„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut
You are not logged in.
Pages: 1
Se poate folosi o placă Ouija făcută acasă pentru a comunica cu Demonii
Eu împreună cu o prietenă apropiată lucram pe placa Ouija. A întrebat dacă are un Demon Gardian, iar placheta a silabisit G-U-S-I-O-N. La scurtă vreme după aceea, Gusion i-a apărut într-un vis. Câteva săptămâni mai târziu am desenat sigiliul acestuia, l-am luat la un salon de tatuaje unde ea și l-a tatuat pe braț. Prietena mea a avut parte de niște îmbunătățiri majore în viața ei, iar lucrurile îi merg bine.
Demonul meu nu este un Demon Goetic, motiv pentru care am întâmpinat dificultăți în ai găsi sigiliul, însă în cele din urmă l-am găsit și am procedat la fel: l-am tatuat și eu pe braț, iar sub acesta i-am scris și numele.
Nu trebuie să avem astfel de tatuaje pentru a intra în legătură cu Demonii noștri Gardieni. Există diferite metode prin care aceștia pot fi contactați, iar una dintre acestea este placa Ouija. De asemenea, nu este necesar ca alte persoane să lucreze împreună cu noi pe Ouija și personal, în cele mai multe cazuri lucrez singură pe aceasta. Atunci când două sau mai multe persoane lucrează pe aceiași placă în același timp, acest lucru poate crea distrageri, lucru care poate face ca placa să dea răspunsuri inexacte. Pe lângă asta, există momente când vrei să pui întrebări personale sau intime. Cel mai bine e să faci acest lucru singur și când poți intra în transă – lucru care este atât de necesar în operarea plăcii Ouija.
Când am fost începătoare, Demonul meu comunica cu mine prin litere (în engleză: U R – you are/ești; C U – see you/la revedere; etc.) Prin aceasta am știut că era real, întrucât eu mă așteptam la cuvinte întregi. Un alt lucru interesant este că planeta peste care el guvernează, este în casa parteneriatelor în diagrama mea astrologică. El de asemenea mai guvernează un punct astrologic, iar acea planetă e în astrograma mea exact în punctul zodiei pe care el o guvernează. Totuși acest lucru nu este o normă; am aflat mai târziu că noi doi am fost extrem de apropiați într-o viață anterioară, acum câteva mii de ani.
O altă metodă prin care poți afla cine este Demonul tău Gardian, este prin pendul. Vei avea nevoie de pendul decent și un borcan de sticlă cu gura largă. Începe prin a-ți întreba pendulul ”câte litere sunt în numele lui/ei”. Pendulul va începe să se învârtă în cerc, după care se va opri; se va învârti din nou și se va opri și tot așa până se va opri de tot. Numără de câte ori s-a învârtit pendulul în cerc și așa vei avea numărul de litere din numele Demonului tău.
Leagănă pendulul ținându-l între degetul mare și cel arătător, chiar deasupra borcanului. Începe cu prima literă din numele Demonului și întreabă pendulul dacă aceasta este A, B, C și așa mai departe. Când pendulul lovește marginea borcanului, trece pe hârtie litera la care erai, după care treci mai departe la următoarea literă din nume, luând alfabetul de la capăt. Asigură-te că ești complet relaxat și preferabil în transă, pentru a te asigura că primești răspunsuri exacte.
Utilizarea plăcii Ouija este și o modalitate excelentă de a stabili un contact și de a primi răspunsuri, în special pentru aceia care se află la un nivel intermediar în Satanism. Aceia dintre noi care sunt experimentați, de regulă comunică cu Demonii lor prin telepatie.
Fără îndoială că Demonul meu a dorit să stabilească un contact cu mine. M-a ajutat cu religia și m-a învățat cum să mă raportez la Satan în mod corect, atunci când eram novice. De asemenea m-a ajutat și cu meditația și cu exercițiile spirituale. Pentru aceia dintre voi care practică yoga și/sau lucrează cu chakrele, pur și simplu fiți persistenți. Mie mi-a luat mai multe luni când am început la vârsta de 13 ani. Am fost prea tânără să înțeleg ce însemna yoga cu adevărat, însă cu siguranță puteam simți energia.
