Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in.

#1 20-Oct-2016 02:17:10

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Mudre

Salutări tuturor oamenilor noștri și familiei satanice!

Câțiva oameni au cerut consiliere și îndrumare în ceea ce privește mudrele de la ultima postare. Știu că datorez niște răspunsuri și instrucțiuni de ajutor și de la alte postări (serile „Confruntarea cu entitățile astrale”, întrebările vor fi abordate, iar eu nu le-am abandonat pe acestea). Doar că unele lucruri sunt mai urgente și trebuie să fie puse pe primul loc, iar acesta este modul în care asta poate merge. Așa cum timpul este limitat și munca este fără sfârșit.

Fără s-o mai lungim... Să trecem la subiect.


În ceea ce privește mudrele, sunt unele mudre pe care le voi pune aici, care sunt dovedite că funcționează 100% și sunt exact ceea ce spun că sunt. La fel ca nadile și locurile lor în degete (nervii se conectează cu anumite căi ale creierului, ale corpului și, ca urmare, ale sufletului etc) au fost în unele locuri corupte. În mod normal, atunci când bioelectricitatea ta este ridicată și ești deschis spiritual, vei simți mudrele.

Este multă informație în jur, iar cea mai mare parte este new-age, un curcubeu de rahat, care nu duce nicăieri în realizare sau putere. Ca ținerea acestui semn, sari în cada de baie de 100.000 de ori (da, instrucțiuni reale ale unor „vrăji magice" în est sunt la fel de corupte ca și aceasta) și te vei transforma într-o broască sau în zâna măseluță. Astfel, nu este doar periculos, dar este și lipsit de valoare.

Există, de asemenea, mult rahat legat de „mudrele dificile” supreme unde trebuie să-ți luxezi degetele. Acest lucru nu este necesar și este făcut de șarlatanii religioși, în scopul de ai face pe inițiați să se concentreze pe lucruri retardate. Ca și tipul spiritual de rahat „contul meu bancar este mai mare decât al tău", care este, de asemenea, tipic spiritualității corupte în est. Care face milioane și milioane de ceva cu zero pentru nici un efect, altceva decât imitarea rabinilor.

Unde toată lumea petrece 10 ore pentru a semna ceva pe perete, doar pentru a ajunge nicăieri spiritual. Acest lucru este rău și este ceea ce inamicul le-a făcut religiilor divine ale Orientului, toate acestea fiind SATANICE în natură. Budismul este de departe cel mai rău dintre toate. Hinduismul are încă o anumită putere, dar a fost puternic distrus și pătat.

În sensul macrocosmic a mudrelor, sunt utile deoarece cu mâinile atingem lucruri. Acestea sunt extensile noastre pentru a acționa în multe feluri. Au un design ocult și acest lucru reprezintă utilizarea lor.  Este ca afirmația „viața se află în mâinile tale” și, de asemenea, pe asta se bazează chiromanția. Mâinile sunt importante nu doar ca instrumente psihice, ci și pentru că multe dintre capacitățile avansate ale oamenilor au de-a face cu mâinile noastre avansate în comparație cu alte animale. Mâinile sunt Divine. Acesta este motivul pentru care Zeii pun accentul pe ele.

Dacă o mudră îți transmite o energie negativă, nu o practica, deoarece poate fi greșită, cel puțin pentru tine. Acestea de aici sunt dovedite a fi corecte. Ai putea găsi chiar și un inch diferență, în poziție are un efect diferit sau mai pronunțat care este bine, dar în general, aceste mudre nu trebuie să fie exacte. De asemenea, mudrele nu fac o mulțime de lucruri de unele singure, dacă nu ai deja putere bioelectrică, astfel încât schimbările în flux sunt simțite și experimentate. Cu alte cuvinte, ca și cu orice altceva, eficiența acestora este dependentă de puterile tale personale.

De asemenea, fă-ți propria cercetare dacă ești interesat de domeniul acesta. Fii atent și întreabă Zeii, deoarece există multă dezinformare și informații ascunse în jur.

Toate mudrele folosite pentru deschiderea chakrelor de pe Bucuria lui Satan pot fi folosite și pentru a le împuternici.

Acestea pot fi găsite aici:
http://bucurialuisatan.com/deschiderea-sufletului/

________________________________________________________

Pentru mai multe mudre, citiți mai jos. Toate aceste mudre funcționează și trebuie să fie simțite imediat de către cei care sunt deschiși spiritual.


1. Mudra rugăciunii

1476912851_374458_451615788218520_81123058_n-copia-copia.jpg

Această mudră echilibrează curenții idei-pingalei și poate fi folosită pentru a atinge energia în Shushumna. În termeni foarte simpli, echilibrează sufletul și poate ajuta la menținerea acestui echilibru. Ea este desigur furată de către creștinii care, în jocul lor spiritual prefăcut, o folosesc pentru a pretinde că sunt echilibrați și, de asemenea, pentru că ajută în „rugăciune”, deoarece calmează mintea practicanților. Această mudră este totuși moștenirea satanică ca orice altceva, așa că nu ezita să o folosești.2. Mudra Ganesha
 
Această mudră este pentru ruperea generală a obstacolelor. O poți utiliza în meditația de desfacere și de rupere a blocajelor din suflet. Poate ajuta să nu ai un control „relaxat”, dar pe măsură ce continui cu meditația de „desfacere”, când faci afirmația lasă-ți mâinile complet libere, imaginându-ți obstacolul cum scade în intensitate, la fel ca și cu mâinile tale.

