Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Dec-2018 01:47:52

Eudeyrn
Veteran ✸ ✸
Registered: 11-Mar-2015
Posts: 1,818

Paris și situația franceză

Cea mai bună modalitate de a înțelege cum stau lucrurile în acest moment este să mergi și sa le vezi. Și am văzut personal ceea ce se întâmplă în Paris, Franța, nu cu mult timp în urmă; și mi-au fost povestite de către oamenii care trăiesc în centrul acestor situații.

Dacă vă mutați oriunde înafara de teritoriile bogate din Paris, tot ce vedeți sunt cartiere întregi musulmane . Bogăția Parisului este în mare parte intactă, în ceea ce privește clădirile și alte opere de artă. În ceea ce privește străzile, aceasta este o conversație cu totul diferită.

Rabinul Macron va fi blestemat de Zei pentru pângărirea lui. La fel ca mulți alții înaintea lui, Zeii se vor răzbuna pe ei. Centrul Parisului arata simplu ca Haj Africa. Oamenii nu sunt agresivi, dar sentimentul că ești un outsider este cu adevărat acolo. Unii sunt defapt oameni "ok". Sub suprafață, însă, criminalitatea este în creștere și situația este scăpată de sub control. În toate pozițiile publice și locurile de muncă de stat sunt de cele mai multe ori persoane care nu sunt franceze. De fapt, majoritatea, dacă nu sunt îndeaproape toți.

Am întâlnit oameni care lucrau în locuri de muncă obișnuite și nu aveau nimic și tot felul de bogății pe ei, inclusiv telefoane, mașini și orice altceva imaginabil, cu mult peste cei obișnuiți. Intitularea statutului de migrant. În cele mai multe locuri de muncă, abia am văzut albi, în multe locuri sau în timpul orelor de lucru. În timpul liber, albii sunt încă puțini și nu prea ies.  Între orele de lucru când ieși in Paris și nu poți găsi o singură persoană albă, trebuie să te uiți în anumite zone.

Viața de noapte de la Paris este interesantă, vei vedea în esență fete albe de 13 ani și apoi somalezi care le vând crack și cocaină la un preț scăzut în unele locuri. Prima dată gratis, de asemenea. În mijlocul străzii. Cu poliția aflată chiar pe partea opusă a străzii, în imposibilitatea de a face ceva.

Situația este destul de simplă, Civilizația se confruntă cu o mulțime de provocări. Nu poți avea o țară și să ai 8 milioane de oameni în ea într-o populație de 70 de milioane, care doresc să mori și să cânți cântece despre cum vor să scoată coloana vertebrală din bebelușii tăi albi, așa cum un scriitor "francez" a scris cu mult timp în urmă. Țările care se amestecă după un anumit punct sunt doar pe modul tic-toc fie spre o revoluție gravă, fie spre ruină.

Parisul se află acum într-o situație ciudată, există surse care spun că aceștia sunt doar extremiști de stânga, dar realitatea este diferită, oamenii au probleme cu șomajul, iar prețurile la benzina care sunt folosite ca scuză, sunt literalmente ultimul lucru pe care o au francezii ca problemă chiar acum. Situația este foarte rea. Când ieși in propria capitala și nu puteți găsi oameni de aceeași culoare a pielii ca tine, situația este deja critică.

Chestia este, de asemenea, ca "știrile" sunt doar susțineri că acestea sunt doar niște Anti-fa aleatori în loc, dar dacă te uiți la poze arata ca muncitori sau șomeri vârstnici de vârstă mijlocie albi în proteste. Acestea arată pur și simplu că oamenii de clasa muncitoare care sunt suparăți de tot ce se întâmplă și care sunt, prin urmare, revoltați pentru a fi auziți. Majoritatea acestor oameni par a fi fermieri, șomeri și așa mai departe.