Demonii noștri Gardieni ne pot ajuta în magie și spiritualitate.
– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich
Thomas
Ma bucur ca toata lumea are astfel de experiente,mentionez ca sunt de 1 an si jumatate in satanism,nu am progresat,nu am regresat,am ramas exact ca in ziua in care m-a impins curiozitatea sa ma alatur. Am avut experiente dinainte sa ma dedic ,si am primit un semn clar si evident cand l-am cerut. Sunt "vizitata" regulat ,adica stiu asta cand simt lucruri pe mine sau cand ma incalzesc brusc sau cand dintr-o data parchetul meu se hotaraste sa scartaie,si numai noaptea! Ce vreau eu sa spun este ca atunci cand am vrut sa fac si eu ceva in acest sens,sa am si eu un demon gardian (pe care nici nu cred ca il am) ,sa mai intretin ritualuri din cand in cand ,mi se intampla ceva rau,asta e sigur. Si pur si simplu simpt ca toata asta nu e pentru mine ,desi m-am obisnuit cu prezenta Lor ,nu mai pot,si stiu ca este un legamant pe viata, dar m-as retrage . Nu vreau nici la credinciosi ,nici aici unde nu fac nimic si am impresia ca o sa mor si voi fi chinuita pe vecie,e destul de chinuitor gandul. La inceput a fost curiozitate pt eram atee, acum ma simt in plus undeva pe inventar. Lamuriti-ma ,luminati-ma si sfatuiti-ma ce ar fi mai bine.
Daca scartaie parchetul iti recomand sa intretii un ritual de alungare a spiritelor si energiilie negative. este posibil sa nu fie vorba de Demonul tau gardian..vizitele pot fi atacuri sa te tina departe de Meditatia de Imputernicire si evolutie
Stiam eu ca nu e ceva curat la mijloc ,si eu am fost nepoliticoasa cu acele entitati cateva ori pentru ca se tin scai de mine de cateva seri,mai exista luni in care nu se intampla nimic sau cel putin o data pe luna. Iti multumesc oricum.
Si faza cu scartaitul parchetului,adica in mod normal as fi gasit o explicatie logica dar cum spuneam se intampla doar in timpul " vizitelor" ,si se aude numai dintr.un colt al camerei si mereu acelasi ,poate e cum spui tu
Nu uita sa faci un Ritual de alungare a spiritelor si energiilor negative: http://bucurialuisatan.com/ritual-de-al … -negative/
Am inteles,multumesc
Eu pana sa ma dedic am avut cosmaruri rau de tot, prezente care ami dadeau senzatia de frica mare, vise ciudate si ghinion cat cuprinde.citind situl itajos in italiana (locuiesc in italia de 15 ani) mam documentat, am citit mult si intr-o seara mi sa intamplat un lucru ciudat; era ca si cum abea mam trezit dintr-un cosmar.simtiam ca-mi lipseste ceva.in acel moment am stiut ce; tata Satana.mam dedicat in aceeasi noapte si va pot apune ca cosmarurile si prezentele nu le mai simt.sunt multe persoane care fac dedica din curiozitate sau din ripica spre dumnezeul fals care nu ia ascultat si nui va asculta nici o data.fratilor nu intelegeti ca crestinismul nu da nimic? Va simtiti vinovati? De ce? Pentru cine? Eu multumesc tatalui Satana ca mia deakis okii.sunt suparata pe mine insumi de prostia pe care am tinuto in mine multi ani.noi cei noi in satanism trebuie sa avem rabdare sa speram in satatna si zeii lui sa nu cadem in plasa jegurilor de creatini.eu asa am sa fac.HAIL SATAN
Gandurile negative sunt cele de care trebuie sa te feresti ,sunt menite sa te sperie si sa te indeparteze de la lupta .
