul pentru trezirea rasiala, corect ?
Deci: - 2x RIV-ul final

2x Ritualul pentru protecția JoS

2x Ritualul pentru prosperitate

2x Ritualul de trezire rasială

Nu, 2x RIV-ul final, 2x Ritualul de trezire rasială
Intrebare: dacă sunt în criza de timp, pot vibra în loc de 88 de ori 44 de ori?HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#12 26-Jul-2020 20:57:21

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 260

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Abyss wrote:
Clarier wrote:

Tot azi trebuie facut si ritualul pentru trezirea rasiala, corect ?
Deci: - 2x RIV-ul final

2x Ritualul pentru protecția JoS

2x Ritualul pentru prosperitate

2x Ritualul de trezire rasială

Nu, 2x RIV-ul final, 2x Ritualul de trezire rasială
Intrebare: dacă sunt în criza de timp, pot vibra în loc de 88 de ori 44 de ori?

Da, important e sa vibrezi, sa nu abandonezi programul de meditații.


”Those who want to live, let them fight, and those who do not want to fight in this world of eternal struggle do not deserve to live.” Hitler

Offline

#13 28-Jul-2020 13:14:01

Heilsatanico
Banned

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Relaxarea e frivola,

#14 09-Aug-2020 15:26:53

Andrei666_666
Novice
Registered: 27-Mar-2020
Posts: 6

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Salutare frati și surori am și eu o întrebare acum se mai pot face toate ritualurile de mai sus sau doar pana în 5 se pute-au face?

Offline

#15 09-Aug-2020 15:31:24

Lupul Dacic
Membru
Registered: 11-May-2020
Posts: 38

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Andrei666_666 wrote:

Salutare frati și surori am și eu o întrebare acum se mai pot face toate ritualurile de mai sus sau doar pana în 5 se pute-au face?

Nu mai poţi face era in perioada 21 iulie - 5 august .
În schimb poţi face Riv-ul final .


https://youtu.be/i9jNJ-WCoLg
Cei care vor să trăiască, lăsaţi-i să lupte și cei care nu vor să lupte în această lume a luptei veșnice, nu merită să trăiască. - Adolf Hitler

Offline

#16 09-Aug-2020 15:40:02

Andrei666_666
Novice
Registered: 27-Mar-2020
Posts: 6

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Bine mulțumesc frumos, o zi buna
HS

Offline

#17 10-Aug-2020 00:31:32

Andrei666_666
Novice
Registered: 27-Mar-2020
Posts: 6

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Bine mulțumesc frumos

Offline

#18 10-Aug-2020 18:38:19

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 285

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Andrei666_666 wrote:

Salutare frati și surori am și eu o întrebare acum se mai pot face toate ritualurile de mai sus sau doar pana în 5 se pute-au face?

Sigir ca se pot face. Atat doar ca nu vor avea vreun efect major. Aceste ritualuri au ca scop influentarea intregii populatii de pe glob si de aceea nu este recomandat sa le facem decat cand este stabilita o perioada ca aceasta. O astfel de perioada este aleasa in functie de aspecte planetare favorabileHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#19 28-Feb-2021 09:36:50

Andrei666_666
Novice
Registered: 27-Mar-2020
Posts: 6

Re: Program pentru lupta spirituala între 21 iulie – 5 august

Bun, multumesc frumos

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10