Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 26-Oct-2016 00:38:57

Creatine
Membru
From: Germania/Bayern
Registered: 04-Nov-2013
Posts: 479

Primul ritual de protejare a Bucuriei Lui Satan.

Salutări tuturor oamenilor noștri si camarazilor satanşti.

[Mai jos este ritualul)

Acesta este de făcut in fiecare zi pe lângă celelalte ritualuri dacă doresti. Poți sări o zi peste un ritual ca sa  îl faci pe acesta in loc și continuă sa le faci pe celelalte. Concentreaza-te foarte bine pe acest ritual pentru o zi. Vom reposta de asemenea acesta (pe langa celelalte ritualuri) ca să le întărim cand trebuie, pentru a le maximiza efectul.
Aceasta este revanșa pentru toți idioții care cred că Templul lui Satan poate fi cutremurat de  încercările lor pline de  lașitate. Și de asemenea idioților și proștilor care pun  o mica pungă de shekels( Moneda statului Israel) în topul  propriei nebunii,existențe. Satan i-a distrus pe mulți dintre inamicii noștri cerșetori de shekeli iar aceasta va continua.

Inamicul pentru o perioadă prea îndelungată a avut încercări eșuate de distrugere,anihilare și infiltrare a " Ordinul Tuturor Gentililor Spirituali". Aceasta a rezistat foarte mult timp încercărilor inamice  de distrugere. Doar prin Satan aceste instituții pot supravietuii,iar aceasta este credința acestui loc.Satan și toți ceilalți Zei au depus foarte mult timp și efort în a proteja acest loc ,unde poți învața ,avansa și de a deveni mai bun. Aceasta este casa ta ,aceasta este comuniunea ta.

Ministerele Bucuria lui Satan sunt cele mai in siguranță de pe tot internetul(poate din lume in acest moment),unde oamenii pot avansa și găsi o ușă spirituală și un viitor spiritual. Pentru cei care sunt adânciţi in satanism au observat ca Satan are viitor luminos in umanitate iar aceasta este pozitivă,naturală în Satanism. Satanismul poate transforma  oamenii in timp   până acolo unde au  avansat in viața anterioară. În timp ce toate celelalte persoane trăiesc o viata inutila ,tu  ajungi la viteza luminii.

Din păcate avem de a face cu criminali sau cu oameni cu un trecut criminal care ar face ORICE pentru a o proteja. Și desigur cine e specializat în al lor mediocru astral "gibberish" în ordine de a ataca "inamicii" lor. Desigur aceasta are o dimensiune psihica.

În toate celelalte locuri sunt doar vorbe nesfârșite,și nimic nu este primit pentru individualitate. Chiar mai rău, oamenii sunt sever victimizaţi, plătind toate economiilor de o viață întreagă ,sacrificând totul iar in final nu  fac nimic. Acolo este foarte rau , cazuri controlate de evrei, unde oamenii având încercări pentru ceva mai bun spiritual,sau un aceste cazuri morbide  unde oamenii și-au stimulat Șarpele Kundalini  fără ajutor Demonic conducând către nebunie , murind în încercarea de a îmblânzi putere lui Satan fără ca acesta sa fie in propria casa.

Ministerele Bucuria Lui Satan există pentru oamenii care au fost transformați in Goyimi ( termen evreiesc pentru Gentilii nespirituali însclăvit tot de evrei) în a se transforma din nou in Zei, oameni decenți precum au fost. Bucuria Lui Satan exista pentru  tine și doar pentru tine. NU câștigăm nimic decat satisfacție și cadouri spirituale satanice în munca pentru Satan. Cei care muncesc pentru Satan cunosc acest lucru. Ministerele Bucuria Lui Satan există doar ca  "Ordinul Spiritual Doar Gentililor".

Acest loc este Palatul lui Satan , de transformare , recreere ,avansare  spirituală și locul unde putem fii liberi.

Așadar, Ministerele Bucuria Lui Satan le dă tuturor Gentililor siguranță,de unde nu doar luptă și coordonează  împotriva celor care au atacat umanitatea de milenii dar de asemenea luptă neobosit pentru a rezolva aceasta problemă.
Unele probleme foarte serioase pot fii rezolvate doar de Zei. Satan si Zeii protejează,iubesc si binecuvintează acest loc și voi toți de aici faceți parte și muncind pentru avansare.Pe această planetă sunt miliarde de Gentili lăsați fără cultură,fără Zei( crezând că acest "dumnezeu" este un punk evreiesc) și neajutorați literar. Mulți dintre voi a-ți văzut ce se întâmplă când practica si ajutorul dăruiește sufletului în reunirea cu Creatorul,Zeii și Demonii care au ajutat încă de la nașterea umanității .