:foc: Hail Tatalui Satan si tuturor celorlalti Zei Atotputernici ai Duatului !!! :foc:
Care e diferenta dintre un Demon Gardian si un succubus?Am auzit ca succubus te protejeaza si ii pedepseste pe dusmani.Demonul Gardian de asemenea te protejeaza si vad ca poate fi femeie sau barbat depinde de care sex iti place!Daca ai un succubus,iar tu faci dragoste cu Demonul Gardian,succubus se va supara?
Care e diferenta dintre un Demon Gardian si un succubus?Am auzit ca succubus te protejeaza si ii pedepseste pe dusmani.Demonul Gardian de asemenea te protejeaza si vad ca poate fi femeie sau barbat depinde de care sex iti place!Daca ai un succubus,iar tu faci dragoste cu Demonul Gardian,succubus se va supara?
Demonul Gardian e mai mult ca un parinte si invatator. Dar cand vine vorba de succubus relatia difera, e ca si cum te-ai baga intr-o relatie cu o fata, doar ca la un nivel mai inalt.
Daca gresesc rog pe cineva sa ma corecteze.
Aha ok pai banuiesc ca relatii mai "diferite" poti avea doar cu succubus-ul nu? Intreb asta pt ca nu prea mi-ar veni sa cred ca poti face asta cu DG-ul, cred ca ar fi cam ciudat, parerea mea
Aha ok pai banuiesc ca relatii mai "diferite" poti avea doar cu succubus-ul nu? Intreb asta pt ca nu prea mi-ar veni sa cred ca poti face asta cu DG-ul, cred ca ar fi cam ciudat, parerea mea
Stiu ce zici
Am o scurta intrebare si vreau sa o pun aici. Are vreo importanta pozitia zodiacala a demonului gardian in raport cu zodia ta sau ascendentul tau? De exemplu daca eu sunt balanta si am ascendentul in rac, se poate ca demonul meu gardian sa aiba pozitia zodiacala in taur (asa ca un simplu exemplu), sau chestia asta nu conteaza?
29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan :sarpe:
Am o scurta intrebare si vreau sa o pun aici. Are vreo importanta pozitia zodiacala a demonului gardian in raport cu zodia ta sau ascendentul tau? De exemplu daca eu sunt balanta si am ascendentul in rac, se poate ca demonul meu gardian sa aiba pozitia zodiacala in taur (asa ca un simplu exemplu), sau chestia asta nu conteaza?
Din cate stiu eu,DG seamana cu noi.
La barbati e Zeita,la femei Zeu si la al treila sex sansa e de 50% sa fie femeie sau barbat.
Spre exemplu mie imi place vantu,fulgerele,tunetul . Mereu mi a placut sa stiu ce gandesc altii si ma refer la gandurile ascunse la dorintele lor etc.
Eu o am DG pe Furfur
Preferinta sexuala nu cred ca conteaza intotdeauna.Poti avea ca DG un Demon, desi esti heterosexual ( atras de sexul opus) ,ca exemplu.
Hail Satan!
Eu cred ca asta depinde de la individ la individ. Poti de exemplu sa fi barbat si sa iti placa femile, dar sa ai o anumita retinere cand vine vorba de a vorbi cu vreo femeie, si cred ca asa ai avea un DG barbat, pentru ca ti-ar fi mai confortabil sa vorbesti cu un "el", chiar fiind heterosexual.
Dar eu nu asta am intrebat, ci daca pozitia zodiacala a demonului conteaza. Intreb asta pentru ca l-am intrebat pe Paimon prin sigilui, cu ajutorul pendulului daca imi este DG, iar acesta mi-a dat un raspuns afirmativ. Chiar daca el este un demon "colorful and friendly" cum sunt si eu de altfel, m-a pus pe ganduri faptul ca pozitia lui zodiacala este 10-14 grade in taur. Vroiam sa stiu daca are vreo relevanță chestia asta, sau pozitia Lui zodiacala nu ar trebui sa aiba neaparată legatura cu a ta sau cu ascendentul tau?