Guvernul însuși pare să împingă anti-fa și să-i facă să se răzbune pentru a micșora situația și pentru a pretinde că nimic nu se întâmplă. Anti-fa în toate țările este in mare parte a statului evreiesc. Când se întâmplă ceva, ei îi trimit să se revolte și să distrugă, oferindu-le scuze statului pentru a declara legea marțială pentru a controla situația. Guvernul pretinde, de asemenea, că nu poate găsi anti-fa în ziua în care toate PC-urile și toate echipamentele sunt monitorizate in mod extrem. Dar ei pot găsi dizidenți politici precum au declarat polițiștii și i-au pus în listele pentru dispariții viitoare. Dar acești imbecili anti-fa, pe care ei nu ii pot găsi, oy vey. Mai ales că cei mai mulți dintre ei postează, de asemenea, pe Facebook cum vor să omoare albii și să decapoteze pe cei bogați. Foarte oy gevalt din partea lor.

Unii retardați, de asemenea, se plâng mereu de aceste incidente. Bineînțeles că sistemul democratic al evreilor este impecabil, acesta nu a rănit niciodată pe vreun goy. Acești oameni se revoltă fără nici un motiv, de asemenea. Desigur, aveți niște hoți care fură playstation-uri din magazine și unii retarzi anti-fa care lovesc oamenii la întâmplare și dau foc la diverse fără nici un motiv, dar în mod garantat acest lucru nu este motivul pentru care se întâmplă asta, nu este vorba despre jefuirea magazinelor și răsturnarea autoturismelor. Situația este aceea că oamenii sunt grav nedreptățiți în ceea ce pare a fi fiecare lucru din viața lor de zi cu zi.

Judenpresse prezintă întotdeauna lucrurile așa cum doresc evreii. De exemplu, o revoltă viabilă din cauza transformării în sclavi financiari și demografici, care este anti-fa și opoziție fără motiv. Plângerea cum ca ești înlocuit în propria țară este, de asemenea, nerezonabilă. Acești oameni în mod clar nu reușesc să facă acest lucru cum trebuie, dar nici guvernul nu acționează bine asupra lor. Deci, rezolvarea pașnică a lucrurilor este în întregime străină în acest moment, nu se poate întâmpla.

Concluzia demonstrează, de asemenea, că mega-statele evreiești sunt nimic în fața furiei poporului, și aceasta este realitatea. Când oamenii înțeleg că Gentilii reprezintă 99% din populație, evreii vor înțelege că este ușor de înlăturat printr-o singură mișcare sau un pârț. Conducerea evreiască a lumii în ceea ce privește numerele și puterea, este în mare parte o iluzie și o vrajă asupra populației. Oamenii urăsc exploatarea, ceea ce trebuie făcut in această situație, trebuie să fie înțeleasă ca vine de la câțiva cu nasuri mari.

În cele din urmă, tipul de oameni crema "democratică" este doar mulțimea care creează literalmente toate pre-condițiile pentru haosul social, și apoi se prefac că sunt șocați și insultați despre cum s-a întâmplat. Cum s-a întâmplat! Imaginați-vă șocul meu ...

"Oh vai, cum s-ar putea întâmpla vreodată să-i jefuiesc pe oameni cu impozite de 50% și majoritatea fermierilor francezi sunt practic inexistenți și că, de asemenea, măresc prețurile la benzina și acești goyim îndrăznesc să iasă din gaură, apoi blochează străzile cu tractoarele lor. Prostie totală din partea lor. Eu sunt Macaroni ((Împăratul Roman))) fir-ar sa fie!"

Vorbind de nasuri uriașe mai devreme ... Macaroni a spus că va merge în istorie ca un împărat roman. Da, un împărat roman evreu care a căzut de pe tronul său în timp ce corupe și bastardizează Roma, așa va merge în istorie. Sub a cărui stăpânire cuvântul "Rasă" a fost eliminat din constituția franceză. Când oamenii tăi vin cu ghilotinele și spun că va trebuie să fii decapitat în număr mare, nu arăți ca un împărat roman in ochii mei.

-Înalt Preot Hooded Cobra 666

Paris And The French Situation


HAIL SATAN! Hail Flauros!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10