Câteva creaturi au furat aceste drepturi din nastere de la oamenii Gentili,și umanitate lăsând-o în descompunere fără nici un motiv dar profitul unora a deranjat. După cum știți și voi aceste creaturi nu sunt "inocente" având un întreg arsenal de arme folosindu-le împotriva celor care nu se opun "ordinului" lor de moarte,umilire a umanității si distrugerea acesteie.

Ziua Răzbunării e aici.

Doar gândiți-vă la Strămoșii voștri Păgâni care au fost brutalizati,violati,distruși iar casele lor iubitoare date foc (câteodată cu proprii copii înăuntru). Unul de asemenea are nevoie de a invoca ceea ce  oamenii noștrii "Satanişti"au suferit de milenii,pentru a înțelege importanţa faptei pe care o facem acum.Nu  doar asta , evreii au avut încercări de a eradica Satanismul și etichetându-l ca fiind horror,despre sânge.

Când gentilii au fost masacrati in propriile temple/cladiri de către  evrei, a fost ceva care sa fie " lăsat în uitare " ?
Ce exact au făcut  acești oameni? Iubind proprii Zei și altfel  fiind condamnați la moarte de către rasa extraterestră evreiască.

De altfel mulți s-au auto-intitulat " satanişti"( degetul mare al evreilor). Fiind satanişti doar in nume, muncind in totalitate pentru interesul evreiesc distrugând satanismul de zeci de ani, din propria inițiativă transformându-l într-o casă ciudata a kabalei evreiești  ,paranoia și nebunie evreiasca . Niciodată nu l-au intrebat pe " Satan"  ceea ce dorește, in acord cu ceea ce evrei le-au spus ca acesta fiind un " arhetip". Ei au un fetiș particular unde nu vor ca Satanismul să reiasă din grămezile de excremente  evreice,dar asta e deja mult prea târziu ,se întâmplă chiar in acest moment si nu există vreun mod de al opri.

Acum este momentul în care inamicii "muşcă din noroi",pentru prea mult timp au fost distruse nenumărate popoare  Păgâne. Întreaga lume Păgână a fost masacrata,anihilată,insclavita și arsă de vie. Cei mai mulţi  "păgâni" în zilele noastre nu sunt satanişti de asemenea și sunt de altfel la un nivel mediocru ( oricum sunt  mai buni decat inamicii in toate modurile posibile),așa că noi conducem acești oameni satanişti pentru o zi de mâine mai bună, pentru cei care vor sa fie Suflete Libere.  Ritualurile noastre sunt un motiv în care inamicul a făcut un presiune uriașă. Noi trebuie să le răspundem cu mai multe ritualuri.

Protejând Ministerele Bucuria Lui Satan ,te protejezi pe tine . Îți protejezi viitorul,casa,cei dragi ție dar și Templul lui Satan.[ Tu ești inclus inclus in Ritual, sub beneficiile acestuia,  partea cu afirmații ]
Ritualul este foarte simplu.

Vibrația Runică

Runele trebuie vibrate una după alta in ordinea dată mai jos; fiecare rună trebuie vibrată de 18 ori (sau de un multiplu de 18, 36 ,72 etc ori. De câte ori vrei sau cât poți).

ALGIZ, de 18 ori (AAAA-LLLL-GGGG-IIIII-ZZZZ)

SOWILO, de 18 ori (SSSS-OOOO-VVVV-IIII-LLLL-OOOO)

TYR, de 18 ori (TTTT-IIII-RRRR)

Fiecare rună e vibrată de x18


După ce ai ridicat energiia runeler, concentrează-te pe acestea și:

Vibrează SATANAS apoi afirmă:

Ministerele Joy of Satan sunt întotdeauna în siguranță deplină și protejate de orice fel de prejudiciu și negativitate.
Oricine blestemă Joy of Satan e blestemat și oricine binecuvintează Joy of Satan e binecuvântat.

Vibrează SATANAS

Cele de mai sus trebuiesc repetată de 10 ori: Satanas-afirmația-Satanas  aceasta este o rundă.


Un mare MULTUMIM tuturor oamenilor și Camarazilor Satanişti . Cu noi toți si armata Demonică de partea noastră  vom livra dreptatea catre  scarbele de inamici!!!

- Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by admin (03-Feb-2017 17:07:36)


Hail Satan. wide_smile
Hail Vapula. :cool:

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10