Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 10-Dec-2017 12:39:09

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,784

Program de RIV-uri (11-21 decembrie)

Salutări tuturor camarazilor SS.

Datorită solicitării, postez programul mai devreme pentru a-i ajuta pe traducătorii noștri să-și facă rapid munca importantă. De asemenea, este important să menționez că noi am lucrat neobosit la arhivarea și actualizarea bibliotecii după atacul recent. Am muncit zile pentru asta. Acum, avem și copii ale site-urilor care vor exista, și dacă este nevoie, le putem extinde și pe ele.

Atâta timp cât inamicul își folosește metodele teroriste, vom continua să facem asta. De asemenea, toată lumea trebuie să-și facă timp ca să copieze și să arhiveze paginile prin salvarea lor și așa mai departe. Nimic greu în asta. Dacă doar 1/10 din cititorii acestei postări fac asta, vom avea 100 de biblioteci.

Voi încerca să creez și un program offline pentru RIV-uri, în caz că se va întâmpla ceva cu internetul sau cu oricare din panourile noastre, inamicul să fie oricum distrus. Acest program va include toate RIV-rile, punându-le și pe cele noi, și va fi actualizat în mod constant. Având în vedere că nu pot face totul de unul singur, și cum timpul meu este limitat, voi încerca să prioritizez asta.

Situația referitoare la internet atinge punctul culminant. În orice caz, noi trebuie să continuăm cu RIV-urile, care vor face orice alegere sau mișcare pe care inamicul nu reușește să o facă și, în cele din urmă, se va întoarce împotriva lui. RIV-ul cu restaurarea comunicațiilor rămâne o PRIORITATE!

După acest program, îl vom ataca foarte tare pe inamic. Acest program va reafirma și alte RIV-uri pe care nu le-am repetat înainte, oferindu-ne un boost mare ca și grup.Mai jos este programul:


11 decembrie:


12 decembrie:


13 decembrie:


14 decembrie:


15 decembrie:


16 decembrie:


17 decembrie:


18 decembrie:


19 decembrie:


20 decembrie:


21 decembrie:

Last edited by NishaWillow (10-Dec-2017 12:43:01)


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10