Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in.

#1 16-Mar-2017 01:44:31

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013

#2 16-Mar-2017 12:02:10

Eternumus
Guest

Re: Ritualurile de întoarcere a blestemelor

Astept sa intre luna in crestere ? Sau ma pot apuca de acum?

#3 16-Mar-2017 13:06:04

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013

Ritualul de curățare a aurei se face în perioada dintre luna plină și luna nouă (adică atunci când luna e în descreștere), iar Ritualul pentru aura de protecție se face atunci când luna e în creștere (adică în perioada dintre lună nouă și lună plină)

Thomas

#4 15-Jul-2017 18:17:07

WeAreHope
Novice
From: Calarasi
Registered: 14-Jul-2017

Cum deschid un subiect? Sunt nou aici

Scorpion-My zodiac

#5 17-Jul-2017 21:20:10

Krampus1488
Membru
Registered: 04-Dec-2016

WeAreHope wrote:

La 13 mesaje poti deschide un topic nou.

Acel ce sfidează dragostea nefericită
Şi îmbrăţişează forma Morţii
Dansând în dansul distrugerii;
La acela Mama vine!

#6 09-Sep-2017 22:48:53

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017

Sper ca in sfarsit postez la topicul care trebuie smile
De doua zile am inceput sa particip la RIV. Scuze ca atat de tarziu - imi ia ceva sa ma obisnuiesc cu toate cele. Este o ora anume la care trebuie facut?
Apoi. Mi-a venit o idee si am pus-o in aplicare fara sa mai intreb. Sper sa fie bine. La afirmatii: 'evreii au pierdut...' etc Am aruncat fiecare afirmatie pe lovitura de pumn directa din artele martiale. (Choku Tsuki - daca nu stiti cum e vedeti youtube). Ar trebui sa-i dea mai multa forta. Nu sunt un super sportiv (nici cand practicam regulat nu eram), dar mi-am dat silinta. Daca nu e in regula spuneti si nu mai fac asa data viitoare.

#7 10-Sep-2017 11:01:10

Krampus1488
Membru
Registered: 04-Dec-2016

DragonTamed wrote:

Sper ca in sfarsit postez la topicul care trebuie smile
De doua zile am inceput sa particip la RIV. Scuze ca atat de tarziu - imi ia ceva sa ma obisnuiesc cu toate cele. Este o ora anume la care trebuie facut?
Apoi. Mi-a venit o idee si am pus-o in aplicare fara sa mai intreb. Sper sa fie bine. La afirmatii: 'evreii au pierdut...' etc Am aruncat fiecare afirmatie pe lovitura de pumn directa din artele martiale. (Choku Tsuki - daca nu stiti cum e vedeti youtube). Ar trebui sa-i dea mai multa forta. Nu sunt un super sportiv (nici cand practicam regulat nu eram), dar mi-am dat silinta. Daca nu e in regula spuneti si nu mai fac asa data viitoare.

Nu, RIV-urile pot fi facute la orice ora, chiar de mai multe ori pe zi, cu cat mai mult, cu atat mai bine.
Cat despre partea cu lovitura de pumn, probabil ai o placere personala in a face asta, nu cred ca au un efect mai puternic sau mai slab neaparat, caci se specifica clar ca afirmatiile trebuie sa fie spuse cu convingere (clar si raspicat), nu e in neregula nimic. Din punctul meu de vedere, nu afecteaza cu absolut nimic. Caci sunt afirmatii, nu vibratii, sa fie afectate de anumite miscari sau alte lucruri.

Acel ce sfidează dragostea nefericită
Şi îmbrăţişează forma Morţii
Dansând în dansul distrugerii;
La acela Mama vine!

#8 10-Sep-2017 16:40:19

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017

Krampus1488 wrote:

Nu, RIV-urile pot fi facute la orice ora, chiar de mai multe ori pe zi, cu cat mai mult, cu atat mai bine.
Cat despre partea cu lovitura de pumn, probabil ai o placere personala in a face asta, nu cred ca au un efect mai puternic sau mai slab neaparat, caci se specifica clar ca afirmatiile trebuie sa fie spuse cu convingere (clar si raspicat), nu e in neregula nimic. Din punctul meu de vedere, nu afecteaza cu absolut nimic. Caci sunt afirmatii, nu vibratii, sa fie afectate de anumite miscari sau alte lucruri.

