Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 16-Mar-2019 20:47:33

Carina
Autor
Registered: 17-Jan-2017
Posts: 286

The Heart Chakra

Anahata, chakra inimii
   Numele înseamnă "sunet deblocat", în sanscrită aceasta este legata de sunetul AUM. Zeitatea Brahman guverneaza aceasta chakra şi  elementul  eter. Aceasta chakra a fost denaturata şi mare parte din informaţiile  referitoare la acesta au fost ascunse.

In est,  Anahata guverneaza eterul, care la randul lui  guverneaza mintea si  corpul mental.

Acolo este acel nadis care ruleaza de la inima la creier, care se numeşte " Nadi-ul fericirii absolute". Activarea inimii cu AUM trimite un val de energie mai mare in chakra, dar si  deschide mintea şi puterea minţii. Este cunoscut azi,  campul  energetic al inimii  este cel mai puternic si se conecteaza la câmpul de energie a creierului.

Practicile Yoga menţiuneaza ca activarea acestei chakre permite acces la taramurile superioare de constiinta, aceasta include funcţiile psihice superioare,  super mintea. Abilitatea de a vedea in astral,  de a sti ceea ce este dincolo, deasemenea. Acesta deblochează puterile  constiintei.

Simbolul acestei chakra este "Copacul dorintelor".

" Copacul dorintelor "este simbolul puterii minţii şi capacitatea de a manifesta dorinţele. Mintea functioneaza ca Brahman-  arhetipuri de existenţa manifestata pe tipare de  frecventa  care se materializa din  planul subtil in planul brut, material. Aspectele  legate de conştiinţa personală se referă la apariţia celor cinci elemente care sunt manifestări ale elementului eter. Hieroglifa AUM este un cod care conţine simboluri ale celor cinci elemente care pe care  le conţine eterul.

Charka inimii nu se refera la conceptul de dragoste, nu este nici o chakra care guvernează toate emoţiile în acest sens. Fiecare emoţie este conectata la un element specific  fiecarei chakre. Arborele dorintelor are o poveste in sensul de a fi atent la ce-ţi doreşti. Intelesul din activarea acestei  chakra este ca trebuie să se menţină o stare bună de spirit ca,  atunci când această chakra este activata sa poti  obţine ce-ţi doreşti. Este de asemenea, despre a avea  mintea dezvoltata şi sub control.

Motivul pentru care informaţiile de pe această chakra au fost modificate a fost  acela de separare a  elementului in forma lui divina [mantra] de corespondentul din aceasta chakra. Este pentru că in sistemul vechi imaginea zeului sau zeitei este personificarea energiei mantrei care  este un ghid  spre a instrui omul spre lucrul ce-si doreste şi cum să-l obtina. Buna mantra AUM generează energia în această chakră pentru a transforma şi a activa competențele reale în sufletul omului. Care permite să dezvolte o minte super care merge dincolo de lumesc şi aceasta este ceea ce inamicul nu vrea să se întâmple.

Observati ca in  Occident inamicul a folosit tot felul de metode pentru a ataca aceasta chakra şi a o  bloca. Aceasta se bazează pe conectarea oamenilor  în grila de conştiinţa christică,  inamicul a fost  creat pentru a lega aceasta chakra şi astfel sa poata  inchide dezvoltarea şi accesul  la mintea extinsa, care ar permite oamenilor sa vada  acest program care este o înşelătorie,  ar vedea inamicul in astral,  si ar sti ce se întâmplă.

Acest lucru a fost ținut in mare secret în  Est, pana la un moment dat. Există practici spirituale in  care se petrec ore de  vibrare AUM în inima pentru a activa mintea extinsa, care au fost păstrate in secret, doar  informaţiile modificate a fost predate publicului. Acesti Guru din partea de est au avut cunoştinţele din totdeauna dar au  modificat si viciat tehnicile date publicului. Acest lucru împreună cu inamicul a cauzat pierderea de cunoaştere spirituală.

by HP Mageson666 » Sun Mar 10, 2019 9:36 am
Source
Chakra Mantras, Thomas Ashely-Farrand
Kundalini Tantra, Swami Satyananda Saraswati
Kriya Yoga Exposed: The Truth About Current Kriya Yoga, SantataGamana


In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10