Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Jun-2018 16:55:22

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,640

PUTEREA ALBILOR (Cap. 16 - Puterea Albilor)

Cap. 1 - Strigătul de moarte
Cap. 2 - Sifilisul spiritual
Cap. 3 - Falsificatorii diagramei
Cap. 4 - Căpitani corupți
Cap. 5 - Naufragiatorii
Cap. 6 - O privire mai atentă asupra corupților
Cap. 7 - Prietenii căpitanului
Cap. 8 - Prietenii echipajului
Cap. 9 - Ciuma negroidă
Cap 10 - Adevărurile despre rasă
Cap 11 - Coșmar
Cap 12 - Cincizeci de ani de faliment
Cap 13 - Imperiul alb
Cap 14 - Revoluția albă
Cap 15 - Național Socialismul


PUTEREA ALBILOR

Vreau să fiu foarte clar cu privire la asta: pledez pentru PUTEREA ALBĂ totală și deplină în această lume!

Albii nu mai pot să-și piardă vremea în compromisuri și în jumătăți de măsură atunci când vine vorba de protejarea vieților și a intereselor lor. Ceea ce avem în față nu e o bătălie socială, filozofică, economică, religioasă sau teritorială, ci o bătălie între CALITATE – reprezentată de Rasa Albă de elită dar minoritară – și CANTITATE, formată din roiurile vaste de drojdii umane care au fost adunate sub steagurile marxismului evreiesc, spre a fi folosite în bătălia împotriva Rasei Albe.

Fie rasa noastră asediată se va organiza și va lupta pentru supraviețuire, fie drojdia pământului o va inunda. Vom fi rași de pe fața pământului dacă continuăm să ezităm, să raționalizăm și să tergiversăm cu jumătăți de măsură. Aceasta e o adevărată „PUTERE A DROJDIEI” plină de răzbunare – asemenea unei înmulțiri oribile de gândaci de bucătărie care, dacă ar fi existat într-un număr suficient de mare, l-ar putea sufoca efectiv și pe cel mai mare gânditor sau luptător din istorie.

Suntem depășiți numeric în proporție de 7 la 1!

Singurul răspuns pentru PUTEREA DROJDIEI trebuie să fie, și într-adevăr e, PUTEREA ALBĂ. Puterea elitelor lumii, ființele umane albe care deja și-au dovedit superioritatea naturală asupra acestui roi de drojdii, trebuie să-l răzbească, să restabilească ordinea și cultura în lume și să mențină acea ordine prin singura metodă prin care ordinea a fost mereu menținută: PRIN FORȚĂ!

În ziua de azi, în afară de Statele Unite ale Americii, nici un alt segment al Rasei Albe de pe pământ nu e capabilă să răzbească această drojdie.

Adevărul e că America e singura națiune care posedă puterea FIZICĂ de care e nevoie pentru ca drojdia să fie pusă în ordine.

Centrul puterii și banilor evreiești e aici în New York, SUA; acest centru nu e situat nici în Moscova și nici măcar în Ierusalim. Iar muncitorul și fermierul american încă mai posedă instinctele rasiale bune și sănătoase ale strămoșilor noștri care au răzbit hoardele de corcituri, din nou și din nou, prin forța pură a curajului și voinței.

Sunt bine conștient de sentimentele de repulsie care se nasc în mulți europeni când se gândesc că genul de „americani” pe care i-au văzut și cunoscut, vor fi vreodată în stare să restabilească Cultura Occidentală. Iar aceștia cu greu pot fi blamați pentru astfel de sentimente. Majoritatea reprezentanților „americani” din Europa, sunt EVREI. Politica externă „americană” pe care europenii au văzut-o – și care le-au distrus țările, le-au măcelărit compatrioții, a dat jumătate din Europa pe mâinile comunismului și care chiar și în ziua de azi mai oferă sprijin și ajutor inamicilor albilor în timp ce pe aliații acestora îi distrug – a fost și încă mai e inspirată, direcționată și instigată de EVREI. Pe scurt, europenii au văzut America doar prin ochii evreiești – au văzut „americani” care nu sunt americani, ci evrei.

Însă, dragi prieteni albi din Europa, credeți-mă când vă spun că America e plină ochi cu oameni buni și curajoși – oameni care împart același sânge cu voi și care ne vor onora rasa atunci când, finalmente, vor vedea necesitatea urgentă de a-și ridica mânecile pentru o luptă în toată regula.

Pe lângă asta însă, eternele gelozii, rivalități și vendete dintre diferitele segmente ale rasei noastre trebuie să ÎNCETEZE, pe chestiune de necesitate strategică – acestea nu pot continua pentru că aduc beneficii evreimii mondiale.

Albilor europeni: puneți departe, dacă puteți, amintirile ultimelor două Războaie Mondiale în care noi ne-am unit forțele cu inamicii noștri mortali și vi i-am ucis pe cei mai buni dintre tinerii voștri; sângele nostru, și el, a fost vărsat în aceste războaie profane. Iertați-ne că am fost atât de orbi – și-am întors puterea mortală a măreției noastre împotriva voastră, în loc să o îndreptăm spre comunismul evreiesc care acum ne devoră pe toți. Iertați-ne pentru mizeria și degradarea pe care am forțat-o asupra voastră și alăturați-vă încă odată nouă în șanțurile de luptă, pentru rasa noastră și pentru națiunile din aceasta.

DE DATA ASTA va fi diferit!

DE DATA ASTA vom face front împreună, împotriva unui inamic comun.