Multumesc pentru rapunsuri, Krampus. Fac RIV-ul odata pe zi si incerc tot ce pot eu sa-l fac cat mai bine. Daca am sa-l pot de mai mutle ori, voi face asta. Acum (stiu ca suna urat, dar asta e) nu am prea mult timp liber. Cu lovitura de pumn, daca tu ca membru mai experimentat zici ca n-are efect, atunci sigur ca o scot. Eu am zis sa experimentez cu energia (am facut to felul de lucruri de multe ori - unele au iesit mai bine, altele mai putin, altele deloc, cateva invers). Cat despre placerea 'personala', aia o am cand si daca reusesc sa-mi fac un antrenament complet si nu are legaura cu ce fac aici, dar asta se intampla mai rar pentru ca, asa cum am spus nu prea am timp. Multumesc oricum pentru rapuns si promptitudine.

#9 03-May-2018 17:41:50

johnny70
Membru
From: europa west
Registered: 25-Apr-2017

Hail, am si eu o intrebare aici, pe 6,7,8,si 9mai vad ca luna se afla  in ultimul patrat , intrebarea mea este ptr , ritualul de intoarcere a blestemelor, daca se paote face, Hail Satan

]:D

#10 12-Nov-2018 18:56:48

xDarius666
Membru
Registered: 11-Nov-2018

Krampus1488 wrote:
WeAreHope wrote:

La 13 mesaje poti deschide un topic nou.

La inceput, cand mi-am creat contul parca scria sa deschidem cate un topic de fiecare data cand avem o intrebare.

Hail Satan!

#11 12-Nov-2018 22:57:21

Thanatos
Membru
Registered: 08-Mar-2017

xDarius666 wrote:

La inceput, cand mi-am creat contul parca scria sa deschidem cate un topic de fiecare data cand avem o intrebare.

Inainte sa poti crea un topic nou trebuie mai intai sa fii membru (sa postezi 13 mesaje pe forum) ti-as sugera sa postezi intrebarea la unele din topicurile existente pe forum (unul la care sa se potriveasca).

Ave Satanas
HAIL SABURAC!

#12 18-Sep-2022 15:23:34

Azlael222
Novice
Registered: 03-Aug-2022

Cum pot stii daca am unul sau mai multe blesteme asupra mea?Exista un articol pe tema asta?

#13 19-Sep-2022 03:43:13

ramses13th
Autor
From: fericire
Registered: 15-Jan-2018

Azlael222 wrote:

Cum pot stii daca am unul sau mai multe blesteme asupra mea?Exista un articol pe tema asta?

Ține de nivelul tău de deschidere spirituală și percepție, la fel cum după o vreme de avansare poți simți că ai aura murdară, așa poți simți și dacă ai vreun blestem legat de suflet, sau dacă este unul evident, îți poți da seama.

Mai toți suntem blestemați de evrei (singurul leac fiind riv-ul) , nu cred că a mai deținut niciun gentil de ceva vreme cunoștințe despre cum poți blestema pe cineva cu adevărat așa că nu cred că ar trebui să te îngrijoreze altceva in afară de a scăpa de blestemele ebraice.

Been awake since the 15th, of January 2018.

#14 19-Sep-2022 08:48:32

Rroco
Războinic ✸
From: O.R.I.O.N.
Registered: 18-Jan-2018

Azlael222 wrote:

Eu cred că poți face Îndepărtarea Blestemelor (partea I și partea II) timp de 40 de zile consecutive. Ajută și la curățarea sufletului de eventuale blesteme și protejarea lui. Ai aici și link-ul în engleză:
https://www.joyofsatan.org/www.angelfir … urses.html

29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan  :sarpe:

#15 19-Sep-2022 09:03:44

Azlael222
Novice
Registered: 03-Aug-2022

Va multumesc ! Hail Satan !!!

#16 20-Sep-2022 03:53:10

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013

ClassicPass wrote:
Azlael222 wrote:

Ține de nivelul tău de deschidere spirituală și percepție, la fel cum după o vreme de avansare poți simți că ai aura murdară, așa poți simți și dacă ai vreun blestem legat de suflet, sau dacă este unul evident, îți poți da seama.

Mai toți suntem blestemați de evrei (singurul leac fiind riv-ul) , nu cred că a mai deținut niciun gentil de ceva vreme cunoștințe despre cum poți blestema pe cineva cu adevărat așa că nu cred că ar trebui să te îngrijoreze altceva in afară de a scăpa de blestemele ebraice.

Nu doar riv-urile îndepărtează blestemele de pe suflet, ci şi lucrările pentru curăţare, lucratul pe curăţarea chakrelor, meditaţiile şi afirmaţiile făcute în acest scop.

"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

#17 09-Mar-2023 10:05:53

Gundar
Membru
Registered: 29-Apr-2021

Se poate face ritualul de curatare de mai multe ori pe zi? Ma gandeam sa-l fac si dimineata si seara.

HAIL SATAN!

#18 09-Mar-2023 16:03:45

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013

Gundar wrote:

Se poate face ritualul de curatare de mai multe ori pe zi? Ma gandeam sa-l fac si dimineata si seara.

Da, îl poți face.

"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Board footer