Situația e că noi nu ne reîncarnăm în fiecare viață în aceeași zodie. Cu toate acestea, din înțelegerea pe care o am, avem același Demon Gardian în fiecare viață. Prin urmare, nu cred că ar trebui să te îngrijorezi din cauza zodiei sau al ascendentului. Dacă Paimon ți-a confirmat că e Demonul tău Gardian, atunci asta-i tot ce-ți trebuie (atâta vreme cât a fost el acela care a comunicat cu tine prin pendul).
Am să menționez aici câteva lucruri care pot fi de interes pentru unii. Zodiile și ascendentul se schimbă din viață în viață. La fel ca în simbolismul cărților de Tarot, în care personajul își începe călătoria ca neinițiat curios, ajungând ca la sfârșitul acesteia să fie un adept împlinit (MO), tot așa și în astrologie se poate vedea o evoluție (sau devoluție) a sufletului, din reîncarnare în reîncarnare. Unii spun că sufletele noi se nasc ca Berbeci, după care trec din zodie în zodie, progresând în ordine prin Zodiac cu fiecare reîncarnare. Nu știu dacă asta e întocmai adevărat, pentru că din lucrurile pe care le cunosc despre unele dintre viețile mele anterioare, nu pot trasa o trecere liniară din zodie în zodie. Cu toate acestea, reîncarnările, evoluția spirituală și Zodiacul sunt interconectate. Apoi avem al 13-lea semn zodiacal, care e ascuns și care-l simbolizează pe adeptul împlinit (MO).
Thomas
Multumesc pentru lamurire, Thomas.
Hail frati și surori. Întrebarea mea este: de ce sataniștii este fiecare pentru el? Adică stiti..." Stiu multe dar le țin pentru mine". Oare nu a spus însuși Satan să fim uniți și să ne ajutam unii pe alții?
Spiritul trăiește în sine și, în sine, poate face un cer din iad sau un iad din cer.
Hail frati și surori. Întrebarea mea este: de ce sataniștii este fiecare pentru el? Adică stiti..." Stiu multe dar le țin pentru mine". Oare nu a spus însuși Satan să fim uniți și să ne ajutam unii pe alții?
Nicidecum. Chiar Inaltii Preoti au spus ca asa cum noua ne-a fost intinsa o mana pentru a ne ajuta sa avansam spiritual si sa crestem, asa sa ne intindem si noi mainile catre satanistii noi pentru a-i ajuta sa inteleaga spiritualitatea si sa creasca. Uita-te la modul cum egoismul, mandria si materialismul excesiv au acaparat o buna parte din societate iar oamenii ar face orice ca sa-i calce pe altii in picioare ca sa aiba ei mai mult. Nu mai exista unitate iar in felul asta societatea ajunge dezbinata. Asa ceva nu exista aici, toti suntem uniti si ne ajutam unii pe altii pentru indeplinirea aceluiasi scop comun. Ca sa-ti dau un exemplu, 10.000 de oameni uniti si constienti de realitatea din jurul lor sunt MULT mai greu de dezbinat si condus decat 1 milion de oameni ignoranti, materialisti si spalati pe creier cu ce vrea cel care-i conduce. Asta-i diferenta dintre noi si restul lumii.
Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8
Satanistii nu au genul asta de mentalitate. Lucrurile stau altfel.
Fiecare Satanist Spiritual este o persoana unica, care ar putea avea experiente diferite fata de alti SS. Unul dintre cele mai important aspecte ale cauzei noastre este sprijinul reciproc. Suntem o familie. Si reprezentam o parte foarte mica a populatiei Romaniei - si, evident, a populatiei Gentililor.
Foarte multi au o experiente diferita in SS. De aceea suntem incurajati sa urmam un ritm propriu si sa ne formam in mod individual. Nu exista "dascali" in Satanism. Avem cunoastere, avem tot ce este necesar pentru deveni mai buni - nu ne putem baza pe o alta persoana sa ne spuna ce trebuie sa facem la fiecare pas.