1476912966_375970_280174672098915_2053334399_n.jpg3. Mudra Pran

O mudră foarte puternică pentru creșterea bioelectricității. Se poate face cu ambele mâini pentru o eficiență maximă. Făcând-o cu o singură mână va crește bioelectricitatea din nadia corespunzătoare mâinii respective (Ida - feminină - mâna stângă și Pingala - masculină - mâna dreaptă). Foarte utilă și puternică și pentru vindecare, deoarece aceasta este asociată cu chakra solară și cu fluxul bioelectric general.

1476913042_stacks_image_2153.png4. Mudra „coarnele diavolului” sau Apana

Această mudră ajută cu „protecția", dar nu spirituală, ci fizică, ca și cum ai avea un sentiment intuitiv mai bun și ai fi mai „conștient" de domeniul fizic într-un sens mai animalic. Dacă ești conștient nu vei da greș. Ea ajută, de asemenea și regiunile inferioare ale intestinelor și a chakrei bazei. Acesta este motivul pentru care inamicul o folosește foarte mult, deoarece ea este protectivă din motivele menționate mai sus. Foarte puternică și în calmarea și centrarea minții. Asta e ca protecția saturniană. Are de-a face cu creșterea gradului de încredere, instruirea etc. Saturniană per total, dar în sensul pozitiv al protecției, instruirii etc. Inerent o mudră satanică, arătând „coarnele" lui Satan, bioelectricitatea ridicată până în vârful capului.

1476913161_dio-metal-horns.jpg5. Mudra pumn

Este doar un pumn obișnuit. Poate ajuta la ruperea lucrurilor. În sensul literal și spiritual, poate fi folosită pentru răzbunare și alte lucruri cum ar fi creșterea puterii etc. Poate fi folosită pentru a amplifica emoțional lucruri, fie pentru a le face să explodeze spre ceva, cum ar fi magia neagră, sau pur și simplu să le transforme.6. Mudra Kubera, mudra bogăției

Aceasta este mudra bogăției. Ea poate fi folosită pentru a face vrăji/lucrări pentru bani. Deși nu este necesar, poate ajută. E mai bine să fie făcută cu ambele mâini în același timp.

1476913386_kubera.jpg7. Mudra yoni

Este bună pentru lucrările de magie feminină, oricare ar fi acestea. Poate ajuta și la echilibrarea sufletului pentru cei care sunt foarte dezechilibrați pe elementul feminin. Crește feminitatea, nașterea și orice altceva este de asemenea asociat cu acestă mudră.

1476913412_mudra-yoni.jpg8. Mudra Shiva Linga

Este bună pentru lucrările de magie masculină, crește și energia șerpească în cazurile în care Șarpele este păstrat la bază din cauza unui dezechilibru în elementul masculin. Bună pentru orice fel de lucrări care au de-a face cu masculinitatea.

1476913449_frgwypj.jpg9. Mudra scut

Nu am putut găsi un nume pentru ea.
Are de-a face cu apărarea, protecția și în general cu binecuvântările. Mudră benefică pentru protecție.

1476913560_bigancient-egyptian-goddess-isis.jpg10. Mudra Dhyani

Dacă mintea ta este hiperactivă, această mudră o poate ajuta să se liniștească. De asemenea, utilizeaz-o atunci când faci transa, deoarece poate ajuta în acest demers.

1476913636_dhyani_mudra_1.jpg11. Mudra Uttarabodhi

Bună pentru ridicarea energiei, dacă este acumulată în partea inferioară a corpului. De asemenea, ea este utilizată în yoga kundalinică, unde îți ridici două degete deasupra capului (exercițiul Sat Kriya). Dacă îți este inconfortabil, folosește doar un deget.

1476913664_f459b5b03fed5de558968005202b45d8.jpg- Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by NishaWillow (18-Apr-2019 00:03:30)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 20-Oct-2016 20:09:16

Ariel1965
Membru
Registered: 04-Jun-2016
Posts: 124

Re: Mudre

Foarte util. sincere multumiri!
    Am totusi o intrebare referitoare la Mudra Dhyani (nr.10 din expunere): exista  o regula in suprapunerea mainilor in functie de sex? (adica mana dreapta peste mana stanga pentru un sex si mana stanga peste mana dreapta pentru celalalt)?
    Este util pentru cei care incercam sa facem proiectia astrala (decorporalizarea), daca ne poate ajuta la transa. Am vazut ca in Falun Dafa (unde se lucreaza si se directioneaza energii) exista aceasta specificatie.
    Multumesc anticipat!
    HAIL SATAN!


HAIL SATAN!

Offline

#3 04-May-2022 20:59:05

AsraArdwulfLeberecht
Novice
From: Orion,1344 ani lumina distanta
Registered: 08-Feb-2022
Posts: 3

Re: Mudre

Multumim! Foarte util .


:sarpe: Recită Tora în fiecare dimineață. Invers. :sarpe:
        „Visele te conduc Acasă”

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.11