DE DATA ASTA trădătorii nu vor mai găsi nici un alb care să ia aminte la minciunile lor și care să le poarte războaiele în locul lor.

DE DATA ASTA nu vom avea nici un pic de milă pentru cei care au provocat suferințe nespuse printre popoarele noastre; nu-i vom asista deloc pe aceia care au trăit în sânul nostru urmând un singur scop: acela de a ne distruge. DE DATA ASTA – împreună – ÎI VOM PUNE PE NEMERNICI CU SPATELE LA PERETE!

Cum se va face asta?

Crezi sau nu, însă asta nu-i deloc o treabă teribil de dificilă. La momentul de față, singurul obstacol din calea noastră e abilitatea nemaipomenită a semenilor noștri de a RAȚIONALIZA și TERGIVERSA atunci când se află puși în fața unui pericol mortal.

Calul e cu mult mai puternic decât un om și, dacă ar realiza vreodată asta, într-o clipită l-ar putea omorî călcându-l în picioare. Însă nu realizează acest lucru și în consecință continuă să accepte să fie pus în ham și să tragă greutățile oamenilor.

Vasta majoritate a americanilor e sătulă de evreii aroganți care le fură averea și de negrii revoltați care fac prăpăd pe străzile lor, însă – asemenea calului – aceștia nu-și cunosc puterea.

Aici în America albii depășesc în proporții mari drojdia venetică. Dacă aceștia realizează vreodată puterea pe care o reprezintă, nimic de pe fața pământului nu-i poate opri din a călca în picioare drojdia subversivă și trădătorii care i-au bătut, mințit, jefuit și, în cele din urmă, au dezlănțuit o gloată de negrii sălbatici împotriva lor.

Din momentul în care un cal descoperă că POATE călca în picioare un om și că poate scăpa cu asta, acesta devine un „nărăvit” și nimic nu-l mai poate face să un cal de corvoadă.

Singurul motiv pentru care albii din America nu-și pot simți deocamdată puterea, cu toate că reprezintă majoritatea copleșitoare ce posedă o tărie nemaiauzită, sunt evreii care controlează întreg sistemul nostru de comunicații și care, în felul acesta, au reușit să ne țină dezbinați.

ÎN INIMILE LOR, majoritatea albilor cad de acord cu lucrurile pe care le-am spus în această carte. Însă cred că sunt singuri!

Evreii au recunoscut simțul înnăscut al albilor de a juca corect. Au recunoscut dorința profundă a albilor după ordine, dar și repulsia inerentă pentru lucrurile care îi strică ordinea. EVREII AU PROFITAT DE ACESTE CALITĂȚI BUNE ȘI SĂNĂTOASE – s-au folosit de cele mai bune calități din nou pentru a ne distruge!

TV-ul, radioul, filmele, cărțile, revistele, ziarele, școlile și până și oficialii guvernamentali ne spun în mod constant și repetat că nu e „frumos” să credem că africanii nu ne sunt egali – cu toate că faptele ne dovedesc în mod concluziv superioritatea în tot ceea ce ține de o societate civilizată. Nu e „frumos,” ni se spune, să ne dorim ca linia noastră de sânge să fie păstrată pură – nu e „frumos” să ne dorim ca nepoții noștri să fie ALBI.

Nu e „frumos” să vorbim despre tot gunoiul, obscenitatea, crima și boala care se mută într-o vecinătate odată cu „vecinii” negrii. Nu e „frumos” să-ți dorești ca copiii să-ți fie educați la nivelul lor, în loc să fie trași în jos la nivelul negrilor. Ni se mai spun că nu e „frumos” pentru că nu e „corect.” Însă haidem să privim lucrurile din cealaltă perspectivă.

E „frumos” că femeile noastre trebuie să trăiască în frică constantă de a nu fi violate de vreun negru? E „frumos” ca copiii noștri să adopte limbajul, atitudinea și etica drojdiei din societatea noastră? E „frumos” ca bărbații noștri să trebuiască să intre în competiție cu analfabeți pentru a se întreține – și analfabeții să ajungă deasupra lui? E „frumos” să tolerăm taxe și prețuri inflaționiste pentru a sprijini înmulțirea negrilor, când asta ne scoate mamele din case și familie pentru a munci în fabrici? E „frumos” să le lăsăm copiilor noștri ca moștenire o lume condusă de drojdii străine?

LA NAIBA CĂ NU; NU E FRUMOS – și nu e corect.

Albule, ești un sclav în propria ta țară. În fiecare an păstrezi mai puțin din roadele muncii tale; în fiecare an îți e din ce în ce mai greu să porți povara pe care veneticii au pus-o pe umerii tăi; în fiecare an, forța de muncă ieftină a veneticilor îți fac viitorul mai puțin sigur; în fiecare an, te afunzi mai mult în sclavia mondială.

Când se vor sfârși toate acestea? ÎȚI SPUN EU – se vor sfârși când toți albii vor fi anihilați în mod total și complet.

ÎNCETEAZĂ să mai raționalizezi o situație despre care știi că e mortal de serioasă. ÎNCETEAZĂ să mai tergiversezi cu jumătăți de măsură în situații care cer acțiuni decisive. ÎNCETEAZĂ să mai folosești afacerile, etichetele sociale, familia și siguranța drept scuză pentru comportamentul tău complet laș. Dacă mai eziți prea mult, lupta va lua sfârșit – iar albii vor fi înfrânți!

RIDICĂ-TE ȘI LUPTĂ!


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10