Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 05-May-2019 19:55:48

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,639

Tehnologii avansate în Egiptul Antic

A fost descoperit faptul că sarcofagul de granit din camera mortuară a regelui, din marea piramidă, a fost scobit cu un burghiu cu gemă cu o putere de perforare în granit de aproape jumătate de inch pe rotație. Urmele lăsate de aceste utilaje dovedesc acest lucru. Iar asta înseamnă că, pentru a putea perfora o asemenea adâncime pe rotație, burghiele pe care le-au folosit la acest sarcofag exercitau o presiune de perforare de 2 milioane de livre (1000 de tone). Acest lucru poate fi realizat numai cu ajutorul unor utilaje electrice avansate.

Nici măcar în ziua de azi nu avem tehnologia care să permită construirea unui astfel de burghiu capabil să perforeze cu o asemenea putere. Sarcofagul e parte componentă a piramidei, fiind plasat în acea încăpere în timpul construcției și înainte ca tavanul să fie montat. Acesta e mult prea mare pentru a fi introdus prin vreunul dintre coridoarele piramidei.

De aici reiese că anticii aveau tehnologii avansate. Gândește-te la toată cunoștința și infrastructura avansată care a fost necesară pentru ca o astfel de tehnologie să poată fi construită. E similar cu nivelul de progres de care noi avem nevoie în societatea noastră, pentru a putea construi tehnologiile pe care le avem în ziua de azi.

Textele antice vorbesc de faptul că ei foloseau mașinării care funcționau pe ceea ce noi numim azi „energie gratuită;” acestea aveau la bază ceea ce în ziua de azi se numește „motor pe mercur ionic.” Această tehnologie a fost dezvoltată și în vremurile noastre, pentru același lucru. În timpul celui de-al Treilea Reich, Germania a dezvoltat o astfel de tehnologie care a fost cheia proiectelor lor avansate. Și a funcționat într-un mod similar cu tehnologiile menționate în textele antice.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10