Cel mai important lucru este sa nu te compari cu altii. Este o experienta proprie si suntem persoane diferite. Cu nevoi diferite. Doar fiindca un SS a reusit sa faca un lucru untr-un anumit timp, asta nu inseamna ca tu vei fi la fel sau ca vei avea exact aceleasi rezultate.
"Fiecare pentru el" nu se aplica aici. Ne ajutam reciproc.
Daca ai nevoie de ajutor, Demonii si alti membri iti vor oferi sprijinul necesar.
Dar, dupa cum am spus, toti avem experiente diferi cu Demonii si cu Tatal Satan. Si, intr-o anumita masura, este un proces individual.
Astazi am folosit placa Ouija pentru a afla numele Demonului/Demonitei mele Gardian.Iar aceasta mi-a silabisit A S T A R O T H. Este posibil ca intr-adevar Ea sa imi fie DG? Va rog zice-ti-mi parerea voastra.
HAIL SATAN!
:sarpe: HAIL SATAN!! :sarpe:
Astazi am folosit placa Ouija pentru a afla numele Demonului/Demonitei mele Gardian.Iar aceasta mi-a silabisit A S T A R O T H. Este posibil ca intr-adevar Ea sa imi fie DG? Va rog zice-ti-mi parerea voastra.
HAIL SATAN!
Ouija si Pendulul nu prea sunt de incredere daca nu esti experimentat. Este de ajuns sa te gandesti la ceva ca sa le influentezi raspunsurile. Eu zic ca mai bine ar trebui sa va concentrati pe deschiderea spre astral si sa stiti una si buna chiar daca poate dura luni sau ani de zile, ca si practica cu pendulul sau ouija tot luni sau ani de zile necesita pentru perfectionare.
Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8
Iti multumesc Loading pentru raspuns , am sa fac precum ai zis! Apreciez enorm!
:sarpe: HAIL SATAN! :sarpe:
:sarpe: HAIL SATAN!! :sarpe:
Bună! Sunt ss de 2 ani, am centrii de clar vedere și clarauz deschiși, al treilea ochi parțial, dar nu pot intra în legătură cu Demonul meu Gardian. Am încercat toate metodele, în afara de tabla Ouija. Îmi stiu Dg, si in ziua in care l am aflat, am simțit pe spate înainte sa ma culc o atingere electrizata. De atunci nu pot sa îl contactez, oricât as incerca. Ce as putea sa mai fac?
Imi puteti spune va rog ce Demon este axat pe ajutarea pamantenilor care au probleme sexuale?
Imi puteti spune va rog ce Demon este axat pe ajutarea pamantenilor care au probleme sexuale?
Depinde ce natura are problema ta. Daca ai suferit in dragoste, nu ai incredere in atractivitatea ta, nu poti comunica cu cei din jur, etc. Cauta sursa problemei tale. Avand in vedere asta, cred ca cel mai bine te poate ajuta Demonul tau Gardian pentru ca te cunoaste cel mai bine si te poate ghida la descoperirea sursei, inlaturarea problemei si imputernicirea acelui aspect
Hail Satan!
Hail Agares!
Heinrich Himmler -- 'The Aryan Knight'
Știam ca există doar un astfel de Demon, care se ocupă strict cu problemele sexuale. Vreau ca să-L găsesc...
Știam ca există doar un astfel de Demon, care se ocupă strict cu problemele sexuale. Vreau ca să-L găsesc...
Satan te poate ajuta cel mai bine cu asta , parerea mea.
E vorba de ceva fizic sau? E ok daca nu vrei sa spui ,dar incearca sa ii ceri ajutorul si sa vorbesti cu El.
Satan ne cunoaste cel mai bine si stie exact ce ne trebuie.
http://bucurialuisatan.com/ajutor-din-partea-demonilor/
Incearca la lista pentru dragoste si verifica descrierea detaliata a fiecarui Demon
Hail Satan!
Hail Agares!
Heinrich Himmler -- 'The Aryan Knight'
Pages: 1